28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 22.12.2008 12:11

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

S Vámi se člověk opravdu zasměje, mladý rudochu!

Huaskaran 22.12.2008 12:38

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Hus je k smíchu všude tam, kde uplacíruje svoje nesmysly. Jenom o tom ještě neví. Sleduju to na netu už delší dobu a též se královsky bavím.

jirka.s. 22.12.2008 17:10

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

No, jen aby Vás Huaskarane po příštích volbách ten smích rychle nepřešel! Mistr Hnus bude první  ve frontě u vrat na třídě Politických vězňů, kde se budou lidovým milicionářům zase vydávat flintičky!!! Doporučuji Vám, abyste se pak kvůli vlastní bezpečnosti vyhýbal Českým Budějovicům! ;-(

Huaskaran 22.12.2008 18:55

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Nu, nejspíš máte pravdu, ovšem v tom případě bych si rád zahrál na Mašíny č. 2 a všem rudým zmetkům, kteří mi při útěku z vlasti budou stát v cestě, budu po řadě kroutit krkem. Je mi po pravdě řečeno na zvracení, když čtu některé příspěvky zde. Kde je hrdost tohoto národa? Je tohle ještě vůbec národ? Svoloč, póvl, hnus, humus, paskvil a morální bahno!

klasik 22.12.2008 9:47

Pane Procházko.....

Pane Procházko,udivuje mě,že se nepozastavujete nad chováním koaličních poslanců.Jestli někdo odstřelil mise,byli to právě oni.

Starý J. 22.12.2008 10:51

Re: Pane Procházko.....

Vojska do misí poslala vláda ČSSD. A vždy proto potřebovala i hlasy ODS, protože i poslanci v jejich straně nezvedli pro misi ruce. Někteří to odůvodňovali pacifismem, i když pacifismus nebyl pravým důvodem. Ale jen nesouhla s členstvím v NATO.

Takže se nedivte, že někteří poslanci z koalice (Tlustý+spol.) nehlasovali z důvodu pomstít se Topolánkovi, no a Hovorka+"zelené žabičky" jsou zcela názarově na levé straně - tedy nesouhlas s NATO.

ČSSD ve věci zahraniční politiky státu měla stejným způsobem doplnit hlasy, tak, jak je v minulosti činila ODS a ne se vysmívat koalici, že na to nemá dostatek hlasů. ČSSD je také neměla, v této věci s ní nikdy komunisté nehlasovali!

Ovšem fanaticky po korytu toužící Paroubek takových úvah není schopný a jeho voliči mu za to freneticky tleskají!

Svatopluk 22.12.2008 9:29

Jak víte, že lidem nevadí přátelský odstřel p.Kočky

Nato, aby se to projevilo ve volebních výsledcích, to bylo příliš krátce před volbami...nebo ještě zajímavější úvaha: Co když se to projevilo ?

ascari 22.12.2008 9:57

Re: Jak víte, že lidem nevadí přátelský odstřel p.Kočky

lidem kočky třeba vadí..

norbert clai 22.12.2008 7:30

Opět " intitut K.H.B. " .......

Bože,co to je,kdo to je,kdo je platí ...????? Co to je - nýmandi,kdo to je - nikdo,kdo je platí - ODS,KGB ..???:-D

věra 22.12.2008 10:29

Re: Opět " intitut K.H.B. " .......

Opět ta instituce povězte nám něco o ní s čeho žijete co děláte pro lidi.Nejsem vůbec Paroubkova je to stejný blb jako Topolánek a ostatní ale proč tolik hnoje z úst zástupce organicace nesoucí tak krásný název,Jste asi mladý nebo tak nenávistný k nám voličům a všem čechům přímo to z vás čiší,Všichni ostatní krásné a pohodové Věnoce,>-

Gonzales 22.12.2008 10:47

Re: Opět " inssssstitut K.H.B. " .......

že by Věra Pohlová?

zak 22.12.2008 7:11

vzestup a pád

Za vzestupem J.Paroubka je katastrofální způsob vládnutí této vlády, naprosté nesplnění předvolebních slibů, styl chování jejích členů (hlavou počínajíc)  a absolutní ztráta sebereflexe nejsilnější politické strany, včetně jejích příznivců. Spolupracovníci STB, bohatě sponzorující ODS Vám, p.Procházko, dříve nevadili? A co s.Šlouf? Strašení komunisty už dávno nezabírá, v krajských vedeních byla preferována nabídka demokratickým stranám, pokud odmítly nastalo totéž, co při volbě prezidenta. K vládnutí se hlasy hodí všem. A pokud se týče účasti komunistů v příští vládě, z toho bych strach neměl. Pokud to Paroubek nepřežene s tlakem na předčasné volby sestaví si vládu sám.   

Ludva 22.12.2008 9:10

Re: vzestup a pád

Přesně tak, ODS by ve volbách dopadla stejně, i kdyby v čele ČSSD stál Marťan. Hlavní trumf opozice byl Topolánek, Julínek a spol.

Nebojsa Jan 22.12.2008 7:07

Tento národ

je pro pravici ztracen. Zloději, podvodníci, násilníci a ostatní chamraď preferují vůdce jejich stylu. Je to hnus, velebnosti!:-(;-€(Y)

Svatopluk 22.12.2008 9:32

Re: Tento národ

Žádný ze všech dvou jim není dost dobrý...

Co je to za Astonovskou větu? Copak si při dnešních nákladech na volební kampaně (daných 5 %) může někdo dovolit politickou nezadluženost ?

mene tekel ufarsin 22.12.2008 6:52

Milý Procházko,

Aurora se píše s velkým A. Jediná pitka a nejen předsilvestrovská jste Vy. Nechodil jste náhodou do Pionýra nebo alespoň Junáka. Bobříka blbosti určitě máte.

billis 22.12.2008 7:07

Re: Milý Procházko,

Potrefena kacka se ozvala? :-P

Huaskaran 22.12.2008 12:44

Re: Milý Procházko,

I maxi-primitiv rozpozná rozdíl mezi Pionýrem a Junákem. Jste hlupák non plus ultra. A ukažte mi, kde naleznete ve skautské stezce bobříky, troubo. Zdá se, že meze Vaší neznalosti jsou rozorané. Asi jste hodně četl Foglara a pletete si pojem s průjmem. Učiňte prosím, hodláte-li i nadále takto stupidně exhibovat, dotaz na ústředí Junáka a oni už Vám vysvětlí, jak moc se pletete.

standa 22.12.2008 14:02

Re: Milý Procházko,

Mě zajímá jak zareaguje na pojem "modrý život";-)

Huaskaran 22.12.2008 14:19

Re: Milý Procházko,

To mě taky... Nebude vědět, která bije.

mene tekel ufarsin 22.12.2008 14:32

Re: Milý Procházko,

Jen se s tím Svojsíkovým pionýrem nepo...... Zdecháte na úbytě. Modrý život byl i u Foglara. Stávající modráci ho praktikují v podobě: "Každý den alespoň někoho nas... nebo mu ublížit.

jirka.s. 22.12.2008 17:03

Re: Milý Procházko,

No, pokud někdo nase/re tebe, není to jen na bobříka dobrého skutku, ale i na finanční odměnu! ;-P

mene tekel ufarsin 22.12.2008 22:12

Re: Milý Procházko,

Prosím netykat, Vy vymaštěný tečkovaný cype.

Huaskaran 22.12.2008 19:01

Re: Milý Procházko,

Aha, intelektuální suterén v akci... To tu ještě nebylo - Svojsíkův pionýr. Krásně řečeno, leč hloupé jako autor výroku sám. Jistěže modrý život byl i u Foglara, stejně jako bobříci. Já jen, že se nejedná o skautské atributy. Což Vám nejspíš vůbec nedošlo. Už jste dal na mou radu a telefonoval na skautské ústředí? Pokud ne, učiňte tak, znovu Vám to doporučuji. Uchrání Vás to dalších hloupých příspěvků.

mene tekel ufarsin 22.12.2008 22:20

Re: Milý Procházko,

V kterém Domově důchodců to Vaše ústředí hnízdí? Se omlouvám, že jsem urazil Vaše atributy. Mne různé spolky, fangličky, oznáčky, stejnokroje, šátky atd. nezajímají, nejsem stádní typ. Chtěl jsem jen a jen zdůraznit, že mládežník-bolševik Procházka splnil bobříka blbosti. Vy máte splněno taky.

NR 22.12.2008 2:23

Myslitel Procházka, další mudrc z arzenálu Neviditelného psa

Hlasování ČSSD 19.12.2008 ve sněmovně s odmítnutím CZ vojenských misí a zdravotních poplatků bylo divadlo pro voliče. Nebojte se Procházko, ČSSD to za několik neděl urovná a nakonec se dohodne s ODS. Cožpak nesledujete vyjádření představitelů ČSSD po jednání sněmovny, která plně nasvědčují tomu, že se to ve prospěch ODS změní a ČSSD zkoriguje svoje hlasování? Chce to jen trpělivost. Schválně, budete-li pak ještě vykřikovat větu: „Styď se, český voliči, že tohle strpíš!“

Starý J. 22.12.2008 10:34

Re: Myslitel Procházka, další mudrc z arzenálu Neviditelného psa

Jestli voliči Paroubka potřebují takové divadlo proto, aby za ním šli jak stádo, pak to vykřikování „Styď se, český voliči, že tohle strpíš!“ je nanejvýš na místě a potřebné. Svědčí to totiž o tom voličském zázemí, o tom že schvaluje kupčení, prachobyčejné sprosté kupčení misí za poplatky. Stává-li se takové věci předmětem kupčení, pak opravdu není opodstněné ani to, ani to. Žádný předmět kupčení nemá své opodstatnění. Potom i předstírání "práce pro voliče" je prachsprostým divadlem!

PetrK 22.12.2008 0:25

Bravo autore

Mladý autor sobe vlastnim stylem utoci na boha demokracie = LID 8-o, to je troufalé, ten se přeci nemýlí i když volí černé duše ČSSD, ODS nebo SZ.

skydrifter 22.12.2008 2:09

Re: Bravo autore

správná námitka, pokud bychom tu neměli populismus a s ním spojenou manipulaci s voliči a také "strategické" volení "menšího zla" (aby nepropadl hlas a aby volič měl jistý podíl na rozložení sil, popř. protestní hlasy)... nezapomen, že máme zastupitelskou demokracii, tkže lid nevládne, jen pověřuje a tudíž těžko může mít plnou kontrolu nad situací, od toho tu jsou kontrolní orgány že (a celá soudní moc vubec)...

lokajikova m. 22.12.2008 7:18

Re: Bravo autore

    Už si konečně odpustě to věčné napadání předsedy ČSSD a pozorněji sledujte jak se k občanům arogantně chovají pánové z jiných stran,kterým jde o voliče jen v době kdy potřebují jejich hlasy,ale    potom už se snaží jen si NAHRABAT a voličům lžou jak cigáni.Hodně se musíte ještě učit vy mladej pionýre a svazáku.....