28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 22.12.2008 11:32

Bohapustá propaganda.

Protože Institut K.H.Borovského je jen krycí název pro spolek politruků ODS placených za to, aby dělali propagandu tzv. pravicovým názorům, neudivuje článek Procházky na psu. (A když se mluví i o víře,  K.H.Borovský byl bezvěrec, víře ho odnaučil pobyt v kněžském semináři.)  Jakpak se pozná podle Procházky mafiánský profil?  Mimochodem, vrah, který Kočku mladšího zastřelil, Ďuričko, byl milencem Talmanové, současné to favoritky Topolánka. Takže pokud se v okolí Paroubka vyskytuje někdo s "mafiánským profilem", tak v případě Topolánka se s ním nachází, obrazně řečeno, ve stejné posteli. Proč se o tom autor "zapomněl" zmínit?

To, že čeští vojáci (byť se jedná o žoldnéře bojující za prachy) vraždí Afghánské partyzány bojující za osvobození své země od USA okupantů, to je zločin!  Talibán a mudžahedíni byli vycvičeni a vyzbrojeni USA aby bojovali proti sovětské okupaci. V USA nějak zapomněli na to, že ani američtí okupanti nejsou vítáni. Afghánci vyhnali Brity, sověty, vyženou i US army. Takže českým jednotkám prospěje nejvíc to, když budou co nejdříve z Afghanistánu staženy. (Původně se tam taky vysílala polní nemocnice, to by se ještě dalo pochopit. Nějakým zázrakem se z ní stala jagdkomanda, která po vzoru SS jednotek pronásledují partyzány, kterým taky po vzoru SS jednotek říkají teroristé.) Jak se prolitá krev nevinných Afghánců, kteří jsou vražděni jednotkami NATO, srovnává se svědomím údajně věřícího Procházky? Nebo to zpověď a pár otčenášů spraví?

Starý J. 22.12.2008 12:06

Re: Bohapustá propaganda.

Nevíte náhodou Ivane, co nebo čí krycí název je "Dělnická akademie T.G.Masarika". Nevíte, co je to za instituci a kdo ji platí, aby zde psala perem Jelínka oslavné články na ČSSD?

A také si rychle opravte mylnou informaci, že Ďuričko byl milencem Talmanové. Vy totiž nemáte jako Paroubek nebo Rath imunitu, takže nemůžete riskovat, že Vás někdo požene pro urážku a lživé nařčení. Ubohé a sprosté pindy o tom, že se "nachází s Topolánkem v jedné posteli", už by nějaký, alepoň ruční zásah ve formě Mackovačky , zasluhovaly!

Starý J. 22.12.2008 12:07

Re: Bohapustá propaganda.

Samozřejmě obrovská hrubka:  MasarYka!!!

buran 22.12.2008 20:51

Re: Bohapustá propaganda.

 Talmanovou měl v pácu i D. Rath.

milan007 22.12.2008 12:55

Re: Bohapustá propaganda.

Ten druhý ostavec se Vám povedl, jak vystřižené z Rudého Práva. Slabost demokracie je v tom, že lidé jako Vy mají volební právo .

Figel 22.12.2008 15:14

Re: Bohapustá propaganda.

Mě se opravdu líbí, jak lidé, z nichž bolševizmus, závist a komunistická upachtěnost jenom odkapávají, vždycky křičí o politrucích, soudruzích, prolité krvi a totalitě. Jste špína, Ivane. Tenkrát v listopadu jsme vás měli pověsit.

Tomas 22.12.2008 15:51

Re: Bohapustá propaganda.

Mě by jen zajímalo, zda tito lidé by mluvili stejně, kdyby např. někdo z jejich blízkých byl závislý na Avgánském heroinu, nebo kdyby se na celkem nevinné cestě na dovolenou jejich letadlo díky blbovi v turbanu se rozmázlo o nějaký panelák, místo toho, aby bezpečně přistálo v cílové destinaci.

jirka.s. 22.12.2008 17:25

Re: Bohapustá propaganda.

Docela by mne zajímalo, soudruhu ivane sergejeviči, zdali po přečtení této tvé propagandistické brutality se najde jeden jediný soudný člověk, který by něco namítal proti zákazu komoušské partaje, případně proti tvé izolaci !!! (Y)

Neunavuj se s odpovědí, s takovými svi/ňáky jako jsi ty se nejraději setkávám pěkně z očí doočí !:-/

Čistič Jiří 22.12.2008 10:43

Pane Procházko

... a kdo vám konvenuje? Topolánek, Langer, Gumový Ken Vodrážka, Tluchoř - tahle partička gaunerů non plus ultra? Pardon, pan Topolánek na gaunera nemá, to je jen takový chlap se scvrklýma gulama.

Starý J. 22.12.2008 11:15

Re: Pane Procházko

Každý má svoje kamarády a favority. Totéž si zřejmě myslí pan Procházka o Paroubkovi, Rathovi, Haškovi, Zaorálkovi, permanentně "mírně povzneseném blekotajícím" Škromachovi a dalších.

Je to jen přetlačovaná. Vy si myslíte, že gaunerem je Langer, já že Rath je daleko a daleko větší šíbr. A kdo nás rozsoudí?

Jediným kriteriem by mohlo být rozpomenutí se, že před příchodem Paroubka a Ratha na politickou scénu nic takového neexistovalo. Nic takového, jako permanentní, vrcholně zákeřný boj, plný lží a pomstichtivosti. Už situace hned po vyhlášení výsledků voleb 2006 varovala. Ovšem že nabere po nesplnění mocenských choutek jednoho chorobně superegoistického politika, co se nikdy nesmíří s porážkou, co neumí prohrát,  tak tragických a zoufalých rozměrů, snad nečekal nikdo. Už jen ten povolební projev byl tvrdým varováním. Nebyl jediný den, jediný okamžik náznaku klidu. Permanentní útoky, jak menstruace pravidelné odvolávání vlády od samého počátku, kdy ještě vůbec nebylo jasné, jakým směrem se bude co ubírat. Zabejčenost , pomstichtivost a netrpělivost čekání na moc. To je to jediné, co zcela ovládlo naši politickou scénu.

Vocílka 22.12.2008 11:26

Re: Pane Procházko

Víte kdo vás rozsoudí? Pravděpodobně až voliči. Ale nemáte tak docela pravdu v tom, že Paroubek začal. Již dříve vyhlásila ODS nulovou toleranci a Topolánek sliboval po volbách "Noc dlouhých nožů","Příjde den.." atd. Je však pravdou,že Paroubek to přehání.

Starý J. 22.12.2008 12:09

Re: Pane Procházko

Topolánek to jednou v nadsázce řekl v diskuzi.

Rath to víc než brutálně předvedl minutu po příchodu do kanceláře hejtmana.

Co myslíte - je horší výrok v nadsázce, nebo skutečné drastické provedení?

Vocílka 22.12.2008 12:19

Re: Pane Procházko

Neschvaluji to,že Rath vyhazuje z odborných funkcí členy konkurenční strany, bez ohledu na jejich schopnosti. Je také možné,že se do funcí dostali po stranické linii.

Gonzales 22.12.2008 11:38

Re: Pane Procházko

Já se také nemohu rozhodnout, kdo se mi jeví jako impozantější postava naší současné politiky, jestli Paroubek, Filip nebo Zaorálek?

fox 22.12.2008 14:32

Re: Pane Procházko

Pane,starý,děkuji,přesné.

Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:52

Re: Pane Procházko

R^R^R^

H.K. 22.12.2008 12:33

Re: Pane Procházko

Mistře, kdo se Vám jeví jako impozantější postava naší současné politiky,  Paroubek, Filip , Zaorálek, Ráth? Nebo někdo jiný?

standa 22.12.2008 13:56

Re: Pane Procházko

Boeing 747

J 22.12.2008 10:40

Modrý svázáčku

Chce se mi vykřiknout "Styď se pabl be,že tak píšeš",ale piš dál Ty pisálku z Modrého ústavu vytvořeného pro manipulaci s veřejným míněním.Lidé mají té arogantní,modré sebranky dost.Je to podobné jako v Řecku,jen bez násilí.

Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:53

Re: Modrý svázáčku

R^R^R^

milan007 22.12.2008 12:53

Re: Modrý svázáčku

Lidé ?? To myslíte to stádo blbců, co jsou schopni prodat vlastní mámu za třicet korun :-D

Öman 22.12.2008 15:01

Re: Modrý svázáčku

R^R^R^

AE 22.12.2008 17:20

Re: Modrý svázáčku

,,Všichni víme, že volná hra hospodářských sil, nespořádaný a bezuzdý hon jedinců za majetkem a mocí už sám o sobě nevede ke snesitelnému řešení problému. Je třeba jistého racionálního pořádku ve výrobě statku, v užívání pracovních sil a v rozdělování vyrobeného zboží, abychom zabránili hrozivému vyřazování produktivních sil a ochuzování a zvlčilosti velkých skupin obyvatelstva".                       Albert EINSTEIN    

jirka.s. 22.12.2008 17:33

Re: Modrý svázáčku

Domníváte se snad, že soudruzi ivan sergejevič a mistr hnus jsou "produktivními silami" , že máte takovou starost o jejich vyřazení?  Jejich zvlčilost totiž vůbec není dána jakoukoliv eliminací z jakékoliv skupiny tvorů druhu Homo sapiens, a to z prostého důvodu, že je mezi tento druh vůbec nemůžeme zařazovat! ;-(

anonym 22.12.2008 10:36

Autor

 Nejprve jsem chtěl napsat spoustu argumentů, kterými bych vyvrátil autorova tvrzení, ale stačí jediný - AUTOR JE NEBETYČNÝ VŮL. Více se rozepisovat o podobné společenské žumpě nemá smyslRv

Starý J. 22.12.2008 11:00

Re: Autor

Takže to je Váš "argument". Vynikající.

Jistě budou vynikající i ty ostatní. Tak se prosím převeďte, buďte tak laskavý. Jistě bude i ta "sposta dalších argumentů" stejně kvalitních, jako tento jediný a obohatí nás. Protože ten jediný je skutečně skvělý, obsahuje hluboké a moudré myšlenky. Nedovedu si představit, že byste napsal něco laciného, povrchního a nekvalitního. Škoda každé vynikající myšlenky, která není vyslovena!

Jenom jedné věci nějak nerozumím: proč je článek "společenskou žumpou"? Proč "společenskou"? Vůbec - co znamená spojení "společenská žumpa" vztažené na nějaký článek?

DS 22.12.2008 10:32

Ja mi líto

že v našem národě je tolik hlupáků,sobců a závistivců.těm zřejmě bylo v tom komunistickém bahně dobře a touží se tam vrátit.Tam se beztrestně kradlo,trávila pracovní doba v hospodě,většina lidí neměla nic a když člověka někdo naštval, něco si na něj vymyslel udal ho stb a měl od něj pokoj.To byly časy pro domovní důvěrníky,sodruhy,lidové milice atd.Dnes se jim stýská a tak doufají,že jim Paroubek pomůžs vrátit se do komunistického RÁJE

Mistr Jan Hus 22.12.2008 10:27

Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

;-D;-D

Starý J. 22.12.2008 10:54

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Vaše příspěvky jsou zcela odzbrojující. Všechny co vypotíte!

A co Vy? Vy jste zase rudý Kohout. Jaký je tedy ve Vás rozdíl?

Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:52

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Nejsem vázán žádnou ideologií, to ti asi vadí, straý modráku. :-) Hodnotím svět takový jaký je.