29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RS prosinec 2008 22.12.2008 18:35

Re: Narodil jsem se na konci války-pohled do historie-začátky / Mein Kampf rok 1924

Rozhodující přitom je, že Hitler sám vůbec nepočítal se sovětským útokem a pro jeho plány tato otázka nehrála vůbec žádnou roli. Jeho “Plán Barbarossa” proti Sovětskému svazu byl hlavním válečným plánem, pro který byly operace proti Polsku, Norsku, Francii a Anglii prologem k rozhodujícímu boji o “životní prostor na Východě” a proti “bolševickému smrtelnému nepříteli”. Již v “Mein Kampfu - Mém boji” Hitler označil dobytí Ruska jako “německou misi” křížové výpravy proti “světovému židovstvu, bolševismu a asiatskému živlu”. Již na jaře 1940 byly připravovány plány na přepadení Ruska. V březnu 1941 Hitler oznámil 250 vysokým důstojníkům wehrmachtu zničující tažení proti Sovětskému svazu, válku, ve které nebude vázán dosavadními zásadami lidských práv. “Válka proti Rusku nelze být rytířsky vedena. Jedná se o světonázorový a rasový boj, který musí být vedený s dosud nikdy tak bezbřehou tvrdostí.” V den přepadení Hitler pak napsal Mussolinimu: “Tímto svým rozhodnutím, ke kterému jsem se propracoval, se nyní vnitřně považuji zase za svobodného. Spojenectví se Sovětským svazem mě často velmi tížilo”.

kerob 22.12.2008 15:58

Pravda a lze ji vyuzit

Klidne bych sel natvrdo proti  Paroubkovi.Klidne bych prosazoval zdravotni poplatky dal a sel bych na holport s nim.Rika ze za poplatky vymeni vojenske mise.Dobre, sel bych do toho s tim,dej mi poplatky Paroubku,jestli nelzes a mise stahneme.Co se stane.Zdravotnictvi dostane penize,ktere tak potrebuje,vojaci je nedostanou,no netreba jim je navysovat.je mi lito spojencu.A ci to bude ostuda? -kliky socanu a komancu,ale na mezinarodnim foru.Topolanek delal co mohl.Dal prednost lidu teto zeme a jejimu zdravi,pravda nepomohl stejne trpicim lidem za sedmero horami.Ale on chtel a mel na oboji ale  soudruzi  ze soc dem. milujici internacionalni pomoc jim nepomohli.Co vy na to,to by slo? Ne?

Hrad 22.12.2008 18:06

Re: Pravda a lze ji vyuzit

Kerob, ty jsi ale vykastrovaný býk. Nevšiml jsem si, že by naši vojáci spěchali na pomoc těmto a podobným lidem. Nebo oni netrpí?  Asi ne. Zvykli si.

http://www.guardian.co.uk/pictures/image/0,8543,-10105140983,00.html

jeff 22.12.2008 18:27

Re: Pravda a lze ji vyuzit

Hrade, nech si někde vysvětlit kde je Afghánistán a kde Maroko, jinak budeš po škole.

Bobeš 22.12.2008 18:44

Re: Pravda a lze ji vyuzit

Ale ti vojáci nijak netrpí, je to profesionální armáda - to znamená, že do ní vstupují muži, kteří tu práci chtějí dělat. Vědí, že na základě požadavku státu musí jít tam kam je pošlou. Je to jejich rozhodnutí, jejich PROFESE!!!!

Hrad 22.12.2008 19:23

Re: Pravda a lze ji vyuzit

Tak to zkus ty. Zeměpisné souřadnice jsou jenom jeden řádek. Mimochodem, někde jsem se naučil, že trpící člověk(dítě!!!!) je stejný někde v Ohňové zemi, v Lisabonu,  nebo v Manile.  http://www.zmag.org/znet/viewArticle/3913     a třeba tohle. http://stockindexonline.com/index.php?q=keyword_search&edtKeyword=slums&rdbKeyword=1&section=keywordsearch Rozdíl mezi Makoko a Marokem je jako rozdíl  mezi klukem a klučkou !! Nechodíš náhodou po ulici se psem? Ne? Choď!!Raději se třemi(to je v poslední době v módě). Někdo musí hlídat tak nebezpečného intelektuála.

jirka.s. 22.12.2008 21:36

Re: Tady to znáš, viď, smradlavá zřícenino?

http://www.mapy.cz/#x=136998144@y=135608576@z=12@mm=ZP

Kenavp 22.12.2008 21:19

Re: Pravda a lze ji vyuzit

To je list britských bolševiků! Vy si nedáte pokoj, bolševický ho/vada.

Blanka 22.12.2008 15:25

Vánoce bych raději bez Paroubka

Kam jsi se to dostala sociální  demokracie - no přece do sociální totality pod vedení bezpáteřního člověka spojence Marťanů před ním se třesou strachy poslanci ČSSD nechtějí přece přijít o koryta. Bohužel hloupých lidí,kteří je volí je stále více stýská se jim po totalitě. Vždyť to bylo tak pohodlné. Co na tom, že nás dovedla z průmyslové významné země k úrovni banánové republiky. Zapomněli,že před volbami  v roce 2OO6 ČSSD chtěla zavést poplatky, ale jak říkal Dr Rath necáme to až po volbách. Nechcete se zaslepení voliči ČSSD a KSČ zajet podívat na Kubu, stojí to za to.

??? 22.12.2008 16:53

Re: Vánoce bych raději bez Paroubka

Ko-ko-kokdák

Huaskaran 22.12.2008 18:40

Re: Vánoce bych raději bez Paroubka

Doporučuji lépe studovat kurník, ze kterého jste zjevně vzešel. Slepice je údajně chytnré zvíře. Zato vy jste idiot, pokud jste nedokázal rozeznat, že ta paní má pravdu. Opravdu velice nerad používám podobných výrazů, ve Vašem případě se ale nic jiného nedá dělat.

Bobeš 22.12.2008 18:54

Re: Vánoce bych raději bez Paroubka

Já prostě nechápu humbuk kolem 30korun. Když se dívám - zvláště nyní před svátky na ty přeplněné vozíky v marketech, zůstává mi rozum stát. A ty nejvíce naplněné tlačí obvykle ti kteří mají 150 ať se postaví na výšku i na šířku. Hladem u nás opravdu nikdo neumírá a ty šílené ptákoviny co rodiče svým potomkům kupují by taky mohli ušetřit právě na spoluúčast při ošetření u lékaře. No nic, však oni potomci to oranžovým jednou spočítají.

anteka 22.12.2008 20:05

Re: Vánoce bych raději bez Paroubka

Jo byl jsem tam teď na dovolené, lacinno  a hotely plné spokojených Kanaďanů.

Nalim 22.12.2008 15:23

Vánoce s Paroubkem

Plně s Vámi souhlasím! Paroubek a spol  jsou ostudou České republiky.  Ti kdo trochu se cítí vlastenci musí být zdrceni  slepotou našich občanů.  Uvědomují si, kam se řítíme? Další volby  po těch co vyhraje Paroubek a KSČM  už nemusí být!!  Probudte se ! Vzpomeňte na Žižkův vzkaz: " Až zase budou řvát a psát, na každý kousek místa, že jsem byl jejich předákem , že jsem byl   socdem komunista, o tehdy  kéž bych z hrobu vstal a národe  buď jistý, že palcátem bych vymlátil  ze všech míst  soc dem i komunisty!"

Karel 22.12.2008 17:15

Re: Vánoce s Paroubkem

Modrých darmožroutů se nelekejme, na jejich množství nehleďme. Stačí tlesknout a oni odletí i s tupohlávkem barovou zpěvačkou za hvězdami a pruhy.

Kšá, kšá ptáci.

Gregory 22.12.2008 18:05

Re: Vánoce s Paroubkem

A Vy tady chcípnete hlady .

Kenavp 22.12.2008 21:24

Re: Vánoce s Paroubkem

Jak může Karle, něco tak hloupého exibovat na NP! Takoví debil/ové se tu dřív objevovali zřídka. Blíží se únor, dostáváte nkuráž. Tebe měli radši utopit.

janko 22.12.2008 20:18

Re: Vánoce s Paroubkem

 všichni pojedete do CHuchle.

hank bukowsky 22.12.2008 15:13

hodnotíce váš kus, autore

nevím, kde jste přišel k ničím nepodložené drzé myšlence - zařadit se mezi hrstku intelektuálů? Nejsou náhodou pýcha, povyšování se, posměch, pomlouvání, lži a zlaté tele smtelnými hříchy ideologie, k níž se hlásíte?

No jsou, jen vy nejste, za koho se tak pyšně vydáváte.

Ani blížící se výročí příchodu vašeho mesiáše vám nebrání být takovým, jakým jste pořád. Ale to už jsme si zvykli, že také křesťanským plédeme se dají halit úmysly zcela nekřesťanské.

Zkuste se zamyslet nad příčinami poklesu obliby představitelů strany křesťanů a to i u samotných křesťanů. Důvod je stejný u vás, politruků, jako i u vašich apologétů. JAksi donekonečna počítat s mantrou, že ostatní kolenm budou pořád blbí a pořád budou působit stejní bubáci, je už kontraproduktívní. Ale to je vaše věc a kdo chce kam, pomožme mu tam.

Figel 22.12.2008 15:17

Re: hodnotíce váš kus, autore

Pokles obliby křesťanství a nárůst obliby islámu v Evropě je v celku logickým důsledkem obrovské vlny přistěhovalců, klesající porodnosti původního obyvatelstva. A přestaňte už konečně s tím trapným sebemrskačstvím typu "Je to už skoro milénium nazpátek, ale naši předci vám udělali něco moc ošklivého, proto vy si k nám můžete dovolit daleko horší věci."

Švýcarsko 2008 22.12.2008 17:26

Re: hodnotíce váš kus, autore

Bern - Po 226 letech byla ve středu ve Švýcarsku rehabilitována údajně poslední odsouzená evropská čarodějnice Anna Göldiová. V Evropě jde zřejmě o první podobný případ rehabilitace. Göldiová je jednou z posledních tří žen, které byly v Evropě za spojení s ďáblem popraveny.

Osmačtyřicetiletá chudá služebná Göldiová zemřela rukou kata v červnu 1782. Byla uznána vinnou, že osmileté dceři svého pána Johanna Jakoba Tschudiho, kterou měla na starosti, přičarovala do mléka špendlíky. Dívenka také podle výpovědí svědků několikrát plivala hřebíky. Göldiová se při mučení přiznala ke spojení s ďáblem. Soud ji 13. června odsoudil k trestu smrti, původní obvinění z čarodějnictví ale změnil na travičství a soudní spisy zničil. Trest byl vykonán neprodleně. Změna obvinění pro Göldiovou znamenala jen to, že místo upálení zaživa jí kat sťal hlavu.

Gregory 22.12.2008 18:15

Re: hodnotíce váš kus, autore

Na mučení se přiznala se spojení s ďáblem . Tak nějak mi to připomíná politické procesy v padesátých letech .

Větší vlastenec 22.12.2008 14:53

Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Omyl, pane Procházko ! Náš předseda přítel ing.Jiří Paroubek V se nezměnil ani trošičku. Je pořád stejný, už od puberty (jedině snad - za tu dobu, co už nehraje fotbal, poněkud vyrostl horizontálně).

Taky nemá žádný důvod se měnit. Náš předseda je jednička ve všem, co dělá. Vždycky byl, a vždycky bude. Náš předseda je nejlepší na věčné časy a nikdy jinak !    :-)    Změnili se naši spoluobčané. Už nepovažují našeho předsedu za hrocha, za normalizačního šíbra, za prohnaného vyžírku, za sprosťáka a nafoukance vůči podřízeným, za zdatného lezce do zadelí mocných. 

Náš lid pochopil, že náš předseda je jediným, kdo nás může ochránit před 30 Kč poplatkem a radarem. Jinými slovy, před kapitalismem a demokracií. Náš lid se nechce starat o své zdraví, na to jsou doktoři-údržbáři. Náš lid se nechce starat o svou bezpečnost, na to jsou naši ruští bratři.  Náš předseda to všechno zařídí, pro dobro našeho lidu a naší vlasti.    

R^ VV >-  Volte návrat bezplatného zdravotnictví a Varšavské smlouvy ! Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

Milan 22.12.2008 15:42

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Tak ta posledí červená"" věta,to už je výbuch zuřivosti a skoro projev demence......Varšavská smlouva :-D:-D co všechno si dokáže v kebuli přeházet na obranu poplatku u doktora..

Větší vlastenec 22.12.2008 16:05

Souvislost Varšavské smlouvy s poplatkem a radarem

Ach Matko Přírodo, kdo všechno dnes má přístup k internetu...  :-/

Já volám, spolu s drtivou většinou našeho lidu, po bezplatném zdravotnictví, a pan Milan si očividně myslí, že 30 Kč poplatek hájím.  8-o  Má takovým lidem cenu něco vysvětlovat ? Asi ne, že ?

Jedině snad ... Pane Milane, až budeme opět členy Varšavské smlouvy (nebo její moderní obdoby, záleží na smyslu, nikoli na jméně), žádné poplatky u lékaře nebudou. A taky nebude v naší vlasti žádný útočný americký radar.  Rv

Budeme mít opět naše skvělé socialistické zdravotnictví, a v Brdech ruské mírové rakety.

R^ VV >-  Pod vedením prvního leninovce, přítele Jiřího Paroubka, vpřed ke konečnému vítězství socialismu v naší vlasti !  >- VV R^

standa 22.12.2008 16:07

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Možná jsi to tak zcela nepochopil,čti pořádně!

jirka.s. 22.12.2008 17:45

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Víte, Milane, ona diskuze se nesmí číst jako třeba jelínkovy slinty! To musíte brát hezky písmenko po písmenku! ;-)

Huaskaran 22.12.2008 18:45

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Milan zjevně nepochopil, jakou srandu si z rudoušků Větší vlastenec dělá. Už delší dobu.

standa 22.12.2008 20:40

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Nejvíc mne těší,jak mu to žerou oni,pravověrní.

janko 22.12.2008 20:26

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

 Vždyť sám Alláh tomu tak chce.