23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 14.6.2007 10:18

Re: Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

No však. Pro někoho je to ovšem nutné dost zjednodušit.

PetrH 14.6.2007 10:16

Re: Hrrr na Paroubka!

Zatímco do Topolánka šít možno, že? Na pravici už nikdo jiný není, takže - teoreticky - by mohla posílit ČSSD. Ale s Paroubkem a s vámi taky ne. Tak nevím, ta vaše teorie asi nebude univerzální. Kromě toho je to od vás zase jen rétorika, vždyť vy stejně preferujete levici jako celek, po vzoru vašeho předsedy. To je jen kočkování (Kočkování?) v rámci jednotlivých frakcí KSČSSD.

PetrH 14.6.2007 10:10

Re: A na topola si zase zapoměl že

Paroubkovi není třeba "dělat hlavu", na tom už se bohužel dost vyřádila příroda...

A kdo s vámi nesouhlasí, má otisknout co? Takže si o té pr@deli a o vás jen myslím.

Vocílka 14.6.2007 10:07

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Nejen inteligentní, ale také vzdělaní, bohatí, mladí a krásní!

franta 14.6.2007 10:07

K výsledkům průzkumů veřejného mínění se musí přistupovat přeci „tvůrčím“ způsobem.

Svatá pravda, pane Bartoni, Vy to tak přece děláte odjakživa. Ale s tím posledním hřebíčkem jste se sakra spletl. Kolikátý hřebíček bude ten radar v Brdech ? Nebude tím pádem zbytečný ?

Vocílka 14.6.2007 10:05

Re: Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

No uvidíme. Ale volte raději Pravý blok.

J. Mach 14.6.2007 10:03

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

No, to teda žijete v pěkném prostředí, když máte ve svém okolí takové indolenty. Já zase meznám ve svém okolí nikoho, kdo by volil stranu, která má členy, jako je Zgarba, Šlouf, Srba, Rath, Jandák, atd, atd. Stačí? Je možno i přidat.

Lada 14.6.2007 10:00

A na topola si zase zapoměl že

Paroubek,,,,Tak toho pan Barton umí:-DJe to takový zapomenutý bojovník studené války v Českých poměrech..Kdyby psal o čemkoliv nezapomene udělat Paroubkovi hlavu..........

Pruzkum: kdo souhlasí,otiskněte jen hýdací pr@del......... A je to po tvém Bartoni

:) nevolič 14.6.2007 9:59

Re: Re: ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

No jo tímhle jsem také prošel i když jsem neměl potřebu to ventilovat. Jo jak mě štval Ladislav N když zpochybňoval modré pravdy, ale to je už hodně dávno. Teď je z něj zasloužilý člen fanklubu.

F.VÍZEK 14.6.2007 9:58

Hrrr na Paroubka!

Hrrr na Paroubka!   Na levici poté posílí Filipovci a jeho KSČM. To si přejeme? O to by stála Evropská unie a  to si přeje NATO?  To si myslíte?

Zatím má ČSSD více než KSČM, KDU-ČSL a Zelení dohromady.  KSČM má zatím více než KDU-ČSL a Zelení dohromady.  Mělo by se ve prospěch komunistů změnit?   To je důvod, proč se vytrvale řeže více do sociálních demokratů než do komunistů?  Nebo si někdo myslí, že se v ČR levice nakonec vymaže, pluralitní politický systém odumře a vrátíme se k "osvědčené" totalitě?

karlos-kral 14.6.2007 9:47

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

slušní lidé se boji své názory řikat nahlas,aby nebyli utlučení řvouny/socany a komouši/ ti jsou nejhlasitější a tak si mysli,že je jich nejvíc.

Malý Aston 14.6.2007 9:24

Re: ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

Ale soudruhu,jistě jste dostali příkazy utlumit to lhaní Paroubka a Ratha.S takovými volovinami na nás,kteří jsme prošli propagandou Bilaka nechoďte.:-D

Malý Aston 14.6.2007 9:22

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Ti Vaši úžasní lidé,to jsou členové sekretariátů ČSSD+KSČM? Tak se na ně vykašlete a vyjděte mezi normální lid a bude Vám všem jasné.ČSSD bude volit jen Parounek,Rath,Sobotka,Jandák a Zaorálek.Více voličů nemáte.:-D

Václav 14.6.2007 9:21

Je průzkum veřejného mínění potřebný?

Bohužel průzkumy veřejného mínění jsou prováděny na relativně malých vzorcích obyvatelstva a často i výběr respondentů nemusí být přesný. Proto průzkumy uvádějí statistickou chybu. Skutečná chyba se pak může lišit od statistické více či méně.

Nicméně si myslím, že požadavek Paroubka na předčasné volby v roce 2008 byl dobře zvážen. Koalice dělá hodně chyb a s tou reformou asi nepotěší velkou většinu národa. Nejvíce výsledek průzkumu ovlivní nedodržování slibů.

:) nevolič 14.6.2007 9:19

ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

ČSSD ať už s Paroubkem nebo bez něj se volit nechystám. Osobně neznám žádného voliče ČSSD, jiné strany nebo nevoliče, který se přiklonil k ODS. Znám jenom voliče ODS, kteří jsou touto vládou znechuceni a volit ODS už příště nechtějí. Ještě nedávno stačilo když se na obrazovce objevil Paroubek, Rath nebo Sobotka a začal jsem o svém rozhodnutí pochybovat. Bohužel Topolánek a jeho parta už u mne vyvolává stejné znechucení jako ta Paroubkova. Když k tomu připočtu zjevy za ODS, kteří jsou u nás na radnici a ve vedení kraje (např. Janeček odborník to na zdravotnictví) není už o čem pochybovat. ODS je pro mne nevolitelná strana.

Von 14.6.2007 9:18

MANĚ jsem si vzpomněl

na situaci před volbami v roce 1992. Už tehdy jsem /samozřejmě marně a DONKICHOTSKY/ brojil proti předvolebním průzkumům, které potopily celou řadu malých slušných stran. A tak teď máme na naší politické scéně to - co se zřejmě už tehdy chtělo a asi se z té šlamastiky těžko vyhrabeme!

patejl 14.6.2007 9:17

Re: Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

nejste to schopni pochopit? inu po volbach procitnete. pochybuju ze tupohlavkovi na predvolebni antilevicactvi nekdo skoci kdyz inteligentni volic jasne vidi ze ods jsou socialiste naprosto nedemokratickeho strihu. prirovnal bych to k pravici v latinske americe.

patejl 14.6.2007 9:15

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

tento ubohy prispevek tu inteligenci opravdu podtrhuje.

patejl 14.6.2007 9:14

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

taky jsem volil ods, a to zejmena diky tomu ze se tvarila proreforme. nu z reforem zbylo zhovadile torzo, kauzy vladnich predstavitelu prekonavaji vsechny meze, do statnich dozorcich firem a do czechinvestu nastupuji provareni a soudne stihani sibri, kapitani prumyslu devadesatych let. nepujdu volit socany, ale ani ods a zadne z vladnich stran hlas nedam. radsi ho splachnu do hajzlu.

Von 14.6.2007 9:05

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Jen do LOUŽE? Rv

Marcela 14.6.2007 8:31

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

No tak to máte blbý, že máte takové okolí.

ucitelas 14.6.2007 8:09

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Lidový dům

Kylchap 14.6.2007 8:08

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

"Voliči ODS jsou většinou inteligentní lidé "

Což je nejvíce vidět na zdejších diskuzních příspěvcích!

global 14.6.2007 8:00

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Můžeš nám decentně naznačit kde se nachází to tvoje okolí ?

Stačí kraj nebo i větší oblast.

Sumo 14.6.2007 7:52

Výzkumy veřejného mínění v ČR

už veřejné mínění dávno nepopisují, už je dávno vytváří. Že by nějaká culpa ? Ale kdež, tak to má přece být, drahoušci paroubkovi.

DS 14.6.2007 7:30

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Komu chcete namlouvat,že jste volil ODS.To si myslíte ,že tu vaší propagandu KSČSSD NIKDO NEPROKOUKNE?Voliči ODS jsou většinou inteligentní lidé a tak se marně namaháte

dino 14.6.2007 7:29

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

 Nebylo by marné, v zájmu boje proti ODS, udělat výzkumy veřejného mínění na tato témata. Masy po přečtení průzkumu by si zhnuseně odplivly a řekly by si - "Ano! Jsme na správné straně, protože ČSSD nám zajistí pohodlný život a průzkumy ukazují, že to ČSSD umí nejlépe".

 Také udělat průzkum o mínění na Mladou Frontu. A opět by si masy voličů pravily - "Ano! Čteme správný tisk". A již nikdy více by nečetly tak nevhodné noviny.  :-/

Semiramis 14.6.2007 7:27

Re: Nic proti Bartoňovi...

Bohužel nejsou - ale měly by být!!! ;-)

Semiramis 14.6.2007 7:26

Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Ti úžasní "lidé ve vašem okolí" tedy příště budou volit   P a r o u b k a? Tomu se říká z bláta do louže!

Petr B. 14.6.2007 7:13

Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

lidé v mém okolí, kteří volili minule ODS, se už za to stydí a k politické situaci se radši nevyjadřují. Protože skandály kolem vládnutí ODS se začínají  hromadit. Skoro každý den vyplave nějaká špinavost typu např. Vesecká, Topolánek kopající do aut s nacistickým výrazivem, dvojka Langer-Kubice, Pohanka-Melčák, které "přemluvil" Dalík ke spolupráci s ODS,  psychopatický Julínek, který porušil slib voličům na způsob Klementa Gottwalda či Antonína Zápotockého, daňová reforma, při které nejhůře dopadne střední vrstva  a nejlépe ti nejbohatší atd. Mám pokračovat?  Myslíte, že se lidé  nechají oblbovat odeesáckou Mladou Frontou či vašimi příspěvky donekonečna?