23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 14.6.2007 13:16

Pán je básník. Vynikající ohodnocení. Re: Re: Je to možné? Po 18 letech svobody zase budou vládnout komančové?

R^R^R^ Nelze než se připojit

F.VÍZEK 14.6.2007 12:46

Re: Re: Hrrr na Paroubka!

Paroubek má svoji stovku a Topolánek  má svoji stovku?  Tak to přece není.  Topolánek dva konstruktivní a zásadové a správné opozičníky přitáhl k sobě... Osm let byla v opozici KSČM s ODS a svorně hlasovali - byť z rozličných motivů - často rukou společnou proti mnohému, co nakonec bylo přijato.   Vadných zákonů - i třicetkrát novelizovaných - se přijímalo 17 let jako na běžícím pásu, ať byl premiérem kdokoli.  A rudá garda?  Ta po svobodných volbách má víc než lidovci a zelení dohromady, takže ji respektujte.   A s kým se ten či onen dá účelově dohromady (jednou Klaus s Grebeníčkem, podruhé Paroubek s Filipem, potřetí Tluchoř s Pohankou)... to nechte na nich. Vědí CO dělají a vědí PROČ to dělají... Strefovat se ale jenom do jednoho z nich - ubohé...

F.VÍZEK 14.6.2007 12:37

Kolik NEsoudruhů se takhle chovalo?

Raději bych měl asi mlčet, že?  Já ale nemlčel jako komunista a už dvacet let před "sametem 1989" si za to vysloužil od "rodné strany" nálepky: "antisocialista, pravicový oportunista, antisovětista, antikomunista útočící na vedoucí roli KSČ". Nemlčel jsem ani poté a tři roky před Chartou 77 jsem podal žalobu na náš stát za šikanu, kterou se na mně a mé početné rodině dopouštěl... a samozřejmě u totalitních soudů neuspěl.  A ani když jsem se až do ledna 1990 živil jako kamenický dělník v libereckém kamenolomu na Králově Háji, "nedal jsem pokoj".  Byla to moje svobodná volba a svobodně jsem nesl její následky.   A nyní mám "být raději zticha", když už máme všechny svobody nejen na papíře?  To snad ode mne nelze čekat! 

Frank 14.6.2007 12:33

Re: Re: Je to možné? Po 18 letech svobody zase budou vládnout komančové?

Sakra, sám bych to lépe nevyjádřil.R^

Štváč 14.6.2007 12:18

dva pleticháři

Jsou tu dva "politici", které nejvíce ze všeho zajímá výzkum veřejného mínění. Ten druhý je Klaus, ale to nemůže jeho vazal B. napsat.

Jope 14.6.2007 11:58

Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Prosím Vás, mohl, by ch od Vás získat adresu na nějakého "inteligentního voliče ODS" ?. Strašněnrád bych osobně tuto kuriozitu osobně poznal! Děkuji předem.

Jope 14.6.2007 11:51

Re: Je to možné? Po 18 letech svobody zase budou vládnout komančové?

Vážený pane, pokud nevidíte, že nemalé procento volí minimálně 90% komoušů, kteří rychle převlékli saka a jsou členy ODS,(dříve KSČ), musím Vás nazvat  jelikož nemám vybraný slovník řiťolezců ODS tím nejmírnějším, co mě napadá: pane, jste hovězí kastrát! Přeji Váým krásný den

Douša Josef 14.6.2007 11:29

Re: Re: Bez Paroubka - bez motivu

P.S. Jeho stížnosti radě a ředitelům televizí, že ho buď přerušili, nebo nevysílali, nebo mu někde něco neotiskli, o těch nic nevíte? VždyŤ kvůli otištění (v podstatě neotištění) svého výplodu se zrovna teď soudil a prohrál! Tuším s Hospodářskými novinami!

Douša Josef 14.6.2007 11:26

Re: Bez Paroubka - bez motivu

Paroubek se natolik sám cpe veřejnosti, natolik, podle Vás v dobrém, podle nás v hrůzném ovlivňuje naše životy, natolik se každý den sám zviditelňuje články, každodenní tiskovou konferencí ke každému svému uprdnutí, že opravdu nemůže být dne, aby o něm řeč nebyla. A to on si přeje! Jenže chce chválu a obdiv a ono není za co! Každou neděli chce být v televizi, nejraději s premiérem (protože hospodské řeči a chování jeho voliče táhnou). Copak jste už někdy prožil den bez Paroubka?

Ludva 14.6.2007 11:26

Průzkumy manipulují s veřejným míněním

Když si může dovolit veřejnoprávní televize přidělovat vysílací čas politickým stranám podle výsledků průzkumů (předvolební pořady Václava Moravce) tak snad bychom mohli i volby zrušit. Volič stejně většinou volí jenom strany, které se podle průzkumů dostanou do parlamentu. Stejně to viděl i určitě mediálně zběhlý europoslanec Vladimír Železný. Nejlepší by bylo předvolební průzkumy úplně zrušit.

Douša Josef 14.6.2007 11:21

Re: K výsledkům průzkumů veřejného mínění se musí přistupovat přeci „tvůrčím“ způsobem.

ODS si už dělala nějaký soukromý průzkum? A kdy a na co? Povídejte!

Douša Josef 14.6.2007 11:18

Re: Hrrr na Paroubka!

Opakujete to stále dokola a já Vám to už stokrát vyvracel. Vždyť již ani žádná KSČM ani neexistuje! Paroubek má "svoji stovku", za tu mluví, s tou hlasuje a samotní komunisti se již do politiky ani nepletou! A proč taky, když za ně mluví, jedná a velí jim Paroubek? Proč se tomu takl strašně bráníte? Paroubek s komunisty vládl, bez ohledu na kaliční partnery a žádný ze socialistických zákonů, které schválili,  nevzešel z dílny  KSČM, všechny z ČSSD! Dnes jsou komunisté v parlamentu tiší, až na tu kačenu Konečnou a sem tam Kováčíka, ani nepromluví. Na to má Paroubek svoji rudou gardu! Nebýt toho, žejim to takhle vyhovuje (mají v parlamentu zdvojnásobené funkce - předsedu, dva místopředsedy, dva šéfy klubu, šévy výborů a podvýborů), což jim nese obrovské příplatky, dávno už by pod jednou plachtou byli! Paroubek není ani Zeman, ani nekomunista Špidla! pro moc se přece spojí i s Marťany!

Smart 14.6.2007 11:17

Kde by ODS vzala tolik %?

zloch 14.6.2007 11:15

Re: Hrrr na Paroubka!

Ááá, exsoudruh Vízek, "nenávidějící" komunisty, opět opomněl, že ČSSD se dnes chová stejně jako jaho bývalá rodná strana. Ještě kdyby tomu Paroubkovi vrátili ukradenou moc, co říkáte exsenátore? Máte nějaké kritické slovo k hulvátovi Rathovi i Paroubkovi?

gerontusinza 14.6.2007 11:15

Vítám vás mezi komouše a levičáky.Re: ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

´Já jsem k témuž dospěl již v případě Kubiceho zprávy

Rudolf 14.6.2007 11:11

Re: Re: MANĚ jsem si vzpomněl

Důsledek mnoha velkých piv.

Douša Josef 14.6.2007 10:59

Re: Je průzkum veřejného mínění potřebný?

ODS nepotěší - takže dobře, a jakou udělá Paroubek? Nebo jste na rozdíl od dnes už všech našich ekonomů, zahraničních finančních institucí a EU spolu s Paroubkem přesvědčen, že reformy nejsou potřeba? Paroubek je dělá jinak. Zrovna, když před volbami Paroubek řval, že Modrá šance, díky růstu HDP z pěti na devět procent zdraží základní potraviny, stoupla cena rohlíků a chleba o 40%. Takže bylo dobré řvát a ty potraviny prostě zdražit! nebo už nevíte, že rohlík před tím stál korunu a chleba dvanáct? A to bylo těsně před volbami! Jo, tak se dělají reformy! Téměř o 100 procent se tiše zvedly poplatky na úřadech, o plynu a elektřině raději pomlčím! Prakticky když ne každé čtvrtletí, tak pololetí určitě! Podívejte se doma na vyúčtování. Sobotka měl na dividendách z ČEZu miliardové částky na kupování voličů sociálními dávkami! Jo, takl se hospodaří! Z jedné kapsy Vám tiše tisícovku seberou, do druhé s huronským řevem stovku strčí. No kdo by je nevolil?

:) 14.6.2007 10:53

Re: Re: Re: Re: ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

Proč zase to obviňování? Komouše jsem nikdy nevolil, nebyl jsem ani svazák, ani pionýr. Jo byl jsem jiskra a nadávám si zrovna teď.

Douša Josef 14.6.2007 10:48

Re: Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

Člověče, tak vy byste chtěl Tlustého reformu, daleko tvrdší? Jakou reformu vlastně chcete? Kalouskova je torzo, takže Tlustého, že? A o jakých kauzách to mluvíte? On je někdo z řad vlády ODS vyšetřován, jako stovky šibalů před volbami, jejichž kauzy byly meteny pod koberec (Zgarba, Rath s Klimkovičovou, kakaový Bob, Gross a další). A co miliardové úplatky u Gripenu, o kterých tak hlasitě mluvil dokonce Kavan!?Něco takového se teď děje? Do CzechInvestu nastupuje soudem osvobozený, kdy dokonce žalobce stáhl svou žalobu, že žádný podraz neudělal! Ne tedy nastupuje, ale nastoupil! Jeden!

Malý Aston 14.6.2007 10:43

Je to možné? Po 18 letech svobody zase budou vládnout komančové?

Může se nám to nelíbit,můžeme být dokonce naštvaní ale zjištění,že po 18 letech po revoluci okolo 50% občanů volí komouše u komoušů a komouše u socek,to je neuvěřitelné.Když volili Zemana,který neměl komouše rád bylo to normální,část občanů bude levicová vždy,tak to prostě příroda zařídila.Každý normální občan,po vládě jedné strany v trvání 8 let si řekne,ti ostatní nejsou o nic lepší ale musíme to vyměnit,již si myslí že jsou nepostradatelní.Já osobně preferuji pravidelné střídání jednou u moci,podruhé v opozici.Jenže tento systém funguje jen za předpokladu,že státní správa a silové struktury,které mají garantovat demokracii jsou nezávislé.A to je problém který u nás nefunguje.Policie,státní zastupitelství,soudy,celníci,armáda a tajné služby jsou ovládány politickými stranami,přesně tak jak vládl Paroubek a jeho předchůdci a sám to veřejně hlásá,když tvrdí že pokyny státním zástupcům se nedávají písemně ale jen ústně.To samé tvrdí i Rath a to veřejně na půdě poslanecké sněmovny.Takže je to prostě pravda,komouši na rozkaz z Moskvy udělali revoluci,transformaci po jejich vládě jsme již všichni zaplatili a oni chtějí zase vládnout. Návrat diktatury jedné politické strany ČSSD+KSČM je možný a zase demokraticky jako v roce 1948.

emersonskej 14.6.2007 10:43

Re: Nemá.Re: Bez Paroubka - bez motivu

No jo draci - pravda bolí, že jo !!:-D

emersonskej 14.6.2007 10:42

Re: MANĚ jsem si vzpomněl

Co to je "malá slušná strana" ???

Douša Josef 14.6.2007 10:37

Re: Co je na tom zvláštního?

Zvláštní je na tom to, že značná část naší populace si to, co píšete, vůbec není schopna uvědomit! Takže je potom nutné o tom psát. Ovšem není mi jasné, co se ještě musí stát, aby informace, že v roce "2009 mandatorní výdaje převýší příjmy státu" vůbec jen troch hnuly s touto částí populace.

Vždyť jim byl představen hromosvod případných potíží ev. krachu, a na ten to bude nutné hodit. I když to situaci nijak nevyřeší! Klaus přece může naprosto za vše. Vždyť oni jsou schopni vystačit i s tvrzením, že díky Klausovi, který na začátku transformace použil část přebytků na důchodovém účtu, nebude v brzkých letech průběžný systém schopen ufinancovat důchody. Podle nich by ty drobné tehdejší přebytky navěky stačily důchody ufinancovat! I když důchodců bude dvakrát tolik a každý pracující bude živit jednoho důchodce a jedno dítě i jistou část nefachčenka!

Co se dá potom od takové části populace očekávat!

Douša Josef 14.6.2007 10:27

Re: Nic proti Bartoňovi...

Ve Francii určitě!Zdá se, že v parlamentu budou mít pohodlnou většinu. Socialisté jsou až hodně vzadu třetí!

gerontusinza 14.6.2007 10:25

Nemá.Re: Bez Paroubka - bez motivu

Je to jeho mindrák, který musí stále ventilovat. Jinak by puknul. A tolik svinstva po okolí, tak raději ať žvaní.:-/8-o(Y)

PetrH 14.6.2007 10:25

Re: Re: Re: ODS jsem volil a už ji volit nebudu.

To je dobře, že jste prozřel a potřebu ventilovat získal. Takže, pokud nechcete volit ani Paroubka, volte bolševiky, nakonec by to nebylo poprvé. Třeba bude pivo zas za dvě kačky. Případně se zachovejte podle svého nicku, nevolte, ale pak nadávejte jen sobě a ne vládě nebo parlamentu.

V. Lhotecký 14.6.2007 10:23

Bez Paroubka - bez motivu

  Pane Bartoni, není snad jediný váš příspěvek, aby neodsoudil či neznectil Jiřího Paroubka. On te není člověk bez chyby, ale už je směšné, že nemáte jinou myšlenku.  Opravdu nemáte na víc  ????

PetrH 14.6.2007 10:21

Re: Re: Re: Re: Bartoni, vy už nemáte v dalších volbách žádnou šanci

V Latinské Americe jsou socialisté na pravici? Vlastně asi jo, volte Cháveze a Castra, jedinou autentickou levici na světě!Rv

brok 14.6.2007 10:20

Re: Je průzkum veřejného mínění potřebný?

Nejen na malém vzorku, ale i nekvalitně. Když se na cokoliv zeptám tisícovky lidí, získám určitě stovku odpovědí, které se mi hodí.

brok 14.6.2007 10:19

Re: Hrrr na Paroubka!

Levici by docela stačilo k značnému potlačení potrestat všechny komunistické zločince stejně, jako byli potrestáni zločinci nacističtí. Místo toho sedí jeden z bachařů z komunistických koncenttráků dokonce i v parlamentu. Pak se nemůže nikdo divit, že KSČM ve spolupráci s ČSSD mají 50%.