26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jeff 5.6.2006 10:38

Re: volby vyhrala levice

soudruhu máš pravdu v tom, že 100 hlasů získala levice  a to extrémní.

Optimista 5.6.2006 13:08

Re: Re: volby vyhrala levice

Pánové/resp.dámy/ předdiskutující. Jaké charakteristické črty jsou společné levici a pravici na české politické scéně? Je předse známý fakt, že první Klausova vláda hlásala pravicové vize a v praxi prováděla víceméně levicové vládnutí.No, ale p.profesor "zapoměl " vytvářet zdroje ekonomického rozvoje a nakonec " přijímal" balíčky úsporných opatření. Na koho to dopadlo nejvíc? Určitě asi ne, na v té době již rychle movité",ale na národ, který si dobrovolně " utahoval" opasky a čekal ... Až v tomto období začíná polarizace politické scény v ČR ne na slovech, ale v provádění praktické politiky! Ale není ji třeba řadit k extremní levici - pokud " jeff "vůbec doceňuje plný smysl toho slova, které populisticky použil.

Cinan 5.6.2006 15:44

Re: Re: Re: volby vyhrala levice

A může někdo říci, co razantního měl dělat??? Měla proběhnout úplná změna systému, která v jiných státech probíhala plynule téměř desítky let a tady se to chtělo udělat během pár let. Z jedné strany řvali "socdemáci", odbory s udržením sociálního smíru  a z druhé ho dusil Lux v koalici. Tak ono se snadno kritizuje něco na co se dívá z dálky jako z rychlíku. Uvažujte už konečně jaká byla doba tehdy a dnes, to se přece nedá jednoduše srovnávat.

MF 5.6.2006 7:25

Stojí

Stojí za to si všimnout, že Paroubek už automaticky počítá komunisty za své. A nechápe, že komunisté spolknou jeho.

Lojza 5.6.2006 7:30

Re: Stojí

Spíš to vypadá,že Paroubek polyká komunisty.

:) 5.6.2006 8:00

Re: Re: Stojí

Spis to vypada, ze Paroubkova polyka... ;-D

lkali 5.6.2006 8:29

Re: Stojí

  V  stávajícím parlamentu je  111 levicových poslanců.  V novém jich bude  100.  Už jste všichni diskutující přistoupili na to, že komunisté jsou demogratická strana?  Nebo stojíte za tím, že nikoliv.  Pak to ale socialistům důsledně připomínejte.  Podnikatelé naříkají. Ale co udělali  proto, aby svoje zaměstnance na výplatní pásce informovali, kam jde část výdělku.  Běžní zaměstnanci o tom nepřemýšlejí.

ř   

ctenar- 5.6.2006 8:39

Re: Re: Stojí

velmi uspesne spolecnosti v americe maji vyvesku kde jsou vsechny platy/premie/odmeny veskerych zamestnancu firmy od vratnyho po CEO kazdy mesic publikovany.

Slo by neco takoveho v Cesku a hned vedle toho ten rozpis kam kazda koruna hrube mzdy plus co musi zamestnavatel platit statu na odvodech uverejnit?? toto bude tučně

čtenář-konkurent 5.6.2006 13:57

Re: Re: Re: Stojí

a tenhle nesmysl jste si vymyslel sám?

franta 5.6.2006 9:56

A taky by je mohli informovat

kdo to takto vymyslel. Takhle to funguje od počátku devadesátých let, kdy ČSSD ani  nebyla ve sněmovně.

zalozak 5.6.2006 7:24

Ve skutecnosti je tolerovana vlada ODS sebevrazdou kterou KSCSSD muze snadno zneuzit..

Dokonce se da bohuzel rict ze CSSD mozna na teto "prohre" vydela. Jediny opravdu "prodelavajici" mohou byt ti kteri mozna (pokud i to se nezahladi v ramci dohody) jedou v pripadech zminenych v Kubicove zprave. Jinak, bohuzel, CDDS muze hodne vydelat na situaci.

Jednak vychozi podminky nejsou vubec ruzove. Desivy statni dluh, krize EU, a hlavne umele a relativne dobre vypadajici hospodarske vysledky dneska ...

Levici ovladany parlament za prispeni Zelenych muze velmi snadno "dovolit" vladu ODS+ KDU ale technicky blokovat jakakoliv rozumna opatreni. Krize ktera klepe za dverma (a do ktere by spadla CSSD rovnyma nohama nejpozdeji do 12 mesicu) se tudiz nevyhne nove vlade a jeji slozeni a nulova skutecna podpora v parlamentu znehybni jakekoliv potrebne zasadni kroky. Dokonce , pri mozne vycuranosti , se muze parlamentu podarit pustit polovicni reformy ktere logicky budou znamenat katastrofu.

Tudiz o 2-4 roky pozdeji, neni vylouceno ze cesky volic s nadsenim zvoli dalsi vlnu rozdavacu na nejmene dalsich 8 let dopredu.

Je to des a hruza... ale bohuzel asi je opravdu pravdou ze kazdy ma takovou vladu jakou zaslouzi a jako narod si zrejmen nezaslouzime lepsi. 

ctenar-ubozak 5.6.2006 7:39

Kde stoji fronta k tem ROZDAVACUM

Prosim dekte vedet,nechtel bych to zmeskat. Kdyz mama mohla ve 3 rano do fronty k reznikovi pro kus klizky tak rad pujde o pulnoci se stanem na ROZDAVADLO. Kde to je???

Uctive dekuju.

zoch 5.6.2006 7:41

Zdravím,Záložáku !

Toto je ovoce nulové tolerance. Tak chytné jsou plody osmileté nedohody a neustálého snažení se o svržení vlády místo konstruktivní ikdyž ne až tak průrazné spolupráce. Samozřejmě,že musí u socana být za ta léta vybudovaná zášť a přednasranost.  Odstřelili jim Špidlu,potom Grosse a nyní zase útočí vulgárně na Paroubka. Jeho poslední mediální úlety nejsou jeho obrazem. Pouze jsou důsledkem vysokého nasazení a ztráty nervů,protože čelil enormnímu tlaku. Vytahnout toho plukovníka 4 dny před volbami totiž byla pěkná pitomost.Toto jsou totiž neurvalé způsoby.Proto jsem u voleb nebyl a nevolil ani svůj pravý střed. Je prostě třeba změna stylu na pravici a trošku i změna ve smyslu ústupu od maximalistických požadavků k realistickým. A toho jsem se nedočkal. 

gerontusinza 5.6.2006 8:15

Pane Zochu, jen tak mezi námi, a nelitujete toho trochu?Re: Zdravím,Záložáku !

Také jsem nechtěl jít k volbám, ale po sprostotě pana Vidíma a pana Topolánka jsem jít musel a musel jsem volit p. Paroubka. Protože taková porce svinstva se těžko zkousává. Hezký den.

sestra Běta 5.6.2006 8:46

Re: Pane Geronte

vemte si už konečně ten velký zelený prášek. A pořádně zapít.  Zítra bude velká vizita a pan primář vám předepíše něco silnějšího.

zalozak 5.6.2006 8:16

Re: Zdravím,Záložáku !

Ja vim ze je te neprijemna myslenka... ale napadlo vas nekdy alespon na par sekund ze ten "plukovnik" totiz muze mit pravdu

gerontusinza 5.6.2006 8:28

Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Jinak tomuhle se právě říká manipulace. Kdyby totiž ten poctivý "plukovník" měl pravdu, tak by to nebyĺy výmysly ale fakta a Paroubek by seděl.  Ale zde se evidentně jednalo o to předložit výmysly a předložit to právě těsně před volbami a pan Vidím nějak "zapoměl" na ostrahu tajných materiálů tak aby to uniklo do tisku. Protože to je tak evidentní svinsto, nemá cenu o tom diskutovat. Nechtěl jsem jít k volbám, ale ODS mě svým chováním přesvědčilo, že proti hazlům v této straně se musí bojovat.

sestra Běta 5.6.2006 8:47

Re: Starý pane Geronte

přestaňte bojovat a vemte si ten velký zelený prášek. A pořádně zapít.  Zítra bude velká vizita a pan primář vám předepíše něco silnějšího.

Klaudius 5.6.2006 9:50

Re: Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Geronte, dobře jste volil. Pan Paroubek Vám jistě ve svém povolebním prohlášení mluvil z duše.

Tento způspb jednání je Vám blízký, viz Vaše příspěvky k jednání dr.Ratha

gerontusinza 5.6.2006 13:46

A víte že ano? Re: Re: Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Protože svině zůstane sviní i když se přebarví A Ráthovi fandím. Mimochodem, neziskovky pro lidi nezrušíte ani náhodou.!!

J. Mach 5.6.2006 11:00

Re: Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Geronte, to opravdu musí být krásný pocit, bojovat za takové typy, jako je Kočka, Paroubek, Srba, Gross, Zgarba, atd, atd. Ale hlavně, že vás to těší a že z toho máte pocit, že bojujete.

Galén 5.6.2006 13:39

Re: Re: Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Ono je daleko lepší bojovat za Krejčíře,Koženého,Tlustého,Kočárníka,Dybu a jim podobných,ktří budovali tento stát tak,až ho vy(budovali).  

Jenda 5.6.2006 23:06

Re: Založáku, a o tom to svinstvo právě bylo.Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Vite ono to chviku trva nez pro ty fakta sezenete dost dukazu abyste s tim mohl jit pred soud. No a pokud pan generalni tajemnik rozhodne, ze se nic vysetrovat nebude tak holt pan generalni tajemnik sedet nepude.

zoch 5.6.2006 9:21

Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Od toho,co je pravda ,jsou zde soudy. Jsou na to vybaveny  a mohou soudit i v režimu "utajené".Pokud máte pocit,že se vyznáte ve válce policajtů a že dokážete přečíst ( v jejich terminologii " rozkrýt") různé desinformační a zpravodajské hry,je to jen Vaše věc. Politici - Topolánkem a Langerem počínaje a Paroubkem konče - Vám v tomto dozajista pravdu neřeknou.Podvody,špína ,mamon a protekcionelismus vládnou v PS setrvale a ve všech klubech. 

Kdo se svinstvem zabývá ,bývá také tím svinstvem poznamenán. Mně se nad tím zvedá žaludek bez rozdílu,zda se dívám z té či oné strany.

gerontusinza 5.6.2006 13:50

Jistě, proto jsem neměl vůbec v úmyslu jít k volbám. Re: Re: Re: Zdravím,Záložáku !

Až pan Vidím a Topolánek mě zagitoval. Hezký den.

zeby 5.6.2006 6:39

Přidejte si do archívu

Kubiceho dokumenty pro parlamentní výbor (2,5 MB)

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

a Paroubkův povolební projev (65 MB)

http://rapidshare.de/files/22133186/Paroubek_po_volb_ch_20060603.avi.html

čtenář 5.6.2006 13:54

Re: Přidejte si do archívu

a jsou už i s chybějícími stránkami?

xyz 5.6.2006 6:35

Problém je ve volební geografii

Porovnejte kraj Karlovarský  s Prahou nebo moravskoslezským krajem. obrovský rozdíl.

RK 5.6.2006 6:32

jedinou alternativou jsou předčasné volby

nebo menšinové vlády ODS či ČSSD na bázi opoziční smlouvy č.2. Jiné varianty jsou pro ODS o ničem a po krátkém období kdy nenasytové v Praze ukojí ministerské choutky tato vláda tak jako  tak skončí. Doufám že to Klaus Topolánkovi vysvětlí.

Kresinka 5.6.2006 8:41

Re: jedinou alternativou jsou předčasné volby

jenže ty mohou dopadnout stejně, tady jde o změnu ve volebním systému, jinak to bude furt kolem dokolečka