26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aleš P. 18.8.2006 7:21

K článku

Jak může Bartoň obdivovat Bořka za útoky proti Paroubkovi,takovej smrkáč!!! Měl dostat přes držku hned jak otevřel hubu.A tady ten blbeček co napsal článek tomu ještě fandí.

Jinak  spousta firem a jejich zaměstnanci žijí ze státního rozpočtu,dokonce i pravicový politici.Jinak nevím proč pořád blbeček naráží na spojení ČSSD +KSČM,když dávnbo předtím zde bylo spojení ODSKSČM a vystoupení Grebeníčka v Lánech po boku velkého V.Klause. 

KROKODYL 18.8.2006 7:26

Re: K článku

Jasne, 'pan redaktor smrkac' mel dostat jasne napsano, na co se ma soudruha Paroubka ptat. Jestlize by padla nejaka jina nez schvalena otazka, nebo dokonce nejaka otazka nevhodna, nebo by co nejhur skocil spoudruhovi do reci a nenechal ho vypravet o uspesich KSCSSD tak potom nejlepsim resenim by byl myslim Jachymov. Co vy na to, tak nejak poekne po socialistiku si sinm poradit... Hlavne ne pravdu a vlastni mysleni nebo nazor soudruzi, to bysme moc daleko nedosli pod tim rudym praporem...

Stanislav 18.8.2006 7:58

Re: K článku

Naopak si myslím, že byl redaktor ještě příliš mírný a dával příliš prostoru svalnatým řečem, na které se jemnostpána Paroubka nikdo neptal.

A co se firem týče -- přivydělat si ze státního rozpočtuje také jediná legální forma, jak státem nakradené peníze dostat zpět.

Byg 18.8.2006 10:25

Re: Re: K článku

Paroubek a jemnostpán? Spíš hrubo-puchejř.

Stanislav 18.8.2006 12:37

Re: Re: Re: K článku

Míněno jako paralela k jemnostpánovi Trautenbergovi z Krkonošských pohádek, ti jako by si z oka a hlavně z huby vypadli ... ;-)

KROKODYL 18.8.2006 7:10

No bodejt by se Paroubek nevztekal !

'Pan redaktor' mu nedal prostor vic ney na jednu holou vetu, a v te nezbyva na jalove reci a co nejhorsi, kladl stale nove a nove nevhodne otazky ! Porad mel byt o uspesich vlady soudruha Proubka a redaktor vytahuje statni dluh, Grosse a dalsi 'drobnosti'.  Mam pocit, ze Takovyto redaktor skodi teto zemi a bude treba tak nejak po socialisticku s nim zatocit.

Gadžo 18.8.2006 8:41

Re: No bodejt by se Paroubek nevztekal !

Po socialisticku ? 8-o to jako do gulagu s ním? Proboha vy ještě žijete? Já myslel, že vám podobní už jsou po smrti anebo těsně přeb hrobem.....no vidím, že tě dobře vychovali "soudruhu".

Byg 18.8.2006 10:23

Re: Re: No bodejt by se Paroubek nevztekal !

Né tý gadžo, co si mýsliš? KROKODYL to myslel jako ironii (jak pevně doufám).

Dušan Polanský 18.8.2006 7:03

Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

přece dobře víte, že nejvíce dluhů se nasekalo za vlád V. Klause. Platíme nezdařené podnikatelské záměry apod. Banky v té době padaly jedna za druhou jako hrušky ze stromu. Takže, že nějaký Borek roznosil Paroubka, tedy alespoň podle Vás,  je víceméně o ničem. Přece nejde o to, kdo koho rétoricky roznosí, ale jde o fakta. Jinak před volbami žádná strana se nepostavila jasně proti tzv. populistickým zákonům, ani ODS. Takže srdíčko přesvědčeného finančně dobře zajištěného pravověrného pravičáka jste potěšil, ale možná, že trochu myslícího a který na tom není až tak dobře moc ne.  

Ježek 1 18.8.2006 7:15

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Soudruhu Polanský,  opravdu jsi takový blb, že věříš Paroubkovsko-škromachovským blábolům o tom, že nejvíce dluhů se nasekalo za vlád Václava Klause ?

hejhula 18.8.2006 7:20

Re: Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

to se vzájemně neguje - blb neví, že je blb, protože je blb..

Ladislav N. 18.8.2006 7:45

Polanského bláboly

Je a věří.... ;-D

analytik 18.8.2006 18:52

Re: Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Ježku, troubo, srovnej si : zlatý poklad - tj. jistina, kryjící měnu - v České národní bance, která začínala v roce 1920 se 4.000.000 USD v roce : 1936 - 35 tun, 1989 - 130 tun, 2006 - 25 tun. Vole.

analytik 18.8.2006 18:53

Re: Re: Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Aby bylo jasno, to poslední číslo není překlep, je to dvacetpět tun zlata. Jasné ? kapišto ? tak kdo je zloděj ?

dvd 18.8.2006 7:21

Máte pravdu

jde o fakta. Fakta  Paroubkovi nepříjemná jsou však zakázána a běda novináři, který je (a) zmíní nebo u jen (b) dovolí zmínit.

Stanislav 18.8.2006 8:07

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Chlape, když vám rudý šátek nenechá vidět realitu, tak ji radši neprezentujte. Každý normální člověk ví, že léčení "nemocných bank" jejich věčným oddlužováním pod záminkou zachování vkladů drobných střadatelům ve výši mnohonásobně překračující výši těchto vkladů je šílenství. Je-li banka před krachem, má se nechat zkrachovat a přinejhorším vyplatit ty střadatele. Je to nejlevnější alternativa. Jenže Zeman a jeho socialistický rozhazovací model nebyl ochoten připustit, že by mu něco pod rukama zkrachovalo. To měli být "muži činu", realita nerealita.

K těm zákonům -- ODS potřebuje i hlasy blbých, to je smůla demokracie ;-)

tom 18.8.2006 8:44

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Pane Polanský už jste zapomněl,že vláda V.Klause byla koalice atrvala 5let.komunistický režim padl protože už neměl z čeho brát.Vzpomeňte na ty prázdné obchody a jak se vyrábělo na sklad,protože ty zastaralé zmetky od nás nikdo nechtěl.Už ani Rusové a ostatní jejich satelity.Dnes se chlubit úspěchy na které bylo založeno v začátku 9Olet je svinstvo.Paroubek házením špíny na Klause zakrývá ty zrůdnosti,které tady členové ČSSD prováděli celých 8let.

František 18.8.2006 9:52

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Máte samozřejmě pravdu soudruhu Polanský, vy jako bývalý lampasák v ČSLA přece ekonomice musíte rozumět!!! Že vy ste tam dělal provianťáka? :))))

D.P. 18.8.2006 9:53

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Zemanova vláda přebírala státní rozpočet ve vyrovnaném stavu po balíčcích úsporných opatření. Zeman sliboval, že zadluží zemi pro její blaho, nastartuje hospodářský růst, a pak hravě dluhy zatáhne. Můžete mi, prosím, vy nebo jiný z obhájců socdem, sdělit, kdy to nastane? Je období největší prosperity státu dle slov dosluhujícího premiéra, tak kdy, proboha, budeme splácet dluhy? Nechce se mi věřit, že při svém vzdělání věříte tomu, že dluhy se splácet nemusejí. Za ekonomický růst vláda až tak nemůže, důležitější je členství v EU a celosvětový růst ekonomiky. Co budeme dělat, až dojde ke krizi, řekněme, automobilového průmyslu? Mandatorní údaje zůstanou, ale přijmy státu budou podstatně horší, nové balíčky budou podstaně tvrdší, ale zase za to bude moci Klaus a ODS. K populistickým zákonům - jde o to,. kdo s nima přišel a kdo je prohlasoval s těmi marťany. Ještě ke Klausovi - opravdu se mohlo udělat mnohé jinak a lépe, ale Klaus na to nebyl sám. Za bankovní průšvihy je odpovědný guvernér ČNB, ČNB měla kontrolovat úvěrovou politiku bank, ona udělovala licence apod. Buďte rád, že jako stání zaměstnanec jste dostával výplatu pravidelně a včas, a že vám ji nelikvidovala (ani úspory) inflace tak, jako v sousedních zemích.

Halama 18.8.2006 7:01

Nejchytřejší politici..

mám nápad : co kdyby všichni co tady exelují svými názory a pokládají politiky za úplné blbce se přihlásili do stran ke kterým mají důvěru,kandidovali,vyhráli volby a potom to všem tak zneuctívaným politikům ukázali sami.Na netu se to radí,uráží a nadává snadno,hlavně anonymně.Nebuďte poserové,zkuste to sami,vždyť jste tak CHYTŘÍ,FÉROVÝ,NEJLEPŠÍ ???(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Lerak 18.8.2006 7:25

Re: Nejchytřejší politici..

Halamo, hlavně, že ty jsi tak férový. Pravopisné chyby ti odpouštím, ale ty prdýlky veřejně vystavovat. No fuj. Co máš k meritu věci?

Byg 18.8.2006 10:19

Re: Nejchytřejší politici..

Takže právo kritizovat politiky zvolené do parliamentu mají pouze politici zvolení do parliamentu? Tak s touto logikou se ztotožnit opravdu, ale opravdu nemohu :-)).

Halama 18.8.2006 10:27

Re: Re: Nejchytřejší politici..

kritizovat ano,ale vulgárně nadávat,zesměšňovat ??????

Vladimir 18.8.2006 7:00

uz je

sorry byl to problem site, je to tam

Vladimir 18.8.2006 6:59

CT uz prispevek nema na netu

no nevim jak tvrde to pristani bylo, protoze CT tuto cast uz z internetu stahla, vysilani se zasekne ve chvili kdy se tam paroub obevi!!!

Ladislav N. / LN 18.8.2006 6:44

Na závěr se premiér chválil

Na závěr se premiér chválil  

Rozhodování vlády se rozhodně nezapíše do učebnic hospodářské politiky. Veškerá skutečně dlouhodobě důležitá rozhodnutí byla odkládána na další vlády,“ zhodnotil včera analytik společnosti Next Finance Vladimír Pikora.

BuBu 18.8.2006 6:41

Pane Bartoň . . .

Vámi popisovanou besedu jsem neviděl, a tak se k prvním dvěma odstavcům Vašeho článku nemohu vyjádřit. Myslím si ale, že to, jak byla vedena beseda v televizi - že to nebylo hlavní myšlenkou článku. Jestli byla beseda vedena korektně - či nikoliv . . . na to může mít každý posluchač svůj názor . . . . .

Pokud jde o "zbytek" Vašeho příspěvku - naprosto souhlasím a dodávám : KSČSSD žádný volební program prakticky neměla . . . a soustředila se pouze na negování programů jiných stran pomocí demagogie a lží. To, co píšete je jen logickým pokračováním (a já pevně doufám i ukončením) jejich politiky : S KSČ na věčné časy a nikdy jinak ! 

P.S. M jsem vynechal záměrně . . . .. neboť  žádné není !

MMM 18.8.2006 7:09

Re: Pane Bartoň . . .

To M je Morava. Když u nás vypláchneme kádě od vína, přelijeme je do krabic, necháme potom trochu nakvasit a lijeme na kompost. Vy si to ovšem necháte naporcovat do krabic a máte za velký hit v supermarketech, z nabídky potom kupujete a pijete. Soudě kde kvality vašich příspěvků až moc. 

BuBu 18.8.2006 7:15

Re: Re: Pane Bartoň . . .

Velmi špatně jste mne pochopil ! Písmeno M jsem vynechal záměrně ne proto, že bych neměl rád Moravu a Moraváky (ba naopak), ale proto, že KSČM = KSČ (nic se mezi nimi nezměnilo)

MMM 18.8.2006 12:09

Re: Re: Re: Pane Bartoň . . .

Pak to beru, jak to jak vysvětlení, tak zpět i můj komentář a souhlasím s Vámi. M skutečně nezměnilo nic, naopak mě poněkud irrituje.