26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 18.8.2006 11:47

Re: Re: Re: Rači opozici než pseudovládu

ale mě se líbí, navíc vystihuje přesně toho moulu ... :-D;-D:-D 

u vousu prorokova, pupku paroubova a kulí tokešových ...!!

Semiramis 18.8.2006 12:16

Re: Re: Re: Re: Rači opozici než pseudovládu

To, že se vám taková ubohost líbí, vás ovšem ani trochu nešlechtí. Ale žijeme v demokracii (zatím - než nám to Parub zatrhne) a  když vám to dělá radost...

Mirek Šejna 18.8.2006 9:47

Pane Bartoni,

vemte to takto: Paroubek končí. Topolánek nastupuje. Moderátorský komsomolec Borek bude nejspíš dál moderovat. No a jednou si pozve i Topolánka. A opět díky tomu, že Borek se považuje za nejchytřejšího na světě, bude Topolánkovi skákat do řeči hned po prvních slovech. Moc se těším na to, jak tady pak budete moderátora chválit za jeho "profesionalitu". Chápu, že vás moc potěšilo, že moderátor dokázal Paroubka nasrat a rozhodit. Jenže za měsíc tohle může udělat Birek Vašemu idolu Topolánkovi. A to pak bude tady na Psu nadávek na českou novinářskou žumpu. 

Elias 18.8.2006 9:54

Re: Pane Bartoni,

Třebaže jsem dříve nijak zvlášť netíhl k pravici (minule jsem volil pro Špidlu), nyní s nadšením volím ODS. Za to může Paroubek. Nějakej novinář je mi ukradenej. Když si to ten politik zaslouží (a Paroubek si to nepochybně zaslouží), tak ať mu dá po čuni.

Ladislav N. 18.8.2006 9:55

Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

No, když bude Topolánek lhát jako Paroubek v tu chvíli, ať jej moderátor klidně rozcupuje... ;-P

www racek 18.8.2006 9:58

Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

tokeš nelže, tokeš neví co říká  ... ale snad si alespoň pamatuje, kdo mu tu blbost nakukal.

Semiramis 18.8.2006 11:32

Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

www racku, myslím, že je čas s tím tokešem přestat. Vaše trapná náhrada jména Topolánek se jaksi neujala, a to ani mezi vašimi levicovými spřízněnými "intelektuály"  zde přispívajícími - takže asi není zrovna - jemně řečeno -povedená !!!

MMM 18.8.2006 11:33

Re: Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

Dobře, budemen mu říkat pablbek. Spokojená?

Semiramis 18.8.2006 11:40

Re: Re: Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

Ne, nejsem spokojená - ten nick pablbek už je obsazen tím, komu po právu patří. (nápověda - je to váš miláček!)

www racek 18.8.2006 11:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

u vousu prorokova, pupku paroubova a kulí tokešových ...!! to bylo povedené ...

MMM 18.8.2006 12:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

Vyřadíme tedy pa-, ostatní souhlasí. Teď už spokojená ? Když ne, jsou tu další varianty, které jsem četl: tupolánek, tuposránek, pol top. Podle mého názoru přehlídka hodná blbečků ze strany jedné i druhé. Co tedy Paroubek a Topolánek, to bych byl třeba spokojený já, jenže to chce jen běžnou slušnost. P.S. Spojovat představu miláčka s p.Paroubkem ... to máte skutečně hodně zvláštní vkus. odpovídající těm pablbkům - pardon, blbkům.    

Semiramis 18.8.2006 12:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

MMM, nebudu komentovat- váš příspěvek nemá dostatečnou úroveň!

jirka.s. 18.8.2006 11:35

Re: Pane Bartoni,

´´Aá, lejno,se nám probudilo a opět dává na odiv své sybilitické schopnosti. Už se ani nedivím, že luparoubenko dopadl jak dopadl. Jestli šejna byl v jeho kolegiu tajných poradců, pak se ani nedivím, že tenhle stát už má bilion dluhů.

el dark 18.8.2006 9:42

Souhlasím

Naprostý souhlas.......než, aby se ODS zpronevěřila levicové politice, ať raději ukáže Paroubek svou "101". Už teď při sestavování rozpočtu ukázal, že při legilativní smršti s KSČ(M) nemyslel na proevropskou politiku. Mělo by mi s toho být k pláči, ale já se raději směju tomu jak musí odkládat jeden mizernej socialistickej zákon za druhým, aby sestavili rozpočet a splnili kriteria pro vstup do Eurozóny 2010. Počítal totiž s tím, že ty paskvili hodí na hlavu ODS;-D:-D;-D:-D

Malý Aston 18.8.2006 9:13

Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Toto heslo bolševiků,převzal jak pan Paroubek,tak všichni,kteří se tetelí blahem že mají 100 poslanců ve spojené dvoukoalici ČSSD+KSČM.Podle pana Paroubka se máme báječně.Platy jsou v průměru 20 000,00 Kč,což je cca 700,00 EUR. Potraviny,plyn,elektřina a jiné náklady se vyrovnaly s těmi,kteří mají měsíční příjem 3 000,00 EUR. Co chcete více volové.Jen ČSSD Vám zajistí blahobyt a všeho dostatek. Proč tomu mám věřit? Proč to za těch 8 let nerealizovali?Souhlasím s autorem článku, než si nechat Paroubkem diktovat kdo bude ve vládě,jaký program se má realizovat,napravovat za nejistých podmínek dluhy,které tady ČSSD zanechává,tak raději nové volby. Když vyhraje ČSSD nebude se moci pořád vymlouvat na někoho kdo jim brání vytvořit to blaho pro všechny,když vyhraje ODS může realizovat reformy.Váda ODS řízená Paroubkem,je taková hovadina,že to nemůže fungovat.Jsem pro vládu čisté levice pod vedením ČSSD+KSČM nebo vládu pravice pod vedením ODS.

Gadžo 18.8.2006 9:21

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

To je všechno fajn, ale připadá mi (hlavně ta poslední věta) to jako stát na pokraji Macochy a říkat si :"Skočit nebo neskočit?" Jestliže by v nových volbách zvítězili bolevici, a to není nemožné při hlouposti tohoto národa, tak je to SKOČIT !!!;-(;-(;-(

analytik 18.8.2006 18:42

Re: Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

gadžo, postav se první do řady, já ti to písknu !

Marta 18.8.2006 9:24

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

 souhlasím s Vaším  příspěvkem. U mě jste Malý Astone JEDNIČKA ! Není to podlézání. Je to můj názor.

BuBu 18.8.2006 9:27

Re: Naprosto souhlasím . . .

 . . . . ale víte, co to zanamená "vláda čisté levice" ? To je prakticky vláda čisté KSČ - jelikož Duce Paroubek už tím komunistou prakticky je ! Sloučení KSČ a ČSSD by bylo velmi brzy !

A to je na emigraci !:-(

Ladislav N. :-))) 18.8.2006 9:31

Re: Re: Naprosto souhlasím . . .

"Čistá levice" ... "čistá KSČ" ? ;-D Oni stejně vládnout nemůžou. Ale ODS by je k tomu měla donutit.

BuBu 18.8.2006 9:38

Re: Re: Re: Radši bych nedráždil chřestýše . . .

. . . bosou nohou ! Nemuseli bychom stačit "ucuknout" ! :-(

janoryna 18.8.2006 11:15

Re: Re: Naprosto souhlasím . . .

a proč jsi dosud neemigroval. nejdřív zeman, pak špidla a teď paroubek, asi to tak zlý nebude a dostáváš od nich dost peněz.

MMM 18.8.2006 11:32

Re: Re: Naprosto souhlasím . . .

Bože ty jsi trouba ! Ale beru tě za slovo a čekávam tvou emigraci jakmile Toplánek neuspěje.

BuBu 18.8.2006 13:40

Re: Re: Re: Bože Ty jsi zabedněnec !

Pokud jsi z Moravy, jak jsi avízoval . . . tak to jsi první Moravák, kterého jsem kdy potkal, o němž mohu s jistotou tvrdit - že je to vůl ! 

Herakleitos 18.8.2006 9:46

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Nárůst platů je evidentní. Hlavně v Praze a co se týče v odvětví, tak v bankovním sektoru. Ale spíše mne zaujala t a poznámka ve srovnání našich platů s platy v eurech. Vy si snad myslíte, že za 8 let mohlo dojít ke srovnání s vyspělými státy  ? Když  bude vládnout v příštím období pravice a prosadí své plány, dojde zákonitě k utahování opasků. Myslíte, že se to bude líbit té mase občanů s podprůměrnými platy, kterých je víceméně většina ? Bylo to vidět i o volbách ve výsledcích Čechy - Morava. Po čtyřletém volebním období a vládnutí pravice dojde zákonitě ke střídání stráží. Zase dojde k mediální bitvě, jeden bude svádět chyby na druhého - bulvár bude mít žně. Nové zákony, nové úřady atd. Jak z toho ? Nástup mladé generace nezatížené kleptomanií, minulostí, která si nebude vyčítat příslušenství ke KSČ, STB, tak jak je tomu v současnosti. Tato nenávist rozděluje národ.Přeji hezký den.

Malý Aston 18.8.2006 10:25

Re: Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Nejsem demagog,plně chápu že cesta k lepší životní úrovni bude dlouhá.Ta cesta ale musí být řízena ekonomy a ne politiky,kterým jde jen o získání moci. HDP tvoří zejména živnostníci,malí a velcí podnikatelé a státní dluhy. Zejména půjčky státu,pokud jsou vrženy do spotřeby a ne do výroby vytváří zdání,že u nás něco funguje.Jistě uznáte,že stát nic nevlastní,nic nevytváří jen rozděluje to,co zaplatíme na daních. Aby byl příjem z daní,je potřeba aby ti co vytváří pracovní místa,ti co vytváří hodnoty,byli podporováni a současně aby ti co vládnou,obrátili každou korunu dvakrát,než ji pustí ze státní kasy. A ono to tak nefunguje. Ze státní pokladny je vypláceno více,než do ní přichází. A tak by měli zejména ekonomové a ne politici,kteří mnohdy ani neví o čem hovoří,jasně vysvětlovat jak zvýšit příjem a jak omezit výdej. Naprosto s Vámi souhlasím v tom,že to bude práce hlavně pro novou generaci,která dnes ještě studuje a události roku 1948,1989 a další léta jsou pro ně tak vzdálená jako vláda Karla nebo Václava.

loula 18.8.2006 10:50

Re: Re: Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Děkuji za celkem jasný a srozumitelný výklad. Pouze jsem si přitom vzpomněl, že praticky totéž říkal Zeman, když někdy v roce 1994 hodnotil Koženého s tím, že je to hochštapler a že ekonomické hodnoty se tvoří jinak. Byl tehdy doslova rozcupován - ten Zeman, ne Kožený.

Malý Aston 18.8.2006 11:04

Re: Re: Re: Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Jistě je zřejmé,že jsem pravičák. Ale všechny knihy,které napsal pan Zeman jsem si zakoupil a dobře nastudoval.S některými názory nesouhlasím ale respektuji.Pan Zeman byl ekonom,dovedl a to velmi přesně a jasně specifikovat problém a navrhnout řešení. Pokud někdo zná ekonomické zákony,může být pravičák nebo levičák,oni fungují stále a to i bez našeho zbožného přání.On vždy respektoval,že někdo musí daně platit a někdo tyto naše daně přerozdělit. Jak a v jakém rozsahu,to je již podle toho,kdo dává čemu přednost.Pan Sobotka,pan Rath,pan Paroubek a jiní,nejsou Zemanové.Oni nejsou ničí,možná že jen zastávají ekonomické zájmy některých finančních skupin,to také pan Zeman pěkně popisuje.Ale pro objektivní hodnocení musíme připustit,že Topolánek není Klaus. Každá diskuze pana Zemana a Klause,byla vždy diskuze o věcných problémech a učebnicový příklad ekonomie.

janoryna 18.8.2006 11:18

Re: Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám. bude jako

na slovensku. paroubek je opravdu trochu mimo, že vymejšlí na poslední chvíli úspory v rozpočtu. já bych to snižování důchodů nechal udělat tu tlustou peněženku, takhle na tu politiku úspor pravicové vlády nedojde.

Realista 18.8.2006 8:56

Jo v tom pořadu totálně brunátněl...

a hrál postupně všemi barvami.Nejvíce mě rozhodil, když do něj šel redektor zadlužováním a on dal za příklad Anglii. Jen jaksi zapomněl, že Anglie má jednu z nejvýkonějších ekonomik za posledních 20 let a my se jí s momentálním větším růstem dvou let ani zdaleka nepřibližujeme v tomto průměru. Proto nelze také srovnávat hrušky s jablky a srovnávat naší ekonomiku s pětkrát výkonějšími. Ti si mohou dovolit také větší zadlužení dle mastr.kriterií, které bylo děláno na jejich ekonomiky. U nás je již zadlužení hraniční na ekonomiku naši a pokud to Paroubek nechce akceptovat a šlápnout prudce na brzdu, když ekonomika roste a může dělat reformy, šetřit, tak do politiky vůbec nepatří a měl by vrátit školné na školu, kde získal titul ing.ekonomie. Konečně jeho prohlášení, že se státní dluhy nemusí splácet hovoří za vše..nemusí, ale pak se devalvuje měna, důchody, kupní síla a všechny úspory.. To by měl jako ekonom vědět. Viz.Argentina. Tedy pokud jí ty dluhy někdo neodpustí.A my ty dluhy platíme přes 40 miliard jenom ročně na úrocích...Snad by tedy měl těm co nakoupili státní dluhopisy říci, že se dluhy nemusí splácet..Ti by ho hnaly...  Na druhou stranu pokud své srovnání chtěl dát do souvislosti s přijetím Eura s porovnáním s Anglií, což udělal hodně nešikovně, tak  do Eura se hnát nemusíme. Proč taky, nechat se vydírat Německem a Francií, které nedodržují rozpočtové deficity dle kritérií, které sami vymyslely, neplatí penále do pokladny EU za jejich nedodržení a žijí si se stabilitou měny, kterou drží za přísných pravidel jiné země. Nechat se znásilnit jako školáci? Nemáme už dost poučení z přistoupení, kdy sliby byly opravdu jenom sliby? Přistupme, až EURO bude pro ČS občany výhodné. Do té doby zůstaňme stranou jako ta Anglie...