26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gadžo 18.8.2006 9:06

Re: Jo v tom pořadu totálně brunátněl...

Na jednu stranu jsem rád, že čtu konečně něco, co dává smysl a na stranu druhou jsem smutný z toho, že to nepíše  ministr financí, či přímo premiér. Nebo snad ano? :-D

Libor 18.8.2006 8:54

Vůně velkých peněz

Mediální štvanice na Paroubka a ČSSD jsou lukrativní záležitostí pro jejich tvůrce.Bohaté finanční skupiny spojené s ODS a podnikatelé typu Krejčíře a Pitra rádi pustí nějaký ten milion pro novináře,kteří ochotně napíší kdejaké lži a pomluvy na politickou objednávku.Ve spílání a plivání na ČSSD vynikají již dlouho MF Dnes a LN,kdysi poskytující objektivní informace a komentáře.Tyto deníky již nelze brát vážně,přestal jsem je odebírat ,o mediální vymývání mozků opravdu nestojím.Vrcholem novinářské zaprodanosti bylo pro mne tvrzení novinářů Kmenty,Slonkové a redaktora ČT Hynka,když těsně před volbami prohlašovali v pořadu UK ČT,že kauza Kubice nemá s předvolebním bojem nic společného.Jen taková náhoda a shoda okolností.Moderátor zmíněného pořadu je podobný případ.

eTony 18.8.2006 9:00

Libore,

o "lukrativnosti" by vám mohl vyprávět jeden kreslíř a jeden redaktor televize. A ty mediální štvanice na Paroubka si nechte "od cesty", není to tak. Vemte to tak, že Paroubek a neobolševici mohou být terči kritiky, i kritiky novinářů. Nebo snad ne ... ?

Petr Boletický 18.8.2006 9:03

Re: Vůně velkých peněz

Příteli, jste mimo mísu.

Kubice se dostal k funkci za vlády ČSSD, Krejčíř a Pitr dělali své kšefty zajména za vlády ČSSD, ředitel ČT byl jmenován do funkce za vlády ČSSD atd.

Nikdo na Paroubka nedělá žádný hon a ani nemusí. Blba ze sebe dělá sám svým chováním.

Džejpí 18.8.2006 9:05

Re: Re: Vůně velkých peněz

Nedělá......!

eTony 18.8.2006 9:08

Re: Re: Re: Vůně velkých peněz

nemáte mít náhodou do pondělka dovolenou na zotavenou ?

Herakleitos 18.8.2006 9:22

Re: Re: Vůně velkých peněz

OMYL, právě oni za vlády ČSSD dojeli !

Gadžo 18.8.2006 9:10

Re: Vůně velkých peněz

Vám doporučuji (Rudé) Právo, a Haló Noviny.  Bude se Vám dobře číst ve frontě na maso.;-P;-P;-P

Marta 18.8.2006 9:34

Re: Vůně velkých peněz

  pane Libore, na mě Kubiceho zpráva před volbami neměla vůbec žádný vliv.Možná na pár  jedinců. Stejně každý volil tak , jak by volil, kdyby žádná Kubiceho zpráva nebyla zveřejněna. Je jasný ,že se to hodilo vám socanům do krámu, abyste mohli potom vykládat, jak to poškodilo ČSSD.  Když jste tak moc oblíbení, tak proč Paroubek nechce předčasné volby. Hlavně neříkejte, že to stojí moc peněz. Socani kradou v miliardách,  tak na  předčasné volby by také bylo!

loula 18.8.2006 9:50

Re: Re: Vůně velkých peněz

Paní Marto, bez ohledu, jaký vliv měla nebo neměla Kubiceho zpráva, je jisté, že byla součástí předvolební kampaně.  Samozřejmě, všechny rozkrádačky, na které Kubiceho zpráva upozorňuje, je třeba vyšetřit, a provinilé potrestat. Bez ohledu, zda půjde o neznámou osobu nebo politika. A dále, stejně je třeba vyšetřit, jak je možné, že informace z policejních vyšetřování ( včetně informací z Kubiceho útvaru) měla k disposici mafie. Infiltrace mafie do policie je stejně nebezpečná jako rozkrádačky politiků.

venca 18.8.2006 8:40

me se na rozdil od autora vykon moderatora nelibil

Nejsem priznivcem rozplzlych nicnerikajicich politickych vyjadrovani, ale v tomto konkretnim pripade nepustil moderator pozvaneho hosta vubec ke slovu a neustale mu skakal do reci v okamziku, kdy zacal odpovidat na jeho dotaz. Dokonce zacal vysvetlovat, kolik ma miliarda milionu, a zrejme si mysli, ze statni rozpocet se pocita na tisicikoruny a stokoruny. Na Paroubkove miste bych asi nechal celou dobu exhibovat moderatora a pak se zeptal, proc me vubec pozval.

Malý Aston 18.8.2006 8:43

Re: me se na rozdil od autora vykon moderatora nelibil

Ale,ale pomlouvají Vám Vašeho miláčka,to jsou ale škaretí jak moderátoři,tak i občané. Nebojte,Jirka jim to vrátí.:-D

KROKODYL 18.8.2006 9:01

Re: me se na rozdil od autora vykon moderatora nelibil

Problem ale byl, ze Jirik namisto odpovedi zacal vzdy o Jistotach a prosperite, popripade o Rustu DHP a snizovani nezamenstnanosti :) ale o odpoved na to co se redaktor ptal, se ani nepokusil...

x35 18.8.2006 9:26

Re: me se na rozdil od autora vykon moderatora nelibil

Zeman má pravdu!

oldman 18.8.2006 8:18

No, dal jsem

si tu práci a zmíněný příspěvek ČT jsem si poslechl. Podle mého názoru se nelišil od ostatních rozhovorů, diskuzí a pod. a je vcelku jedno v kterém "médiu" to je. Redaktor položil otázku a když dostal odpověď, kterou nechtěl slyšet, tak to radši utnul. A připadal si jako velká novinářská hvězda.No.... Existuje staré přísloví: "přej a bude ti přáno".

eTony 18.8.2006 7:57

je to marné,

vždy se najde dost blbečků, kteří budou zdůvodňovat Paroubkovo plivnutí do obličeje jako přirozené a osvěžující.

Béďa 18.8.2006 7:45

Paroubek

Tak mám takový pocit, že kdyby Jiří Paroubek najednou umřel, nebo odletěl na jinou planetu, Neviditelný pes by musel skončit. Nebylo by se do koho strefovat, nebylo by koho urážet, nebylo by koho obviňovat, nebylo by koho zesměšňovat... Snad i pan Bartoň, autor tohoto blábolu by zaplakal, neboť jeho nejoblíbenější terč by najednou zmizel... Nechte už prosím pana Paroubka chvíli na pokoji!

Ladislav N. :-))) 18.8.2006 7:50

Re: ...kdyby Paroubek odletěl na jinou planetu ... Třeba na Mars, tam má koaliční partnery... :-D

A blb rudý Béďa by přišel o práci... a na Psu bychom nemuseli číst ty tuny jeho žvástů pod úvodníkem každý pracovní den.

Béďa 18.8.2006 7:58

Re: Re: ...kdyby Paroubek odletěl na jinou planetu ... Třeba na Mars, tam má koaliční partnery... :-D

Každý den? Ty troubo modrej, tohle je můj první příspěvek do tohohle přiblblýho plátku. Držel jsem se dost dlouho, až dneska mi to nedalo...

Ladislav N. 18.8.2006 8:14

Re: Re: Re: ...kdyby Paroubek odletěl na jinou planetu ... Třeba na Mars, tam má koaliční partnery... :-D

Tak potom se omlouvám za záměnu s volem Bédou, ale od vás není šťastné vystupovat pod stejným nickem, Béda vs. Béďa není k rozpoznání. Na Psu jsme totiž zavedli jednotku blbosti = 1 Béďa a tohle jméno je tady "pojem". ;-P

Béďa 18.8.2006 8:28

Re: Re: Re: Re: ...kdyby Paroubek odletěl na jinou planetu ... Třeba na Mars, tam má koaliční partnery... :-D

Hmm, tak jsem si četl příspěvky Bédi č. 1 a nepřipadly mi ani chytré ani hloupé. Leda, že nedostatečně horoval pro základny USA v Česku. To je potom zajisté hoden nejpřísnějšího potrestání!!! ;-)

Ladislav N. 18.8.2006 8:31

Re: Béda vs. Béďa

To byste si musel prolistovat celou historii webu až do předvolební kampaně. Tam se najednou objevil... ;-P ... a taky se zastává Paroubka. ;-D

KROKODYL 18.8.2006 7:51

Re: Paroubek

'nebo odletěl na jinou planetu' -na Mars ! Za kamarady..... ;-D(Y)

Stanislav 18.8.2006 7:53

Re: Re: Paroubek

No mohl by, vždyť ne nadarmo se jí říká rudá planeta ... ;-D

KROKODYL 18.8.2006 7:54

Re: Re: Re: Paroubek

;-D;-D;-DR^

Stanislav 18.8.2006 7:52

Re: Paroubek

Na pokoji? My jsme si nezačali. Až bude váš jemnostpán Paroubek také okopávat ředkvičky na Vysočině, tak se do něj taky nidko trefovat nebude. Zato bude-li tu nadále pilně budovat komunismus s nelidskou (tzn. svojí) tváří, tak bude nadále terčem posměchu, útoků a všeho dalšího, co si zasluhuje.

Béďa 18.8.2006 7:59

Re: Re: Paroubek

My? Kdo je to my? My spravedliví a stateční na Neviditelném psu? Nebo snad my dokonalí z ODS?

Stanislav 18.8.2006 8:08

Re: Re: Re: Paroubek

My, modré straky, my, zkorumpovaní pravičáci, my, buržoazní přežitky, jak je ctěná libost ... ;-)

Béďa 18.8.2006 8:12

Re: Re: Re: Re: Paroubek

Já to tušil... A modré straky mají samozřejmě patent na rozum...Rv

Ladislav N. 18.8.2006 8:17

Re: blb Béďa

Tak koukám, že jste od blba Bédi, co vystupuje každý den pod úvodníkem, k nerozeznání i názorově. Nejste jednovaječná dvojčata? 8-o