27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 8.12.2005 14:25

Re: Prohrané volby ODS?

Televizní hodnocení debaty Sobotky s Topolánkem bylo zcela fér. Sám jsem Topolánkovi poslal jenom 38 esemesek.
Zulový Aston 8.12.2005 14:24

Re: Re: problémy ODS

Vám není 300 000 000 milonů za vojenskou zdravotní knížku na Internetu pro pány lékaře Cabrnocha a Ouzkého dost konkretní? A ty žaloby od těchto pánů jsou nekonkretní? 
F. Čech 8.12.2005 14:22

Re: Ano, Modrý ptáku

Doušo, vy jste ale zcela neinformovaný člověk zmasírovaný propagandou ODS. Dluhy našim občanům a dětem přece nenadělilžádný Paroubek, který je v čele vlády půl roku, ale váš soudruh Profesorissimus Klaus, který zpackanou kuponovkou nechal vyvézt akcie českých firem na Bahamy a podniky nechal zcela vyplenit privatizačními fondy. Následné umělé udržování vykradených podniků pak dále sanoval svým bankovním socialismem. poslední ranou pak byla podvodné konkursy z oškubáním věřitelských bank a obohacením další skupiny podvodníků, kteří získali části "konkursní podstaty" téměř zadarmo. Sumasumárum to dohromady dělá 2 - 3 bilióny korun českých. Tyto škody které soudruh Profesorisimus napáchal svými výše uvedenými nestandardními ekonomickými experimenty dovršily devastaci Česka způsobenou 40ti letou komunistickou nadvládou a posunuly nás hodně zpět. ČSSD svým úspěšným vládnutí v posledních třech letech pozvedla zemi hodně nahoru, ale vše po takovém ekonomickém škůdci jako byl Klaus napravit ještě nestačila. Snad v příštím volebním období.
Lukáš Novotný 8.12.2005 14:22

Chachá...

Volby vyhraje Telička s Kaslem a Zielencem, žádné zakořeněné politické existence typu Paroubka nebo Topolánka.
 
Chachá...
Zulový Aston 8.12.2005 14:20

Re: Prohrané volby ODS?

Žákon velkých čísel a pravděpodobně schopnějších sekretariátů.
A jedinců, kteří jsou schopni se trávit po obědě.
 
 
Modrý pták 8.12.2005 14:20

Pane Doušo,

obávám se, že mu na to skočí mnohem více lidí než Vámi jmenované etnikum. Lidé chtějí být klamáni. Jsou každodenně ubezpečování, že žít za peníze jiných je v pořádku. Musím konstatovat, že páně Sobotkův nápad na snížení daní nízkopříjmovým v kombinací s tím včerejším humbukem (který ostatně dělají po celých sedm a půl roku vládnutí) jsou parádními kousky. A dluhy? Na ty neprší, to je slabá káva.
gerontus.inza@seznam.cz 8.12.2005 14:17

Re: Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

Pane Douša, je zbytečné urážet lidi pochybnostmi o jejich intelektu. To je přesně to co vám prohrává hlasy. Nasíráte zbytečně a chybí hlavně ta hlava a pata..
jonáš 8.12.2005 14:12

Re: Prohrané volby ODS?

Volající budou nejspíš ještě užší a úchylnější vzorek obyvatel, než ten co chodí na internet --
gerontus.inza@seznam.cz 8.12.2005 14:11

Nestačím zírat.

Proboha, nikdo o panu Topolánkovi nepochybuje že je poctivý, slušný, atd,atd. My ale potřebujeme člověka, který se umí zastat sebe, aby se uměl a mohl zastat i všech obyvatel této země, když má ambice premiera. Pokud ale není schopen přesvědčit sám sebe a druhé o tom, že on je pro tento lid to nejlepší, je mě líto. Jeho nešťastné výroky, že on je zástupce jen svých voličů jsou nejen nešťastné ale i hloupé. Já bych na tzv Modré šanci tvrdě vydělal, ale jak dlouho. Když zbídačí víc jak 50% obyvatelstva, zbídačí i střední podnikatelský stav. To mu fakt nedochází??????
F. Čech 8.12.2005 14:09

Topolánek je opravdu jednookým králem mezi slepými

Doufám, že volby prohraje, protože o modrou totalitu nestojím. Takový Tlustý nebo Langer by ovšem prohráli výrazněji. Topolánek přece jen chvílemi vypadá jako charakterní člověk. Sice toporný a těžkopádný, ale rozhodně se odlišuje od těch ostatních monster, které v čele s čestným předsedou - soudruhem Professorisimem už 10 let straší ve vedení ODS.
Mirek 8.12.2005 14:06

Re: Zatímco Zaorálek nebo Sobotka mne svým lživým žvaněním rozčílí,

Zaorálek i Sobotka jsou na seznamu pro noc dlouhých nožů, uklidněte  se. Po této noci bude klid a modrý mír a modrý mauricius..
Gandalf 8.12.2005 12:55

Pane Boze, ja jsem asi masochista!

Dnes jsem zase jednou zacal cist clanek pana Pehe a pak jeste tenhle. Ale fakt je, ze ani jeden jsem nedokazal docist.
janabok 8.12.2005 12:43

!!!

..."u veřejnosti populární Jiří Paroubek " ...
 
velká, velká škoda, že autor nešel dále a nespecifikoval (aspoň dle charakterových vlastností) onu veřejnost...
Douša Josef 8.12.2005 11:51

Ano, Modrý ptáku

máte pravdu s Paroubkovým rozdáváním. Dneska jsem kdesi četl krásnou hlášku, že chudáci batolata neví, že jim Paroubek současně nadělil do kočárku gigantické dluhy v dospělosti. To se to dává z cizího! To si to zvedáme popularitu za cizí prachy! A jak se teď bude rodit našim romským spoluobčanům za dvojnásobnou cenu. Vždyť již dlouhou dobu si dělají z rozmnožování živnost. Další a další nezaměstnaní.Vsadím se, že teď je má Paroubek na háku ve volbách. No nekupte to - téměř 18 tisíc za porod, místo poloviny?  Jak prohlásila v televizi jedna rozumná maminka jednoho dítěte: Jednorázové porodné mě rozhodně nepřiměje k tomu, mít další dítě. Na jednorázovou akci mu skočí opravdu jen Romové, kteří počítají DNES a zítra nějak bude, protože je to pro ně přirozené jednání, nám ve většině zcela nepochopitelné.
Douša Josef 8.12.2005 11:42

Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

Jinak pozoruji delšídobu, že Vám intelektuální úroveň Paroubka a jeho hochů plně dostačuje. Ten opravdu má na uspokojení takových, jako jste Vy. Proti gustu a schopnosti chápat....
Douša Josef 8.12.2005 11:39

Re: problémy ODS

O těch argumentech- asi jste nesledoval nedělní diskusiTopolánek -Sobotka na Primě. Tam jste mohl zjistit,kdo uváděl argumenty a kdo byl zcela mimo,pouze plný hrnc prázdných frází. Copak takový Rath někdy řekl konkrétní údaje? Jen kecá a čeká, co se u podobných, jako Vy, ujme. Nechte si promítnout poslední debatu v parlamentu o VZP a porovnejte projev Musílkové, plný konkrétních čísel, odkazů, citací a pod a projev MINISTRA, který se zmohl na "domnívám se, vyvolává pocit". Ani jediný údaj, jediný argument, jen urážky.
R 8.12.2005 11:32

Re: Re: Re: topoly

Pokud se topol má řezat a opracovávat, musí být suchý. Jak je jen trochu vlhký a nástroj není absolutně ostrý, zůstavají na řezu chloupky, něco jako plsť, které pohyb nástroje silně brzdí.  V tom ohledu je skoro nejhorší, podobně to dělá ještě vlhký jilm a nejvíc dřevo z vrb. Jak je topol suchý, zase se snadno vyštipuje i přes vlákna.
Dřevo ze spodní části kmenů přirozeně vyrostlých starých topolů třeba z břehů řek nepřirůstá rovnoměrně, ale jakoby v různých boulích a vlnách, takže vlákna na řezu nejsou rovnoběžná, ale jsou všelijak   pokroucená a "zvrásněná". Výrobek z takového dřeva má potom velice zajímavý vzhled už v přirozené barvě, ta je slabě červenohnědá a po citlivém namoření se vzhled ještě zlepší. Není ale zvláštnost najít třeba kus kůry zarostlý hluboho do dřeva.
Bavte se o dřevě, ne o politice, na politiku se v......e!!!!
PePo 8.12.2005 11:13

Re: Václavovi

A Vy snad znáte nějakého "politického aparátčíka" v tom parlamentu a především v občany nevoleném, nepotřebném a drahém senátu, který by překonal součesného předsedu vlády. Všichni mají tolik másla na hlavě, že se v něm brodí až po kolena. A když se objeví nějaká byt jen malá pozitivní odchylka, hned je spousta křiku mezi touto branží. A o občany jde až na posledním místě - ato ještě není jisté.
non nobis 8.12.2005 11:11

Prohrané volby ODS?

Zatím ve všech televizních diskusích Topol u diváků zvítězil - dokonce i nad Paroubkem. Ten potom telefonické hlasování zpochybnil a nařkl televizní společnost z podvodu. Protože nevyhrál - ačkoli soudruzi v okresech dostávají informace o televizních soubojích s předstihem, aby mohli nažhavit služební mobily...
Však taky na samotném začátku debat ČSSD vždy vede - než začne působit zákon velkých čísel...
PetrN 8.12.2005 11:00

Bohužel není co dodat

Bohužel není co dodat, protože - cituji: " Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, ...".
Virtuál 8.12.2005 10:49

autore, demagogie

jak vyšitá z diversní přírůčky "Jak podvracet a rozvracet a hlavně přitom nezvracet".A to mně se z toho článku chce.Takový malý, nenápadný podvraťáček, že?
VL 8.12.2005 10:46

Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

S těmi, co odešli by to taky nikdo nevytrhnul. Považuje snad někdo za pro kohokoliv přijatelného "spacáka" Rumla, Kühnla a podobné typy?
Krenda 8.12.2005 10:24

Trapný, stylisticky primitivní

výlev grafomana. Psa nehodné!
aleš 8.12.2005 10:04

Re: No tohle je

ano, to bylo první, co mě při čtení napadlo: děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal...
jinak je to naprosto nesmyslný článek...
JH 8.12.2005 9:56

Ano to je pravdivé a slušné hodnocení!

Ano, tak by se měl chovat pravicový "publicista", tak objektivní by měly být jeho myšlenky a projev - díky autore!
Modrý pták 8.12.2005 9:55

Reakce.

"A že má Topolánek nakročeno k prohraným volbám?" S Vaší odpovědí souhlasím v úvodu " Ano, vypadá to tak", ale s "energií sršícím Jiřím Paroubkem" to nemá vůbec žádnou souvislost. Včera bylo zvýšeno porodné na dvojnásobek, prvňáčci dostanou 1 000 Kč a minimální mzda se má zvýšit za jeden rok o 1 000 Kč. No to by bylo, aby nebyl  "Jiří Paroubek u veřejnosti populární" a netřeba k tomu vůbec žádnou energii. Stačí rozdávat prachy.  A to je teprve začátek prosince. Bude-li takhle pokračovat nebo přidá-li na intenzitě rozdávání, tak bude " Jiří Paroubek u veřejnosti čím dále populárnější".
J. Mach 8.12.2005 9:48

Kdo je ten Jelínek?

Jsem z toho jelen, co to má být za článek? Smysl to nemá a trapné hraní se jménem je opravdu hloupé. Jako snaha poškodit ODS to taky nemá smysl, nějak tomu nerozumím.
eTony 8.12.2005 9:31

Re: problémy ODS

zato vy, demokrate, argumenty přímo přetékáte. Nechcete být konkrétnější ?
KARTÁČ 8.12.2005 9:26

TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

 Ale souhlasím s autorem,že s takovými lidmi,kterými je ve vedení obklopen ani míti nemůže.....
 Nicméně je opět vinou Klause,že zatáhl do vedení strany neschopné jedince,když se nemohl smířit s případnou revitalizací strany v době tzv,Sarajevského atentátu..Tehdy se měla ODS skutečně rozkročit a netrvat na zavedených principech........ODS je vyprázdněná a možno říci v krizi.......
demokrat 8.12.2005 9:25

problémy ODS

Tak nevím, zda bylo štastné dávat topol jako kladné připodobnění. Nedávno jsem kupoval truhlu pro nebožtíka a na skladě byli pouze z topolů. Fakt je, že Topolánek na mě nepůsobí zrovna intelektuálním dojmem. V jeho reakcích mi chybí více argumentů namísto útočnosti.Problémem ODS je i její program, který je moc experimentální a neověřený ve prosperujících a standartních demokraciích,  a který působí dojmem, že hledá zdroje přímo v našich kapsách (viz placení u lékaře , školné, ...). Chtělo by to opatrnější kroky a více důrazu na vládu práva a pořádku a ne tak vlažně reagovat na zlodějiny a nepořádky  i ve vlastních řadách.