28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Veruna 8.12.2005 9:18

Re: Re: topoly

sochař Vladimír Preclík píše v Dřevěné knížce:
dřevo topolu je řídké, plné vody, roste rychle. Voda s sebou strhává i mikroskopické části písku, od kterého se tupí všechna ostří- žádný katr ho nechtěl rozřezat ...
tak jsem si to pamatovala dobře
eTony 8.12.2005 9:11

pane Doušo,

nerozčilujte se, tenhle blbec Vám za to nestojí.
Saša 8.12.2005 9:07

Zatímco Zaorálek nebo Sobotka mne svým lživým žvaněním rozčílí,

tenhlete kecálek mě rozesmál a pobavil k nezaplacení
Václav 8.12.2005 8:57

Autorovi

"energií sršící a u veřejnosti populární Jiří Paroubek"
No, pan Paroubek srší energií, ale ta energie je asi tak prospěšná, jako energie uvolněná při výbuchu atomové bomby. Kam šlápne tam tráva neroste, jak se říkává. A pokud jde o tu popularitu u veřejnosti, tak by mě skutečně zajímalo, co kdo vidí na tom arogantním aparátčíkovi. A hlavně kde se ty davy sympatizantů berou, já neznám snad nikoho, komu by Paroubek byl sympatický a to se setkávám s docela dost lidma.
Douša Josef 8.12.2005 8:44

A další perla

...."Když šetření, které si mezi potenciálními voliči nechala ODS udělat, hovořilo o negativně vnímané aroganci, agresivitě a nedostatečné lidskosti, "
Že to byla v pořadí asi šestá vlastnost, ODS přisouzená, autor cudně pomlčel. Vytáhl jen to, co se hodí. Chce nás snad přesvědčit, žer existuje v tomto státě větší arogance, než kterou provádí DRath s Paroubkem. Existuje u nějakého jiného politika většímhulvátství? Je snad někdo agresivnější, než nový Paroubkův pomocník a štěkací pes Rath? Já bych navrhoval, aby občané museli povinně v noci sledovat pořady z parlamentu, aby neskočili na Jelínkovy řeči o aroganci ODS. Aby museli toho "šíleného doktora", jak napsal časopis Týden na první stránku, sledovat a poslouchat. Žádný konkrétní argument, žádná čísla, jen frázovité útoky a urážky.
Douša Josef 8.12.2005 8:34

To je skutečně radost číst

Tak neuvěřitelně průhlednou a směšnou agitaci aby pohledal.
..."jak nervózně stranické špičky reagují na každý kritický novinový komentář, na každou výtku, "...Nevím, kdo reaguje zuřivěji na jakoukoli výtku víc, než autorův guru Paroubek. Je dobré si přečíst o jeho článku v Právu, jak o tom píše o patro výš Doležal. Kdo jiný chce upravit tiskový zákon, protože je na něj a jeho partaj pořádána štvanice? Kdo jiný kromě Paroubka?
Takovým způsobem lze reagovat na každou větu z dílny poradce Zaorálka! Populární Paroubek, Paroubek rétor první třídy atd, atd!
Vlastimil 8.12.2005 8:12

Opravdu přání otcem myšlenky

Před několika dny autor v podobném článkuna Psu pohřbíval US-DEU, dnes předpovídá porážku ODS v příštích volbách. Zřejmě brzo se dočkáme podobných článků i o KDU-ČSL a o KSČM.
Pan Zaorálek s ním bude jistě spokojen.
twz 8.12.2005 6:31

poradce predsedy parlamentu za cssd "nezavisle" predpovida vyhru paroubka ve volbach - checheche

aneb prani otcem myslenky. a jak dojemne se stara o osud ods a o to, aby byla civilizovanou stranou! nebylo by lepe zacivilizovat si ve vlastnim chleve? mohl byste to vzit od hlavy - tedy od energii, aroganci a jesitnosti srsiciho pa-roubka a pokracovat jeho pohunkem dr-athem... atd. jenze to by asi nebylo tak bezpecne, vidte? a nejspis byste si ani nepripadal tak mazanej.
Krulich 8.12.2005 6:18

Jelínku, opět za 5,

nic jiného, se k tomu nedá dodat, snad jen, jděte dělat něco jiného, např. vykládat vagony, u vás je jisté, že nějaký intelekt. vývoj nenastane, vzdejte to, onanujte na těch sedánkách s Zaorálkem&spol..
eTony 8.12.2005 6:18

No tohle je

Cimrman jako když vyšije.
Tak vám děkuji, že jste se ho zastal.
Pozn.: nehledě na fantasmagorie, kterými zde autor hýří.
Kikina 8.12.2005 5:55

Re: topoly

- jejich lehké  dřevo - bylo  vynikajícím  materiálem  na koryta pro paření prasat při  zabíjačkách...!
R 8.12.2005 2:31

topoly

Zatímco jiné stromy se nechají vysemenit, a tím dopřát rozkoše z potomstva,  topolům toto není dopřáno. Ty se prostě ořežou a jejich tyčky zastrkají do půdy. Topoly na to reagují tím, že se snadno lámou a snadno nechají napadnout dřevokaznými houbami. A lidi na to reagují tak, že místo aby z nich udělali nějaký stůl nebo nábytek, který vydrží roky, tak je spálí nebo rozemelou na papír. A je to
herdekbabka 8.12.2005 1:04

mno, já nevím, ale topoly jsou dávány jako příklad poddajnosti větrum ohnou se podle toho jak fouká-

jsou pružné - zatím co ty ostatní pevné - buď zkrotí vítr nebo je vítr přeláme, specifikou topolů ja jejich poddajnost podle potřeby - tak nevím