10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 8.12.2005 14:25

Re: Prohrané volby ODS?

Televizní hodnocení debaty Sobotky s Topolánkem bylo zcela fér. Sám jsem Topolánkovi poslal jenom 38 esemesek.
Lerak 8.12.2005 20:16

Re: Re: Prohrané volby ODS?

Já jsem tlučhubovi sobotkovi poslal 39 sms. A ten se zubil jako tento smajlík.
PetrN 8.12.2005 11:00

Bohužel není co dodat

Bohužel není co dodat, protože - cituji: " Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, ...".
Virtuál 8.12.2005 10:49

autore, demagogie

jak vyšitá z diversní přírůčky "Jak podvracet a rozvracet a hlavně přitom nezvracet".A to mně se z toho článku chce.Takový malý, nenápadný podvraťáček, že?
Krenda 8.12.2005 10:24

Trapný, stylisticky primitivní

výlev grafomana. Psa nehodné!
JH 8.12.2005 9:56

Ano to je pravdivé a slušné hodnocení!

Ano, tak by se měl chovat pravicový "publicista", tak objektivní by měly být jeho myšlenky a projev - díky autore!
Modrý pták 8.12.2005 9:55

Reakce.

"A že má Topolánek nakročeno k prohraným volbám?" S Vaší odpovědí souhlasím v úvodu " Ano, vypadá to tak", ale s "energií sršícím Jiřím Paroubkem" to nemá vůbec žádnou souvislost. Včera bylo zvýšeno porodné na dvojnásobek, prvňáčci dostanou 1 000 Kč a minimální mzda se má zvýšit za jeden rok o 1 000 Kč. No to by bylo, aby nebyl  "Jiří Paroubek u veřejnosti populární" a netřeba k tomu vůbec žádnou energii. Stačí rozdávat prachy.  A to je teprve začátek prosince. Bude-li takhle pokračovat nebo přidá-li na intenzitě rozdávání, tak bude " Jiří Paroubek u veřejnosti čím dále populárnější".
J. Mach 8.12.2005 9:48

Kdo je ten Jelínek?

Jsem z toho jelen, co to má být za článek? Smysl to nemá a trapné hraní se jménem je opravdu hloupé. Jako snaha poškodit ODS to taky nemá smysl, nějak tomu nerozumím.
KARTÁČ 8.12.2005 9:26

TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

 Ale souhlasím s autorem,že s takovými lidmi,kterými je ve vedení obklopen ani míti nemůže.....
 Nicméně je opět vinou Klause,že zatáhl do vedení strany neschopné jedince,když se nemohl smířit s případnou revitalizací strany v době tzv,Sarajevského atentátu..Tehdy se měla ODS skutečně rozkročit a netrvat na zavedených principech........ODS je vyprázdněná a možno říci v krizi.......
VL 8.12.2005 10:46

Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

S těmi, co odešli by to taky nikdo nevytrhnul. Považuje snad někdo za pro kohokoliv přijatelného "spacáka" Rumla, Kühnla a podobné typy?
Douša Josef 8.12.2005 11:42

Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

Jinak pozoruji delšídobu, že Vám intelektuální úroveň Paroubka a jeho hochů plně dostačuje. Ten opravdu má na uspokojení takových, jako jste Vy. Proti gustu a schopnosti chápat....
gerontus.inza@seznam.cz 8.12.2005 14:17

Re: Re: TOPOLÁNEK NA TO NEMÁ

Pane Douša, je zbytečné urážet lidi pochybnostmi o jejich intelektu. To je přesně to co vám prohrává hlasy. Nasíráte zbytečně a chybí hlavně ta hlava a pata..
demokrat 8.12.2005 9:25

problémy ODS

Tak nevím, zda bylo štastné dávat topol jako kladné připodobnění. Nedávno jsem kupoval truhlu pro nebožtíka a na skladě byli pouze z topolů. Fakt je, že Topolánek na mě nepůsobí zrovna intelektuálním dojmem. V jeho reakcích mi chybí více argumentů namísto útočnosti.Problémem ODS je i její program, který je moc experimentální a neověřený ve prosperujících a standartních demokraciích,  a který působí dojmem, že hledá zdroje přímo v našich kapsách (viz placení u lékaře , školné, ...). Chtělo by to opatrnější kroky a více důrazu na vládu práva a pořádku a ne tak vlažně reagovat na zlodějiny a nepořádky  i ve vlastních řadách.
eTony 8.12.2005 9:31

Re: problémy ODS

zato vy, demokrate, argumenty přímo přetékáte. Nechcete být konkrétnější ?
Douša Josef 8.12.2005 11:39

Re: problémy ODS

O těch argumentech- asi jste nesledoval nedělní diskusiTopolánek -Sobotka na Primě. Tam jste mohl zjistit,kdo uváděl argumenty a kdo byl zcela mimo,pouze plný hrnc prázdných frází. Copak takový Rath někdy řekl konkrétní údaje? Jen kecá a čeká, co se u podobných, jako Vy, ujme. Nechte si promítnout poslední debatu v parlamentu o VZP a porovnejte projev Musílkové, plný konkrétních čísel, odkazů, citací a pod a projev MINISTRA, který se zmohl na "domnívám se, vyvolává pocit". Ani jediný údaj, jediný argument, jen urážky.
Zulový Aston 8.12.2005 14:24

Re: Re: problémy ODS

Vám není 300 000 000 milonů za vojenskou zdravotní knížku na Internetu pro pány lékaře Cabrnocha a Ouzkého dost konkretní? A ty žaloby od těchto pánů jsou nekonkretní? 
Lerak 8.12.2005 20:26

Re: Re: Re: problémy ODS

Zulo přečti si po sobě ten číselný údaj. Ten snad nezveřjnilo ani rudé Právo. Teď mne napadá, že by snad ten údaj  mohl alespoň přibližně vyjadřovat díru v našem státním rozpočtu.
Honza999 9.12.2005 0:56

Re: Re: Re: Re: problémy ODS

Co je na tom číselném údaji špatného??
Doposud na to bylo vydáno asi 130M a bylo plánováno na tento účel vydat celkem 300M, takže číselný údaj je v naprostém pořádku.
V naprostém nepořádku ovšem je, že databází, které spravují i mnohonásobně větší objem dat, než je potřebný na zdravotní knížky, běhá v tomto státě hodně. A běhají za zlomek z oněch zmiňovaných 300M. Bude to asi tím, že provozovatelé těchto databází to musí platit ze svého a na tento provoz si jinde musí vydělat a ne, že na to dostávají z veřejých prostředků-
Honza999 9.12.2005 0:58

Re: Re: Re: Re: problémy ODS

No, vloudila se mu chybička... Já si jí také všiml, až když jsem reagoval :-)))
Lerak 8.12.2005 20:22

Re: Re: problémy ODS

Pane Doušo máme to zbytečné. Levicová orientace je o tom jak tlachat a tahat peníze jiným z kapes. No a na to slyší ti méně bystří; a těch jak je dokázáno je nadpoloviční většina.  Pro pravici je pak vždy štěstím, když ti s těmi nataženými pažemi nechodí občas k volbám a tak to v nich projedou (občas).
Martin 8.12.2005 14:25

Re: problémy ODS

"Problémem ODS je i její program, který je moc experimentální a neověřený ve prosperujících a standartních demokraciích" ... prosím Vás a které to jsou? Ta americká? Co má problém s dodržováním práva ve vlastní zemi? Která umožňuje, aby byl cizinci zabaven pas na libovolně dlouhou dobu a cizinec se tak stal rukojmím imigračních úžadů? Nebo snad některá z Euro-socialistických s totálním vydíráním tamních ekonomik odbory?... "a který působí dojmem, že hledá zdroje přímo v našich kapsách (viz placení u lékaře , školné, ...)" ano toho se bojí každý nemakačenko nejvíce. Mě by vůbec nevadilo platit si svého doktora přímo a na základě mého zaplacení by dostal i podíl od pojišťovny. Ale to by byl některé patology na místech doktorů konec. Nebo by mi vůbec nevadilo zaplatit svému dítěti školné u učitele, který je schopen učit a komunikovat s rodinou dítěte. Samozřejmé je, že by tyto platby byly odpočitatelné z daní z příjmů a ze zdravotního pojištění. Jenže to by se pak omezila moc strany a státu.
Lerak 8.12.2005 20:30

Re: Re: problémy ODS

Problém je naopak nicnedělání. a to vláda na poli zdravotnictví předvádí měrou vrchovatou. Obměna jejich neschopných munistrů je pomalu častější než výměna ponožek. Tudy cesta nevede.
Saša 8.12.2005 9:07

Zatímco Zaorálek nebo Sobotka mne svým lživým žvaněním rozčílí,

tenhlete kecálek mě rozesmál a pobavil k nezaplacení
Mirek 8.12.2005 14:06

Re: Zatímco Zaorálek nebo Sobotka mne svým lživým žvaněním rozčílí,

Zaorálek i Sobotka jsou na seznamu pro noc dlouhých nožů, uklidněte  se. Po této noci bude klid a modrý mír a modrý mauricius..
Václav 8.12.2005 8:57

Autorovi

"energií sršící a u veřejnosti populární Jiří Paroubek"
No, pan Paroubek srší energií, ale ta energie je asi tak prospěšná, jako energie uvolněná při výbuchu atomové bomby. Kam šlápne tam tráva neroste, jak se říkává. A pokud jde o tu popularitu u veřejnosti, tak by mě skutečně zajímalo, co kdo vidí na tom arogantním aparátčíkovi. A hlavně kde se ty davy sympatizantů berou, já neznám snad nikoho, komu by Paroubek byl sympatický a to se setkávám s docela dost lidma.
PePo 8.12.2005 11:13

Re: Václavovi

A Vy snad znáte nějakého "politického aparátčíka" v tom parlamentu a především v občany nevoleném, nepotřebném a drahém senátu, který by překonal součesného předsedu vlády. Všichni mají tolik másla na hlavě, že se v něm brodí až po kolena. A když se objeví nějaká byt jen malá pozitivní odchylka, hned je spousta křiku mezi touto branží. A o občany jde až na posledním místě - ato ještě není jisté.
plesl 8.12.2005 15:46

Re: Autorovi

Mě je Paroubek dost sympatický, protože si na nic nehraje. Je to dobrý průměrný manažer, který má své našeptavače a jde o to, aby jim úplně nepodlehl - té úřednické mašinerii, která semlela Špidlu, Grosse i Zemana, který je je mimochodem mnohem méně schopnější než Paroubek. Pan presidentissimus byl pak jako předseda vlády úřednická mašinérie sám o sobě. Topolánek je mu svým způsobem blízký, nemá však takovou výřečnost a má zrádnější a podlejší našeptávače. Ale co nesnáším, vážení jsou kecy o zadlužování příštích generací. Tady je takových proroků, jak je to špatné, mě opravdu nijak nezajímá, jestli moje malé děti budou platit nějaké dluhy, ať se přičiní samy. Politika není k tomu, aby nás chválil měnový fond a jiní paraziti, že máme úrokové sazby podle nich. Politika by měla být snaha o co nejlepší a nejkvalitnější život lidí teď, tady a v brzké budoucnosti. Amen, to jsem se rozpovídal.
Lerak 8.12.2005 20:11

Re: Re: Autorovi

Mně naopak vadí když někdo neuváženě rozhazuje i mé peníze. Jestli vaši potomci jsou vychováváni k tomu, aby toto snášeli je zarážející. Ale levicová lůza má rozhazovačný (cizích prostředků) postoj v genech, avšak je třeba tomu  čelit. 
Douša Josef 8.12.2005 8:44

A další perla

...."Když šetření, které si mezi potenciálními voliči nechala ODS udělat, hovořilo o negativně vnímané aroganci, agresivitě a nedostatečné lidskosti, "
Že to byla v pořadí asi šestá vlastnost, ODS přisouzená, autor cudně pomlčel. Vytáhl jen to, co se hodí. Chce nás snad přesvědčit, žer existuje v tomto státě větší arogance, než kterou provádí DRath s Paroubkem. Existuje u nějakého jiného politika většímhulvátství? Je snad někdo agresivnější, než nový Paroubkův pomocník a štěkací pes Rath? Já bych navrhoval, aby občané museli povinně v noci sledovat pořady z parlamentu, aby neskočili na Jelínkovy řeči o aroganci ODS. Aby museli toho "šíleného doktora", jak napsal časopis Týden na první stránku, sledovat a poslouchat. Žádný konkrétní argument, žádná čísla, jen frázovité útoky a urážky.
eTony 8.12.2005 9:11

pane Doušo,

nerozčilujte se, tenhle blbec Vám za to nestojí.