17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr1 1.11.2008 8:02

Re: Jste vedle, jak ta jedle

Zdroje jsou a dluhy se nemusí platit.

Anka 1.11.2008 9:51

Re: Jste vedle, jak ta jedle

Mate 100% pravdu!!!!!!!!Potomci komoušů to mají spočítané jak dovršit roskradeni a zotročit lidi!!!!!!jsou to chobotnice!!!skratit chapadla pokut to jde!!!!!

Anka 1.11.2008 9:52

Re: Jste vedle, jak ta jedle

darny 1.11.2008 6:19

Ha ha,..

To doopravdy nebylo o 30 Kč, ale o aroganci, odtržení od reality a nedodržení smlouvy s voličem a dokonce pár mých známých, kteří by nevolili nikdy nikoho jiného než ODS, tak volili ČSSD a to jen proto, že z této kuchyně vypadl zákon o kontrole elektronických komunikací (mobily,e-maily apod.) Volba ČSSD je vyhánění čerta ďáblem, ale rozumím tomu. Je to prostě vzkaz voličů pro  ODS: Nelžete, nekraďte,nelezte nám dosoukromí, dodržujte zákony a volební program, potom vás snad budeme volit.

Anubis 1.11.2008 6:50

Re: Ha ha,..

Naprostý souhlas, neúspěch ODS není o 30Kč, ale o aroganci a o tom, že reforma není to, že po dlouhé diskusi zruší tadyhle stravenky a tamhle zavedou měření radarem u měšťáků. Proč? na co? To nám pomůže z ekonomické krize? To nás všechny akorát tak nasere.

Honza 1.11.2008 7:14

Re: Ha ha,..

A Vy si myslte, že čssd tohle všechno zruší. Ti naopak ještě přitvrdí. Je potřeba si vzpomenout na reakci přátel z čssd při rozhodování o tom, zda bude možné jednoduše nařídit odposlech telefonu - vždyť se přece nemusíte ničeho bát, když jste poctiví.

orim 1.11.2008 6:05

pane Razek

hluboce se pletete, prohrála modrá arogance moci a nahradila ji oranžová arogance

Franta 1.11.2008 5:53

Milý Vítku,

až se zvedneš z nočníčku, tak se vydej mezi ty své pravicové strany, a nech si vyprávět, jak vzniká v naší republice pravicový politik. Až se dozvíš pravdu z nevylhaných životopisů, těch skutečných, rychle si na ten nočníček zase sedneš. V těch 30,- Kč důvody nehledej, hledej je ve věrohodnosti našich pravicových politiků. Tak jen běž a ptej se, co to je mít věrohodný životopis pro pravicového politika. A pak rychle pro pampersky nebo na nočníček.

jamo 1.11.2008 6:13

Re: Milý Vítku,

hmm, a proto volíte levicové politiky, u kterých je životopis přímo ukázkou ctností ;-D. Nebo vám to nevadí a jste přesně ten "lid", o kterém autor píše.

mirek 1.11.2008 5:50

marťan

Nevím,že je to má prohra. Jen si současní a bývalý komanči, zloději, podvodníci, neplniči slibů navzájem seberou koryta a pak se stejně dohodnou. Je fakt, že něco jim vadit bude, v budoucích 4 letech je budou sr ét akorát lidi, které po 4 letech budou potřebovat k volbám. ALe to je maňána, nyní po volbách je čas loupit a tančit.;-D

Homelesák 1.11.2008 5:26

Co s tím?

Vyhráli levičácké třicetikorunačky, které za dvě retka a půl litr dvanáctky vyměnili lepší péči o zdraví! Tato individua všek dosah svého debilního rozhodnutí stejně nedocení, protože pro ně jsou přednější ta retka s pívem:-( Paroubek a Rath sází na primitivy, asi podle hesla, svůj k svému:-D

www racek 1.11.2008 4:54

no, když si fakt myslíte, že je to těmi poplatky

tak tedy dobrou noc. v opozici.

Homelesák 1.11.2008 5:27

Re: no, když si fakt myslíte, že je to těmi poplatky

Já vím, že si nechceš připustit svoji stupiditu:-D

V 1.11.2008 3:41

mam na ty poplatky jiny nazor

"vlastní pohodlí a vlastní blahobyt" co je na tom spatneho a kdo vlastne ma jako motivaci pohodli a blahobyt svych spolubliznich krome sve rodiny a pribuzenstva?

Podle toho jakou svetlou budoucnost naseho socialistickeho zdravotnictvi tu malujete, kera nam utekla a mohla byt nase za pohuych tricet Kc, to vypada ze ten Julinek by mel dostat za ten napad Nobelovu cenu. Vynalezl totiz podle vas jak to udelat, aby socialisticky model podnikani prosperoval. Ejhle, a ono staci tricet Kc doktorovi na dlan a najednou mame zaruceny svetle zitrky co se zdravotni pece tyka.

Vy jste me nejaky pravicovy mudrc

Vas "Chudý, vyčerpaný a bezbranný lékař" je cirou demagogii, ja vidim moji osmdesatiletou shrbenou matku s jejim destitisicovym duchodem, jak se dosoura zadychana k nasemu doktoru na nasem malem mestecku, ktery patri mezi spise bohatsi nez chudsi obcany mestecka, tam da sestre na dlan tricet Kc, pak jde s peti recepty vedle do lekarny, kde lekarnici ktera vlastni par domu v mestecku, da na dlan cca tisic Kc v poplatcich za recepty a za doplatky na leky a to se opakuje v nejakych dvoumesicnich intervalech a bude opakovat do konce jejiho zivota. To proto, ze bereleky na vselijake vseobecne udrzovani, neni nejak 'nemocna', ve smyslu lezeni na luzku do uzdraveni.

No, a kolik je takovych matek, otcu, kolik oni maji deti, ktere to take vidi a ktere pokud za neco stoji, tak svym rodicum vselijak prispivaji na stara kolena, a tak ty poplatkove vydaje jdou vlastne take z jejich kapes, i kdyz sami malokdy k doktoru zajdou, jsouce jeste mladi a zdravi... A jak budou asi ti rodice a jejich deti hlasovat, kdyz tohle vidi na vlastni oci.

To je muj pripad a verim ze je nas takovych mnoho, ze to neni nic atypickeho. Osobne jsem vzdy volil ODS a asi porad budu, protoze nic lepsiho tu neni, ale kolik lidi je takovych jako ja? Proc by ted mela moje matka zachranovat zdravotnictvi castkou cca 500 Kc mesicne? (navstevy u doktora, recepty, nemocnicni poplatky, doplatky za leky... se zapocitani

V 1.11.2008 3:42

Re: mam na ty poplatky jiny nazor - dokonceni

se zapocitanim 5K stropu rocne) Kdyz jejiho nekdejsiho zamestnavatele - podnikatele - vyvlastnili a zavreli komuniste, cimz nejspis pripravili moje rodice o zivot na urovni minimalne bohatsi stredni tridy? Takze by si pak mohli nest na svych bedrech zdravotnicky system? Osud jim udelil chudy zivot v komunismu a spis mensi nez vetsi duchody a jak k tomu ted na stara kolena prijdou? Ja bych rekl ze se Julinek a potazmo s nim ODS strelila do nohy.

V 1.11.2008 4:10

Re: mam na ty poplatky jiny nazor - dokonceni

ti nasi doktori, budiz jim prano, se totiz naucili v tom zdravotnickem systemu chodit, proto take krome jinych pricin ten socialisticky system schazi na ubyte a pred kterymi ho prave ma zachranit ten poplatek, ovsem socialismus nauci lidi ho vysavat a nevidim proc zrovna tyhle poplatky ho najednou spasi, proc nespadnou do te socialisticke zumpy a skonci jako ty danove prostredky

Poplatky sice zastavi plytvani, ale za cenu penalizace tech, kteri z definice (aspon nyni kdyz jsou ty poplatky) neplytvaji - moji rodice dozajista tak jako tak neplytvali, jako vetsina starsich lidi, kteri jsou ale temmi poplatky prave nejvice zasazeni, a ti kteri tedy nejspis doposavad neplytvali ted jeste zacaluji a nejvic ze vsech vrstev obyvatelstva a nejen vzhledem k jejich mensim prijmum...

Zatimco pro pravicove ladene lidi to vypada jako spasa systemu, fakt je ten, ze metody bice nefunguji a muzete si jit stezovat na obcanskou nedisciplinu co se tyka uvedomeleho sebeobetovani na nadrazni lamparnu

chytrý horák 1.11.2008 4:12

Re: mam na ty poplatky jiny nazor - dokonceni

Doufám, že Váš příspěvek konečně zavře hubu těm, kteří popírají, že by směšný třicetikorunový poplatek (který ovšem v systému ušetří miliardy) mohl zásadním způsobem ovlivnit rozhodování průměrně inteligentního levičáka.

Jindra S. 1.11.2008 6:11

Re: mam na ty poplatky jiny nazor - dokonceni

Plně s Vámi souhlasím a už jsem to tady několikrát psal - poplatky vnímám jako další formu daní - v podstatě nemám rozumný způsob se mu vyhnout. U doktora opravdu bylo více prázdno - na začátku roku, kdy mnozí lidé, ve snaze ušetřit, naplňovali ordinace v prosinci. Teď je to, dle mého názoru obdobné jako to bylo kdysi.

Problém taky vidím v tom, že do zdravotní pokladny přispíváme různě, ale péči máme všichni stejnou. Ale že bychom diferencovali přístup podle příspěvků nebo by byl zaveden příspěvek jeden, stejný pro všechny, to jsem ještě politiky říkat neslyšel. V ideálním, utopistickém, případě by to např. znamenalo, že ten, kdo je celý život na podpoře dostane pouze základní ošetření a zbytek si musí doplatit nebo táhnout pryč - jinak nás v budoucnu ovládnou nemakačenkové, kteří budou mít v konečném důsledku lepší zdraví než ti, co je budou živit.

Homelesák 1.11.2008 5:35

Re: mam na ty poplatky jiny nazor

Jenže, mnoho otců a matek svoje děti týrá, kouří a chlastá na úkor přilepšení pro svoje ratolesti? Že se platí za děti také nepovažuji za správné, ale ať si rodiče nejprve sáhnou do svědomí, o kolik oni připraví svoje děcka! My jsme s manželkou oba letití důchodci, za léky déme každý měsíc 1000 korun a vůbec nám nepřijde, že bychom zachraňovali naše zdravotnictví, ale především, svoje zdraví!!Holt každý to vidíme jinak.

hombre 1.11.2008 3:37

Rovnost

Vaše kejkly,úvahy,analýzy,jsteomlouvám se pohrobky a hyenou zároven,já si

hombre 1.11.2008 3:59

Re: Rovnost

Konečně,účet,je pravdivý,moje reakce na Tzv.pravicové blbce,mojí snahou bylo eliminovat  tyto pravicové embria do reality obyčejných lidí,jsem jednoznačně levicový.Snad mi Neffe umožníš ,abych tyto namlsané opice třeba opětovně nasral.Věřím ti,Ahoj

hombre 1.11.2008 4:01

Re: Rovnost

Díky za důvěru

A. Kofroň, veterinární pedagog 1.11.2008 4:04

Re: Rovnost

Už to nepij, vole!!!Rv

chytrý horák 1.11.2008 4:15

Re: Rovnost

Jen ho nechte, mezi vyjadřováním obyčejného a zlískaného levičáka zas takový rozdíl není...

Homelesák 1.11.2008 5:39

Re: Rovnost

hombre, ty jsi levicový blb:-D

R. J. 1.11.2008 5:53

Re: Rovnost

Soudruhu "hombre", soudruh Grebeníček Ti děkuje za Tvojí práci v uličním výboru a vzkazuje Ti , se soudruhem bachařem Vondružkou,že když nemůžeš pravičáky mlátit obuškem , aspoň  je s/er. Děláš to dobře, i Falmr to říká.Tak nepolevuj v bdělosti a ostražitosti a pořádně jim to "nandej". Vše si zapisuj,tak jako v minulosti a hned nám to na ÚV nahlaš,když nemáme stb,kam jsi podával hlášení dříve,to je proti minulosti jediná změna, která se Tě týká. Čest Tvojí "práci".

JanaB 1.11.2008 5:17

Re: Rovnost

Nejdřív se nauč česky, ty jedno embrio;-O

derik 1.11.2008 3:08

ODS propasla historickou sanci

Levice to ma vzdy lehci; muze si v podstate kupovat volice ruznymi sliby. Paradoxni je ze neni ani tak dulezite zda ty sliby plni, protoze muze vzdy tvrdit ze ma to spravne socialni citeni, mysli na volice, ze novy predseda bude lepsi, atd. Pravice se, s omezovanim vydaju a durazem na individualni odpovednost, dostane k moci jen kdyz dluhy a problemy nadelane levici uz presahuji unosnou miru. Nebo kdyz to presahuji skandaly funkcionaru spojene s nedemokratickymi postupy. To se stalo v 2006 a ODS dostala nadprumerne mnozstvi hlasu. Zel to nestacilo na prosazovani reforem. Dost lidi si tehdy pralo predcasne volby jako vychodisko z patove situace. Mozna to bylo riskatni ale OSD mela sanci, zejmena po Paroubkove povolebnim projevu a naslednych obstrukcich. Navic mela kraje i senat. Ale Topolanek se dusoval ze reformy prosadi a ze je dulezite aby CSSD nebyla u moci a nemohla zahladit stopy. Dost lidi mu uverilo. Neprosadil ani zlomek toho co Druzinda ve sve mensinove vlade. Namisto vysetrovani hrichu CSSD "se rozprasil" elitni tym detektivu. Namisto kultivace politiky po exotech z CSSD prisla obhajoba Cunka a Moravy. Atd. ODS mela kraje, senat, a duveru. Ted nema nic. Dalsi historicka prilezitost se odsouva do vzdalena. :-(

Kačka 1.11.2008 3:21

Re:

Vy jste, Deriku, taky pěkně mimo.  ...kupovat volice ruznymi sliby. Paradoxni je ze neni ani tak dulezite zda ty sliby plni...   ...mysli na volice...  .....skandaly funkcionaru spojene s nedemokratickymi postupy....   Trochu jste si popletl nálepky.

Homelesák 1.11.2008 5:40

Re: Re:

Kačeno, ty když zakvákáš, tak to za to stojí:-D