19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NR 1.11.2008 8:17

Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tady chybí už jen modlitba za US Army radar. Prioritou českého vládního prvního Augiáše je přivedení US Army do Čech za každou cenu. Podpořme modlitbou vládní dílo modro-zeleno-černé chumlu ODS + Strana zelených + KDU-ČSL. Tož modleme:

Ó Svatý Radare,

Tebe vroucně očekáváme, který ozáříš naše hlavy a mysl svým blahodárným paprskem, že se nám všem v hlavách rozsvítí, Tebe Svatý Radare uvítáme v našich Brdech, Tobě se budeme klanět a k Tobě budeme upínat své žádostivé zraky a před Tebou budeme vroucně lomit rukama, abys nás ochránil před vším, o čem jsme dosud neměli ani tušení, než naši Bratří ze Západu z USA nám protřeli oči a ukázali čeho se máme bát, co bychom si bez nich počali, a taky ó Svatý Radare udělej něco s tím Tamášem a Bednářem kteří celé to Tvoje svaté dílo kazí a odmítají se klanět Tvému Božstvu, dej nám ó Svatý Radare víc takových moudrých guru jako jsou Vondra, Havel, Svěrák, Smoljak, Vlastička, Vyčítal, svatý Václav Klaus, Mirek s dlouhým nožem, Töpfer, Klvaňa (ale toho radši né), Bursík s Kateřinou, Cyril, Schwarzenberg, kteří všichni už jsou obdařeni Tvou září a Tvůj blahodárný paprsek jim už v hlavách rozsvítil a Tobě už dávno požehnali ó Svatý Radare, jenom ten zatracený Tamáš a Bednář né, tak s tím něco udělej ó Svatý Radare, Ty náš Svatý Radare Brdský, kterého všichni tak milujeme, že kdyby to nebylo blbý, tak se před Tebou ó Svatý Radare klidně pos... Ámen

Pepino 1.11.2008 8:25

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tdy nejde o radar,to je drápek kterým se USA zachycují na území česka.Ten radar je starý šrot a jeden člověk,který se v tom vyzná to přrovnal že jdou na orly se síťkou na motýly.

milan 1.11.2008 9:29

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

a co rusáci,těch jsou tady desetitisíce, ukrajinců 300 tisíc, ti Vám nevadí ???? Chce to aspoň 4 radary a nějakou pěchotu na vyrovnání počtu  !!!

Pepino 1.11.2008 9:44

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

A většinou mají zbraně.Asi máte pravdu.

Map 1.11.2008 18:03

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Stokrát nic umořilo osla. Dojde jednou taky na Vás NR?

egoist 1.11.2008 8:14

Hrůza,

článek jak vyšitý z propagandistických agitek 50. let 20. století..neuvěřitelná manipulace: ..kteří chtějí obtěžovat lékaře s maličkostmi a zadarmo, kteří chtějí mít doma zásoby léků a zadarmo,..kteří si myslí, že chudý, vyčerpaný a bezbranný lékař je ten nejlepší lékař..bože a já myslel, že to 89 skončilo..

Petr1 1.11.2008 8:20

Re: Hrůza,

Kontrolní otázka. Proč je u nás největší nemocnost v Evropě? Největší spotřeba léků? Nejdelší nemocnost? Nejvíce lékařů v přepočtu na obyvatele? ............................

petr 1.11.2008 9:17

Re: Hrůza,

a nejvíce lékárníků a největší doplatky na léky !!!!

relativ 1.11.2008 23:19

Re: Hrůza,

Petr 1 nepochopil vstřícnost lékařů s jakou napíší zbytečnou maroděnku a předpisem léků nahánějí kšefty lékárnímům a nechají si platit "dovolenou" od zástupců farmaceutického průmyslu.Tady se ztrácejí peníze,tohle se má řešit.Apropo zkuste jít s 30ti korunou k zubnímu lékaři....

Džejpí 1.11.2008 8:25

Re: Hrůza,

Neskončilo, zase vyhráli volby!

skrap 1.11.2008 8:11

a stále a pořád

Proč se autor uchyluje k stále dokola omílané 30ti koruně .Co takhle pokračovat jak že si to představovali dále  Co nemocnice ?.Co pojištovny ?.Co fondy ?. O tom zde neni ani zminka . Takto se snažíte oblbovat lidi !!Oni nejsou všichni padlí na hlavu pane projulinkovský ODSsmane.!!!! Tři příčiny prohry .Lhaní vlády ,znechucení voliči a takový jako jste vy ,oblbovači lidí.;-O8-o;-O

Petr1 1.11.2008 8:17

Re: a stále a pořád

Tak se za to nestyďte socani, že jste se nechali koupit za 30 kaček. Předvolební heslo číslo 1. socanské bandy u příštích voleb bude: "Zrušíme poplatky zákonem u všech lékařů". A lumpenproletariát bude tleskat.

Dobes 1.11.2008 8:31

Re: a stále a pořád

Skuste popřemýšlet co je a co chce ODS i to co nemá v programu ,privatizace pojištoven to znamená ja pošlu tísíc korun a nový správce si nechá patnást procent dosud tři tak kde bude na drahé operace a to je odvárek co arogance a proč jste nepřišli voliči ODS volit a nebo néjací jsou.

Brabec 1.11.2008 7:26

Jak plytké, jak povrchní - nedá se to ani číst

Jarek 1.11.2008 7:54

Re: Jak plytké, jak povrchní - nedá se to ani číst

Plytké, ale velmi trefné jak vidno potrefená husa se ozvala

kiri 1.11.2008 7:19

Autor to zjevně myslí dobře,

ale kde bere tu jistotu že 30 korun= kvalitní zdravotní péče. Pokud vím tak koloběh tohoto poplatku je poněkud nejasný.

Pepan 1.11.2008 7:53

Re: Autor to zjevně myslí dobře,

Je vidět, že jste to nepochopil ani vy a celá řada ostatních. 30 Kč = menší nával u doktora a ze strany doktora více času, aby se snažil řešit skutečně vážně problémy skutečně nemocných a ne simulantů a lidí, kteří si přišli k doktoru jen pokecat

Yarda 1.11.2008 7:18

Zbytečné obtěžování lékařů

Nemělo by být. Ale pokud někoho postihne srdeční nebo mozková příhoda, čím dříve se mu dostane lékařské péče, tim větší má naději na uzdravení (a tím i na co nejmenší výdaje na léčení). Autore Rázku, jsi natolik fundovaný odborník abys mohl rozeznat, jestli tě hrozně bolí hlava proto že jsi to zase včera a tím chlastáním přehnal a stačí polknout pilulku co je v lékárně bez receptu nebo proto že ti v hlavě něco prasklo a musíš volat 155?

Medvídek 1.11.2008 8:00

Re: Zbytečné obtěžování lékařů

Stalo se mi obojí (nikoliv naráz) a mohu vás ubezpečit, že to POZNÁTE.:-/

milan 1.11.2008 8:58

Re: Zbytečné obtěžování lékařů

Vy jste nepochopili,že je prvotním zájmem lékařů (jejich platu) je mít co nejvíce pacientů, objednaných důchodců  pro léky každý měsíc, když kardiak chce léky na tři měs., tak se brání, uráží se když nechcete měřit tlak, aby mohli popl.vybrat. Lékaře je třeba regulovat !, ne pacienty.

PROKOP BUBEN 1.11.2008 7:16

NO ANO

Takové to a podobné TLACHY tohoto i jiných horlivých agitátorů přispívají k tomu, že si občané musí čím dál více uvědomovat buranství, neschopnost, prolhanost a křiváctví Topšaškes vlády a bohužel tím pádem i partají v rozvrzané TROJKOLCE.....

job 1.11.2008 7:13

usiluješ o mrzký peníz

Asi takhle nějak jako Rázek by psal protektorátní ministr Moravec o příčinách prohry hitlerovského nacismu, kdyby se toho býval byl dožil. Styď se Rázku!

kocourek 1.11.2008 7:02

to je ale blábol

opravdu nevím čím se zlepší špičková péče o pacinty 30Kč v rukách obvoďáka

Yarda 1.11.2008 6:49

Třicet korun nás spasí-

Lidi se ptají komu těch jejich třicet korun připadne. Údajne lékaři nebo zdravotnímu středisku. O to prý dostanou méně od zdravotních pojišťoven, Tak bychom o to méně měli platit na zdravotní pojištění (já o tom nic nevím). Mluví se o tom že se chystá privatizace zdravotních pojišťoven a také se mluví že zdravotní pojišťovny hospodaří s dost velkými přebytky. Cikrte Zlatoústý, přesvědčte mne, že tady nebyl položen základní kámen k dalšímu tunelu.

Honza 1.11.2008 7:00

Re: Třicet korun nás spasí-

Kolikpak asi platíte toho pojištění - 1000,- Kč? Co se asi pořídí za tuto sumu, zkusil jste se nad tím někdy zamyslet?

tich@dohoda 1.11.2008 6:47

soudruhu Razku/autore

vy mi pripominate tu modrou komunistickou svoloc po poslednich parlamentnich volbach, kdyz pri pomeru 50:50 presvedcovali o "vetsi polovine" . Rekl bych, ze jednim z padnych duvodu odmitnuti modrych komunistu volici bylo i to, ze dost volicu uz melo dost toho vecneho straseni navratem totality, front na banany, vyjezdnich dolozek a zadratovanych hranic. Jeslize socani sve volice postrasili zdravotnictvim, vy modri komuniste uz 20 let strasite narod navratem k totalite. Je legracni, ze hrozbou totality strasi nejvice strana ktera k totalite ma urcite nejblize, tedy modri komuniste. Cest :-)

Honza 1.11.2008 7:02

Re: soudruhu Razku/autore

Pokud si dobře prohlédnete přátele z čssd a pokud si dobře pamatujete na zlaté časy reálného socialismu, je tady jasná paralela.

hostinský 1.11.2008 6:43

frťana na kuráž

Rázku, Rázku, dva roky jste tady chlapům tvrdili, že se mají postarat vo sebe. A když to udělali, tak slyším samej nářek a pláč. Tak tedy Rázku, předvést, postarat se a nef'ňukat. Voni si to totiž vostatní, chtějí u mne užít.

Martina 1.11.2008 6:27

Jste vedle, jak ta jedle

Vážený, občané měli dost chování, všimněte si a to zdůrazňuji CHOVÁNÍ této vlády. Pochopíte, že to nebylo JEN o třiceti stříbrných? 

Chcete nám namluvit, že chceme VŠECHNO ZADARMO! Jste opět vedle, vážený pane novináři. Mýlíte se. Sedíte se u svého PC a mezi obyčejné lidi mimo Prahu nepáchnete!

Paroubek měl pravdu a dobře udělal, že šel mezi lidi, tam se přesvědčil, co si myslí o vládnutí, o Topolánkovi, Langerovi, Julínkovi a Cikrtovi, jejichž arogance je do nebe volající!!!

Lidé řekli NE politické reprezentaci, která k nám chce zavléci cizí vojáky a radar. Lidé mají plné zuby americké agresivní politiky ve světě a vadí jim paktování s největším agresorem světa!

UŽ TOHO BYLO DOST A PROTO LIDÉ VE VOLBÁCH VYJÁDŘILI NÁZOR NA TUTO VLÁDU. NENÍ TO KVŮLI PITOMÝM TŘICETI STŘÍBRNÝM!!!!!!

Honza 1.11.2008 7:10

Re: Jste vedle, jak ta jedle

Paroubek šel mezi lid a hovořil o druhých, ale o tom, co a jak chce sám dělat se z jeho projevů nikdo nic nedověděl. Sliboval odpuštění všeho možného, ale na druhé straně kritizoval vládu za přílíš optimistický rozpočet - chce nižší daně na benzín potraviny, vyšší příspěvky pro všechny možné na všechno možné, chce snižovat státní dluh a přitom tvrdí, že přijmy státu budou kvůli finanční krizi menší. To se dá zařídit jen zvýšením výkonu státní tiskárny cenin při tisku peněz. Zdá se, že hodně lidí nechápe, že peníze nejsou ty papírky, kterými platíme v obchodě.