17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nový 6.1.2008 0:18

patent na pravdu - typický znak zelených

Neochota  diskutovat  s oponenety  je  chrakteristický znak  zelených !  Oni  přece  všemu rozumějí nejlépe a kdo  nesouhlasí tak  je   hlupák nebo   zkorumpovaný.

Nový 6.1.2008 0:16

jestli to není její příslušnosti k rudozeleným?

AeroKarel 6.1.2008 0:10

Re: Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

R^

jm0 6.1.2008 0:07

Re: Clánek jsem nečetl, ale tahle dáma je mi sympatická .... má charisma a empatii .... a je docela pěkná ....

jejky!

jm0 6.1.2008 0:06

Re: Džamilu bychom si měli hýčkat...

.. třeba ona je tím důvodem Havlova výroku o politice coby estrádě?

AeroKarel 6.1.2008 0:05

Re: Re: Džamilu bychom si měli hýčkat...

Ne. Rozumný člověk dá rozumnou náplň i pochybné instituci. Ta paní je jaksi mimo, slušně řečeno. Mimo na jakékoliv úrovni.

jm0 5.1.2008 23:58

Re: Re: Jediná odbornost Džamily Stehlíkové . . .

v K. taky, kolegzi na služebce vždycky dostanou nabídnuto.

jm0 5.1.2008 23:55

Re: Pravda je na obou stranách

technická připomínka: turisti, kupodivu pak zejména "západní", jsou speciální kasta, zasluhující vlastního pojednání.

fugas 5.1.2008 23:42

Re: Paní ministrině

vzpomente na p.Wericha,

fugas 5.1.2008 23:40

Re: Re: Paní ministrině

Je to nejlepší ministryně za poslednich 60 let u nas , a cunek, aLanger a vube všici sou JEDNICKY hura,hura,hura.

Historik 5.1.2008 23:11

Re: Ženy dělit a označovat ještě důkladněji

Musím se přiznat, že s tou zelenou barvou v tom byl záměr. Přečtěte si to teď znovu. Teď se zase budu smát já, moudrá ženo ;-D .

Tomik 5.1.2008 22:59

Pokud pani Dzamila skutecne

hovori lamanou rustinou, lamanou cestinou a kazassky se nikdy nenaucila, tak ji uz opravdu nezbyva nic jineho nez delat ministra v CR >- R^ 8-o

Buvol 5.1.2008 22:57

Clánek jsem nečetl, ale tahle dáma je mi sympatická .... má charisma a empatii .... a je docela pěkná ....

Monika 5.1.2008 22:14

Je to bohužel k politování.

Paní Džamila je dobrosrdečné trdlo.

Vala 5.1.2008 22:11

Re: Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

Předložte Džamile, výsledek se jistě brzy dostaví ;-D

Vala 5.1.2008 22:08

Re: Džamilu bychom si měli hýčkat...

Paní Stehlíkovou nechte na pokoji. To, co je opravdu absurdní, je celý onen post ministra bez portfeje, zaměřený na něco, co není ekvivalentní ničemu na této úrovni (mám na mysli exekutivní ministerstva s hmatatelnými výstupy). Na téhle pozici by neuspěl ani anděl... Mrkněte se na její stránku - na krajské nebo regionální úrovni by to byl docela užitečný člověk, nemyslíte?

http://stehlikova.zeleni.cz/840/rubrika/dzamila-stehlikova/

Vala 5.1.2008 21:44

Re: Ženy dělit a označovat ještě důkladněji

Ženy negravidní a na.rané se vám budou plést, jsouce oboje zelené ;-D!

Vala 5.1.2008 21:40

Re: V této oblasti je JEDINÝ, zato zásadní problém

Ono to není tak jednoduché. Každá normální žena vám potvrdí, že chce rodinu a děti (jen velmi málo z nich á priori děti NECHCE). Jenže statisticky vzato jsou ženy stejně inteligentní jako muži a díky rovnosti (viz diskuse s Helenou) mají i přístup ke vzdělání, proto většinou jsou též nějak kvalifikovány a jejich profese a kvalifikace jim na startu zabírá tak 3/4 života. Není jednoduché mávnutím proutku "přeřadit" nebo "prehodit výhybku", rezignovat na dosavadní život a převtělit se do servisní pozice (matka, manželka). Je to (u těch, který neotěhotní neplánovaně) vždycky kalkul toho, o co přijdu, co mi to přinese, kam to povede, je-li to vratné/nevratné, s kým do toho jdu. To bych zdůraznila ! Je-li vedle mne bambula, který umí jen to dítě zplodit, tak se mi do toho samozřejmě nebude chtít...CHÁPETE, Glosátore?

Vala 5.1.2008 21:28

Re: nic spatne

Heleno, je mi líto, ale já jasno mám a obávám se, že Vy ne. Zaprvé - nějak se Vám smíchala fakta z různých příspěvků - já jsem žena a cynicky nepodotýkám, že nemohu rodit (dětí mám),

Svazu mužů se v příspěvku nijak nedotýkám - takže ten konec asi nebyl pro mě.

Zadruhé, pojem KONZERVATIVNÍ je prakticky totéž jako TRADIČNÍ, nevnímám rozdíl. Jen bych ta slova použila v jiných pozicích : konzervativní názor, tradiční role. Určitě v této debatě ale označuje totéž. a já beze studu přiznávám, že mám KONZERVATIVNÍ NÁZOR, který hájí TRADIČNÍ ROLE. Vaše až militantní chápání té "potupné" ženské kuchyně a domácnosti Vás přivádí zbytečně do nenávistných pozic , kdy patláte dohromady právní a politickou rovnoprávnost (ze zákona, rovná práva), kterou dávno máme (uznávám, že za to mohu děkovat předchůdkyním), s praktickým zrovnoprávněním ve společnosti (což jaksi zákonem až tak přikázat nelze).

Vaše intermezzo o průkazech a psích známkách je také mimo. Těhotenský průkaz mi samozřejmě nevadí - je to vlastně zdravotní karta, kterou těhotná má nosit s sebou (nikoliv ji kdekoliv ukazovat!), kdyby se jí něco přihodilo (nevolnosti a rizika jsou větší než u "netěhotných" občanů) a aby mohla být rychle lékařem jako těhotná identifikována. Něco podobného s sebou nosí třeba diabetici nebo kardiaci, víte? Nikdo naopak nemůže nutit třeba prostatika, aby se veřejně označoval nějakou oranžovou známkou, aby ho mohli v obchodě rychleji obsloužit (neb nestíhá doběhnout na WC, třeba ;-P) Taková absurdita !;-€;-€

jinec 5.1.2008 21:13

Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

Doporučuji přijmout zákon, který stanoví, že každý druhý rok bude ježíšek žena - nejlépe inavalidní černoška, pokud možno homosexuálně orientovaná. Ať si to všechny feministky užijí.!!

Helena 5.1.2008 21:12

nic spatne

ne tradicni ale KONZERVATIVNI jak ve vasem clanku stoji a  proti feminismu. Vyjasnete si co pisete,  konzervativni pripomina silne zakonzervovanou vec a co se tyce postaveni zen, lecos se zmenilo. To co bylo drive bezne v zivote zen, dikybohu dnes neplati;-D (zena se nemohla chlubit tim jako vy, ze ma vystuddovane 2 VS,vite?) a proto to sam nazyvate konzervativni -  byvavalo. Muzi se nikdy nerdeli hanbou za svou pozitivni diskriminaci, ktea mnohym pripada takova tradicni. Zeny se staly rovnopravne s muzi a maji stejny narok napr. na vlastni byt nebo studium. (to driv nebylo) a to uz je podstatna zasluha pokrokovych zen a muzu. U nas to byl V. Naprstek. Domacnost byla zenskou zalezitosti, to, ze to ma byt dnes i tak nadale tvrdi lidi, kteri zastavaji konzervativni nazory. Vetsina zen to tak nechce. A pokud se trochu proberete dejinami, zjistite,ze zeny nikdo nezivil. Doma zustavaly po svatbe jen ty z uzske horni vrstya to pouze v Evrope a u pristehovatelcu v Americe. Jinak vsechny i tehotne nadale pracovaly na polich (selka je asi pro vas novotvar), v remeslech, v dilnach i pozdeji v tovarnach. Bohuzel se o tom nemluvi.

Ten citat o kartickach pro tehotne je z oficielni stranky Medical-tribune, tam je definovano k cemu mely slouzit. Koneckoncu tehotensky prukaz existuje, a je to tak, ze zeny by ho mely nosit stale u sebe, nevadi vam barva ruzova, kdyz se s lidmi, kteri zlutou karticku  (otresna? ) propaguji stydite sednout ke stolu? Psi znamky maji barvy ruzne i v Cechach tak v Evrope.

Protoze cynicky podotykate, ze nemuzete rodit (ha ha ha ha ) a tim padem jsou rovne prilezitosti nesmysl, nemusi byt rovnopravnost,kterou mame v ustave, totalitni ani pokroucena lidska prava.

Jinak o Svazu muzu napsal trefny clanek jisty pan Jan Potmesil v Britskych listech.  

legionczech 5.1.2008 21:03

Re: Všechno špatně!

R^:-D!!

Ccecil 5.1.2008 20:59

Re: Jediná odbornost Džamily Stehlíkové . . .

ona není z mongolska, ikdyž to tak někdy vypadá.

legionczech 5.1.2008 20:59

Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

Vážená nerad jsem hrubý k ženám,ale žena je ženou do té doby pokud  tomu odpovídá její chování.Vaše vyjádření mě vede k zamyšlení o tom, kdo je tady na hlavu padlý.Jestli vámi zmínění nebo Vy.Když pominu v dnešním napjatém světě to ,že řešení takových problémů ze strany paní ministrně je mimo zdravý rozum,chtěl bych se vás zeptat jak by jste chtěla ověřovat pravost takového označení v praxi.Asi tak jako se ověřuje pravost označení automobilů invalidů?Byly by jste svými jalovými nápady směšné,ale tím,že v tom má prsty ministrně,placená z našich daní je to spíš k vzteku.Možná,že by nebylo od věci ,kdyby se paní ministrně sebrala a odtáhla odkud přišla a sebou si vzala ty,které její fantasmagorie podporují.Ve své rodné zemi by potom se svými obdivovatelkami mohla v realizaci těchto duševních ejakuacích pokračovat.Nemusím Vám vyprávět,jak by tam dopadla i se svými amazonkami.Takže ,přestaňte blbnout,milostivá.

Ccecil 5.1.2008 20:58

Re: Re: Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

zajímalo by mne, jestli existuje opačný příklad ;-D

Jirka 5.1.2008 20:57

Re: Re: Když člověk slyší ty její

Možná by stačilo, aby se na chvíli nastěhovala do našeho bytu, kde máme naši menšinu za zdí. A to je hukot, ve dne v noci, nikdo nepracuje, ale slaví se tam denně.

Ccecil 5.1.2008 20:57

Re: Re: Re: Zelení - toť trpké ovoce . . .

Za to nemůže pravda a láska, ale velmi často se do toho připletla naivita a hloupost.

Ccecil 5.1.2008 20:54

Džamilu bychom si měli hýčkat...

Neb takového exota ve vládě jen tak jinde nemají. Kam se hrabou slováci. Džamila, co slovo to perla a ten tok neskutečně imbecilních myšlenek, návrhů a iniciativ, to je opravdu spíše do nějakého absurdního divadla než do reality. Rozum zůstává stát, co se takovému živočichovi prožene hlavou a co nám opět nabídne za moudro. Ale prostě jsme v české kotlině a sem to snad i patří..

Jirka 5.1.2008 20:50

Re: Re: Lekce pro Cesky svaz muzu (je opravdu tak padly na hlavu

Stál jsem u mušle a kolem rejdila bába se smetákem...

Jirka 5.1.2008 20:49

Re: Re: A to ještě lepší nás brzy čeká

A to jste na tom ještě dobře. Já pracuji u soukromníka a ten nám nepřidal už asi pět let ani korunu. Pánbu zaplať za tři procenta. A ozvu-li se, argumentuje tím, že sehnat lidi není problém.