29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fivébr 29.11.2008 7:38

Kuš

tupý bolševiku!!Na co v parlamentu máte páky vy, sobolševici? Díky bolševickému póvlu, který je rozlezlý ve všech stranách, se tady nedá vládnout;-( A to už nemluvím o primitivním národu, kterému čtyřicet let vlády mrzkých komoušů nestačilo a chtěl by si dát repete8-o

Josef 29.11.2008 7:34

Demagogie

Vážený soudruhu Muhammade Zaorálku, dnešní teroristé mezikontinentální střely nepoužívají (nemají je), ale co ti zítřejší? Je vůbec myšlenkový gigant Vašeho kalibru schopen přemýšlet o tom, co bude zítra a pozítří? Ti naši evropští spojenci, na které se odvoláváte nás v minulém století prodali a udělají to zase, tentokrát třeba za levnější plyn nebo ropu. Stejnou pitomost dvakrát po sobě může udělat jenom idiot!

Mell 29.11.2008 8:04

Re: Demagogie

R^R^R^>-

AG 29.11.2008 8:31

Re: Demagogie

R^R^R^>-

Dr. Chocholoušek 29.11.2008 9:01

Re: Demagogie

R^R^R^ ...jak pravil Vondra Zaorálkovi v TV debatě:" Luboši, ty jsi takový doktor Cvach české politiky. Je štěstí, že tě nikdo k práci nepustil."

Pája 45 29.11.2008 22:06

Re: JOSEF

Bože, voni jsou, ale opravdu, voni jsou VŮL a to korunovanej. Ničemu nerozumíte, ale proč si nekopnout, když to není trestné. A stačí přidat trocha modře naklvaňované demagogie a hned se mi bude lépe spát, že "josef", a ještě s pocitem dobře vykonané práce - to jsem mu to nandal!

Karel 29.11.2008 7:14

Topolánek

Modří fanatici,ačkoliv je o vašem vůdci  známo,že neoplývá přílíš inteligencí,nemůže se mu však  upřít  uvědomělost a  státnost již v mladém věku!V senátu při horlivé obhajobě radaru  prohlásil,že se již nikdy nechce stydět tak,jako v r.1968,když jsme byli okupováni bratrskými vojsky.Pan premiér sice v té době chodil do páté třídy,kam ho za ručičku vodili jeho rodiče cestou do práce na bolševické úřady!Přesto ,že je pochybováno o jeho ínteligenci,tak jeho tvrzení o tom,jaký byl už  v páté třídě vlastenec  nelze  jen tak přejít!Jednoduše,ten kdo mu psal  projev do senátu si neuědomil,že v době,kterou jusme mnozí zažili a skutečně těžce nesli pan premier ještě tahal ve Vsetíně kačara!!!!!!!!!!!(Y)(Y)>->-

mirek 29.11.2008 6:44

Zaorálek - Komanč

Zaorálek je horší komunistů, on jim leze do ři.tě, svým fanatismem a řečma hodných Gottwalda nebo Hitlera, je to hodný syn komunistické strany, zatím řádí jen v ČSSd, ale až se sloučí s komančem, tak nám Ještě ukáže, nebo Vám, ale já na tohoto  v...  čekat nehodlám. Polívku bude se svými patajními soudruhy vařit na dvoře, pokud bude z čeho. keců se nikdo ještě nenajed. A za to, že je v Evropě skoro 70 let Míru nevděčíme zaorálkovým komunistům, ale pouze Americe. Kdyby měl bolševík navrch, tak Zaorálek by seděl v gulagu nebo na leninském školení, chlastal by vodku a z laptí by mu koukala sláma.

Antonín I. 29.11.2008 3:25

Radar

Pane Zaorálku, zdá se, že nevidíte, jak jste trapný. Vaše rozumování o mezinárodní politice (a někdo mi řekl, že prý jste "stínový ministr zahraničí" - no pámbu s námi a zlý pryč)  je tak zajímavé, že mne vyprovokovalo, abych psal. Takže podle Vás - pokud rozumím českému jazyku - jsme dostatečně ochráněni našim evropskými spojenci a NATO. Můžete mi říci (a to bych uvítal, ale třeba nemáte čas, že, odpovídat na nějaký příspěvěk od někoho, kdo se "nekvalifikuje" nebot´ je jenom obyčejný občan, na neštěstí s jiným názorem, než je Váš) co EU a NATO udělalo v době krizí v Evropě? Můžete mi vysvětlit (hodně  jednoduše, prosím), jak radar v ČR ohrozí republiku? Můžete mi vysvětlit, jak to, že není rozdíl mezi invazí "spřátelených armád" v roce 1968, kdy na našem území byly statisíce nepřátelských vojáků, kteří nás sprostě okupovali a eventuální přítomností snad asi 200 vojáků USA, kteří by zde zaručovali obranu proti  eventuálním východním agresorům? Kteří by zde byli umístěni po dlouhém vyjednávání mezi dvěma suvernímy státy? Jsem možná příliš naivní, ale jestliže mi neodpovíte na Psu, budu vědět. kdo jste. Nebylo by to pro Vás lichotivé.

Jerry 29.11.2008 6:27

Re: Radar

Zakvokálek a "stínový" ministr zahraničí?To je matení pojmů - výstižnější je "stínící".

Josef 29.11.2008 10:13

Re: Radar

Radar republiku neohrozi ! V pripade mezinarodniho napeti pouze dopadne preventivne na Brdy jedna z tech mensich bomb (pul mega) a smete vse na povrchu (vojaci budou hluboko pod zemi). A ani svetova valka z toho nebude !

Pája 45 29.11.2008 21:40

Re: ANTONÍN I.

Pane "antoníne", ještě jsem si nevšiml, že by tady na NP autoři jakéhokoli blábolu odpovídali diskutujícím (až na vyjímky). Takže předpokládám, že vy, jako častý účastník, to ani neočekáváte.

Přesto by bylo dobré odpovědět na jednu vaši otázku, cituji: "Co EU a NATO udělalo v době krizí v Evropě?" Bylo by dobré, kdyby jste je vyjmenoval a zkusil si na ně odpovědět sám, ale musíte připustit jistá "tabu", která zde působila od vzniku NATO a EU. Jsou to např.: Smlouvy mezi vítězi 2. sv. války, vznik Varšavské smlouvy, KBSE (OBSE), konec bipolarity v Evropě, pozvání a vstup řady nových států do NATO a EU a další.

 Hlavním "problémem pomoci" do roku 1990 byla  tzv. "červená čára na mapě Evropy"  (nakreslil ji Stalin, schválili Roosevelt a Churchill).  Tou bylo defakto zamezeno jakékoliv pomoci. O vstupu vojsk do ČSSR, o vměšování se do vnitřních záležitostí Polska, Maďarska a NDR - byli spojenci SSSR z 2. sv. války předem informováni.

 Vy ale dnešní dobu hodnotíte tak, jako by nic nezměnilo. Členy NATO nejsou jen Evropské státy, ale i USA a Kanada. A je v zájmu Evropy i Ameriky posilovat transatlantické vazby. To že se řada věcí nedaří, má na "svědomí" končící vláda USA svojí agresivní politikou pod různými hesly a odůvodňovanou výmysli. Jsou to i tzv. "Langrova víza", Topolánkův radar, polské antirakety atp., které spíše narušují jednotu NATO i EU. 

Map 29.11.2008 1:33

Nostalgie

Pane Zaorálku, proč tak složitě vzpomínáte na "staré dobré časy" (ovšem pěkně po tichoučku, že?) a neustále hledáte cestu k jejich návratu. Napřimte se, bouchněte do stolu a zapějte "I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci, rudý prapor zavlaje!". Doba uzrála a proto najdete své, teď už hlasité, spolubojovníky. Zkuste Novinky, tam zabodujete.

P.S. Omlouvám se za své znalosti krušné rudé doby, ale toho Zápotockého mi namlátili do palice před více jak 54 roky a z paměti jsem ho nedokázal vytěsnit.

Jarda 29.11.2008 1:23

Rad bych vedel

Jestli to "stinovy ministr zahranici" si tam pridava Zaoralek sam nebo mu prida Neviditelny pes. Jen aby v tom stinu zustal, pan Buh s nami a zle pryc.

ost 29.11.2008 0:45

Firlinger

nasi doby = soudruh Zaoralek.

lotr 29.11.2008 1:35

Re: Firlinger

On nebyl soudruh, on byl bratr - stejně jako Paroubek byl členem Československé strany socialistické, ČSS.

Jarda 29.11.2008 5:06

Re: Firlinger

Milis se lotre. Zdenek Fierlinger byl predak socialne demokraticke strany. Pred valkou byl cs. vyslanec v Moskve, pote co Moskva uznala Slovensky Stat a protektorat Cechy a Morava bylo nase vyslanectvi uzavreno a Fierlinger zustal v Moskve co soukroma osoba. Po valce byl prvni ministersky predseda prozatimni vlady, po volbach ho vystridal Gottwald. Z. Fielinger "sjednotil" socialne demokratickou stranu s komunisty po komunistickem puci. Na to prave predchozi prispevek narazi. Zaoralek se jako Fielinger snazi o "sjednoceni". Nemohla si soc. dem. vybrat za vudce horsi magory nez je nejsvetejsi trojice Paroubek, Zaoralek, Rath.

Karel Čech 29.11.2008 0:22

k základnám

Máte pravdu,pane Zaorálku.Pokud jde o tu americkou základnu u nás,je nutno přiznat,že Vy zastáváte stále shodný názor s názorem většiny lidí na tuto věc.Ale  ono teď jde o to,zda  nakonec ČSSD jak již mnohokrát nepřehodí veksl.Vždyď po komunálkách Váš 'obršéf  prohlašoval,že s odeesákama do koalice nikdy nepůjdete.A jak vidno skutek,jak obvykle zase utek.A tak skutečnými na levici zůstanou,svými zkušenostmi z chyb oproštění novodobí komouši 21.století

Snowy White 29.11.2008 0:13

Brouk Pytlík na ZAMINI

Za posledních patnáct let se našlo v ČSSD vícero exotů, ale proč zrovna na to zahraníčí aspirují ti nejlepší z nejlepších -- Kavan, Zaorálek ??

Jirka 29.11.2008 0:51

Re: Brouk Pytlík na ZAMINI

Přesto ale: 1 Zaorálek=10 Kavanů.;-D

Coaly Black 29.11.2008 2:09

Re: Brouk Pytlík na ZAMINI

Protože se to tak hodí putinovcům...