29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Snowy White 29.11.2008 23:04

Zaorálka nechte na pokoji

Zaorálka nechte na pokoji -- A proč?

jirka.s. 30.11.2008 0:57

Re: Kdo je tady vymytý mozek ?

http://www.natoaktual.cz/ruske-strategicke-bombardery-pristaly-ve-venezuele-fy9-/na_zpravy.asp?c=A080911_164613_na_zpravy_m02

http://zpravy.idnes.cz/ruske-strategicke-bombardery-pristaly-ve-venezuele-fy9-/zpr_nato.asp?c=A080911_142456_zpr_nato_inc

A už jsi tady nějaký ten výlev četl? Ale neboj, on tě tady nikdo zbytečně trápit nebude, obzvláště pokud ti jde čtení tak jako pravopis, to by bylo krajně nehumánní!;-(  (...proč že je nutné tady mít radar a o kousek víš rakety.)

R.J. 30.11.2008 2:11

Re: Kdo je tady vymytý mozek ?

Kdyby nebylo chlapče strategických zájmů Ameriky, tak zde vládnou buď nástupci Viléma, nebo Hitlera, nebo Stalina, tak si vyber. Takže slušnost velí poděkovat Amíkům,né na ně flusat. Pochopil jsi to? Nebo je to moc složité? Obávám se, že stručněji to nejde vyjádřit. Tak vezmi rozum do hrsti.

Alan 30.11.2008 11:13

Re: Kdo je tady vymytý mozek ?

R^R^R^>-

Slušnost je něco, co produkto Říše zla neznají.

jerry, the overmouse 29.11.2008 21:18

To už je snad obsese! Všude vidí radar!

Představuju si psychiatra, jak mu při testu ukazuje různé čmáranice a ptá se:,,Co vidíte?´´ ,,Radar.´´ ,Radar.´´ ,,Radar!´´Jednou tohle nazvou Zaorálkův syndrom!;-D

Zaorálku, četl jsem Čtyřlístek :  ˇBobík je pro radar, Piňďa se obává Rusů, Fifinka neví, ale nejchytřejší Myšpulín pravil:,, Já jsem proti. Já a pan Zaorálek!´´;-)

Jirka 29.11.2008 21:35

Re: To už je snad obsese! Všude vidí radar!

Super!

jirka.s. 30.11.2008 1:04

Re: To už je snad obsese! Všude vidí radar!

A už víte proč zavostálek nejraději létá vrtulníkem ?

Protože na silnicích je to samý radar !!!! ;-D

Starý J. 30.11.2008 11:08

Re: To už je snad obsese! Všude vidí radar!

Opravdu tam bylo....pan Zaorálek...?

honzas 29.11.2008 20:16

radar

Zatím v podstatě může s. Zaorálek povídat do chce.Ale (nedej Bože),až bude skutečným ministrem zahraničí.

Herakleitos 29.11.2008 21:09

Re: radar

Horší než ten dege kokta nebude.;-)

R.J. 29.11.2008 21:49

Re: radar

Á, pan klitoris opět  něco plivnul .

milan 29.11.2008 19:31

Cvach

kam jsme se zase dostali,když lidé mohou volit takové nuly jako je s.Zaorálek a ještě se divím,že má naši státní příslušnost.

Alex 30.11.2008 11:16

Re: Cvach

>-

proč má naše občanství ta bolševická svině také nevím. Vždyť je svým srdcem v Moskvě, jako soudruh Nejedlý, jeho vzor. Když v Moskvě prší , soudruh Zaorálek roztahuje deštník.

Emi-grant 29.11.2008 18:37

Kolaborace

Po zveřejnění zprávy BIS o zvýšené aktivitě agentů a skupin páté kolony na našem území “marně hledáme“ konkrétní osoby. Máme konkrétní představy koho hledáme? Jak ho poznáme? Čím se vyznačuje? Co všechno musí ještě udělat takový stínový agent, abychom na něho konečně ukázali prstem. Tragedie našeho národa je, že se utápíme v malicherných diskuzích o referendu nezasvěcených,  dobrovolně se necháme tlačit do defenzivy reagováním na nastražené pseudo-argumenty. Při tom nejsme schopni tyto provokatéry  umlátit fakty. Vláda řeší problém postavení radaru z jediného pohledu.  Česká republika je členskou zemí EU a dobrovolně vstoupila do NATO.(North Atlantic Treatty Organisation-  Military Alianz of demokratic states in Europa and North America) Z toho vyplývají práva ,ale také povinnosti. Komunisté i ti v ČSSD se s tímto stavem nechtějí smířit a  sabotují veškeré kroky, které vláda podniká tím, že kolaborují s Ruskou federací. Svojí destruktivní politikou každodenně ohrožují postavení, resp. pozici našeho státu v rámci EU. To je jejich doktrína. Porevoluční justice řešila kolaboraci komunistů s SSSR proti vlastnímu národu z roku 68. Nepadly žádné rozsudky -z formálních důvodů, protože tyto činy byly promlčeny.

Soudruh Zaorálek ovšem bezostyšně, veřejně a aktivně kolaboruje v současné době s Ruskou federací proti obranným zájmům státu tím, že:

- zcela zaujatě zpochybňuje všechny kroky vlády ve spojitosti s vyjednávači našeho aliančního partnera USA.  Radar je obranný prostředek. Pouze vyhledává cíle, ale neničí. Česká republika byla vybráno pro svoji geografickou polohu. Soudruh Zaorálek brání jeho postavení, přesto, že jeho strana jednání o radaru zahájila.

Emi-grant 29.11.2008 18:38

Re: Kolaborace

- Naopak obhajuje agresivní vyhrůžky Ruské federace, která vyhlásila umístění raket krátkého a středního doletu v oblasti Kaliningradu, za účelem přímého ohrožení našeho státu. Je s podivem, že tento diplomaticky bezprecedentní akt zůstal nepovšimnut. Ruská federace se nám dosud nedokázala omluvit za okupaci našeho státu a už hrozí dalším použitím síly. (Gruzínský konflikt nám musí být výstrahou)

Spolu s Paroubkem, Trefilíkem a dalšími podniká cesty do Ruska, a vzápětí do Syrie, bez konzultace z ministerstvem zahraničí. Tyto země patří do nově se  tvořící  aliance Rusko- Írán- Syrie. Dodnes nepředložili zprávu o pravém účelu cesty. (můžeme se jen úspěšně domnívat).  V den podpisu dohody mezi USA a Cz. v přítomnosti ministrině zahraničí USA  je provokativně pozván do parlamentu členy ČSSD Ruský generál, napojený na výzvědnou službu Ruské federace.

Vyzývám proto českou vládu a ministra zahraničí, aby neprodleně podnikli taková opatření , aby se kroky soudruhů Zaorálka a spol. konečně začaly posuzovat ve správném kontextu a odmítli pokusy ČSSD, bagatelizovat jejich aktivní kolaborantskou činnost výmluvami na politickou opoziční aktivitu. Je zřejmé, že valná většina „proti argumentů“ byla vyvrácena, nejedná se o věcné problémy, nýbrž ideologické.

R. J. 29.11.2008 19:06

Re: Kolaborace

Skvěle napsáno, podepisuji bez výhrad.

Herakleitos 29.11.2008 21:12

Re: Kolaborace

Holt, smiřte se s tím, je vás menšina.;-D

Jirka 29.11.2008 18:06

Demagogu!

Ty jeden antiamerikanisto!Jak už níže někdo napsal,NATO je bez  USA v p....i!

To se přesně ukázalo v bývalé Jugoslávii,jak např. evropská čast NATA(Holanďané?),"uchránila "civilní obyvatelstvo před Srby v Srebrenici!Kdyby se do konfliktu nevložili USA,tak tam po sobě střílej,ještě teď.

Stačilo pár bomb na Bělehrad a byl pokoj.

Pája 45 29.11.2008 21:55

Re: JIRKO - Demagogu!

Zkusil jste se někdy sám nad sebou zamyslet, "jirko", vy amerikanisto? (Stačilo pár bomb a byl pokoj). Také by jste jásal, kdyby byly svrženy na nás? Jestli si myslíte, že jen násilí (co nejtvrdší) je řešením budoucnosti světa, tak se může stát, že toto století by mohlo být posledním stoletím lidstva, přestože si většina světa spojila nástup do 3 tisíciletí jako období bez válek (nejsem pacifista, ale tento názor zastávám proto, že znám účinky současných zbraní, ale i co se "na lidi" připravuje).

Snowy White 29.11.2008 22:57

Re: JIRKO - Demagogu!

Myslím si, že jedete podle modelu "dle sebe soudím okolí" a to je chyba. Stylem vaší debaty mi nejste sympatický, ale nelze nevidět, že hloupý určitě nejste... a tedy nejste z hloupé většiny.

Já si zase myslím, že průměrný člověk co pamatuje celkový průběh dělení SFRJ, ví a chápe co měl na mysli Jirka. Jinak v přípravném jednání Owenova mírového plánu se o hrozícím nebezpečí pro srbskou armádu seznámil srbský tým - že nepůjde jen o čistě vojenské cíle jim otevřeně dokumentovali i s časovým plánem fiktivního útoku. Kupříkladu bomba LGB plněná extra jemným grafitovým práškem zničila vnější části rozvoden a elektráren a noční mise stíhacích bombardérů přerušily komunikace. Ve skutečnosti pak došlo i na "civilní cíle" jako zbrojovka Crvena Zastava, kde byl v bunkru sklad zbraní a munice. Že Miloševič hrál vabank a nezakrytě spoléhal na slabá místa mezinárodní a zvláště evropské diplomacie, je celkem jasné. Bombardování jistě sehrálo nemalou roli v tom, že poškodilo bojeschopnost srbské armády a "policejních" jednotek. Ale nebyla to jediná věc, které přiměla Miloševiče, aby pak cestoval do Daytonu.

Jirka 30.11.2008 10:54

Re: JIRKO - Demagogu!

Snowy White,

dik za podporu,asi jsem měl použit diplomatické mlžení "stačíl zásah USA a byl pokoj". Pak mne nikdo nebude chytat za slovíčko.

děteněkam 29.11.2008 17:58

Zaorálek nezklamal

Karel 29.11.2008 17:05

Buď stále ve stínu

Stínový ministře, zůstaň (v nejhorším případě) raději stále ve stínu. Tam Ti to sluší. Zřejmě mluvit k Tobě o historické zkušenosti našeho národa a pomoci Evropě od USA v obou Světových a i jiných válkách je asi nad rámec Tvého chápání. Buď tedy raději ve stínu. A napořád

Oponent 29.11.2008 17:50

Re: Buď stále ve stínu

Velmi trefný komentář Lubomíra Zaorálka na nějž neumí protivníci věcně reagovat a argumentovat a tak se uchylují k osobním výpadům a nadávkám. Na víc jejich modré vymyté mozečky nestačí !

Jirka 29.11.2008 18:25

Re: Buď stále ve stínu

Ahoj oranžový vymytý mozečku,bereme si příklad z dr.Rátha!

koule 29.11.2008 16:44

mlčeti zlato

Zaorálek chodí na rozumy k teroristům, takže se není co divit.

Zaorálku, Zaorálku .... 29.11.2008 16:26

všechno co od ODS, je špatné

 kromě mne Zaorálka  mých kolegu z ČSSD není v této zemi člověka, který dokáže něco pořádného. Stačí jen otevřít ústa někdo z ODS a už je na scéně někdo stínový  z ČSSD s výsměšným odsouzením něčeho tak nemožného, co nemá logiku atd.atd. Tisk a televize ihned informuje, co to zase ODS vymyslela za ptákoviny a přidá svůj komentář podobný těm komentářům Zaorálkovým. Chlapci z ODS si myslí, že pomluvám se nedá bránit  tak raději mlčí. Lidé to bohužel Zaorálkům, Paroubkům a sdělovadlům  žerou a tak ČSSD vítězí ve volbách, preference jí rostou a naopak klesají ODS. Tak nějak se u nás dělá politika a Evropě jsme pro smích. Kdy půjde i opozici u nás o národní prospěch a nejen o volební preference ?

ortelius 29.11.2008 16:10

Hezky napsána,

od někoho, kdo je buď blbej, nebo zaplacenej, nebo oboje. Už se těším, až bude ministrem zahraničí.

Cato 29.11.2008 15:55

Hezky napsáno

jen bych k té úvaze o tom, proti komu vlastně radar je doplnil prohlášení ministryně Parkanové v Tel Avivu, že radar v ČR bude sloužit obraně IZRAELE.

Proto tady na NP je taková hysterická realce proti všem přispěvatelům, kteří jsou proti radaru. Ale zase je hned vidět, kdo do jaké diaspory patří.

To, co tady stále chybí je JAKÝKOLIV LOGICKÝ DŮVOD PRO STAVBU RADARU. Jedná se totiž o otázku politickou a ne technickou a proto se o ní musí rozhodovat v REFERENDU. Žádná politická partaj totiž neměla řešenou otázku umístění amerického vojenského zařízení v ČR ve volebním programu a proto VLÁDA ANI PARLAMENT NEMAJÍ MANDÁT voličů k povolení vybudování americké základny na našem území. Radar je jeden z hlavních důvodů (hned po reformě)tragického propadu preferencí ODS. Za prosazení radaru tedy těžce zaplatí dlouhými léty v opozici, za holé platy poslanců. Musí se tedy na tato hladová léta připravit a fakt je. že firma Raytheon se o tuto zakázku velmi snaží a protože je to velká firma, na korunu nekouká...... 

Jarda 29.11.2008 20:30

Re: Hezky napsáno

Asi jsi soudruhu Cato neslysel, ze v Izraeli byl na chlup stejny radar uz umisten. Jestli ti neni jasny vyznam "obranny" pak tezko hledas jakoukoli logiku. Radar a protirakety meji vyznam OBRANNY a to je logicky duvod ho umistit.