17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 25.3.2009 9:17

Re: Lituji

No neřekla bych, že blbost národa rovná se demokracie!Rv

Öman 25.3.2009 9:15

Re: Tlustý nedokonal žádnou zradu, Vy demagogu!

Tlustému ani náhodou nešlo o plnění programu ODS. Uražený ješita - odstavený mimistr financí - plnění programu jen využil k pomstě, ačkoliv mu muselo být jasné, že v koalici je spousta dobře míněných věcí neprosaditelná. Takže nikoliv hrdina, ale uražený sráč!

dhimmi 25.3.2009 9:15

Re: Úspěch protipřeběhlíkovské politiky

Ten už žere humry a kaviár v hotelu ESPLANADE patřícímu jeho kumpánovi, agentu STB DVOŘÁKOVI.

Jiřík 25.3.2009 9:15

Re: Úspěch protipřeběhlíkovské politiky

To přece podle Modré sebranky nejsou přeběhlíci,ale "konstrukivní poslanci".Proč se ročiluješ Modrý moulo?Kdo s čím zachází,s tím také schází.Poplač si o jak skvělou vládu jsme přišli,kapesníků je v obchodech dost,asi těch litujících moc není.Upřímnou soustrast a netrap se,velikánů jako Topolánek ,je České republice přesně tolik,kolik je obyvatel.Jen se umějí v drtivé většině lépe chovat.Ty budeš zřejmě výjimka.

Kobylka Lajda 25.3.2009 9:14

Re: Úspěch protipřeběhlíkovské politiky

Pingl se těší, že bude premiérem a vzhledem k úrovni českého voličstva i bude! Už se těším, jaké ústupky a nepopulární kroky bude muset provádět, včetně scghválení radaru a poplatků, protože kasa se z něčeho naplnit musí. Pokud okleští rozvoj středního stavu a podnikatelů zdaněním vyšších příjmů, spláče nad výdělkem, to se vrací jako bumerangv poklesu hospodářské a zaměstnanecké aktivity. Naběhl si sám na vidle a v dlouhodobějším horizontu se mu to vrátí.

dhimmi 25.3.2009 9:13

Re: Politický rozhled_

Co udělaly ty dvě kreatury pro ochranu přírody?Úplné hov..,jedině pomohly ruským a tím pádem i komunistickým zájmům.

ctenar 25.3.2009 9:13

Tlusty je byvaly komouš, to ODS vedela.

Kdyby byla ODS opravdu modra, nikdy by otyleho Tlusteho do svych rad nevzala. Dobre vedela, ze to je karierista, byvaly bolševik, ktery by za Hitlera zase vstoupil do NSDAP, proste jde jen za svym prospechem a na lidi a principy kasle.....ODS neni modra, ale ruda, stejne tak jako CSSD neni oranzova...ale je tim samym co ODS, bandou mocichtivych mafianu...

Kajda 25.3.2009 9:13

Re: K článku

R^R^Pravdu díte.

dhimmi 25.3.2009 9:11

Re: Radost nad pádem vlády.

R^

Kajda 25.3.2009 9:10

Re: Politický rozhled_

Nevím,jaký mají Jakubková se Zubovou politický rozhled,ale rozhodně mají proti modrozelené Bursíkově sebrance charakter a snažily se o splnění programu.Bursík půjde do vlády s kýmkoliv-no,teď už půjde do......

No to jste mě vážně pobavil. Do brusele půjdou všichni zelení, protože je to sebranka bezskupulózních trotlů, kteří svým učinkováním ve vládě i v parlamentu akorát škodí České republice. A je úplně jedno, jestli je to Bursík nebo Jakubková se Zubovou.

Kobylka Lajda 25.3.2009 9:10

Re: K článku

R^R^R^R^

dhimmi 25.3.2009 9:09

Re: Politický rozhled_

Ty mají charakter asi jak ten píchač letušek co sedí na hradě,tak nesympatické stvoření jak jsou ty dvě "rebelky" se hned tak nevidí.Ten ruský podvraťák  napojený na FSB ZUBOV na ně může být pyšný.

Kobylka Lajda 25.3.2009 9:09

Re: Pane TOPOLÁNKU

 Topolánkova vláda přes velké potíže konečně začla něco dělat a výsledky se dostavovaly., začaly se rýsovat dobré výsledky. Teď budou zase pracovití a bohatší doplácet na nemakačenky a společenský póvl, však Vy dobře víte, na jaký!! Vládě p. Topolánka a jerjím výrazným osobnostem - jako VOndra, Schwarzenberg, Nečas, Kalousek, Julínek a dal.  děkuju. Ti, kteří nyní dosáhli Pryrrhova vítězství, zmizí ze scény a nikdo za chvíli nebude vědět kdo byl Tlustý a  zelený porost Věra a Olga.  Pane, Topolánku, děkujeme, není všem dnům konec.R^R^V

dhimmi 25.3.2009 9:05

Re: K článku

Žumpa je jedině ta smradlavá banda tlustoprdeláčů z KSČČSD a jejich ubožáckých voličů.Každý kdo chce komunisty ve vládě je odporné hovado.AMEN

Kajda 25.3.2009 9:05

Re: K článku

Na Tlustého Moravu nikdo neposlal. Toho si pozval sám Tlustý. Byl to první krůček, kterak zatít Topolánkovi kudlu do zad.

Jiřík 25.3.2009 9:05

Politický rozhled_

Nevím,jaký mají Jakubková se Zubovou politický rozhled,ale rozhodně mají proti modrozelené Bursíkově sebrance charakter a snažily se o splnění programu.Bursík půjde do vlády s kýmkoliv-no,teď už půjde do......(Y)Rv

Pete 25.3.2009 9:05

Úspěch protipřeběhlíkovské politiky

Tzv. (dnešní) levice a zde na stránkách Psa jásající její poskoci jsou holt jen a jen tupci. Libují si, že padla vláda založená na přeběhlících a svrhnout ji mohli jen ...... za pomoci přeběhlíků!!! Doufám, že sám Pingl, kterému bylo z přeběhlíků vždy nanic, teď někde sám nad "úspěchem" své politiky tiše blije. :-D

A je to 25.3.2009 9:00

K článku

nevím proč autor zde spílá Tlustému jehož názory byly dopředu všem známé.To jako Tlustý měl u koryta držet někoho kdo na něj poslal Moravu,kdo ho odstřelil jen co mu Tlustý pomohl vyhrát volby? Zachoval se jako konstruktivní poslanec. Tak to říkali ODSáci o Melčákovi s Pohankou ,ale před tím jim Dalík nasypal cca 10mil Kč.Bartoň zase z lidí dělá voli a vykresluje žumpu ODS v zářivých barvách.

.) 25.3.2009 8:56

Propagandisto Bartoni

když už plácáš, plácej aspoň chytře.

Když ODS získala přeběhlíky, které zastrašila a zkorumpovala (viz. později provalivši se aféry těchto přeběhlíků se zákonem) Jak jsi to hodnotil?

Nevadila ti politická korupce a gangsterské metody při vzniku vlády ani při volbě prezidenta.  Nevadilo ti, že vláda vypověděla modrou "smlouvu" s voliči, kdy přiznala, že to byly jen kecy a kdyby zveřejnili svůj skutečný program, nikdo by je nevolil. V podstatě voliče podvedla... Nevadilo ti, že hlasy voličů, kteří volili opozici, přišly nazmar a vznik vlády tak neodrážel výsledky voleb, čímž byla zpochybněna demokracie v zemi.  Nevadilo ti, že zelení se taky vzdali svého programu.

Jak jsi to tedy hodnotil? Že přeběhlíci prokázali "politickou zodpovědnost"?? Neprokázali teď ti, co odvolali tuto vládu, vzniklou na korupci a podvodu občanů, používající gangsterské metody a nereprezentující vůli většiny občanů, vládu ideologů, která věřila ve spásu volného trhu a v hospodářské recesi díky své ideologické zkostnatělosti nemohoucí najít řešení, také politickou zodpovědnost???? :-D

Pokud se dostanou do příští vlády odborníků správní nezkostnatělí lidé, co budou pracovat bez ideových mantinelů pro tento stát, je to šance pro všechny ! R^

Senior 25.3.2009 8:54

Re: Pane TOPOLÁNKU

Vláda pana Topolánka byla tou naší nejlepší vládou od roku 1945.  A nic na tom nezmění ubohé výkřiky a soudy těch bývalých i současných bolševiků. Zdá se, že opět nastává ona nechvalně známá "doba temna" v režií falešných hráčů.Rv

Skoroprduch 25.3.2009 8:54

Co chceme?

Co chceme za zázraky. Parlament je obrazem lidí ve státě. Proč se nikdo nepozastavuje nad neochotou parlamentu provádět zásadní změny ve volebním zákoně. Když jsou volby tak všichni politici jenom verbují k urnám. Volební programy jsou jeden jako druhý a stejně je nikdo nedodržuje. Po volbách má parlament jedinou starost se zakopat na dobitých pozicích a vydržet do dalších voleb. Pokud někdo má jiný názor a ten názor odpovídá volebnímu programu je v klubu ukecán nebo vyloučen. Tak kde je proklamovaná demokracie. Asi v p....y. U nás není demokracie ale vládnou šedé eminence ze stranických sekretariátů. Potom se nikdo nemůže divit že v dalších volbách bude minimální volební účast.

Standa 25.3.2009 8:53

Re: Radost nad pádem vlády.

Obávám se, že s nástupem Paroubka a kryptokomunistů by se dost lidem mohl změnit život k horšímu... Ale chudina samozřejmě zůstane chudinou, to je jasné.

ilna 25.3.2009 8:48

Re: Tlustý

Souhlasím.

Stoik 25.3.2009 8:48

Radost nad pádem vlády.

Většina  lidí si za těch 20 let nestačila všimnout, že po každém pádu "neschopné" vlády, ať pravé či levé a "vykročení do lepšího života," zůstavají chudí chudými a těm, kterým se vede dobře, se život též nezmění. Žádná vláda nemůže změnit přístup člověka k životu. To je hlavní (i když ne jediný) důvod postavení jedince ve společnosti !

ilna 25.3.2009 8:48

Re: První kdo koho zradil..

Souhlasím.

pra 25.3.2009 8:42

Tlustý už není přeběhlíkem

Tlustý konečně ukončil své přeběhlictví a vrátil se tak odkud přišel a to zpět ke KSČ, nyní přejmenované na KSČM.

F 25.3.2009 8:42

Re: nekvičte modráci

No vidíte, a já zase naopak ODS volil právě pro Tlustého liberální reformu financí . A to nejsem ten "zvýhodněný nejbohatší".

Ludva 25.3.2009 8:41

Re: Tlustý

Tlustý výrazným způsobem - příslibem rovné daně a pověstným kolečkem, pomohl ODS vyhrát volby. Na oplátku byl Topolánkem z vlády vyhozen a nahrazen Kalouskem, který udělal z 15 % více než 23%m a zamaskoval to nevídanou matematickou kostrukcí superhrubé mzdy. Jestli je tady někdo podrazák, tak určitě ne Tlustý. Jen vrátil úder.

Kobylka Lajda 25.3.2009 8:38

Re: Tlustý

0Omyl, komouši hronadně migrovali do ČSSD . byla jsem u toho!!

jirik 25.3.2009 8:38

Re: nekvičte modráci

Tome, Ty jsi stejný trotl jako ten blbeček Tlustý. Ten taky chtěl prosazovat čistou liberální politiku a zapoměl na to, že pro ni nemá ani jednoho spojence. Napřed svou nesmyslnou rovnou daní i pro fyzické osoby připravil ODS nejméně o 5 % hlasů ve volbách do sněmovny, když zvýhodnil nejbohatší a pak chce aby masa chudých nadšeně souhlasila s reformami. I včera kafral o Topolánkově zradě voličů ODS, ten magor je úplně mimo mísu. Dokazuje to, že největším nepřítelem pravice jsou blbí pravičáci, mezi které zřejmě patříš i Ty. No co, přežili jsme vítězství pracujících už několikrát, přežijeme i toto, ale škoda dalších ztracených let a dalších dluhů pro naše vnuky.