14.6.2024 | Svátek má Roland


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vítek 25.3.2009 8:02

Pane Bartoň

pro Vás je to asi na dokonání sebevraždy. Začněte už myslet logicky a uznejte, že tohle všechno si způsobila ODS sama. Už Vám nepomůže bojovat písemně za tuto stranu.Přetahování poslanců z jiných stran,arogantní jednání vůči lidem,podvody,nekomunikativnost a další věci se nemají dělat. Navíc já osobně obviňuji ODS, že mnoho lidí se kvůli jejich chování vrací zpět právě ke komoušům.

pesimista 25.3.2009 8:00

Re: JE NEUVĚŘITELNÉ

dřív ji vysvětloval komunista Tlustý, pamatujete?

pesimista 25.3.2009 7:59

Re: VŽDY

A vzponěnte si, že na podzim kolem vířivky Topol prohlásil veřejně, že Vlastíka nepotřebuje, což se mu ted splnilo

vlasta.232 25.3.2009 7:58

JE NEUVĚŘITELNÉ

JAK - díky komunistickému řediteli JANEČKOVI- nám zrudla č.t. 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOMUNISTA - DOLEJŠ - nám dnes vysvětluje z obrazovky naši politickou situaci!  NEUVĚŘITELNÉ- lidi- ZPAMATUJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

pesimista 25.3.2009 7:57

Re: VŽDY

to jste Vlastičko udělala objev; podívrjte se po parlamentu do leva i do prava

vlasta.232 25.3.2009 7:54

VŽDY

jsem uznávala inteligenci pana TLUSTÉHO!  jEHO IQ- je skutečně vysoké!  Včera mne ale vyvedl z omylu- IQ - NEZAJIŠTUJE CHARAKTER!

m. 25.3.2009 7:49

Re: VEŠKERÉ

Poslanec Tlustý je šmejd,zrádce,nic víc k tomu není třeba dodávat.Doporučuji přečíst knihu "Krakatice",všechny ty telefonáty tohoto pána s mafiány a bude vám všem jasné,kdo že to je tento  pan,bývalý soudruh,jménem Tlustý (v krakatici má přezdívku TLUSŤOCH).Při svém poslancování učí na jedné soukromé vysoké škole v Praze...To se asi běžně neví..:-(

P€tr 25.3.2009 7:45

Wolf se nezdržel, ale vyslovil špatnou formuli,

místo "Proti návrhu" řekl "Jsem proti návrhu" a pak se jeho hlas proti vládě nepočítal. Jinak ani nemá cenu s vámi, pane Bartoni, polemizovat, protože vaše články jsou hloupé a demagogické jako obvykle.

J.S. 25.3.2009 7:43

Re: Nemel ovsem Tlusty na zradu tak trochu pravo ?

No taky jiný uhel pohledu. Pan Tlustý křeslo ministra financí dostal. Sice tak nakráto, že ani ohřátí nebylo. Pan Tlustý ať je to jak je to, svým programem reforem vyhrál nebo se spolupodílel na výhře ODS. Je zcela jisté, že on je příznivcem hradu. Že by se po vyhraných volbách ODS pan Topolánek Tlustého obával? Asi ano, proto šup s ním na křeslo ministra a pak hup a dolů s ním proto že s tohoto postu je pád trochu více bolestivý.

Pešek 25.3.2009 7:42

Re: Tak jste SOCANI

Neoběsil SE, ale BYL oběšen.

tom 25.3.2009 7:41

Re: Autor nám maximálně zmodral

Vy se skutečně můžete poučit i od idiota ? To už je skutečně na pováženou ! Kde autor píše o p. Talmanové jako o manželce premiéra ?  

Tx 25.3.2009 7:40

Re: Bartoni, vy neznáte Ústavu ČR? Tlustý nikoho nezradil

Tlustý by hlasoval podle svého svědomí, kdyby nějaké měl. Takhle je to jen uražená ješitnost za to, že ho Topol (pravda, taky hezky hulvátsky) vyrazil z křesla  ministra. Jinak si pamatuji, že mi ve špitále jeden pán na smrtelný posteli vyprávěl, jak si mu nějakej náměstek ministerstva zemědělství v 90tých létech (jméno si nepamatuji :), ale byl dost tlustej...) řekl o úplatek asi 3 mln. Kč, aby mu povolil vývoz brambor... No, dostal je.

Cidd 25.3.2009 7:38

Re: jaképak na tahu je prezident...

Smutné, ale pravdivé. Stačilo poslouchat projevy komunistů včera ve sněmovně, aby člověka obestřela hrůza. 20 let po revoluci... A rudá lůza se raduje, Paroubek s Rathem jim přece nasypou. Stát přivedou k bankrotu a Klaus dostane další vyznamenání v Moskvě.

tom 25.3.2009 7:35

Re: Tak jste SOCANI

Pokud vím, neudělal to ani Melčák, ani Pohanka, ani Volf. Že by i ten Čurda byl větší charakter?  ODS vyhrála předvolebními sliby, postavenými na ekonomické reformě V.Tlustého, proč se na ni vzápětí vykašlala a do čela ekonomiky postavila "Straku" ví už jen falešný a prázdný ... Klaus to věděl dobře už před léty. Že si ODS po jeho odchodu zvolila do čela přesný opak je už její chyba.  

J.S. 25.3.2009 7:34

Re: Teď fakt nevím, jestli je Bartoň tak blbý nebo blbce ze sebe jenom dělá?

Vystihl jste to jasně. ODS dostala opravdu důvěru díky dle mého dobrým i když né stoprocentním návrhem reforem. Které bohužel především pan Topolánek odložil i s Tlustým.

ladislav 25.3.2009 7:34

Komediante

A co jsi psal šašku, když zradili Melčák, Pohanka, Snítilý a Wolf ?

Kowalski 25.3.2009 7:32

Nemel ovsem Tlusty na zradu tak trochu pravo ?

Ted trochu jiny uhel pohledu : O tom, ze politika je dost o egu je vseocne znamo. Ted si predstavte, ze kopete za stranu, spolupodilite se na vitezstvi ve volbach a ona se na vas za odmenu vykasle. A to presne udelal ODS s Tlustym. Nedali mu zadne ministerske kreslo. To by nebyla takova tragedie, jenze Tlusty v par rozhovorech uz parkrat naznacil, ze puvodni dohoda v pripade vitezstvi byla uplne jina. Navic se k nemu vsichni jakoby odvratili zady a dodneska mu NIKDO nevysvetlil proc tomu tak bylo. Tlusteho se tim nijak nezastavam, myslim si o nem ze je to v podstate ulisny smejd, ale kdyby me beze slova vysvetleni podrazili a pak okolo me chodili tvari ke zdi, mozna bych jim to taky vratil. Bohuzel to odneseme my vsichni...>-

J.S. 25.3.2009 7:30

Re: zrada rebelů

Jaká zrada rebelů? Především svými postoji tuto né zcela úspěšnou vládu potopil pan Martin Bursík. To už se zapomělo kolikrát vyhrožoval vystoupením z kolalice, když se nesplní tento nesmyslný bod a pak další atd. Vždyť tato pidistrana vládla doslova diktátorsky a pro nezúčastněného pozorovatelo vznikl dojem, že složena je s Martina a Kateřiny ostatní jako, když ani nejsou.A dále je mi nejasné proč lidovci naříkají, vždyť ti mají prozatím zajištěno, že budou ve vládě jakékoliv, jako už ostatně byli. Tam možná může naříkat jen pan ministr. Kalousek, který o svůj post by přišel a možná příjde, neboť tomu je jedno, zda bude u tkzv. vesla za pomocí KSČM nebo dalších.

honzak 25.3.2009 7:23

Re: Autor nám maximálně zmodral

víš prd. Nutnou podmínkou rozvodu je písemná dohodam o vypořádání majetku.

těchňik 25.3.2009 7:22

Re: Bartoni, vy neznáte Ústavu ČR? Tlustý nikoho nezradil

Svědomí a ústava - budiž. Ale co mandát daný voliči, na ten lze kašlat? Doufám, že si to budou lidi pamatovat a tenhle bývalý komoušek už se do politiky nedostane. Jedině tak že by ho Jyrka angažoval.

PAvel 25.3.2009 7:22

Re: zrada rebelů

Víte nejde o vládní půst.  Problém je , že populismus a všechno prožrat nyní holt převládne. Ale pokud jste poslouchal dobře Ráthův projev na sjezdu ČSSD , tak jste asi nestačil protírat oči. Ale nechť . Hlavně nezapomeňtě co jste této vládě vyčítal. Prosím zapamatujte si !!!

js 25.3.2009 7:22

Re: ODS Tlusty vyhral volby

Spíše do vířivky, ne?

js 25.3.2009 7:20

Topolánek loni,

pomocí "pozitivní" i "negativní" motivace, dosadil s pomocí s. Šloufa toho senilního proruského děd.ka na Hrad a dědek se mu "odvděčil" tím, že mu spolu s Téčkem namydlil schody.

Pěkná sebranka jsou ti modří komunisté - stejná jako bolševici v Rusku - podrazy uvnitř i navenek, korupce, zastrašování,... A taková spodin.a by chtěla vládnout. 8-o

PAvel 25.3.2009 7:18

Re: ODS Tlusty vyhral volby

Tlustý nevyhrál volby ODS !!!!  Tlustý se plně projevil, při spolupráci s MfDnes, kdy si dokonce vlez do výrivky. Už tenkrát nebylo cesta zpátky pro Tlustého.  A pokud vím, tak Tlustý byl v první vládě a než vláda dostala nedůvěru, tak nasekal takových kopoanců ( Zeman, čistky na MF) že už tehdy ho mělo plno lidí plné zuby.

Baubo 25.3.2009 7:13

Re: Autor nám maximálně zmodral

 To psali v Blesku? Každý soud by rozvedl manželství, které již neplní svou funkci, manželé spolu nežijí, v novém vztahu je vychováváno dítě.Souhlas bývalé manželky není nutný. Topolánek se rozvodu bojí, bezpochyby  na něj Pavla něco ví.

Landys 25.3.2009 7:10

Re: zrada rebelů

Pokud jste voliči ODS, moc bych teď s touto myšlenkou nelaškoval - nemuselo by to pro vás dopadnout dobře. Ale jinak jsem taky pro, stejně tak i pro přímou volbu prezidenta. A možná se konečně po této zkušenosti přidá i ODS - do teďka se tomu modří bránili, seč jim síly stačily. Každá zkušenost je ale k něčemu dobrá. A neklesejte na mysli, osm roků vládního půstu nebude zas tak dlouho. Už si to jednou ODS vyzkoušela. Jen doufám, že až zas dostanou vládní absťák, nezačnou vyvádět podobné pitomosti jako to bylo s Kubicem.

Jiřina 25.3.2009 7:00

Super článek

není co dodat

Jindra 25.3.2009 6:59

ODS Tlusty vyhral volby

a za to byl odstaven a zrada na volicich dokonana.

Divim se, ze vydrzel tak dlouho. Nehazejte Dalikovi prusvihy na Tlusteho!

Landys 25.3.2009 6:57

Když je obyčejný člověn najednou nade vše !

:-(Bartoni, Bartoni- vidím, že tě ten pád vlády tak zaskočil, že nevíš co píšeš. Stejně jako Mirka, který si z toho do teďka dělal srandu, rovněž Martina Siloukatušku Bursíka, který byl najednou zelenější než pažit na Slávii, a se svou do mlýna rychle přispěchal i nejlepší středoevropský ekonom Kalousek. Škoda, že ta schůze nebyla ještě aspoň půl hodiny. Nemuseli jsme mít jen šrotovné, ale ta auta nám vládní činitelé přivezli zadarmo a až do domu.  Melčák, Pohanka a spol byli prý neaktivní, kdežto Tlustý a ostatní byli aktivní. To si autor asi plete s aktivním uhlím proti průjmu. Pro kolik asociálních zákonů hlasovali Melčák s Pohankou i Wolf, a nebyli náhodou zvoleni na kandidátkách ČSSD ? Myslím, že ti nic takového v programu neměli. Ale stejně byla sranda sledovat chvíle, kdy i pro pravici se stal řadový člověk nade vše. A jinak by pan Bartoň  měl začít brát něco na povzbuzení paměti, začíná mít paměťové výpadky, nebo mu už funguje jen krátkodobá paměť.Rv

siam 25.3.2009 6:56

Re: zrada rebelů

R^