1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajda 25.3.2009 9:13

Re: K článku

R^R^Pravdu díte.

Alenka v říši divů 25.3.2009 10:53

Re: K článku

Ale, ale, ten pravopis jsi nějak zapomněl!!Voly z nás nedělej!!

.) 25.3.2009 8:56

Propagandisto Bartoni

když už plácáš, plácej aspoň chytře.

Když ODS získala přeběhlíky, které zastrašila a zkorumpovala (viz. později provalivši se aféry těchto přeběhlíků se zákonem) Jak jsi to hodnotil?

Nevadila ti politická korupce a gangsterské metody při vzniku vlády ani při volbě prezidenta.  Nevadilo ti, že vláda vypověděla modrou "smlouvu" s voliči, kdy přiznala, že to byly jen kecy a kdyby zveřejnili svůj skutečný program, nikdo by je nevolil. V podstatě voliče podvedla... Nevadilo ti, že hlasy voličů, kteří volili opozici, přišly nazmar a vznik vlády tak neodrážel výsledky voleb, čímž byla zpochybněna demokracie v zemi.  Nevadilo ti, že zelení se taky vzdali svého programu.

Jak jsi to tedy hodnotil? Že přeběhlíci prokázali "politickou zodpovědnost"?? Neprokázali teď ti, co odvolali tuto vládu, vzniklou na korupci a podvodu občanů, používající gangsterské metody a nereprezentující vůli většiny občanů, vládu ideologů, která věřila ve spásu volného trhu a v hospodářské recesi díky své ideologické zkostnatělosti nemohoucí najít řešení, také politickou zodpovědnost???? :-D

Pokud se dostanou do příští vlády odborníků správní nezkostnatělí lidé, co budou pracovat bez ideových mantinelů pro tento stát, je to šance pro všechny ! R^

Jiřík 25.3.2009 9:27

Re: Propagandisto Bartoni

Pěkně a pravdivě napsané.Asi Vám Modří soudruzi vynadají.Tady jde o vedoucí úlohu strany,program je jen cár papíru.Ztráta moci ale bolí.....

.) 25.3.2009 10:35

Re: Propagandisto Bartoni

taky to tak vidím. Modří soudruzi se jaksi už neodlišují od bývalých červených. Dokonce jsou v mnoha ohledech pokrokovější. :-D

yt 25.3.2009 9:27

Re: Propagandisto Bartoni

A kde se asi ti správní nezkostnatělí lidé vezmou. To je naivita hraničící s blbostí. Jen partu vystřídá jiná parta (asi komoušskooranžová), což vám vyhovuje. A vy si s p. Bartoněm tykáte, primitive?

Tomáš 25.3.2009 9:32

Re: Propagandisto Bartoni

Kteří jsou to ti nezkostnatělí lidé bez ideových mantinelů? Paroubek, Škromach, Sobotka, Rath, Jandák, Zaorálek, Havel, Urban a Čurdová?

http://www.cssd.cz/nasi-lide/stinova-vlada/

Opravdu, ti všichni nevypustili z úst žádné ideologické kecy a zkostnatělí taky nejsou, protože jsou zesádelnatělí.

Olad 25.3.2009 9:42

Re: Propagandisto Bartoni

A teď tu o Smolíčkovi ...

.) 25.3.2009 9:52

Re: Propagandisto Bartoni

o Smolíčkovi ne. Tu napsal Topolánek před volbama jako "modrou" smlouvu s občany ;-D

Skoroprduch 25.3.2009 8:54

Co chceme?

Co chceme za zázraky. Parlament je obrazem lidí ve státě. Proč se nikdo nepozastavuje nad neochotou parlamentu provádět zásadní změny ve volebním zákoně. Když jsou volby tak všichni politici jenom verbují k urnám. Volební programy jsou jeden jako druhý a stejně je nikdo nedodržuje. Po volbách má parlament jedinou starost se zakopat na dobitých pozicích a vydržet do dalších voleb. Pokud někdo má jiný názor a ten názor odpovídá volebnímu programu je v klubu ukecán nebo vyloučen. Tak kde je proklamovaná demokracie. Asi v p....y. U nás není demokracie ale vládnou šedé eminence ze stranických sekretariátů. Potom se nikdo nemůže divit že v dalších volbách bude minimální volební účast.

Stoik 25.3.2009 8:48

Radost nad pádem vlády.

Většina  lidí si za těch 20 let nestačila všimnout, že po každém pádu "neschopné" vlády, ať pravé či levé a "vykročení do lepšího života," zůstavají chudí chudými a těm, kterým se vede dobře, se život též nezmění. Žádná vláda nemůže změnit přístup člověka k životu. To je hlavní (i když ne jediný) důvod postavení jedince ve společnosti !

Standa 25.3.2009 8:53

Re: Radost nad pádem vlády.

Obávám se, že s nástupem Paroubka a kryptokomunistů by se dost lidem mohl změnit život k horšímu... Ale chudina samozřejmě zůstane chudinou, to je jasné.

dhimmi 25.3.2009 9:11

Re: Radost nad pádem vlády.

R^

Stoik 25.3.2009 9:32

Re: Radost nad pádem vlády.

Já se, pane Stando, neobávám. Dostal jsem se za bolševiků několikrát (coby buržoazní synek) do prekérní situace. Vypadalo to většinou na začátku hrozivě, ale vlastní silou jsem se z toho vždy bez úhony (fyzické, duševní,finanční či morální) dostal. Je nutno ovšem trochu zabrat. (I mít trochu štěstí, ale to nepřijde samo od sebe).

pra 25.3.2009 8:42

Tlustý už není přeběhlíkem

Tlustý konečně ukončil své přeběhlictví a vrátil se tak odkud přišel a to zpět ke KSČ, nyní přejmenované na KSČM.

JoJo 25.3.2009 8:34

pane Bartoni

nemusí to být prebendy, možná to je od Tlustého záchvěv zdravého rozumu a zbytků mravní zásadovosti. V topolánkův neprospěch hovoří i to, jak se premiér a předseda propadající strany a vlády dokáže vyjadřovat, tam už zbytky zdravého rozumu nalézt nejde, možná se mu ty gule vrazily do mozku.

saša 25.3.2009 8:34

Bartoni, Bartoni !!

Nemyslím, že dámy poslankyně jsou až tak mdlého politického rozumu, jak tvrdíte. Tyto rádoby chytré úvahy a soudy o lidech nesnáším. Nemáte vůbec chuť a potřebu přemýšlet o situaci a jen vystřihnete rychle článek, abyste byl "jako" v obraze. Jenže ne každý, kdo vypadl z rámu, musel být nutně v obraze.

františek 25.3.2009 8:24

Tlustý

Tlustý je komunista. A navíc zhrzený komunista. Daly se od něho čekat i horší věci. Tak jako od kohokoli, kddo byl, třeba jen pár minut, komunistou.

pesimista 25.3.2009 8:30

Re: Tlustý

ale vždyt komouši se výrazně podíleli na založení ODS

Kobylka Lajda 25.3.2009 8:38

Re: Tlustý

0Omyl, komouši hronadně migrovali do ČSSD . byla jsem u toho!!

3směsi 25.3.2009 9:36

Re: Tlustý

Vy myslíte Klausovy kolegy z Prognosťáku, Dyba, Dlouhý, Kočárník, Tříska, Ježek, Stránský, Zeman, ba,ba, máte pravdu. No ale s tím nemá pan Topolánek jaksi nic společného,   chtěl se tohoto včetně Klause zbavit a ODS očistit od lumpů v krajích, městech a obcích, co kradou ruku v ruce s ČSSD již od dob Opoziční smlouvy.

Ludva 25.3.2009 8:41

Re: Tlustý

Tlustý výrazným způsobem - příslibem rovné daně a pověstným kolečkem, pomohl ODS vyhrát volby. Na oplátku byl Topolánkem z vlády vyhozen a nahrazen Kalouskem, který udělal z 15 % více než 23%m a zamaskoval to nevídanou matematickou kostrukcí superhrubé mzdy. Jestli je tady někdo podrazák, tak určitě ne Tlustý. Jen vrátil úder.

ilna 25.3.2009 8:48

Re: Tlustý

Souhlasím.

3směsi 25.3.2009 9:44

Re: Tlustý

Tlustého kolečko a rovná daň, to byly veliké kalibry do socanských děl a snížily ODS procenta. 

vlasta.232 25.3.2009 8:23

Pane TOPOLÁNKU

vykašlete se na tento - ubohý nemyslící - neschopný národ!  Lidský život je příliš krátký a neopakovatelný!  Jinak Vám děkuji- jste skvělý člověk!

jana 25.3.2009 8:25

Re: Pane TOPOLÁNKU

Souhlasím, jako volička ODS vám děkuji za vaši přímočarost a pracovitost, kterou jste do politiky vnesl.

Kef 25.3.2009 8:34

Re: Pane TOPOLÁNKU

připojuji se. Mám sice spoustu výhrad, řada z nich byla tisíckrát veřejně probírána, ale svou prací se pan Topolánek zařadil přinejmenším mezi ty lepší premiéry.

Senior 25.3.2009 8:54

Re: Pane TOPOLÁNKU

Vláda pana Topolánka byla tou naší nejlepší vládou od roku 1945.  A nic na tom nezmění ubohé výkřiky a soudy těch bývalých i současných bolševiků. Zdá se, že opět nastává ona nechvalně známá "doba temna" v režií falešných hráčů.Rv

Kobylka Lajda 25.3.2009 9:09

Re: Pane TOPOLÁNKU

 Topolánkova vláda přes velké potíže konečně začla něco dělat a výsledky se dostavovaly., začaly se rýsovat dobré výsledky. Teď budou zase pracovití a bohatší doplácet na nemakačenky a společenský póvl, však Vy dobře víte, na jaký!! Vládě p. Topolánka a jerjím výrazným osobnostem - jako VOndra, Schwarzenberg, Nečas, Kalousek, Julínek a dal.  děkuju. Ti, kteří nyní dosáhli Pryrrhova vítězství, zmizí ze scény a nikdo za chvíli nebude vědět kdo byl Tlustý a  zelený porost Věra a Olga.  Pane, Topolánku, děkujeme, není všem dnům konec.R^R^V

vlasta.232 25.3.2009 8:19

Lituji

že se nedožiji- demokracie v této zemi!  Je neuvěřitelné jak velké % lidí stále nepochopilo, co jsme tu žili 40 let za život!  UBOHOST- UBOHOST- HNUS!!!!!