2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
evropan 25.3.2009 11:16

levice v Bruselu

 Již se nemohu dočkati toho ,až naše levicová garnitura v čele s náměstkem z RAJe vyrazí ve svých tesilových oblečcích do Bruselu  a spolu s armádou tlumočníků bude lopotně a trapně obhajovat pozici naší republiky v EU. Navíc jejich image je prostě hrozná!

Franta 25.3.2009 11:25

Re: levice v Bruselu

Image je perfektní. Vepřový Paroubek, inteligentní Tvrdík, lidový Škromach,noblesní Rath,všeználek Zaorálek. A povede je dement Vlček. Doporučuji se podívat na záběry Nikity Sergejeviče Chruščeva - ten byl taky pro lidi a bojoval za spravedlnost. Lidé bděte, neblbněte!!!

ps 25.3.2009 11:29

Re: levice v Bruselu

Kdyby si Paroubek sundal příčesek tak by Nikitovi jak z oka vypad.

Jerry 25.3.2009 10:54

Obraz v Rathově pracovně

Hádejte, jaký a od koho obraz visí u Ratha v pracovně? 8-o

VL 25.3.2009 10:58

Re: Obraz v Rathově pracovně

A za jaké peníze ho koupil?

hm 25.3.2009 10:59

Re: Obraz v Rathově pracovně

za kapříky od Dutko Worldwhich? ;-)

kopec 25.3.2009 14:47

Re: Obraz v Rathově pracovně

Topolanka?od Knizaka?

Dolly 25.3.2009 10:50

Spekulace nad pádem

vlády jsou zbytečné, neboť tak neschopný vládní spolek se mohl skutečně držet nad vodou jenom nějakými záhadnými prostředky. Nemá ani smysl vypisovat vládní renoncy, protože každá jiná varianta vlády bude lepší.

Malý Aston 25.3.2009 10:54

Re: Spekulace nad pádem

Tak nám napište jaká vláda bude lepší. Moc variant není. ČSSD+KSČM nemají dostatek hlasů a mít Filipa ve vládě tak se stěhuji do zahraničí než zase postaví drátěný plot.Dokonce ani ČSSD+KSČM+Lidovci nemají dostatek hlasů i když by se Plojhar radostí v hrobě obracel.Zelení jsou do jedné malinkaté telefonní budky a jsou již mimo. Tak co navrhujete soudruhu?:-D

VL 25.3.2009 11:00

Re: Spekulace nad pádem

Lidovci ČSSD a KSČM pomůžou, vždyť s jedněmi byli ve vládě 41 let a s druhými 4.

Vocílka 25.3.2009 11:10

Re: Spekulace nad pádem

Samozřejmě,že lepší bude nová Topolánkova vláda. Třeba se domluví s Paroubkem na toleranci menšinové vlády složené výhradně z ODS.

Rudla 25.3.2009 11:22

Re: Spekulace nad pádem

Nedomluví, Paroubek nestojí o menšinovou vládu ODS

Sumo 25.3.2009 11:44

Re: Spekulace nad pádem

Malý Astone, už si balte zavazadla. Jenom nevím, čím  se v zahraničí uživíte.. Rukama dělat asi neumíte a žebrat se stydíte.8-o

karlos-král 25.3.2009 10:58

Re: Spekulace nad pádem

Nejsi náhodou ta naklonovaná Paroubová ovce?

hafusak2 25.3.2009 10:44

Proč ta hysterie?

No tak nám padla vláda. No a co. Stejně za nic nestála. Jen je úchvatné číst to lkaní pro něco, z čeho by se člověk měl spíše radovat. Autor zde schizofrenicky obviňuje p. Tlustého ze zrady, ta dvě zelené dámy označuje za přeběhlice. O zrádcích, kteří umožnili Topolánkovu vládu se diskrétně zmiňuje jen jako o "nezařazených". Když dva dělají totéž, není to totéž. Vše, co oslabuje ČSSD je košer, naproti tomu v ODS musí všichni držet .../Maul halten und weiter dienen/ - když měl p. Topolánek rád tato hesla a jeho poslanci snad měli vyznávat heslo: Führer befiehl, wir folgen? Nelituji této vlády a přeji té další, aby vládla lépe a poučila se z chyb té minulé. Nejsem už nejmladší, abych se pupínkoval při vyslovení slova "levice", v minulém režimu jsem žil podstatně déle než v tom současném chaosu, odezdikezdismu a pravicové kleptokracii.

Malý Aston 25.3.2009 10:56

Re: Proč ta hysterie?

Máte pravdu jen v případě,že parlament odsouhlasí zákon,že hlas jednoho poslance KSČM se násobí 2x a hlas poslance ČSSD 3x. Pak ano,mohou sestavit báječnou vládu která všem všechno zajistí.:-D

Jerry 25.3.2009 10:56

Re: Proč ta hysterie?

Člověk, který v mladí nepodporoval levici, nemel srdce. Clovek, ktery ve stari nepodporuje pravici, nema mozek.

Tak proste to je, mily hloupy hafusaku2

Dana 25.3.2009 11:11

Re: Proč ta hysterie?

prima-stručné,jasné,výstižnéR^R^R^

Dana 25.3.2009 11:15

Re: Proč ta hysterie?

prima-stručné,jasné,vystižnéR^R^R^

Pešek 25.3.2009 11:26

Re: Proč ta hysterie?

Tuším Churchill, že? ;-)

Spektátor 25.3.2009 20:12

Re: Proč ta hysterie?

A co takhle něco z Tvojí vlastní hlavy, Jerry!

vAŠEK 25.3.2009 11:00

Re: Proč ta hysterie?

tENTO PÁN,JEŠTĚ ASI CO MIMINO,MUSEL SPADNOUT NA HLAVICKU.Kvůli tomu,že by Paroubek dosáhl(dokonce spolehlivěji) na vládu o půl roku později,zcela znehodnotil příznivý pohled na ČR(kdy naposled?),který by dále posílil při konání G2O,návštěvě nového prezidenta USA,předsednictví EU.Takto mohou uvažovat jen lidé s absolutní ztrátou soudnosti a rozumu.Navíc je ubohá motivace u všech zaintreresovaných(4 vládních poslanců a prezidenta) v podobě osobní msty a nenávisti.Vůbec nejde o levicový pohled Hafusáka,na ten má nárok,ale jde o načasování a jeho dopady.Jednodušší lidé to měli vždycky lehčí,jelikož nejsou schopni domýšlet následky,zvláště když si minulý režim pochvalují.To byl život!Byli jsme mladí....

hafusak2 25.3.2009 11:41

Re: Proč ta hysterie?

Z vašich příspěvků lze vyčíst, že žijete pouze přítomností. O minulosti máte hrstku zkreslených informací, budoucnost mlhavou. Ovšem vše vám je natolik jasné, že nic dál vědět není potřeba. Přitom vám chybí nadhled - umění povznést se nad problém a podívat se na něj  z jiného úhlu. Odkojenost propagandou při nedostatku vlastních vědomostí a životních zkušeností dělá z liských osobností stádo. A to stádo může být svým pastevcem zavedeno jak na pastvu, tak na jatka. My jsme dříve dokázali tzv. číst mezi řádky, to je vlastnost, která u dnešních mladých je naprosto neznámá. To, že se něco chrlí z TV, rozhlasu, novin i z netu a je to všechno stejné, ještě není zárukou, že je to pravda. Největší diktátoři světových dějin se nejčastěji nechávali fotit s dětmi a se zvířátky, stejně tak, jako se největší dogmatici dovolávali budoucností dětí a vnoučat. Nenechte se mýlit, oni mysleli /a myslí/ jen na své děti a vnoučata. Potomci obyčejných lidí jsou pro ně nezajímaví. Zkuste si při každém vládním rozhodnutí položit otázku: "A co z toho mám já?" Zjistíte, že brát na sebe všechny hříchy světa, na to už tu byl Ježíš, brát na sebe všechny hříchy strany a vlády je hloupost. Jak se koho z vás osobně dotkne pád vlády?

marroc 25.3.2009 12:56

Re: Proč ta hysterie?

Naopak milý pane, mýlite se. Všech se nás to dotkne. Nebudou pokračovat reformy a pokud povládne levice tak to setsakra ucítíme - zvýší se státní dluh, zahraniční politika bude taková, že se člověk v cizině bude stydět, zdravotnictví bude opět na huntě, sociální reforma nebude.

Až budete starý a nemocný a budete půl roku čekat na lékařský zákrok, protože kvůli 30 Kč se nepořídil drahý přístroj nebo nebude na drahé léky a Vám budou cpát generika od Zentivy, prohlédnete.

Ryba 25.3.2009 13:12

Re: Proč ta hysterie?

Asi jste hodně mladý a nemáte o zdravotnictví ponětí. Lituji vás, ale na těch třiceti kačkách vůbec nic, ale vůbec nic ve zdravotnictví nezávisí a záviset ani nebude. To byla pouze úlitba pravým bohům.

Tím  ovšem neříkám, že by se na svém zdraví neměl občan nějak podílet. Jsou totiž i jiná řešení.

Šoumen 25.3.2009 13:32

Re: Proč ta hysterie?

Za 8 let vlády ČSSD 540 mld. dluhu, za pana Kalouska za 2 roky 200 mld. dluhu. Stačí si spočítat, kolik by jich měl taky za 8 let. A to, že nebude drahý přístroj na vaše vyšetření, tak to by těch 30 Kč muselo jít do pojišťovny a né zůstávat nenažraným soukromým lékařům a lékárníkům. A v nemocnicích, tam je to jinak, jídlo je pořád stejné, ráno třeba suchý rohlík, protože nemocnice z poplatků platí třeba elektřinu, nebo vodu apod. Ani tam se z toho nešetří na drahé přístroje. Zkuste taky někdy pochopit, že poplatky jsou k tomu, aby pojišťovna měla přebytky. Protože s dluhy by o ní v Julínkově privatizaci nikdo nestál. A drahé léky? To už také některé důchodce vyjde na 1000 Kč i s poplatky jedna návštěva lékárny. A to je alespoň tak za 800 Kč, na které se nevztahuje pětitisícový limit. Zkuste třeba počítat.

Důchod cca 9000, nájem byt a služby cca 6000. 500 u lékaře, lékárníka a zbyde Vám 2500 na ostatní. což je asi 80 Kč na den. Takže jak praví ti praví, koupíme si ještě cigára a na jídlo máme dvacku. Tak suše do supermarketu, nejlépe k nějaké slevě a koupíme si půlku chleba , nebo několik rohlíků. Přeji dobrou chuť.

A to jsem si nevzpomněl na 280 mld. o které zadluží Vaše vnoučata lidovecká restituce církvím.

Nalim 26.3.2009 0:32

Re: Proč ta hysterie?

Pane / vážený  nemohu napsat./ Až budete  zase někdy psát o poplatcích a "nenažraných doktorech, tak se nejdřív přesvědčte jak to je.  Těch 3o Kč  je přísně evidováno pojišťovnou a lékaři o to vlastně dostávají méně. Kromě toho z toho příjmu, jako z každého jiného platí daně. A abych Vás  uklidnil, tak  v sobotu s vneděli, kdy jsem sloužil LSPP  z 6O pacientů, jen 4 si nechali  poplatek uhradit krajem s poznámkou :" od Ráta a  komunistů nic nechceme.!"  A to říkali obyčejní  lidé  a důchodci.  Mezi těmi co si to nechali zaplatit z peněz nás všech to  to byli : bankovní úřednice, strojvedoucí a úředník z banky!!!Jestli mi nevěříte, přesvědčte se na Lspp v Táboře.Tak a teď argumentujte!!!

Kazan 26.3.2009 1:21

Tě buch šoumen....

Ať počítáš jak počítáš, bude ještě hůř. Chce to reformy a kdo se jich bojí ten nám lže.

Zatím byly jakési reformy zneužity k politikaření. S tím se nakonec bude muset něco udělat.

Oddalování je jen oddalování.

hafusak2 25.3.2009 13:56

Re: Proč ta hysterie?

A teď po pravdě řekněte, jak Vás osobně se reformy dotknou? Státní dluh není můj dluh. V cizině se nemíním nikomu zpovídat z naší zahraniční politiky. Zdravotnictví je nahuntě od doby, kdy mezi ministerstvo a lék. zařízení byl včleněn mezičlánek - zdravotní pojišťovny, které už svou režií odsávají desítky miliard. A sociální reforma? Dokud jsou peníze na důchody ve státních rukou, nejde je strkat do soukromých kapes - což má být jedním z hlavních cílů sociální reformy. Jinak už jsem dost starý a jsem i dost nemocný, ale čekání na spásu z třicetikorun, tomu nemůže normálně uvažující člověk věřit. Já jsem totiž prohlédl už dávno, jen ti mladí a zaslepení nadávači k tomuto stádiu vývoje ještě nedospěli.

bos 25.3.2009 10:41

koukam, ze soc.dem planuje ministerstvu pro zenu a rodinu, ja bych jeste chtel ministerstvo pro rozvedene muze

;-D