2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
projektant 25.3.2009 12:48

Re: Tlustý

Vy chcete, aby zn. Marat přemýšlel? Když ono to kádrování, které okoukal u komunistů je tak pohodlné.

.) 25.3.2009 12:53

Re: Tlustý

Marat je v podstatě komunista, protože uvažuje jako oni ;-)

Ryba 25.3.2009 12:53

Re: Tlustý

Maratge, nebuď jako Marat. Bolševiky nevyhubíš, protože z nich jsou už jen mrtvolky. A socialistické jsou už dnes všechny strany a na levé a pravé si jen hrají, aby lidé jako jsou Marati, se měli kam zařadit. Solidarita je totiž historickou normou a jinak to už ani nebude.

Nemáš kam bys před touto "zhoubou" utekl.

Mozek 25.3.2009 13:32

Re: Tlustý

Protože ti dobří komunisté v KSČM zůstali, ale grázlové vlezli do ODS a SZ!>-

Kecal. 25.3.2009 14:59

Re: Tlustý

Dobrej komunista? Vtipálku.

žibřid 25.3.2009 15:01

Re: Tlustý

Dobří komunisté jsou takoví ti, co mají na svědomí zásahy proti demonstrantům? A povinnou účast v SSM pro ty, kdo chtěli na vysokou? A vydání onoho slavného spisku Poučení z krizového vývoje?

Pamětník 2 25.3.2009 15:31

Re: Tlustý

Nás učila generace učitelů,která vystudovala převážně za 1 republiky a jako nespolehliví byli přeřazováni z vyšších stupňů ne tehdejší měšťanky.Mohu zodpovědně říci,že mimo nařízené akce,na nás nevyvíjeli žádný politický nátlak.I těch nařízených akcí bylo minimum,protože i náš ředitel školy,politiku nepreferoval.Možná v pozdějších letech byl tlak vyšší,ale pokud si vzpomínám,ani jsme se nijak zvlášť nevěnovali politickým procesům.Žel řadě těchto vynikajících profesorů,se ocenění dostalo až po roce 1989 a někteří se toho ani nedožili.Pokud se týká nečetných stád bolševiků v socdem,tak si nemyslím,že jsou menší než v ostatních politických stranách,nemluvě o podnikatelích.Tam nám to tolik nevadí,protože na socany musí vydělávat,bez ohledu na minulost.Prostě taková byla doba.Přežili jsme prušáky ale i Rusáky a život jde a půjde dál.Za několik let bude předmětem diskusí zase jiný problém.Myslím si,že místo nic neříkajících nadávek,to chce práci.Jak dlouho nám p.Tlustý nevadil a najednou pryč s ním.Pokud možno na šibenici.Typická mentalita českého mstitele.

Ladislav N 25.3.2009 20:33

Re: Pokud se týká nečetných stád bolševiků v socdem

Vy už si prd pamatujete. 50% bývalých členů KSČ v členstvu i na postech ČSSD potvrdili svého času i sosani sami. Ostatně - Paroubek v KSČ nebyl, a přitom je to bolševik jak z komunistického žurnálu...Rv(Y)

www racek 25.3.2009 12:06

Re: Tlustý

a temn klaus ... neměli ho hned po založení ods vyloučit?

Pititak 25.3.2009 12:39

Re: Tlustý

Co to zase meleš...? ;-D

janoryna 25.3.2009 13:13

Re: Tlustý jehož

velkým přičiněním ods poslední volby vyhrála. už jste zapomněli na jeho nefalšovanou 15% daň a na slib tlusté peněženky. a není tam bývalý komunista jediný..

ladik53 25.3.2009 11:49

Zajímalo by mě

Velmi by mě zajímalo, jestli by Paroubek souhlasil se Zemanem jako s předsedou úřednické překlenovací vlády. Myslím, že lepší volbu Klaus nemá.

jirka.s. 25.3.2009 17:09

Re: Zajímalo by mě

Myslím, že lepší vpbu, ladíku, nemáš!!! ;-(  http://www.treblinka.cz/bernburg/ie40.gif

mih 25.3.2009 11:37

Stále koumám,jakou roli hrál V.K. v pádu vlády.

Jeho  návštěva na sjezdu ČSSD (měl problém přijít na sjezd ODS) nebyla zřejmě samoúčelná a o pravém účelu jeho rozhovoru s Paroubkem se dozvíme z dalšího počínání V.K., např. koho pověří sestavením vlády, když neuspěje Topolánek a zda ten, dostane důvěru od ČSSD. ješitnost V.K. je stějně velká jako Tlustého.

Junghaus 25.3.2009 11:58

Re: Stále koumám,jakou roli hrál V.K. v pádu vlády.

Vašík nepřekvapil. Je to mstivý narcis a Topolánkovi to, za pomoci rudocha Tlustého, osladil.

Ivan 25.3.2009 11:36

Promluvil modrý politruk.

Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Topolánek a jeho melody boys provedl darebácký krok při sestavování vlády po volbách, jejichž výsledky byly takové, že určovaly politikům "musíte se domlouvat na kompromisech, nelze prosazovat něco, s čím zhruba polovina občanů (ať zprava nebo zleva) nesouhlasí".  Topolánek to ignoroval, jeho výchova bolševického lampasáka v gymnáziu pro zelené mozky a rodinné pozadí sepjaté s bolševickým krajským tajemníkem v Ostravě, Mamulou, mu nedovoluje slušné chování. Musí se chovat jako vojenský zupák. Naivně hloupá a nebezpečná představa, že když získám většinu jednoho hlasu, můžu si dělat co chci, se teď Topolánkovi nevyplatila.  Varování v krajských a senátních volbách nepochopil. Občané upozornili jemně, ale Topolánek chtěl reagovat pravým hákem. Dostal K.O.

Snaha modrého agitátora "vysvětlit" rozdíl mezi přeběhlíem a "přeběhlíkem" je dojemně trapná.

Poslankyně Zubová a Jakoubková jsou statečné ženy a pokud se takových najde v parlamentu více, byla by tady určitá naděje. Volby ukáží, jestli se do zapomnění odebere Bursík, nebo nová strana zelených.

j 25.3.2009 11:45

Re: Promluvil modrý politruk.

Ještě nedávno jsi tady kňučel jak už nemáme armádu a najednou ti tvoji lampasáci novoní

vAŠEK 25.3.2009 11:58

Re: Promluvil modrý politruk.

Ivane,běž domů,čeká Tě Nataša.Tvoje vymyšlené nálepkování o Tobě říká vše.Topolánek pochází z antikomunistického prostředí,vojenské gymnázium si nevybral,ale k jiné škole neměl přístup + další lži s Mamulou a to spolu s požadovanou slušností je ale opravdu paradox možný jen u komunistického agitropčíka.V r.2OO6 byl možný vznik vlády Paroubka+ přeběhlíci a nebo Topolánek + přeběhlíci.Dvojí název -přeběhlíci-konstruktivní poslanci pochází z huby bradavičnatého prasete.Obě rebelky jsou důsledkem anonymní společné kandidátky,která může nulám ovlivňovat politiku.Navíc Zubovová je řízena agentem Moskvy a zvláště když ho korumpuje hejtman zaplacení z peněz daňových poplatníků mazaNINOU,ZA KTEROU BY SE STYDĚL MŮJ 6LETÝ VNUK.

Ludva 25.3.2009 12:11

Re: Promluvil modrý politruk.

Kde jste to vzal ? Všeobecně se udává, že otec Topolánka byl předsedou závodní organizace KSČ a matka sekretářkou Mamuly. To má být antikomunistické prostředí ? A v roce 2006 měla vzniknout velká koalice, protože to tak voliči chtěli. Zmařila to nezřízená touha Topolánka nedělit se o moc. Takže jeho pseudoreformy jsou úplně k ničemu a ztratili jsme dalších pár let.

Pititak 25.3.2009 12:42

Re: Promluvil rudý zmetek.

"Všeobecně se udává"

A koho jsi udával ty? (Y)

janoryna 25.3.2009 13:17

Re: Promluvil modrý politruk. pro VašKa možná

otec předseda závodní organizace KSČ a matka sekretářka Mamuly možná antikomunistické prostředí je.

x2u 25.3.2009 12:17

Re: Promluvil modrý politruk.

Nechápu "...k jiné škole neměl přístup"!? Na vojenský gymply chodili prověřený a oddaný kluci,tak ňák tý naší věci.

Jako myslím komunistický věci. Prostě, byla to elita!!!

Pozn.: psáno jejich řečí...

Jinak jsem rád, že soucítí s národem, porážku totiž neutrpěl on a jím vedená vláda, ale 10 mil. občanů. Jim to však nedochází, sic!

Ludva 25.3.2009 12:23

Re: Promluvil modrý politruk.

Jo, za vlád socdem jsme úpěli, a za vlád ODS jsme si výskali. Nežijete v jiném státě ?

x2u 25.3.2009 12:41

Re: Promluvil modrý politruk.

To, že soucítí s občany této země, to bylo ode mne míněno ironicky. Ten a jemu podobná pakáž, Dalík, Langr - zprava,

Tvrdík, Gross - zleva, Kalousek, Parkanová,Bursík - střed, to jen tak namátkou, soucítí pouze se sebou, svoji rodinou a svým korýtkem.To je to jediné o co jim ve službě státu jde.

Ludva 25.3.2009 13:52

Re: Promluvil modrý politruk.

Je třeba procesu samočištění. Gross, Tvrdík už nevládnou. Ti ostatní to mají nahnuté. Důležité je, že se nedemokratické metody sloužící k udržení vlády, staly také příčinou jejího pádu. Příště si budou všichni dávat větší pozor.

emil 25.3.2009 13:01

Re: Promluvil modrý politruk.

Tak nevím, o jaké elitě mluvíš. K nám na školu chodili lampasáci lanařit v deváté třídě a od nás ze třídy šli hlavně kluci, kteří věděli, že se na normální střední školu nedostanou a jejich rodiče neměli peníze. Skutečně to žádná elita po politické i vědomostní stránce nebyla. Nevím, kde ty jsi vzal svoje informace, ale já byl přímo ve třídě, kde se to odehrávalo. Takže nelži.

kopec 25.3.2009 14:41

Re: Promluvil modrý politruk.

pane vasku, nerad se zucastnuji diskuze s vami.Vy mate vsechno hned tak jasne a vite vse tak urcite.Ale neco noveho vam prozradim: Dostat se v letech normalizace na vojenskou skolu, znamenalo ten nejlepsi kadrovy posudek a apoliticka doporuceni.Zadatel musel vykazovat velkou politickou aktivitu. To ze nekdo se nedostal na jinou skolu a musel vzit vojenskou je takovy nesmysl ,jako byste tvrdil: meli jsme doma takovou bidu, ze jsme nemeli na chleba a museli jsme jist maso s buchtama.

Pokud vite ,ze pani Zubova je rizena moskevskym agentem, je vasi povinnosti podat trestni oznameni na nejblizsi policejni stanici, jinak muzete byt trestan za spolucast.

Junghaus 25.3.2009 12:11

Re: Promluvil modrý politruk.

Tento národ má smůlu, že převážnou jeho část tvoří rudý póvl jako jsi ty, Ivane, jehož primitivní myšlení  dokáží levicoví politici suverénně využít ve svůj prospěch!;-€(Y)

Landys 25.3.2009 11:33

Já se na to dívám tak nějak ...

Namodralí hoši začínají ztrácet glanc, to se ale dalo čekat. Považte, že ačkoliv příznivec ČSSD, netěšilo by mě, kdyby se ODS totálně rozložila. A má k tomu především vlastní vinou nakročeno, a lví podíl na tom má zejména ten tolik zdůrazňovaně vždy dosud úspěšný Topolánek. Způsob jeho vládnutí už téměř všechny (snad kromě notorických korytářů a všelijakých dalších parazitů) znechutil. A nic na tom nemění ani mé přesvědčení, že lidem se tím nijak extra neuleví - alespoň pokud se týká dopadů krize. Na tu je jakákoliv naše vláda krátká, a může se tvářit jak chce fundovaně. Berme tedy aspoň za vděk zmrazení všelijakých těch ekonomických nesmyslů, honosně nazývaných reformy.  Četl jsem názor, že ODS v dnešní podobě je už toliko zombie a poslanci vlastně odklidili pochodující politickou mrtvolu. Opravdu vystihující konstatování. Já si ale myslím, ač jinak příznivec ČSSD (nikoliv Paroubka osobně), že v zájmu zdravého klimatu na naší politické scéně, by byla žádoucí existence významné a korektní jak levice tak pravice. Aby jedny ani druhé, momentálně se u vesla nacházející, nenapadaly ultralevicové nebo ultrapravicové pitomosti. A jinak teď Mirkovi nezávidím jeho ztrapnění před Obamovou návštěvou. Ale tolik toho osobně pro tento pocit udělal ...že si to víc zaslouží než ne. :-(

emil 25.3.2009 13:04

Re: Já se na to dívám tak nějak ...

Je dost trapné, že upocenému oranžovému čuníkovi jde především o ztrapnění protihráče, a ne vůbec o lidi v tomto státě. A tom to právě je, když banda kejvalů je šťastná, jak upocený Jyrka s Topolem vyjebal. Co z toho mají ostatní lidé ? Ostudu ve světě, že se pár politických idiotů neumí dohodnout. A z toho máš radost ? Jestli ano, jsi dost velký ubožák.