27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E.T. 2.6.2009 16:27

Re: Zato vy jste nevyjádřil nic

ceskej politickej micurinec na aljasce? ceska vycuranost nezna mezi. proc ti praotcove cech a lech se vydali z povolzi na zapad, mohli se vydat vychodne a prejit bering. myslim vsak, ze to jedna cast udelala, omylem je pak pojmenovali indiany.

jste "skvost", po dlouhe dobe jsem se sel podivat na periferii internetu a nezklamala.

lifo01 23.5.2009 19:08

Re: Lépe je pro Česko ve společenství Německa a Francie než pod nadvládou Ruska.

co ty ostrý slova? :D ne...kecám :D souhlasím s tebou, ten článek je......... ale nevadí, hlavní teď je, že se koná ta politicky důležitá dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Sheldor Dobyvatel 12.5.2009 14:49

Zejména poslední odstavec bych zlatem do mramoru vtepal!

Prý že se historie neopakuje - ale kolikrát už se ti slušní rozhádali a hnisu umožnili otrávit celou zemi?!

Mistr Jan Hus 12.5.2009 6:13

Paroubek jistě není ideální, ale je tisíckrát lepší než to prosté boží hovádko Topol!

Falešný a prázdný.;-D

alef-bejt 11.5.2009 11:30

Re: Hrůza z informací o EU

Já si zas myslím, že bude válka. Žádná jedna vláda. Všichni na světě chtějí moc. Ne centrální. A nebo jedna centrální s ilegálními mafiemi v rámci globálního státu. :-D ale vše je kdyby. Čas ukáže. Těšme se. Vše je výzva k přežití. ;-)

Mgr. Milda 11.5.2009 9:31

Re: Všichni musíme k volbám do EP, kdo nejde, podporuje komunisty

Takže president Masaryk a jeho přítel Coudenhove- Kalergi byli socialisté? To je mi novinka! Poslední zprávy z EU ovšem připomínají spíše soumrak socialistů, mnohde vyhrávají volby konservativní kandidáti. Ten pravý socialismus se jmenuje buď nacionální, nebo internacionální. Ten první byl spjat s Němci, ten druhý s Rusy. Ty ostatní druhy socialismu jsou jenom docela obyčejné demokratické strany, ovšem nebezpečí je zde trvale přítomné, hlavně pozor na velké vůdce a voště.

krok 11.5.2009 8:09

Kritizovat EU je zakazano

Hlavně nepište proti EU:

http://archiv.neviditelnypes.lidovky.cz/clanky/2005/08/45320_103_0_0.html

gnomon 10.5.2009 23:03

Re: Hrůza z informací o EU

Já to vidím tak, že jednou bude jedna evropská vláda, (později jedna světová) , nastane ústup od vlád a vlivu jednotlivých států. Ať se to bude líbit nebo ne, a každý se stím bude muset smířit buď podobrém nebo pozlém.

Bimbrdle 10.5.2009 22:36

Hrůza z informací o EU

vládne stále. Daleká cesta a marné BYLO volání například po tom, aby někdo hodně dobře informovaný ZE ŠVÝCARSKA poskytl pořádný rozhovor v televizi o tom, PROČ ŠVÝCAŘI NEVSTOUPILI DO EU. Tohoto (zatím stále imaginárního rozhovoru) se (všichni ??) u nás bojí jako čert kříže. Pochopitelně. Mají své důvody. Ale už JE POZDĚ !!! /// Jsem samozřejmě pro vstup do NATO - to bylo správné (Velkému Bratru se to nelíbilo). Přijetím Lisabonu a toho dalšího V BUDOUCNU, co bude následovat, jsme nad sebou podepsali ORTEL NESVOBODY. Jako pavouk omotává svou síť a znemožňuje pohyb mouše, tak budeme postupně oklešťováni ve svých svobodách. A samozřejmě nejen my. Kéž bych se pořádně pletl !!! Možná, že je jen otázkou času, kdy bude I ŠVÝCARSKO DONUCENO vstoupit do náručí našeho Bruselského Velkého Bratra. HLEDÁ SE KAFKA, co by popsal tuto novou "bruseliádu" s novým panem K.

mira 10.5.2009 21:41

Priority jsou jasně dané,

a každý by je měl mít v hlavě srovnané dřív, než zavrhne tu či onu stranu. Stát (a koneckonců pravicová politika) jsou první v řadě.

Jestliže dám na misku vah

- ODS a Topolánka s jeho - řekněmě - volnějším vztahem k některým slibům, podporou LS, ale taky relativně úspěšným hospodařením se státní kasou, snahou o mně konvenující reformy, orientací na Západ, a naproti tomu

- ČSSD a Paroubka s jejich slibotechnou a kočkodromem, fanatickou podporou všeho z EU, Zaorálkem a Rathem v zádech, nepřátelským postojem k lidem, kteří nežebrají o dávky, bezuzdným rozhazováním a především NAPROSTOU NELOAJALITOU K ZEMI - viz Afghánistán a nedávný pád vlády,

pak mi nezbyde, než se skřípěním zobů VOLIT ODS a tlačit na nutnou konsolidaci pravice.

milkom 10.5.2009 20:37

Re: Je tu ještě jedna alternativa - Libertas, kterou budou

Jen když budou mít dostatečně silný žaludek, aby strávili fakt, že tam má 1. místo na kandidátce Tlustý...

bebe 10.5.2009 19:50

ODS dopadne spatne

Topolankova  bezideova cesta   vede ODS  spatnym smerem.  Ukaze se, jestli mel pravdu  Topolanek  s tim, ze ideove rozkroceni muze prinest   okolo 40  proc.  Naopak  ,  Topolankova cesta  managementu moci  s jeho vymennymi obchody , vymenou postu  a  bezideovosti privodi upadek ODS.   Nepomuze ani  jeho podpora   havlovitymi  medii.   Ceka nas dlouhe obdobi socanske vlady, ktere zavinil Topol a jeho klika ovladajici ODS.   Topol je ve skutecnosti porad tim  klukem  bez idei, ktery  nastoupil na  stredni vojenskou skolu  za komunistu.  Zbankrotoval v podnikani, ale v politice zabezpecil sebe i sve Daliky okolo. >->->-

Pametnik starejch dob 10.5.2009 19:46

Je tu ještě jedna alternativa - Libertas, kterou budou

možná volit naštvaní voliči. Může jim to vyjít.

huhu 10.5.2009 19:44

Re: Všichni musíme k volbám do EP, kdo nejde, podporuje komunisty

a pro socanské vyžírky, kteří čekají, že jim historicky bohatší západní Evropa dá více "do dížky". Nebudou za pár let Rusko i Čína bohatší nežli líná Evropa ?

Pametnik starejch dob 10.5.2009 19:41

Re: Všichni musíme k volbám do EP, kdo nejde, podporuje komunisty

Až na to, že EU se rychle mění v Evropskou islámskou džamahírii. A je otázka, zda nakonec ti Rusové nebudou lepší alternativou, pokud se dokáží v pudu sebezáchovy, který EU postrádá, spojit s Američany.

huhu 10.5.2009 19:36

Re: nesouhlasím s Vámi ni náhodou

v mém okolí bude SSO volit hodně lidí. % limit pro zvolení je mnohem níže, nežli u sněmovních voleb. Navíc do EP se stejně volí nedůležité stádo trubců, kteří nic nemohou ovlivnit. takže tyhle volby do EP budou jen testem zda SSO má naději na poslance do sněmovny na podzim. A hlavně ODS volit určitě nebudu, Bursík a Kocáb mi vadí stejně jako Paroubek...

huhu 10.5.2009 19:33

Re: S článkem vcelku souhlasím.

pokud má politická strana zaujmout voliče, musí jim něco nabídnout - nějaký program, nějaké myšlenky, které korespondují se zájmy těch voličů.

Vaše představa "osobnosti" je vlastně fašistická či pravdalásková, ale ne demokratická. Proto je podstatné jaké myšlenky prezentuje politik a jak je umí prosadit. Co reprezentuje Klasu je jasné a proto ho hodně lidí podporuje. Co prezentuje Havel nebo Topolánek či Bursík a Kocáb je jasné taky - spřátelenou partu kolem sebe - a na to se jim zatím vždy voliči vykašlali...

Marek 10.5.2009 19:30

Re: Prozradím Vám malé tajemství

Nepochybuji o tom, že máte pravdu. Problém může být v tom, zda idiot z bruselu + místní idiot není náhodou idiot na druhou ;-) 

huhu 10.5.2009 19:29

Re: Co je obsahem Lisabonské smlouvy ?

proč guvernér ? proč ne rovnou "protektor" ? Rv

huhu 10.5.2009 19:28

Re: nesouhlasím s Vámi ni náhodou

pravdaláska (nyní ods) a socbolševici jsou na stejno, obojí má své ýbrmenše/šibaly a slouhy, kteří volí v naději na vyžírku "lepšího pána"....nic pro svobodné a ekonomicky nezávislé občany...

Marek 10.5.2009 19:25

Re: Co je obsahem Lisabonské smlouvy ?

Velice děkuji za odpověď.

huhu 10.5.2009 19:24

Re: Všichni musíme k volbám do EP, kdo nejde, podporuje komunisty

to "všichni k volbám" jste používal jako agitátor za totáče ? už chybí jen doplnit to "volit jednotnou kandidátku NF, tedy aktuálně EP "....jaký význam má tahle volba hejna trubců, kteří vlastně nic neovlivní ? jen to, komu osobně zajistíte jeho živobytí..

huhu 10.5.2009 19:20

čím se liší topolánkova ODS od Paroubkovi čssd ?

jaký je rozdíl mezi šibaly a topolánkovými lobisty ? Je pro občana větším nebezpečím Paroubek a jeho vyžírkové nebo Bursík a Kocáb s jejich nesmysly ?

ODS opustila velkou část vlastních tradičních voličů, je typické, že Topolánek "prosazoval" do Fischerovy vlády Kocába....

Celá tahle topolánkova avantýra má jednu zásadní chybu - ti kdo mu nově tleskají ODS stejně volit nebudou a tradiční voliči také ne. 

V každém případě do hejna trubců v  EP není důvod volit eurohujerskou ODS, o nic nejde a tyto volby jsou jen testem zda SSO dostane 5% a bude vážnou alternativou pro volby do sněmovny...

Jelínková Naďa 10.5.2009 18:45

Re: nesouhlasím s Vámi ni náhodou

A když budu volit místo ODS svobodné ,co se stane?Jste tak naivní,že si myslíte ,že se dostanete do parlamentu EJ a potom do parlamentu v Praze??Tak si pamatujte,že ani náhodou.A jste všichni tak umanutí,že i když byste se tam dostali/a to je zcela nepravděpodobné/,tak nikdy nepůjdete s Topolánkem a tim otevřete zcela stavidla levici

Jelínková Naďa 10.5.2009 18:36

Re: Co je obsahem Lisabonské smlouvy ?

Mluvíte mi z duše

Prorok 10.5.2009 18:31

Socialistické přání otcem blbé myšlenky.

Prorok 10.5.2009 18:19

Silná EU je snem všech komunistů a socialistů, magore.

Prorok 10.5.2009 18:17

Prozradím Vám malé tajemství

EU vedou stejní nebo ještě větší idioti než jsou ti v ČR. Rozdíl je v tom, že idiot sedící v Bruseli má ČR a lidi v ní ještě více u prdele než jakýkoli místní idiot.

0T0T0 10.5.2009 9:40

Re: Zato vy jste nevyjádřil nic

Připojuji se, souhlasím.

Anonym 10.5.2009 9:35

Re: eurovlezdoprdelny Topolanek

Co je na předchozím příspěvku trapného? Snad si nemyslíte, že Topolánek podporoval LS pro její brilantní obsah?

Křeslo v Bruselu je jeho třicet stříbrných.

A že on a jeho melodyboys zradili ve věci LS své voliče je více než jisté a zřejmé. Chtěl bych si před nimi uplivnout. Třeba bych si tím ulevil.

Kdyby byli přehlasováni socany, tak si řeknu, ano, tenhle národ chce do socialistické Evropy, nedalo se nic dělat. Jenže oni nebyli přehlasováni, oni, které určitě velká část voličů volila právě pro postoj k LS, prostě otočili jako korouhvičky.