1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 22.1.2007 8:29

hrdina Jelínek

Je zajímavé, že v Radiofóru ve čtvrtek, vystupoval pan Jelínek zcela jinak - ve společnosti pánu Pečinky a Nováčka jeho největší myšlenkou bylo že vláda v pátek asi schválená bude  a že bude slabá. A pak zplodí toto. Proč tyto svoje názory neprezentoval i v Radiofóru? Proč jen zde? Vysvětlení je así prosté - takto offline se to píše a kritzuje (vlastní zkušenost :-P), ale své názory pak obhajovat v přímé diskusi, zvlášť pak s tak zkušenými novináři jako výše zmínění pánové, je nesporně těžší... Nicméně, pane Jelínku, pokud si netroufáte vyrukovat se svými komentáři s otevřeným hledím, slušelo by Vašim textům méně sebejistoty a invektiv.

habit 21.1.2007 20:23

... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

...že by se mi po těchhle výlevech plných servility k vůdci a nesmiřitelnosti k nepřátelům stýskalo, to nemůžu říct... díkybohu jsou zatím ještě spíš pro zasmání... i když Paroubek během svého krátkého vládnutí dostatečně srozumitelně ukázal,  že by nám smích brzo zmrzl na rtech.... oni tihle soudrusi se berou děsně vážně...;-D

vlk nový 21.1.2007 20:56

Re: ... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

Myslíš , že se Paroubekbere alespoň z poloviny tak vážně jako profesor vesmíru? A že projev  servility  jeho souputníků dosahuje alespoň třetiny téhož třeba takového Zažvanila?

habit 22.1.2007 0:52

Re: Re: ... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

... když to vezmeš na počet novinářů nějakým způsobem postižených za to, že se k jeho osobě nevyjadřovali náležitě uctivě (nebo se ho dokonce odvážili karikovat), tak tady Paroubek jasně vede... a pokud jde o to, kdo se cítí být vůdcem vyvoleným vyšší mocí, stačí srovnat projevy obou pánů, a taky veřejné vystupování...

Cizinec Nenasinec 21.1.2007 19:43

Pan (soudruh?) Jelinek, Paroubkuv svazak

Cloveku se opravdu udela spatne kdyz se podiva jak se tento Paroubkuv svazak a neokomunist snazi hrat na "nezavisleho" analytika, a podle toho, samozreme, vypada i vysledek.

No ..... hmm 21.1.2007 19:16

Když jsem viděl a slyšel

na ČT 24 pana Dr. Ratha jak  mluvil a horoval  pro slušnost a morálku  a ostouzel  pana Melčáka,  udělalo se mi fyzicky  mdlo a nevolno. Musel jsem  přepnout  na jiný  program.  Myslím si, že veřejnoprávní televize námá  dělat reklamu  hulvátům  a lidem, kteří uráží jiné.

Ladislav N. 21.1.2007 19:35

Re: Když jsem viděl a slyšel

Ale ona to ČT udělat musí. Právě proto, abychom viděli, co je Rath za grázla... Má to dokonce nařízeno zákonem. ;-)

bigjirka 21.1.2007 19:00

shit-tank

dělnicko-rolnická akadémia

tolan 21.1.2007 18:28

Soudruh ředitel VUMLu zvaného nyní MDA nám opět blinká

Spolu se soudruhem Paroubkem pilně pracuje na projektu, jak doslova blbnout hlavu mládeži a přitáhnout ji do ČSS(D). Doporučují stejně jako dříve komunisté - když nevstoupíš do KSČ, nedostaneš výhodné místo. Takže vstup mladíku do KSČSS(D) a my se o tebe postaráme - tedy asi. Hlavně však potřebujeme tvůj hlas, soudruh profesor Jičínský už to sám neutáhne a soudruzi Paroubek, Rath a Sobotka potřebují zástěrky.

čtenář 21.1.2007 19:22

Re: Soudruh ředitel VUMLu zvaného nyní MDA nám opět blinká

Ale pane, takhle si partajní bossové zajišťují vnitrostranickou loajalitů socanů, včetně mladých socdemokratů (oficiální zkratka je MSD) celou dobu. To jim umožňovaly vládní posty. Teď mohutný pramen opadne a stane se jen čůrkem, proto ten kravál, ty obstrukce s vytvořením vlády. Tam o nic jiného nešlo.

Ladislav N. / ČTK 21.1.2007 16:49

Paroubek zřejmě bude usilovat o funkci předsedy sněmovny

Paroubek zřejmě bude usilovat o funkci předsedy sněmovny

Vyhodíš jej dveřmi, vleze oknem...

arch.JJ 21.1.2007 16:12

......ředitel Masarykovy dělnické akademie ?

.....pitomec k pohledání. Tak leda ředitel Gottvaldovy nebo Stalinovy dělnické akademie, to bych věřil. Krumpáč a hybaj na dva roky na stavbu komunismu. Vy ale dobře víte, že blbé držkování je lepší než pořádně pracovat. V tom to celé je. Jste zbytečný člověk. Styděl bych se zaštiťovat a celou pochybnou dělnickou akademii jménem muže, ke kterému, co do vzdělání a píle se ani coulem neblížíte.

Hezký zbytek dne slušným, pracovitým a čestným lidem. 

AeroKarel 21.1.2007 16:13

Re: ......ředitel Masarykovy dělnické akademie ?

Když to "sype"? To  přežije i zbytečnost a občas píčovinku vyplodí.

AeroKarel 21.1.2007 16:09

Chacha,

 Pamětník IP: 88.103.161.xxx Datum: 20.01.2007 23:43Bratříčku, zavírej vrátka!  Noc dlouhejch nožů ta věru nebude krátká. Beránka vlkům se zachtělo už lezou z děr. Bratříčku, zavírej vrátka, obživ Hitler.

Hitlera jsem ještě neviděl, ale tlustého upoceného duceho dnes na Primě (například).

pepe 21.1.2007 15:51

panoptikální družina.

Asi pisatel článku má krátkou paměť.Byla to ČSSD,která blokovala jakoukoliv dohodu a nechtěla předčasné volby.Paroubek chtěl ,aby mohl sám sestavit vládu.Kolik by asi on sehnal příznivců?On nespoléhal na přeběhlíky?Opíral se hlavně o komunisty.Pokud hovořil o puči v roku 1948,neměl na mysli spojení Fierlingerovu soc.demokracii s komunisty?Jak byste nazýval případnou Paroubkovu vládu?

AeroKarel 21.1.2007 16:05

Re: panoptikální družina.

On asi spolek odborníků, já spolek ulhaných diletantů.

pepe 21.1.2007 16:09

Re: Re: panoptikální družina.

To má být argument?

AeroKarel 21.1.2007 16:12

Re: Re: Re: panoptikální družina.

Vám Paroubkova vláda tak nepřipadala?

pepe 21.1.2007 16:23

Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

Pokud si pečlivě přečtete moji připomínku k článku,tak reaguji na obsah článku,který kritizuje Topolánkovu vládu.Měl jsem připomínku k autorovi,jak by nazýval případnou Paroubkovu vládu,která by se musela též opírat o případné přeběhlíky.Jinak nerozumím vaší reakci.

lerak 21.1.2007 17:16

Re: Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

No, já bych si s kritikou Topolánkovy vlády alespoň jeden dva dny počkal. Pak by to možná znělo i moudře. Ten obtloustlý človíček, připomínající slaboduchého skina, by  měl raději hodnotit  tři socanské vlády za poslední čtyři roky!!!

čtenář 21.1.2007 19:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

To by ho stálo post. ;-D

Tedy, pokud by podal hodnocení a ne oslavnou ódu, kterou by ukončil vrcholnou apoteózou Vůdce Paroubka. :-)

jindra 21.1.2007 17:47

Re: panoptikální družina.

Kdo tady má krátkou paměť ? Naposledy se jednalo o velké koalici +lidovci bez Paroubka. Že to ODS smetla a spoléhá na Dalíkovy zaprodance je její problém. Přesto této vládě přeji ať aspoň nezkazí to, co tady dokázala socdem z Klausovy spálené země udělat.

pepe 21.1.2007 18:38

Re: Re: panoptikální družina.

Ano,to jednala,ale chtěli vyšachovat SZ.To bylo pro ODS nepřijatelné.Je otázkou,jestli to nebyla taktika ČSSD.Mohlo dojít následně k nedohodě a ČSSD by se spojila s ukřivděnými zelenými.Ti jsou ostatně nalevo od středového spektra.

tomáš 21.1.2007 15:09

ty duševní tanku

Člověče, vzpamatujte se!!!! Na světě existujou i jiný lidi, než je Jyrka. Je zvláštní, jak vy socani nemůžete vystát, že by vládl někdo jiný než ON. Proč vám vadí, že koalice má 101 nebo 102 hlasů, když vám to nevadilo předchozí 4 roky? A že vám nevadil přeběhlík ožrala Kott? Ale to je asi něco jiného, že - ten to přece dělal pro dobrou věc a vašeho Jyrku.

A jen tak mimochodem - jak jste správně napsal - president může rozpustit poslaneckou sněmovnu, pokud se neusnese o návrhu zákona, se kterým vláda spojila otázku své důvěry. A to při známém poměru sil v PS není až takový problém. Zdravím vás do Jyrkovy zadnice (a že se vás tam vejde - inu má asi široký nejen srdce, ten váš guru)

František I. 21.1.2007 15:48

Re: ty duševní tanku

Musíte naše sockomouše, pane Tomáši, pochopit. Půl roku jejich vrcholná kreatura Paroubek se snažil zkorumpovat někoho z koalů a nebyl ochoten připustit, že se někdo podobný najde i v jeho u huby držené partě. To je záplava slov o sprostotě a nedostatku politické odpovědnosti. Kdyby si ta odporná bradavičnatá tlama postila některé své projevy z léta a byla alespoň trochu soudnější. Jak je vidět, asi míní, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Ale sockomoušům zřejmě imponuje, že mají v čele karikaturu homo sapiens, ze které prýští pouze sprostota, arogance a lži, a která není schopná ničeho jiného, než likvidovat své oponenty, svalovat svoje vinny nebo se nechat korumpovat. I to o těchto našich spoluobčanech lecos vypovídá.

jasan 21.1.2007 11:07

jelinku... voni bl.e....

kdo bojkotoval predcasne volby? to si myslite, ze si nikdo nic nepamatuje ani par tydnu?

Abdéřan 21.1.2007 10:37

Smysl a poslání Topolánkova ministerského sboru

je jasný a přehledný - vydržet u koryt co nejdéle a vytřískat z pašalíků co nejvíce "dobra" pro sebe a svou rodinu (jen pan premiér má k tomu navíc povinnost k jedné z místopředsedkyň PS PČR, takže zřejmě bude konat dobra více).

Malý Aston 21.1.2007 10:50

Re: Smysl a poslání Topolánkova ministerského sboru

Já s Vámi souhlasím.Má celoživotní zkušenost mi velí říkat,nejlepší je Filip,Grebeníček a Jakeš a taky Paroubek,Rath,Jičínský a Jelínek.Jedině oni,nám zajistí báječný život,nebylo jak za komoušů.Bez Paroubka zahyneme,nebude nic,všechno se bude muset platit a všichni budou muset pracovat.Ta představa,že stát nic nikomu nedá zadarmo mě děsí.Ta představa,že soused se snaží a má nové auto a já,který čučím z okna nic nemám,to musí přestat.Pěkně těm,kteří se snaží je nutné všechno zase ukrást aby měli všichni zase kulové.Bez komoušů u komoušů a bez komoušů u socáků nemá náš život žádný smysl.:-D

huhu 21.1.2007 10:53

Re: Re: Smysl a poslání Topolánkova ministerského sboru

jo přesně, socialismu je ideál zlodějů, parazitů a vyžírek, kteří nenávidí svobodný trh, objektivního soudce rozdělování hodnot. Mocensky urvou víc a morální zábrany vyžírat nemají...

Radajan 21.1.2007 20:56

Re: Re: Smysl a poslání Topolánkova ministerského sboru

Pro malého Astonka. Stejné schema příspěvku, stejný čas zaslaní a stejný obsah výblitků.