21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 22.1.2007 18:54

Re: Chytrolíne Jelínku, pochlubte se,

A navic v centru mesta a v tesnem sousedstvi polikliniky.

Eva D. 22.1.2007 16:42

Re: Re: Re: děkuji za Vaše rady

Jo, pamatuji legraci v práci, třeba MDŽ, po němž některé dámy skončily zablokované vleže u WC mísy a soudruha podnikového právníka křísili omýváním obličeje uklízeččiným hadrem na podlahu. Nebo referáty k výročím jako VŘSR, přednášené ambiciózními pracovníky v rámci politických desetiminutovek. Či tvrzení našeho kádrováka, že má taky VŠ, konkrétně VUML. Případně jak za nás soudružka odborová předsedkyně tak nějak kolektivně odsoudila  Několik vět, aniž jsme to věděli. A co třeba, když se na představenstvu družstva členové hádali, kolik pytlíků buráků přijde na prodejnu do jejich obcí, tři nebo 5! A jak jsme utajeně přes noc přeceňovali zápalky asi o 10 hal na krabičku a v inventurních komisích zjezdili celý okres, prodejnu za prodejnou, hospodu za hospodou. To jsme se fakt smáli, kolik benzinu to stálo, taková volovina. A nebo jak se dvě soudružky z vedení popraly o jedno kožené sako, přestaly spolu kamarádit a dalších cca 998 pracovníků z toho mělo dlouho švandu, neb šlo o ty soudružky z vedení. Či ten radostný úprk do prodejny když přivezli maso a jak vesele ta zpráva letěla kancelářemi. A nakonec, ta prča, když jsme plni adrenalinu a euforie šli v den stávky na náměstí a druhá část firmy hleděla z oken a snažila se zapamatovat si každého zrádce myšlenky míru a socialismu...

Fakt jste mne inspiroval. Těch veselých vzpomínek! Děkuji, stačilo, forever.

Eva D. 22.1.2007 16:26

Re: Re: Re: děkuji za Vaše rady

No, neviděla jsem sice bezdomovce za komunistů, zato spoustu lidí, kteří se nadřeli na svém, pak jim to komunisti vzali ( tedy pardon, znárodili), a oni trávili poslední léta života dva lidé za 400,- Kč měsíčně a nikde se nemohli ani ozvat s žádostí o pomoc. Nebyli bezdomovci pod mosty, ale 8 členná třígenerační rodina v bytě z2+1 zabaveném v domě mého dědy národním výborem.Či rodiče se slepou dcerkou ve sklepním 1+1 marně léta čekající na byt ,zatímco spolužák měl státní 3+1 ještě během studií ( bratr soudruha náměstka).

Kriminalita některých se jaksi netrestala, maximálně vykopnutím soudruha nahoru, takže vlastně nebyla. Těch vil soudruhů ředitelů postavených jaksi bokem při výstavbě závodů či kulturáků...

I nezaměstnaní byli, jen se jim tak neříkalo. Práci nesměli dostat a pak byli za příživníky. Akorát jste se to nedočetl v novinách a neviděl v televizi. Nebo, když jel soudruh důstojník ožralý autem a měl havárku, vinen byl řidič, protože najednou prý řídil on.

Jen vzpomínky na případy v mém okolí. Paměť mi slouží a tenkrát jsem byla zvídavá dívka.

Eva D. 22.1.2007 16:05

Re: Re: Re: Akademie jako vzdělávací instituce bývají apolitické.

R^R^R^

Martin 22.1.2007 8:29

hrdina Jelínek

Je zajímavé, že v Radiofóru ve čtvrtek, vystupoval pan Jelínek zcela jinak - ve společnosti pánu Pečinky a Nováčka jeho největší myšlenkou bylo že vláda v pátek asi schválená bude  a že bude slabá. A pak zplodí toto. Proč tyto svoje názory neprezentoval i v Radiofóru? Proč jen zde? Vysvětlení je así prosté - takto offline se to píše a kritzuje (vlastní zkušenost :-P), ale své názory pak obhajovat v přímé diskusi, zvlášť pak s tak zkušenými novináři jako výše zmínění pánové, je nesporně těžší... Nicméně, pane Jelínku, pokud si netroufáte vyrukovat se svými komentáři s otevřeným hledím, slušelo by Vašim textům méně sebejistoty a invektiv.

habit 22.1.2007 0:52

Re: Re: ... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

... když to vezmeš na počet novinářů nějakým způsobem postižených za to, že se k jeho osobě nevyjadřovali náležitě uctivě (nebo se ho dokonce odvážili karikovat), tak tady Paroubek jasně vede... a pokud jde o to, kdo se cítí být vůdcem vyvoleným vyšší mocí, stačí srovnat projevy obou pánů, a taky veřejné vystupování...

Radajan 21.1.2007 20:56

Re: Re: Smysl a poslání Topolánkova ministerského sboru

Pro malého Astonka. Stejné schema příspěvku, stejný čas zaslaní a stejný obsah výblitků.

vlk nový 21.1.2007 20:56

Re: ... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

Myslíš , že se Paroubekbere alespoň z poloviny tak vážně jako profesor vesmíru? A že projev  servility  jeho souputníků dosahuje alespoň třetiny téhož třeba takového Zažvanila?

vlk nový 21.1.2007 20:54

Re: Re: Já myslím, že jste ,bohužel ,optimista..

Milý aerokarle, chodím sem jen pár dní a málo. Zdá se, že budeme  velmi často stát proti sobě, což  mi zatím připadá docela fajn. Takže rád zodpovím  položenou otázku.Uplynulých osumměsíců ukázalo, že odchylkaod běžného normálu fungování byla  velmi malá i když jsme neměli vůbec nic. A pokud jaksi je naznačováno, že alternqativou k téhle sestavě smutných postav, byť myslím že více sedí termín politické obludárium, je sestava soc dem s ksč, oba víme, že tomu  tak není. Alternativou byla  a já dodám velmi žádoucí, velká koala.Ta skončila na naprosto bigotně hloupé ideologické předpojatosti ODS a na její touze socany obecně a Paroubka osobně ponížit. Paroubek ani socani poníženi nebyli. Byli zrazeni. Což je trochu rozdíl a bonus do příštích voleb. Což by mibylo celkem jedno. Co mi jedno není je, že velká koala byla jedinou cestou, jak udělatnutné reformy a neudělat z nich laciný transparentní terč v příštích volbách.  To budeme mít , máme li toto! Spokojen?

habit 21.1.2007 20:23

... vypadá to, že se paroubkův rudoprávní styl projevu ujímá....

...že by se mi po těchhle výlevech plných servility k vůdci a nesmiřitelnosti k nepřátelům stýskalo, to nemůžu říct... díkybohu jsou zatím ještě spíš pro zasmání... i když Paroubek během svého krátkého vládnutí dostatečně srozumitelně ukázal,  že by nám smích brzo zmrzl na rtech.... oni tihle soudrusi se berou děsně vážně...;-D

Cizinec Nenasinec 21.1.2007 19:43

Pan (soudruh?) Jelinek, Paroubkuv svazak

Cloveku se opravdu udela spatne kdyz se podiva jak se tento Paroubkuv svazak a neokomunist snazi hrat na "nezavisleho" analytika, a podle toho, samozreme, vypada i vysledek.

Ladislav N. 21.1.2007 19:35

Re: Když jsem viděl a slyšel

Ale ona to ČT udělat musí. Právě proto, abychom viděli, co je Rath za grázla... Má to dokonce nařízeno zákonem. ;-)

čtenář 21.1.2007 19:33

Re: Re: Pane (nebo soudruhu?) Jelínku,

Zato ty jsi tu Masarykovu dělnickou akádu vystudoval celou, že jo ??

čtenář 21.1.2007 19:31

Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu Jelínku,

Hele PRASI DENTe, ty určitě funguješ jako státní ouřada, viď ? :-)

čtenář 21.1.2007 19:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

To by ho stálo post. ;-D

Tedy, pokud by podal hodnocení a ne oslavnou ódu, kterou by ukončil vrcholnou apoteózou Vůdce Paroubka. :-)

čtenář 21.1.2007 19:22

Re: Soudruh ředitel VUMLu zvaného nyní MDA nám opět blinká

Ale pane, takhle si partajní bossové zajišťují vnitrostranickou loajalitů socanů, včetně mladých socdemokratů (oficiální zkratka je MSD) celou dobu. To jim umožňovaly vládní posty. Teď mohutný pramen opadne a stane se jen čůrkem, proto ten kravál, ty obstrukce s vytvořením vlády. Tam o nic jiného nešlo.

No ..... hmm 21.1.2007 19:16

Když jsem viděl a slyšel

na ČT 24 pana Dr. Ratha jak  mluvil a horoval  pro slušnost a morálku  a ostouzel  pana Melčáka,  udělalo se mi fyzicky  mdlo a nevolno. Musel jsem  přepnout  na jiný  program.  Myslím si, že veřejnoprávní televize námá  dělat reklamu  hulvátům  a lidem, kteří uráží jiné.

bigjirka 21.1.2007 19:00

shit-tank

dělnicko-rolnická akadémia

PRASI DENT 21.1.2007 19:00

Re: Re: Re: Re: soudruhu Jelínku,

 Franzi I. je o tobě známo, že nic než modrý kretenizmus nejsi schopen zastávat....Kdybys byl tak rudý, jako já, tak by sis mohl políbit tu tvoji modrobolševickou- co to máš na krku, namísto někde jinde....

pepe 21.1.2007 18:38

Re: Re: panoptikální družina.

Ano,to jednala,ale chtěli vyšachovat SZ.To bylo pro ODS nepřijatelné.Je otázkou,jestli to nebyla taktika ČSSD.Mohlo dojít následně k nedohodě a ČSSD by se spojila s ukřivděnými zelenými.Ti jsou ostatně nalevo od středového spektra.

tolan 21.1.2007 18:28

Soudruh ředitel VUMLu zvaného nyní MDA nám opět blinká

Spolu se soudruhem Paroubkem pilně pracuje na projektu, jak doslova blbnout hlavu mládeži a přitáhnout ji do ČSS(D). Doporučují stejně jako dříve komunisté - když nevstoupíš do KSČ, nedostaneš výhodné místo. Takže vstup mladíku do KSČSS(D) a my se o tebe postaráme - tedy asi. Hlavně však potřebujeme tvůj hlas, soudruh profesor Jičínský už to sám neutáhne a soudruzi Paroubek, Rath a Sobotka potřebují zástěrky.

jindra 21.1.2007 17:47

Re: panoptikální družina.

Kdo tady má krátkou paměť ? Naposledy se jednalo o velké koalici +lidovci bez Paroubka. Že to ODS smetla a spoléhá na Dalíkovy zaprodance je její problém. Přesto této vládě přeji ať aspoň nezkazí to, co tady dokázala socdem z Klausovy spálené země udělat.

lerak 21.1.2007 17:16

Re: Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

No, já bych si s kritikou Topolánkovy vlády alespoň jeden dva dny počkal. Pak by to možná znělo i moudře. Ten obtloustlý človíček, připomínající slaboduchého skina, by  měl raději hodnotit  tři socanské vlády za poslední čtyři roky!!!

Ladislav N. / ČTK 21.1.2007 16:49

Paroubek zřejmě bude usilovat o funkci předsedy sněmovny

Paroubek zřejmě bude usilovat o funkci předsedy sněmovny

Vyhodíš jej dveřmi, vleze oknem...

pepe 21.1.2007 16:23

Re: Re: Re: Re: panoptikální družina.

Pokud si pečlivě přečtete moji připomínku k článku,tak reaguji na obsah článku,který kritizuje Topolánkovu vládu.Měl jsem připomínku k autorovi,jak by nazýval případnou Paroubkovu vládu,která by se musela též opírat o případné přeběhlíky.Jinak nerozumím vaší reakci.

AeroKarel 21.1.2007 16:13

Re: ......ředitel Masarykovy dělnické akademie ?

Když to "sype"? To  přežije i zbytečnost a občas píčovinku vyplodí.

AeroKarel 21.1.2007 16:12

Re: Re: Re: panoptikální družina.

Vám Paroubkova vláda tak nepřipadala?

arch.JJ 21.1.2007 16:12

......ředitel Masarykovy dělnické akademie ?

.....pitomec k pohledání. Tak leda ředitel Gottvaldovy nebo Stalinovy dělnické akademie, to bych věřil. Krumpáč a hybaj na dva roky na stavbu komunismu. Vy ale dobře víte, že blbé držkování je lepší než pořádně pracovat. V tom to celé je. Jste zbytečný člověk. Styděl bych se zaštiťovat a celou pochybnou dělnickou akademii jménem muže, ke kterému, co do vzdělání a píle se ani coulem neblížíte.

Hezký zbytek dne slušným, pracovitým a čestným lidem. 

AeroKarel 21.1.2007 16:09

Chacha,

 Pamětník IP: 88.103.161.xxx Datum: 20.01.2007 23:43Bratříčku, zavírej vrátka!  Noc dlouhejch nožů ta věru nebude krátká. Beránka vlkům se zachtělo už lezou z děr. Bratříčku, zavírej vrátka, obživ Hitler.

Hitlera jsem ještě neviděl, ale tlustého upoceného duceho dnes na Primě (například).

pepe 21.1.2007 16:09

Re: Re: panoptikální družina.

To má být argument?