3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 20.1.2007 21:55

Re: Re: děkuji za Vaše rady

ano, džungle s korupcí a úplatkářstvím je vždy a jen tam kde nefunguje svobodný trh. Je pevně spojen s komunisty a socialisty/šibaly (velkými a těmi malinkými), kteří právě vyřazením objektivního soudce rozdělování hodnot - svobodného trhu, mocensky chtějí urvat více. Pokud je svobodný trh potlačen, nastupuje trh černý - korupce, úplatky...

B.B.Spinosa 20.1.2007 21:50

Re: děkuji za Vaše rady

Zase jeden pomatený,který v té době žil,ale nic nepochpil. Hází všechny do jednoho pytle a ještě si možná bude říkat demokrat. Možná, že se mu tahle džungle s korupcí a úplatkářstvím zamlouvá víc. Je to asi jeho parketa. Sametovou revolucí se mu splnil sen.

huhu 20.1.2007 21:28

Re: Re: Akademie jako vzdělávací instituce bývají apolitické.

nejste členem myšlenkové cisterny čssd, kterou šéfuje autor ? to by vysvětlovalo, že nejste schopen pochopit, že ty instituce, které uvádíte nejsou institucemi ods....

huhu 20.1.2007 21:26

Re: Re: Re: Já myslím, že jste ,bohužel ,optimista..

když mě po přečtení vašeho příspěbvku opravdu nic jiného nenapadlo...jen mi uchvátil váš obdiv k té režíserské slepičce.... a pak že jste si vybral z neznámého důvodu zrovna pravoslavného Řebíčka...:-D

historik 20.1.2007 20:53

děkuji za Vaše rady

Z vašich článku je zřejmé, že kdybyste byl starší a stihl jste budování socialismu v dospělém věku, byl byste určitě velmi zasloužilým a velmi aktivním členem KSČ. Protože to budování socialismu já jsem v dospělém věku zažil, odnesl jsem jsi z toho alespoň jeden dobrý poznatek. Když komunista říká ANO, správné je NE. Když komunista říká NE, správné je ANO. Totéž platí o Vás.

Pavel 20.1.2007 20:43

Re: šibalové od mlíčka, bolševický puč vám nevyšel

R^R^R^

Richard Zelníček 20.1.2007 20:38

Re: Re: Akademie jako vzdělávací instituce bývají apolitické.

Ne Ferdo,

Já jenom vždy když se podívám na svou výplatní pásku a daně,které mi strhli, tak si řeknu, dejte mi mého důchodce a mého bezdomovce, já jim to předám osobně. Nedělejte hrdiny za moje peníze.

Mám dvě děti, hypotéku a manželku na mateřské, a na pivo mi zbude méně než u mých nezamestnaných (bezdětných, nepracujících) kamarádů.

Kdo to bude platit zítra, až se na to vykašlu?

R.

Ferda Hulwath 20.1.2007 20:15

Re: Akademie jako vzdělávací instituce bývají apolitické.

Že tě, Zelníčku, nevzrušuje obdobná "instituce" ODS, založená nedávno Hurvínkem Langerem, stejně jako Ševčíkův Liberální institut nebo Klausův CEP? Ty jsi asi jenom takový malý špinavý odeesáček, který vidí jenom ty třísky v očích jiných, že jo.

vlkovicv 20.1.2007 19:52

Re: Re: Já myslím, že jste ,bohužel ,optimista..

To je jediné, co  tě napdalo? Ta inteligence je úžasná... Nejsi náhodou taky členem  této vlády? Pokud ano, dokonale bys tam zapadl. Tedy do její větší části

huhu 20.1.2007 19:29

Re: Já myslím, že jste ,bohužel ,optimista..

nejste pravoslavný ? :-D

vlkovicv 20.1.2007 19:08

Já myslím, že jste ,bohužel ,optimista..

Říkáte panoptikální družina? To by nebylo tak strašné. Jenže já tenhle optimismus nesdílím.Vláda má za premiera člověka, který  nedokázal uřídit ani malou firmu a skončil by s ní vbankrotu, kdyby "kamarádi" nezasáhli. Co umí nebo neumí vyjednat dokázal neortodoxním získáním důvěry pro svou vládu a tím na věky věků v české verzi parlametarismu zakotvil, že nákup poslanců z druhé strany je košer metoda. Máme místopředsedu vlády, který byl  úžasný expert  na obranu, aby když  poprvé to ministerstvo měl vzít, tak místo  aby se uděla, se podělal, když ho měl vzít podruhé a potřetí, tak si vybral  sociální věci.Nic o nich sice neví, ale to mu nevadí. Máme jiného místopředsedu, který jako správný demagog nechce ani těžit uhlí ani stavět jádro. A majetek spravuje z velmi podivných zdrojů.Máme dalšího místopředsedu, který servilně jde omlouvat ministryni, která se zachovala jako člověk se zdravým rozumem. Máme ministra financí, který už finance řídil na obraně. Jak? No je to obecně známo. Je také zásadový antikomunista. Až na to, že s nimi chtěl společnou vládu. Teď ji chce s ODS.Máme ministryni školství, která jako první věc v úřadě dehonestovala zemi, jejíž je ministryně a zeslabila její vyjednávací pozici. Máme ministryni, která může řídit absoltně všechno! I celý vesmír. Zatím prý ji stačí armáda.....Máme ministra spravedlonosti, který sice nic neví o praktickém životě a je mladší než kandidáti  na soudce, které odmítl president. Už stačil být ve dvou partajích. Jistě  bude skvěle řídit spravedlnost. Na modrém třídním principu. Pane Jelínku- fakt si myslíte, že jde o panoptikální družinu? Přidejte k tomu Cyrila Svobodu, který je dokonale teflonový, přidejte k tomu "eleganci" s jakou  pan premier vyvedl manželku na Nový rok  k presidentovi a druhý den  oznámil, že doma nebydlí.. Skutečně jen panoptikum?? Obávám se, že je to daleko daleko horší! Fakt je , že ovšem jsou ve vládě i velmi přijatelná jména. Napadají mne čtyři-Třeštíková, Schwarzengerb, Gandalovič,Řebíček......

Richard Zelníček 20.1.2007 19:01

Akademie jako vzdělávací instituce bývají apolitické.

Hmmm, Akademie,                    Akademie by měla vzdělávat.....

Akademické instituce se honosily svou apolitičností.

Kolik studentů asi má akademie pana Jelínka? Jaké vzdělání nabízí?

Kde se dá získaná kvalifikace použít v praxi? Zlepší to šance absolventa na lepší uplatnění na trhu práce?

Nebo je pan Jelínek jenom placený bloudící Blogger?

strejda 20.1.2007 18:59

Re: Bože,lidi!

Jste úplně mimo. Valná většina si sem chodí odreagovat své frustrace. Jim nejde o pravdu, jen o to dostat ze sebe tu zlobu, kterou jsou naplněni.

strejda 20.1.2007 18:56

Re: Pane Jelínku!

Váš článek je plný porozumění a vlídného, vyváženého pohledu. Nekritizujete, jen shovívavě popisujete naši politickou scénu. Umím si vás představit, jak by jste při podobném patu, kdy by vládu sestavovala ČSSD, doporučoval ODS stáhnout se do role konstruktivní oposice. Žádná nulová tolerance, jen být silným. Gratuluji!!!!

VL 20.1.2007 18:55

Re: Je to vůbec česká vláda ?

Vždyť i božský Veškrna nám doporučoval za prezidentku židovku s americkým občanstvím.

jirka.s. 20.1.2007 18:45

No konečně cenzor zasáhl proti tomu deb ilovi s demonstrací!!!

R^R^R^

jirka.s. 20.1.2007 18:39

Re: Re: Panoptikální družina?

ONA ten bund nicht sein tak chrózný , nich wahr?

Paranoid 20.1.2007 18:31

Re: Re: Blbeček Jelen se ozval,zcela "nečekaně"...

IP a Jasník skutečně čiší svou kulturností. Jen aby se sami moc nepoplivali!

Paranoid 20.1.2007 18:29

Re: Panoptikální družina?

Ona to panoptikální spolek bude. Asi tak dva elitní členové vlády mají problémy dokonce s češtinou!

Stáňa 20.1.2007 18:16

Re: "na Dalíkovu aroganci a Topolánkovy cholerické záchvaty"

Ve čtvrtek jsem na ČT 2 sledovala pořad mapující cestu k moci za cca poslední rok, t.j. předvolební kampaně, jednání stran, politické diskuse i vyjádření na kameru všech důležitých aktérů různých stran. Zaujala mě velmi scéna, kdy se k s. Paroubkovi někde na malém městě u volebního autobusu snažil přiblížit nadšený příznivec - starší člověk dělnického vzezření - a chtěl se s ním bavit. Pocit hnusu ve tváři p.Paroubka, pohledy kolem - co proboha dělá ochranka - proč ke mě pouštíte toho blba ...Maximálně výmluvné. Vrcholem pak včera v parlamentu Rathovy starosti o osudy nás chudých s příjmem 10 000- 15 000 Kč.

huhu 20.1.2007 17:48

šibalové od mlíčka, bolševický puč vám nevyšel

Topolovi jsem nesmírně vděčný, že situaci zvládl a zamezil Paroubkovi v realizaci bolševického puče.

A tenhlel bolševický podržtažka Jelínek, může jít za Vízkem do (Y)

Jura Jurax 20.1.2007 17:43

Panoptikální družina?

Inu, vskutku, není v ní vožď Paroubek.

Ale na druhé straně nazývá-li Jelínek tuto vládu panoptikální družinou, nemůže to s ní být tak strašné. Jo kdyby ji chválil, to by byla jiná, to by byl průser ...

Ken 20.1.2007 17:31

Pane Jelínku!

Ten článek je plný nenávisti. Předpokládal jsem, že právě Vy řed. akademie  budete mít zájem na výchově k demokracii . Když červnové volby dopadly tak jak dopadly byl jsem rád, že vláda bude pracovat pro blaho celého národa a nejen pro určitou skupinu jednostranně smýšlejících lidí. Vláda mohla mít silnou opozici, která bude korigovat její práci. Místo silné opozice je tu spíše skupina politických gengstrů, které jde především hlavně o koryta. Pan Paroubek a jeho nejbližší kolegové mně přesvědčují o tom, že jsou nemocní mocí. Je mi líto, že představitelé ČSSD nepochopili svou úlohu a očekávám, v blízké době, výměnu těchto neschopných představitelu Vaší strany. Tolik ukazujete na chyby jiných až jste zapoměli pracovat pro nás voliče. Očekáváme od Vás práci pro nás a přiznejte si, že Vaše strana dosud těží z práce M. Zemana a jeho ministrů. Změňte ČSSD a možná se dostaví i úspěch. Jenom kritikou jiných nic nedokážete.

Hezký den.

Queribus 20.1.2007 17:23

Ale pane Jelínku,

takové bláboly ve stylu Jiřího Paroubka. Vy tedy zajisté toužíte po předčasných volbách, neboť v současné situaci se dá vláda sestavit pouze tímto způsobem.Tedy pak ještě velká koalice. Kdyby přeběhlíky byli členové druhého sněmovního bloku, jistě by jste vychvaloval jejich statečnost a také promyšlené a koncepční jednání pana Paroubka.

jirka.s. 20.1.2007 17:14

Re: Samozřejmě že je! Je bez Paroubka!!

Schválně! Kdypak nám Gerontosaurus zase začne počítat.

Mimochodem, myslíte že neúčast podobných komouškých exotů je důsledkem schválení Topolánkovy vlády anebo jako obvykle ta smršť smradu vypukne až v pondělí v pracovní době ze služebních PC?

jirka.s. 20.1.2007 16:58

Re: Masarykova dělnická akademie je panoptikální družina,

Přece byste to tomu Šandovi nevyčítal ! Přeci musí nějak MDA vydělat na ten nájem!

jirka.s. 20.1.2007 16:49

Re: Re: Re: jelínek-agitátor

Nikoliv !!! Chybička se nevloudila, i když samozřejmě souhlasím, že Jelínek je i trotl. Nahlédněte:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29 

like 20.1.2007 16:36

jelinek

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

lída 20.1.2007 16:35

Re: Re: Re: Re: Hele, Chasníku...

Potom je zcela pochopitelné, že nevíte o co běží a proto Ty vaše úvahy. Jinak s přirovnáním pisatele na kterého reagujete s družstvem = naprostý souhlas. Také jsem vždy byla vlastníkem svého vlastního prostoru, nicméně chápu zcela, že pokud někdo devastuje,  prožírá a zadlužuje stát, navíc obrací vývoj směrem zpět, tj. ke "světlým zítřkům",  pak ho patří vykopat. Což se v případě socanů právě děje.

CME 20.1.2007 15:53

Re: Re: Re: Hele, Chasníku...

Tak jinak, začne li taková zbytečná osůbka jako ty používat nadávky - diskuze končí (jaké jsou poměry v bytových družstvech fakt nevím - ani přeneseně,  trápení se spoludružstevníky Vám rád přenechám,vždy jsem byl přímým vlastníkem prostoru který jsem obýval..)