27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Švejnar jako vizir

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hudec 25.2.2008 13:41

Taková zaujatost (pana Bárty) je pochopitelná před volbou

Ale po volbě, když už přece vyhráli? Čeho se teď ještě bojí? Možná toho, že by se na Klause něco provalilo. Třeba něco s byty v Praze.

hulwat 25.2.2008 14:07

Re: Možná se na Klause provalí,

že o tobě řek, že jsi blbec. ;-D

Hudec 25.2.2008 14:29

Re: Re: Možná se na Klause provalí,

To by mi přece vůbec nevadilo, to už říkalo lidí ... Důležité není, co kdo povídá, ale co se koná.

milkom 25.2.2008 14:11

Re: Taková zaujatost (pana Bárty) je pochopitelná před volbou

Bárta se bojí, jak jste na to přišel? A nezaslepenost není pro-Klausovská zaujatost, ten článek se Klause vůbec netýká...

michailus 25.2.2008 13:23

Marťan?

Proč ta nenávist, pane Bárto. Že by nervozita? Podle mě je Švejnar stejný Marťan jako Klaus nebo kdokoliv jiný, kdo se stydí jasně vyjádřit své názory. 

milkom 25.2.2008 14:16

Re: Marťan?

podle mně ta analogie s Paroubkovým prohlášením pěkně sedne, není to označení, které by mělo urazit Švejnara - ale vystihuje dokonale Paroubkovu ochotu spojit se s kýmkoliv pro získání moci.

0T0T0 25.2.2008 14:31

Re: Re: Marťan?

R^!

emersonskej 25.2.2008 22:55

Re: Re: Marťan?

R^

mauglí 25.2.2008 13:23

šumař Bárta

Pomluva je nezbytná součást hygieny neschopných a znamenitě povzbuzuje jejich malé ego.Nemohu se ubránit pocitu že jste nosič správných názorů"modré sekty",která s okolním světem komunikuje ve svérázně komprimované formě, jejíž mírnější formou je rozkaz, edikt, vyhrůžka, vydírání atp., v horším případě výstřel kladba či něco obdobně pronikavého.Vaše neskrývaná touha po loajalitě k mocným snižuje  objektivitu Vašich  grafomanských sdělení na  prakticky nulovou hodnotu.Je zřejmé, že v případě ostře ostře vyhraněných názorů ve společnosti je pro Vás velice obtížné cizí myšlenku uchopit a zcela nemožné cizí myšlenku objektivně  zpracovat .Váš problém kdo je teď nepřítel, je-li Amerikánec jako rodný bratr?....ztrácíte čas hledáním nepřátel.Vy sám jste jasným důkazem netolerantního primitiva který neví, že má nejhoršího nepřítele v sobě samém.To je poznatek pro Vás relativně obtížně přístupný.

Kelner 25.2.2008 15:44

Re: šumař Bárta

Napsal jste to sice velmi komplikovaně, ale obsah beze zbytku podepisuji. Přitom jsem preferoval Klause.

yenda 25.2.2008 16:36

Re: šumař Bárta

Mauglí, mauglí. Co to průjmuješ?

elvik 25.2.2008 13:00

to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

Chapu, ze se Vam to nemusi libit, ale byt profesorem ekonomie zdaleka neni jedina kvalifikace pro urad prezidenta republiky. Jiz to, ze se pan Svejnar vubec do teto funkce nechal nominovat svedci o ztrate citu pro realitu a zejmena o nezdrave ctizadosti. O jeho moralnim profilu lze s uspechem pochybovat. Tento emigrant byl ochoten se nechat zvolit hlasy komunistu pred kterymi on i jeho rodina udajne opustili republiku. Pred i behem volby jim nadbihal kde mohl. Pokud je pan byvaly kandidat Svejnar soudny, tak uz ted vi,ze v Cesku skoncil. Vecne stribrny Paroubek dnes nema jediny duvod, proc by ho mel i nadale profilovat. Bratrstvo pravdy a lasky na to zase, stejne jako Bursik a jeho druzina, nema. Cili sbohem a satecek, Mr. Svejnar. Ty hloupe urazenecke kecy do MFD uz jen dokresluji celkovou plytkost jeho projevu. Ten pan chybet nebude, nic kloudneho nam nerekl. Plukovnik Schröder by si zase vzdychl: to je jako zvanení rezervních dustojníku. Ty nám byl cert dluzen. Takový clovek ješte vcera psal nekde v bance nebo delal kornoutky a prodával korení, skorici a leštidlo na boty nebo vypravoval detem ve škole, ze hlad vyhání vlky z lesu, a dnes by se chtel rovnat k aktivním dustojníkum, všemu rozumet a do všeho strkat nos.

PROKOP BUBEN 25.2.2008 13:56

Re: to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

VÁŠ jednostranný postoj jasně dokazuje, že nejste schopen  soudného posuzování.......Máte - li ovšem vašeho kLause za BOHA, pak pochopitelně, ten, který se odvážil jej vyzvat na souboj musí být Antikrist hodný svržení do modrých plamenů pekelných.....

milkom 25.2.2008 14:20

Re: Re: to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

Truchu chaotické ne? Jestli jsou podle vás "modré plameny pekelné" synonymem pro ODS, tak by se svržením do nich antikrist vlastně jen vrátil domů - to není žádný trest.

PROKOP BUBEN 25.2.2008 16:22

Re: Re: Re: to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

Modré plameny pekelné = slib cirkevních restitucí a navrácení majetku za zvolení Klause, všechny sliby změněné ve lži, způsoby jejich technologie moci atd.atd......Ovšem myšleno, že pokud je Klaus vnímán coby nenahraditelný, neomylný a nedotknutelný, pak jeho protivník, tedy Antiklaus, musí být zřejmě Satanáš, Belzebub a Diabollo dohromady.....Takže, běda všem i padlým andělům......

milkom 25.2.2008 16:39

Re: Re: Re: Re: to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

No jestli lidovci pracovali za slib církevních restitucí, tak odevzdali opravdu mizerný výkon. Navíc jejich guru Halík a mluvčí za mrtvé Luxová hrozili peklem naopak těm lidovcům kteří by Klause volili. Jinak antiklause vykládáš špatně měl Klause nahradit, nikoliv s ním vytvořit navěkysoupeřící pár. Se satanem se byl ochotný Švejnar spojit k naplnění svých ambicí. V pekle už měli nachystaný i smlouvy, stačilo jen trochu odvahy - bodnout se brkem do prstu a ...

hoblina 25.2.2008 20:49

Re: to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

Hlasy komunistů pro Klause před pěti léty byly jinými hlasy komunistů, přesně v duchu Klausovké retoriky, že sto se nerovná stu. Bohužel tento nesmysl je ideologickým axionem  ODS bez důkazu, co je dobré pro ODS je nesmiřitelný argument proti těm, co se nedrží za ruku s ODS. Jinak pane Elvik asi vám měkne mozek, že píšete takové nesmysly. Raději si odskočte  na WC a podívajte se do trenýrek, jestli vám nezmodral pták.

lucina (pes) 25.2.2008 12:54

ˇSvejnar dovedl okecávání prohry k dokonalosti

Ten inteview se musel Paroubkovi líbit, mají stejné pojetí fair play, taky druhý vítěz, zatímco Klaus byl předposlední. Nezklamal, ještě větší moula, než jsme mysleli.

Sedlák 25.2.2008 13:01

Re: ˇSvejnar dovedl okecávání prohry k dokonalosti

R^R^R^

Kecal. 25.2.2008 15:00

Re: ˇSvejnar dovedl okecávání prohry k dokonalosti

Nepsal mu ten projev Paroubek,ja bych řekl že jo.

F. Čech 25.2.2008 12:12

Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Těžko chápu důvody proč po trapné a zmafikované volbě pana Profesorisima Klause. která je už za námi a mělo by se na  ni rychle zapomenout, nedokáží skalní klausofilové zapomenout "drzému" profesoru Svejnarovi (momochodem skutečnénu profesoru prestižní americké universita a ne ctižádostivému profesůrkovi, který své tituly docenta i profesora zísjkal jako vedlejšák během výkonu funkce premira), že se vůbec odvážil se proti posvátnému Klausovi postavit a pořád se snaží Švejnara nějak pomlouvat. Je to trapné a ukazuje to na tupost celého toho zfanatizaného Klausova fanklubu. 

Petr 25.2.2008 12:17

Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Při výročí února si uvědomuji, že ten Klausův fanklub působí vlastně trochu jako Lidové milice, pamětníci by možná vzpomenuli i uliční organizace KSČ, akční výbory a podobné nástroje na umravnění pomýlených.

NevericiTomas 25.2.2008 12:20

Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Ja nevim kdo spousti medialni dehonestacni kampane o zradcich a prebehlicich 8-o

Štváč 25.2.2008 13:38

Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Taky mi ten Únor Klause připomíná. Vidím jeho ženu a dopis od syna, jak čtou na Václaváku demagogii nejhrubšího zrna a zfanatizovanej dav věří tomu, kdo s nimi vždy pohrdal.

Jenda 25.2.2008 14:27

Re: Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Kdo s nimi pohrdal KÝM? Naučte se česky.

Štváč 25.2.2008 14:43

Re: Re: Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Klid, Jendo. To byly jen "ztracené verše" z mé sbírky zv. ,,Únor"

Jenda 25.2.2008 14:31

Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Ale nepovidejte. Lidove milice? A kde se vydavaly zbrane? Kohopak klausofilni odbory vyhnaly z prace? Kdepak zahnaly puskami ozbrojene klausovy milice na utek studenty? A kdopak kontroloval aby se pri te demonstraci dostaly na vaclavak jen proverene skupiny zbohatliku z klimatizovanych kancelari ... nebo kdo ho to tam tehda mel vlastne organizovane podporovat ...

Petr 25.2.2008 15:04

Re: Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Vzpomeňte si na Langera a jeho vyhrožování, že nezvolení Klause znamená, že mnoho lidí půjde bručet. Samozřejmě to můžeme brát jako nadsázku, podobnost je čistě náhodná.

Ale 25.2.2008 16:48

Re: Re: Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Tolik jste mne zaujal vhledem do ODS - a teď tohle!

Langer, nepochybně nasrrrrděný, sdělil Bursíkovi, že tenhle jejich kousek, kdy policajti a rozvědčíci zneužili pravomoc veřejného činitele k tomu, aby špehovali bez souhlasu státního zástupce a podezření na konkrétní trestný čin dva občany a nelegálně získaný materiál předali vlivové agentuře pracující pro ČSSD a SZ, je na kriminál - a má pravdu!

Petr 25.2.2008 21:06

Re: Re: Re: Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

O dvou občanech (Šloufovi a Weiglovi) ve svém památném vystoupení Langer vůbec nemluvil, proto nechápu, odkud své závěry vyvozujete. Na druhé straně bych se vůbec nedivil, kdyby Snítilého (obrazně řečeno) držel pod krkem a jeho předtím nedostupným svazkem agenta ho vydíral.