2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Richard III. 21.2.2009 14:08

Autor je pitomec, ale nemusí to hned každému vyžvanit!

Druhá varianta je horší: autor je lhář a sabotér, jde jen o to, odkud placený. Většinou tento vítr fouká od východu.

JIný komentář si tato nestydatá lež nezaslouží.

jája 21.2.2009 16:22

Re: Autor je pitomec, ale nemusí to hned každému vyžvanit!

R^R^R^R^R^;-D

ike 21.2.2009 13:55

Jen názor

Pánové a možná i dámy,nenechme prchlivost cloumat svými majestáty.V.Havlovi zvonilo na cestu k vrcholu moci miliony klíčů.Jejich majitelé tak činili dobrovolně a s nadšením,dnes je to nemocný starší pán,který by tedy měl oprávněně požívat úcty oněch majitelů.Dlouhou část cesty jej doprovázel V.Klaus.Nemusím souhlasit s jeho názory,avšak proč z naší názorové nejednotnosti,doprovázené palbou argumentů,někdy na hranici soudnosti,mají těžit jiní, i cizí.

Který český král,prohlásil,:Je těžké vládnout této zemi.

Václav.B 21.2.2009 14:08

Re: Jen názor

Ano je těžké vládnout .

Pane Gabal,oponenti mají v sobě zlobu, ta pro Vás neni, milujte Vaší

Krásnou ženu a Vaše děti, stmelujte rodinu, a děkujme společně Našemu

Stvořiteli. To je jediná cesta k úspěchu.Krásné žití přeji.

kajik 21.2.2009 14:15

Re: Jen názor

A je šídlo z pytle venku.  Kdo není pro Lisabon je ve službách satana.

Kecal. 21.2.2009 14:31

Re: Jen názor

No konečně to někdo řekl.

ike 21.2.2009 15:35

odpověď Kajikovi

Nevím,kde zaznělo v mém příspěvku,neb v reakcích,že,"kdo není pro Lisabon je ve službách satana",snad je odpověď u Vás.Snad jsem špatně formuloval.Inu,pokud tak tomu je,d.pán Halík si jistě poradí.Pěkný den.

Pravá Míra 21.2.2009 15:08

milujte Vaší Krásnou ženu

ano!:-D Hybášková je krásná, ale...;-D;-D

jeff 21.2.2009 13:36

Pane Gabale,

umím číst a přečetl jsem si projev Klause. Není tam nic, z čeho ho tady obviňujete mnoha prázdnýmy slovy. Zdá se, že někteří europoslanci a jim pochlebující "publicisté" se považují za nedotknutelné symboly a etalony pravdy a upadají do hysterie, jen když  zaslechnou sebemenší pochybnost o správnosti jimi prosazovaného směru evropské integrace, Kritiku  potom považují přímo za antievropský zločin. Váš příspěvek nejenom, že nepřináší sebemenší argumenty proti Klausovým pochybnostem, ale  dokonce fabuluje výmysly na úrovní první stránky Blesku. Dosud jsem vašim průzkumům a jejich interpretaci docela věřil. Dnes už ne.

21.2.2009 14:42

Re: Pane Gabale,

p. Gabal volá po vyvození závěru vůči hlavě státu, Já volám po vyvození závěru k autorvi pro šíření nenávisti  a nabádání k neústavním krokům vůči demokraticky zvolenému prezidentovi!!!

kajik 21.2.2009 13:28

Tak tohle mě dostalo

"Východní politický standard a orientaci proti Západu, kterou otevřel Václav Klaus ve čtvrtek nehodlám tolerovat. " vyhrožuje nejtvrdším trestem Gabal. Ještě by měl říct, co podnikne. Zakrotí snad V. K. krkem nebo vyhlásí v Čechách stané právo a každého,kdo není pro Lisabon  dá zatknout a popravit? Pravdoláskový demokrat.

MV 21.2.2009 13:26

Hmm

projev prezidenta jsem cetl i videl na videu a uprimne nechapu, proc vsichni tak vyskakuji. Prednesl jej kultivovane, bez urazek a sprostot.Nikoho cilene nenapadal, pouze upozornil na mozna rizika, ktera on vnima jako nebezpecna. Proc tam ti sasci buceli a vysmivali se mu nechapu. Ma na fungovani Evropy jiny pohled... no a co? Budeme na takove lidi bucet a mavat posmesne rukama, popr. je sjizdet v tisku jako vyvrhele spolecnosti? Proti cemu se vlastne provinil, proti jakemu zakonu, popr. prestupku? Proklamoval nejakou zavadnou ideologii? Vyzyval k nejakym zavrzenihodnym vecem? Proste tomu humbuku nerozumim. Clovek uz ani nemuze mit jiny nazor

Pravá Míra 21.2.2009 15:10

Re: Hmm -Clovek uz ani nemuze mit jiny nazor

chybí ti tam "zase" !

Clovek uz zase  ani nemuze mit jiny nazor....

ODS 21.2.2009 12:54

Brusel Klaus – projev 19.2.2009

Celý film s Projevem Václava Klause 19.2.2009 v Bruselu na YouTube (rozstřižen do tří částí):

Václav Klaus, část 1: http://www.youtube.com/watch?v=ZlMG1u6RUYY&feature=related

Václav Klaus, část 2: http://www.youtube.com/watch?v=JTjHLDZzXNc

Václav Klaus, část 3 - závěr: http://www.youtube.com/watch?v=HU0kNi-SNck

Na závěr odkaz na žertovný klip ze Stream.cz. Jablonský se pokusil udělal parodii na Klause, Brusel a EU, ale nějak se mu to vymklo z ruky a vyznělo to drsně sarkasticky ve prospěch Klause a zvláště sarkasticky to vyniká po reakcích bruselských Eurohujerů 19.2.2009 a českých zelených pravdoláskových Eurohujerů v ČR, viz. tady komický rozčilený Gabal. Stojí za slyšení - Necenzurovaný novoroční projev Václava Klause: http://www.stream.cz/video/161/207670-je-nas-pet-co-se-stalo-nez-klaus-spadl-do-hnoje-aneb-pravy-novorocni-projev-silence

Václav Kounovský 21.2.2009 13:30

Re: Brusel Klaus – projev 19.2.2009

Možná by bylo užitečné to video na Youtube umístit i s titulky (anglickými)

Historik 21.2.2009 14:51

Klaus anglicky Re: Brusel Klaus – projev 19.2.2009

http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=88EY96UW9zlp 

brána 21.2.2009 13:31

Re: Brusel Klaus – projev 19.2.2009

 Klaus vynikajícím způsobem vyvolává střety extremistů a paralysuje funkci parlamentu - doufám ve rvačky.

evropan 21.2.2009 12:46

Pan Václav Klaus přestává býti mým prezidentem

 Se vším s panem Gabalem souhlasím. Když nyní na cestách po Evropě hovořím na toto "české téma" se svými přáteli, začínám se za svého pana prezidenta stydět !

Václav Kounovský 21.2.2009 12:52

Re: Pan Václav Klaus přestává býti mým prezidentem

Jirka Paroubek bude lepší? Omlouvám se za tu zkratku, ale jinak se moc argumentovat nedá. Neuvádíte co Vám na názorech mého prezidenta vadí a proč. Ale to je dneska celkem běžné. Jinak lze uvést, že nikdo nikdy nebude prezidentem všech občanů, bohudík.

Honza42 21.2.2009 13:07

Pozor na to.

Když někdo se vším souhlasí, bývá to nejčastěji vlivem absence vlastních myšlenkových pochodů.

batys62 21.2.2009 13:31

Re: Pan Václav Klaus přestává býti mým prezidentem

Jestli se někdo stydí za pana prezidenta Klause, dost to vypovídá o jeho rozumu! Gratuluju!!!

. 21.2.2009 15:20

Re: Pan Václav Klaus přestává býti mým prezidentem

Doporučuji , abyste si našel jiného prezidenta v jiné zemi.   Nám nechte našeho Klause, my se nestydíme, neb máme ještě pořád své názory totožné s jeho.

Václav Kounovský 21.2.2009 12:40

Ignorace

Přestože se autor příspěvku představuje jako racionální člověk s přehledem a silným pocitem příslušnosti k EU, já nenalézám nic jiného než nedostatek realismu, nedostatek demokratického a kritického myšlení. O toleranci už vůbec nemluvím, prostě autorovi nerozumím, radši.

brána 21.2.2009 12:21

Nikde v Evropě

nenajdete tolik srdečně vášnivé nenávisti vůči EU jako v Praze. Snad jenom mezi takovými francouskými sedláky, kteří považují Čechy za negramotné parazity - cikány, kteří je okrádají o subvence. 

Honza42 21.2.2009 12:47

Milá trubko.

Tvá myšlenková zkratka je tak obdivuhodná, že na ni postačí zřejmě pár neuronů a ještě se nudí.

brána 21.2.2009 13:15

Re: Milá trubko.

Ano jde o velmi nudnou záležitost na úrovni psích afektů.

Dubský 21.2.2009 12:16

Díky pane Gabale

Díky pane Gabale, velmi přesný, věcný a správný rozbor.

V době internetu mají lidé, kteří jej používají, možnost reagovat a diskutovat k článkům a příspěvkům jiných autorů. Protože jsme lidé různí, každý je originálem, jsou jejich diskusní příspěvky a názory různé. Pravdivé, rozumné, pokud jsou vzdělaní a mají blízko k dané tematice, souhlasné, nesouhlasné, ale často také neadekvátní, bláboly až úplně blbé. To seznávám při čtení diskusí na uveřejněné články na různých serverech, a to i na těch, které stojí za to sledovat, číst a někdy na příspěvky reagovat. K takovým solidním internetovým deníkům patří Neviditelný pes. Jsou však lidé, kteří budou reagovat a skutečně tak činí naprosto nesmyslně na kvalitní a hodnotný příspěvek. Tento druh lidí zareaguje někdy i na nejjednodušší větu, kterou někdo napíše a vysloví. Tento zmíněný druh, sapiens reagiensis, ji napadne, vysloví nejapnost, ale dopřeje si tu možnost, aby ukázal, že je schopen nějak reagovat. Mají s tím problémy mnohé severy. Některé to řeší tak, že problematický příspěvek, o němž vědí, že vyvolá velkou diskusi, raději neuveřejní. Ti více tolerantní, a mají to ve svém programu, otisknou nebo zavěsí hodnotné, ale přitom často kontroversní články, s neobvyklými pohledy na aktuální problémy, které mají velkou společenskou odezvu, jdou do toho a vystaví se přívalu ohlasů. Ty nemožné, sprosté a nevěcné nemusí uveřejnit. Přesto se s některými lze setkat při čtení diskusí ne zveřejněné články. Redakci to bere spoustu času a energie. Ale i v tom je určitý kladný přínost. Lze z toho usuzovat na názory občanů, jejich vzdělanost, informovanost. Zvlášť cenné pro psychology.

Milan Dubský

Mirka těhanová 21.2.2009 12:36

Re: Díky pane Gabale

Pane Dubský, nepodsouvejte lidem jenom špatnost. Já nemám Klause ráda, ale z příspěvku pana Gabala čiší taková servilnost vůči EU, až se mi při čtení dělalo nevolno. Přečetla jsem si v Lidovkách celý ten Klausův projev a nic tak strašného tam nebylo. Nejsme jako národ o nic horší než ti, kteří měli možnost prožívat život ve svobodě, akorát ti, kteří tolik nemyslí, chtějí mít výhody z obojího ( ze svobody i z "vymožeností socialismu"), sabotují jakékoliv změny k lepšímu a mocichtiví lidé typu Paroubka a jiných toho využívají, přitom ústy jsou pro EU, proti sebevětší pitomosti , kterou komise vyplodí, neprotestují, takže vypadají lépe než lidi, kteří o těchto věcech přemýšlejí a hloupostem se podřizovat nechtějí. Oni totiž pánové z EU by mluvili jinak, kdyby bývali museli prožívat to, co my. Nemají v EU 4 ruce a dvě hlavy, jsou to stejní lidé, jako my, jen měli větší štěstí, že se nenarodili do socialismu jako my.

Plašmuška 21.2.2009 13:46

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Kdo jako jste VY - Gabal?! VY JAKO kdo - si myslíte, že je třeba z postupu české hlavy státu vyvozovat některé závěry. Vážený nevážený politologu, povýšený ignorant jste vy. Váš názor má stejnou váhu jako můj. Jak si to představujete, jaké závěry myslíte? Hlava státu je svrchovaný statut, dán ústavou.  Doporučuji Vám abyste se  dříve než se budete pasovat na politologa přečetl  ústavu. Jak si představujete zastupitelskou demokracii. Prezidentovi NIKDO vyvozopvat závěry nebude, jeho postavení je dáno ústavou!! Neumím si jinak vysvětlit Váš výkřik, než porušení ústavního práva, nebo volání po puči!!  Dejme si pozor na falešné proroky v šatech politologů. Arogance pana Gabla je neskutečná, jeho útoky na našeho prezidenta si zadají snad jen se snahami o totalitní praktiky. Přečtěte si pane Gabale, názory občanů na prezidenta V.K. pak si můžete mluvit, nikdo Vám neupírá Vám právo na názor, ale odmítáme aroganci, na hlavu českého státu!!  

Kalamajka 21.2.2009 14:01

Re: Pane gabale Bú..Bú...

R^Dejme si pozor na falečné proroky.....Gabale a Vy prvdoláskoví, jste jak pubertální kuřata, které kvočna poklovala a odehnala. Chodíte, kvokáte, kvílíte,...