4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Iva 24.9.2006 23:18

Soudruhu,

požádejte o politický azyl v Severní Koreji nabo na Kubě. Nikam jinam nepatříteRv

klom 25.9.2006 12:15

Re: Soudruhu,

Nepouštejte ho bez dozoru!!!!Zůstal oslyšen-to je pozitivní ne?Už ani neumí psát!

Ransdorf 24.9.2006 22:24

Blahopřeji, pane profesore!

Jste náš člověk!

tamtam 24.9.2006 22:19

............................

bzum bzum

Starý J. 24.9.2006 19:19

Lhotecký

Píšete:…umíte nějak slušněji a bez nadávek profesoru Jičínskému vyjádřit svůj názor k uvedenému tématu ?

Můžete mně říct, jak lze oponovat někomu, kdo s naprosto stejnými bolševickými názory žije již skoro 80 let? A k tomu ještě SLUŠNĚ? Člověku, který se za svou hrůznou činnost ve službě komunismu nestydí, který necítí potřebu se slušně omluvit lidem v této zemi a pak si užívat důchodu a být rád, že nesedí v kriminále, nebo nevisí, jako mnozí, kteří měli jiné názory než on? Člověku, který necítí vděčnost za to, že mu jiný režim nedělá to, co dělal režim, v jehož službách tak oddaně působil a který znovu chce občanům připravit? Mohu se vyjádřit, a to slušně: VŠE CO NAPSAL JE NEHORÁZNÁ LEŽ, VELICE NESLUŠNÁ LEŽ A MĚL BY SE STYDĚT tak, že by měl přestat lži psát! Stačí?

Franta 24.9.2006 19:16

Bez komentáře.

Pane Jičínský zamyslete se nad sebou a tím co píšete.

Haf 24.9.2006 18:34

Jde vo to, kdo si začal. Bezpochyby ODS.

Je pravda, že starý lidi sou jak malý děti. A  dědek je navíc ještě zarytej bolševik. Nic na tom, že podepsal Chartu, takovejch vosmašedesátníků bylo víc, Rychetskej, Dínsbír, Klímová a další, mnoho z nich navíc podepsalo i spolupráci s StB. Je známo, že Chartu měla StB pod palcem. Takže žádná vozdoba to není, že pane poslanče. Řek bych, že hamba. No fakt je, že sou tam ještě další perly - Filip , navíc asi blb- nevěděl, že spolupracoval, jako Kato Kavan a mlátička bachař Vondruška. To se tam ale sešel výkvět. Taky se tam svazáci a novobolševici jen hemží. Je mi hoši za vás hanba. No ale voliči si za to můžou sami - mnohokrát viděli, že parlamentní strany maj stát jen na osobní obohacování, nekonají pro prospěch voliče, hlavně pro svůj. Měli možnost nevolit parlamentní strany, ty systém neopraví, vyhovuje jim. A vadný je systém !!!

 Počínaje volebním zákonem, přes korupční prostředí, které systém produkuje, přes prodejnou Policii a konče neodvolatelností soudců..............................................................(Y)

alfa27 24.9.2006 17:54

nečekejme objektivitu

od pana ( pardon soudruha)Jičínského.Možná se jen nedívá na vystoupení  paroubka,Sobotky Ratha a jiných arogantních darebáků z jeho vlastní strany.

herdekbabka 24.9.2006 17:13

pane Jičínský - ač si Vás docela vážím .- zásadní chybu jste udělali VY - v nedokonalých zákonech

nepátrám po tom jestli to byl úmysl či neznalost - ale na většinu nynějších malérů jste zadělali VY- ti co jste nové zákony dělali a nyní je samozřejmě obhajujete - bez ohledu na realitu - v tom je tan problůém. Zavedli jste tu brávní bor... jako je v Americe - a to je chyba , která se vymstí - dřív či později - ale to už se Vás asi týkat nebude - už tady nebudete.

LogikaKkomunisty 24.9.2006 16:27

Demokracie předpokládá elementární důvěru k zastupitelům. Z. Jičinský jako exponent zločinné ideologie je nedůvěryhodný, a je smutné, že je v parlamentu

:-/

Jara London 24.9.2006 11:50

Jičínský lže, až se mu od huby práší

Jako příklad vezmu pouze jedinou větu z jeho článku, a že jich tam je! Jičínský tvrdí, že "ČR je také pevně začleněna do EU i do NATO. To je lež jako věž! K EU: Jeden příklad za všechny. ČR je po Kypru nejhorší v čerpání fondů EU. Důvod je jasný - socanská vláda zlodějů a defraudantů chtěla mít kontrolu nad každou korunou, aby mohla zajistit její směrování "do správných kapes". Fondy EU jsou nezávislým zdrojem peněz pro české výrobce a zemědělce, které socani úspěšně dusili pomocí obchodních firem a řetězců. Využití těchto peněz je navíc třeba doložit a je kontrolovatelné. To se KSČSSD samozřejmě nehodilo, protože nezávislé zdroje peněz, které navíc nelze tak jednoduše rozkrádat, umožňují českým firmám existovat i jinak, než jen "z milosti strany a vlády". K NATO: ČR není schopna plnit požadavky Washingtonské úmluvy. AČR není "profesionální armádou", ale pumpou na peníze, v jejímž jméně se prostřednictvím "správných" obchodních firem (Omnipol apod.) realizují nápupy předražených stíhaček, zbytečných obrněných transportérů, radiolokátorů a podobně. ČR není schopna zajistit bezpečnost svých občanů a v rámci NATO je považována za vazalský stát USA. To je realita. Takže o čem dalším to ten stařík lže?

ODSák 24.9.2006 11:41

To mohl napsal fakt jen úplný ... Jičínský

Jiří Paroubek vyzval k opuštění předvolební rétoriky a k věcným jednáním, ale zůstal oslyšen. Nelze se proto divit, že i on a další zástupci soc. dem. postupují podle zásady „na hrubý pytel hrubá záplata“... k tomu už fakt není, co dodat! 

Jogin Bagin 24.9.2006 9:36

Co to je ODS lze spolehlivě poznat z této diskuse

Stačí si přečíst tuto diskusi a je jasné, koho tady reprezentuje ODS. Sprostota, agresivita, fanatická nenávist. Že ODS přitahuje a sdružuje také velkou skupinu lidí s fašistickými názory a bohužel i chováním je nepochybné, jistě nejsou to všichni ale těchto "tvorů" je docela dost. Kdož nevěříš a pochybuješ, čti co zde tyto kreatury píší.

No... 24.9.2006 11:35

Jóžine z Bažiny,tvoje daně také živí někoho jiného

Bylo by to v pořádku, kdyby to bylo solidární v podobě pomoci najít zaměstnání, rekvalifikovat a podporovat třeba zateplování pro VŠECHNY. Problém je, že to z převážné části živí vyčůranou část populace, která nikdy pracovat nebude a má se paradoxně líp než ten, kdo se snaží. Jsou to samozřejmě také voliči. Problém je, jak nechat volební právo jen tomu, kdo je užitečný a vyžírkům ho sebrat. Jinak to tu bude opravdu "u sežraného krámu"...a ČSSD se úspěšně snaží, aby vyžírkové vyhráli. Bohužel mám pravdu. Radši bych jí neměl !

kamil 24.9.2006 9:01

emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Lidi, Vy Z. Jičínského opravdu tak nenávidíte jak píšete ? Nedivil bych se, kdybyste v noci samým svatým rozhořčením nespali. Tak trochu Vám  uniklo, že Z. Jičínský byl mimo jiné chartista a disident. Samozřejmě na rozdíl o Vás. Spravedlivých  zápecníků.

Ryhak 24.9.2006 9:30

Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

To, co soudruh Jičínský (disident placený StB) dokázal naprasit po převratu do ústavy, je opravdu obdivuhodné.

Jaka 24.9.2006 14:30

Tak nějaký důkaz na platby od StB by nebyl?

Jičínského krutě nesnáším, ale nepodložené smyšlenky taky

brabus 24.9.2006 9:31

Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

To je Kamile sterný argument jako kdyby Klement Gottwald nyní pracoval pro armádu spásy. Soudruh Jičínský má tak špinávé ruce z 50-60 let, že to že byl " disident " je spíš ostuda chartistů, že ho vzali. Rv 

Pavel 24.9.2006 10:23

Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

CHartisti a Disidenti,to byli jenom samí prospěcháři,kterým se nechtělo dělat. Peníze jim chodily od zahraničních dárců a oni je tu prochlastávali.Kdo chtěl z nich mohl jít  na zápat ba dokonce je i vyhošťehovávali,ale proč by tam šli,když tam se musí makat ..Nedělali za komunistů nebudou dělat ,ani teď. Nebo mně chcete říc ,že se v republice něco zmněnilo?????? Komunisti a prospěcháři  vládnou stále. Dokud ,tomuto vykořišťování republiky budeme jenom přihlížet nic se nezmnění.

Jaka 24.9.2006 14:35

Nějaké důkazy pro svá tvrzení máte?

Tak hloupý argument jsem už dlouho nečetla. Je to ve stylu - všichni trhali mouchám nožičky

tom 24.9.2006 11:55

Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Chartista a disidente ne z vlastbí vůle vždycky byl a zůstal bezskrupulozním bolševikem.Nemám žádnou úctu k ke kom disidentům,v padesátých letech popravovali své spoluobčany v šedesátých prohráli boj o moc a na rozdíl od minulých praktik bolševiků nebyli popraveni .

LV 24.9.2006 18:29

Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Bohužel důvod k animositě k soufruhu jičínskému tady je: byl aktivním komunistou 50tých a 60tých let a (údajně) se velmi aktivně podílel tzv. Ústavě devátého května!! Pro pamětníky - tehdy byla konečně definitivně ustanovena republika československá jak SOCIALISTICKÁ !! Bývalý komunista je jako bývalý černoch - a s. Jicínský to neváhá znovu a znovu dokazovat.

EmillXX 24.9.2006 22:10

Re: Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Nevím, zda se Jičínský podílel na Ústavě 9 května (1948), ale docela se podílel na ústavě z roku 1960. Ta Üstava 9 května stojí za přečtení a zejména porovnání s praxí 50 let.

Halama 24.9.2006 22:39

Re: Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Bývalý komunista je jako bývalý černoch - velmi trefné,ale zapoměl jste na Tlustého - u toho to neplatí ??:-/:-/:-/

DK. 25.9.2006 15:39

Re: Re: emocionálním odpůrcům Z. Jičínského

Vážený LV,

než začnete psát nahlédněte do nějaké učebnice. Ústava 9. května nenese autorský podíl prof. Jičínského. Jeho členstsví v ústavní komisi připravující socialistickou ústavu v r. 1960 bylo již mnohokrát v tisku provětráváno; nebylo asi dost dobře zdůrazněno, že na text této ústavy měl největší a rozhodující vliv tehdejší prezident A. Novotný a nikoli názor mladého profesora ústavního práva Jičínského.

Každý rozumný člověk levicového, středového i pravicového zaměření by si měl veřejně publikované názory tohoto inteligentního člověka bez předsudků pozorně přečíst, zamyslet se nad nimi a teprve pak vyslovit svoje názory na ně. Za názor nelze považovat nadávky, které se opírají o předpojatost.

BOLEK 24.9.2006 7:25

Zavři tu nevymáchanou hubu Paroubkovi

a bude vše jak si přeješ prďolo Jičínský. Ten blázen rozorává politiku způsoby, jaké ani bolševici nepoužívali. Nakopad ho do prdky a poslat na Mars za svými kumpány. Pobočníka mu může v té "Hvězdné pěchotě " dělat tlučhuba Sobotka.:-P

Honza 24.9.2006 3:02

božebože

Jak tak čtu Jičínského, ač pacifista, lituji, že jsme komanče v roce 1989 nevěšeli na klandry. Jičínský i jiní bolševici by dnes byli na smetišti dějin. Je ostuda, že takovéto bolševické zrůdy krmíme v parlamentu. Jestliže "demokracie" něco takového umožňuje, znamená to, že demokracie není to pravé ořechové. Než se začnete rozčilovat nad mým nedemokratickým příspěvkem, pouvažujte, jak je možné, že demokracie dokáže umožnit převzetí moci totalitními strukturami (viz 1948). K takovým totalitním strukturám patří jak Paroubek, tak i Jičínský.

Jarys 24.9.2006 23:52

Re: božebože

Demokracie jistě není dokonalá, má mnoho chyb a nedostatků - bohužel nic lepšího neexistuje... >-

Mílinka 23.9.2006 22:49

Pane profesore

měl byste od svého expremiéra dostat pořádně vyhubováno!  Vůbec totiž neposloucháte, co pouští  za řeči do televize, rozhlasu a do novin. Zejména poté, co odešel z funkce premiéra používá vůči svým protivníkům takové výrazy a návrhy na jejich odstoupení, že i vaše "odborné" příspěvky do našeho psa jsou jen slabým odvarem. Proč proto vytýkáte jen svým protivníkům pochybnou politickou kulturu?

Pane profesore, udělejte prosím vás jednu jedinou službu občanům této země: PŘESTAŇTE NÁS PŘESVĚDČOVGAT  O SVÝCH BLUDECH!  A POKUD UŽ MUSÍTE SVÉ MYŠLENKY SVĚŘOVAT PAPÍRU, SCHOVEJTE SI JE DO ŠUPLÍKU A OBČAS SI JE NOSTALGICKY PROČÍTEJTE. ALE NEOTRAVUJTE JIMI SVÉ SPOLUOBČANY BEZ OHLEDU NA JEJICH POLITICKÉ SMÝŠLENÍ. VŽDYŤ I VAŠI SPOLUSTRANÍCI SI Z VÁS A VAŠICH BLÁBOLŮ DĚLAJÍ SRANDU!!!

Milan Harmacek 24.9.2006 2:38

Re: Pane profesore

Vazeni,

bohuzel je to tak, ze ODS se nikdy radne neocistila, forezni audit sel jen po tom, co bylo auditorum predlozeno a podstatne necistody byly ukryty a nikdo tudiz nebyl potrestan. CSSD proto bez skrupuli pokracovala v politice ´´mala domu´´, za Grosse a Paroubka uz to bohuzel byla ´´velka domu´´. Obe tyto strany jsou bohuzel diky tomu  neverohodne. 

Skoda, kvalitni politika by mela mit prvky pravicove i levicove a hlavne by mela byt poctiva. Poctivost cini hranici mezi prvnim a tretim svetem.

Politici, zpytujte sve svedomi. Ryba smrdi od hlavy. >-