18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 23.9.2006 17:11

Re: Re: Pane Wagner, zkouška! Odpověď Halamovi, který též zmizel.

O něco níže, od "loly".

LV 24.9.2006 18:52

Re: Pane Wagner, zkouška! Odpověď Halamovi, který též zmizel.

Skvěle! Těchto pár pohotových výňatků z díla "klasika" postačí...

Ne, vážně: člověk, který toto napsal, by měl nejpozději od roku 1989 vylézat z hlubokého úkrytu jen zřídka, chodit kanály, a to jen za bezměsíčné noci!

jirka.s. 24.9.2006 21:07

Re: Pane Wagner, zkouška! Odpověď Halamovi, který též zmizel.

Tak tohle mi,pane Wagnere, vysvětlete. Tuto stať jsem si vypůjčil původně pro Halamu od "loly", která s. Jičímského citovala níže. Byla mi i s Halamou smazána. S douškou "Pane Wagnere, zkouška!" jsem ji i s odpovědí Halamovi opakoval. Bohudík, dosud zde je, ale zato zmizela původní stať od "loly".Vskutku čáry.

LV 23.9.2006 11:30

Dejte mu bílou hůl!

Jsme snad slepí? Copak selý národ neviděl, kdo to začal?? S kým přišla ta lavina špíny, výkalů a neurvalé agresivity do politiky!!? Za poslední rok si i člověk, zajímající se o politiku okrajově musel povšimnout, že tím ničemou byl (soudruh) PAROUBEK. Váš PAROUBEK!! A opokováním blábolů o nulové toleranci ze strany ODS to nezměníte! Finta se stokrát opakovanou lží platí snad jen na jednodimenzionální voliče levice...

emerson 23.9.2006 12:48

Re: Dejte mu bílou hůl!

svatá pravda!!!!!!

Věra Petrová 23.9.2006 9:56

Krátká paměť pana Jičínského

Podle slov doyena Poslanecké sněmovny mám pocit, že každý žijeme někde jinde. Patrně se tak dělo i před únorem 48, kdy pánové Gottwald, Zápotocký a další mluvili jako když másla ukrajuje a vše bylo před námi krásné a růžové, pokud pjdeme s nimi. Šli jsme, pan Jičínský dokonce sepsal ústavu diktátorského státu a teď si chce patrně vše zopakovat. Jenže - sled současných událostí a zkušenosti posledního půlstoletí nelze vymazat a pokroutit. Strana pana Jičínského vyjednávala najednou "na dvou židlích" a zrušila před konečnou dohodou porady s ODS, aby dojednala definitivní verzy s KDU-ČSL + KSČM. Za to, že se lidé, tj. především členové KDU-ČSL vzbouřili, za to opravdu pan Paroubek nemůže. Ale  vše je zapomenuto a pánové Jičinský a Paroubek pořád ještě žijí v iluzi, že nám mohou namluvit cokoliv a my jim uvěříme. Jenže  není rok 1948, jsme opravdu v EU a v NATO a jsou internet,  e-maily a pod., tok informací funguje.  A nemáme krátkou paměť pana Jičínského. 

Kobylka Lajda 23.9.2006 16:58

Re: Krátká paměť pana Jičínského

Pan Jičínský má asi paměť ještě dobrou, ale kdyby si přiznal, čemu sloužil, musel by také pochopit, že žil zbytečně, na nic, pro zlo. Lepší je tvrdit, že s výstřelky komunismu nikdy nesouhlasil, že to byly jen přehmaty - a je možno jíti dále, čestně! Hohohó!!!;-P

Malý Aston 23.9.2006 9:43

Pláč pana Jičínského!

On a Jirka a všichni v ČSSD a KSČM to myslí upřímně a nikdo to jejich dobro nechápe. A tak pláčou,proč nás nevolíte,proč nás nemáte rádi.Proč volíte pravici,Zelené nebo jiné politické strany,jen my a Marx a Lenin a Gottwald a Fidel a Lukašenko to myslíme upřímně.My z levice,nechceme žádné platy poslanců,žádné výhody my ty peníze všechny do poslední kopějky věnujeme potřebným,své děti neposíláme do soukromých škol,nemusíte platit léky v lékárnách,všechno je zadarmo. A občané to poslouchají a porovnávají s realitou a říkají,oni nám lžou.Nic není zadarmo.A tak po volbách pan Jičínský navrhuje,podělíme se.Vy máte prezidenta,předsedu Senátu,hejtmany a my nic.Jeho návrh neprošel.Dnes zase pláče,oni nám nic nechtějí dát a my jsme tak hodní.Takže doporučuji panu Jičínskému,nelžete že to myslíte upřímně,více pracujte,za posledních 8 let,jste toho moc neukázali a možná nás přesvědčíte a my Vás budeme volit.Ale jasně a zřetelně Vám voliči ukázali,že Vaše idea a to vládnutí s KSČM neprojde. Máte stejnou ideologii,stejné učitele a stejnou strategii,ale je rok 2006 a o vládu bolševiků z ČSSD a KSČM nikdo,kromě Vás nemá zájem.

jhl 23.9.2006 8:44

Pan Jičinský má pravdu

Názor pana Jičínského je přesný i když ho stoupenci pravice asi akceptovat nebudou. Ale to na skutečnosti nic nemění....

Pekri 23.9.2006 8:55

Re: Pan Jičinský má pravdu

Jako že Paroubek vyzval k opuštění předvolební rétoriky? To myslíte soudruzi vážně? Ha, ha, ha.

V..Lhotecký 23.9.2006 8:28

Vážení přispěvatelé

 umíte nějak slušněji a bez nadávek profesoru Jičínskému vyjádřit svůj názor k uvedenému tématu ? To si opravdu své mindráky neumíte vyléčit jinak  ?

jirka.s. 23.9.2006 10:51

Re: Vážení přispěvatelé

 Vy si snad myslíte, že kdyby zkusil soudruha Jičínského o jeho bludech přesvědčit Mirek Dušín, že by uspěl?

?? 23.9.2006 11:44

Re: Vážený pane Lhotecký;

na NP byl každý příspěvek soudruha Jičínského provázen výzvami aby odešel. Ty výzvy byly od velmi slušných až po ty neslušné. Bohužel buď soudruh Jičinský neumí číst, nebo je "splachovací". Tak se nedivte, ž e na hrubý pytel patří hrubá záplata. Tolik nenávisti zde nesklízí ani F. Vízek a JUDr. Křeček; těch je lidem spíše líto.  Ale Jičnský - to je zosobněné zlo  a křiváctví !  

Kobylka Lajda 23.9.2006 17:00

Re: Re: Vážený pane Lhotecký;

R^R^R^

Jimmy keen 23.9.2006 8:08

Máte velmi chabou paměť, což

není u vašeho věku překvapující. Pokud je mi známo, tak napadání oponeta zahájil váš guru největší, nyný vysočinský důchodce. Slušného Špidlu vaše strana odešla (výtečné české slovo byl odejit) do Bruselu a po epizodním Grossovi přišel jurodivý Jiří Mocný, který rozpoutal výtečnou kampaň proti ODS postavenou jen a jen na negativní kampani. Vy si už zřejmě nepamatujete ani bilboardy, ani Paroubkovu řeč v den voleb, že ano. Chápu, stařík již si pamatovat nemusí a volič levice bývá řekněme jednodušší, na toho vaše výkřiky typu za to může ODS stále platí. Apropó, když hovořím o levici, co to, že jste se neobořil na svého tajného souputníka vašemu srdci milému, slavnou stranu tradic revolučních, KSČM. Tihle jsou přece v urážení, výkřicích, temných hrozbách a pokleslosti mistry nad mistry. Stačí si jen přečíst ten jejich tisk či poslechnout revolucionáře na některém z jejich mítinků. Možná to víte, ale co dělat, když i ve staré hrudi bije srdce pokrokové a vzpomínky na to, kdy rudé vlajky vlály od Šanghaje po Berlín a ocelové brigády naháněly strach jsou tak svůdné. Tehdy byl kapitalista zalezlý a chvěl se před Jičínskými a spol. Ale teď, hanba mluvit, drzý volič svobodně, ó hrůza, volí kapitalistu a starý revolucionáři chřadnou, někteří místo revoluce jen v čekárnách doktorů vysedávají a dokonce ani Ratha neuznávají. Tož, zase za to může ODS, že ano.

m 23.9.2006 8:14

Re: Máte velmi chabou paměť, což

Naprostý souhlas !

Olinka 23.9.2006 8:17

Re: Máte velmi chabou paměť, což

:-)R^

Malý Aston 23.9.2006 9:30

Re: Máte velmi chabou paměť, což

SouhlasímR^

barbánek 23.9.2006 12:01

Re: Máte velmi chabou paměť, což

trefné

karelvesely 23.9.2006 12:28

Re: Máte velmi chabou paměť, což

Není co dodat R^

Ivanhoe 24.9.2006 21:01

Re: Máte velmi chabou paměť, což

Sama velmi konečná paměť by nestačila; zde je zapotřebí navíc i nekonečná drzost.

lola 23.9.2006 7:22

Jičínského demokratické názry

.

Základy teorie státu a práva, rok 1954, autor Zdeněk Jičínský

kapitola 6: Mechanismus socialistického státu: Základní rozdíl v třídní podstatě buržoazního státu povolaného k udržování panství buržoazie, k potlačování dělnické třídy a pracujících mas a státu socialistického, jehož činnost směřuje k likvidaci vykořisťovatelských tříd určuje i zcela jiný vztah proletariátu k existujícímu státnímu aparátu. Buržoazie v buržoazní revoluci neničí starý státní aparát, ale přejímá jej, přizpůsobuje novým cílům a úkolům a dále jej posiluje. Proletariát nemůže převzít buržoazní státní aparát, ale musí jej rozbít, zničit a na jeho troskách vybudovat státní aparát zcela nový.

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýBuržoazní právo a s ním i licoměrná zvetšelá buržoazní ideologie o nadtřídním právu je odklizena na smetiště dějin proletářskou revolucí, v níž se vytváří nové, revoluční proletářské právo, které otevřeně prohlašuje, že je právem proletářským, usilujícím o likvidaci nepřátelských tříd.- Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.. Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýV socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou.

Ladislav N. 23.9.2006 9:05

Re: Jičínského demokratické názry

 ;-DR^ .... Zásah!!

marek 23.9.2006 2:09

pane jičínský

vy asi žijete v jiné zemi než já...

Kamyl 23.9.2006 1:34

pane Jičínský

souhlasím, že vyjádření Langera a Topolánka k údajným odposlechům nebylo příliš chytré ani korektní. To však máme právo říkat my, příznivci ODS kteří jsme je volili, a ne vy, lumpové z ČSSD,  proti jejichž metodám politického boje je tato aférka jen velmi slabým čajíčkem.

Jerry 23.9.2006 1:12

Víte , co je na Vás kouzelné, pane Jičínský?

Ž e, ač jste v ČSSD nejstarší a hodně pamatujete, tak kdyby se zítra stal předsedou strany orangutan, začnete ihned obhajovat i jeho politiku.

Fafa 23.9.2006 1:00

Pane Jicinsky:

" elementární důvěru občanů ke zvoleným zástupcům"

Mne by docela stacilo, kdyby zvoleni zastupci hodili do urny v tajne volbe listek se jmenem poslance, ktere si preji za predsedu Snemovny. Muzete mi vysvetlit, proc Vy osobne jste si volebnim listek vyzvednul a nasledne jej odevzdal predsedovi Vasi politicke strany?

Milanius 23.9.2006 1:22

Re: Pane Jicinsky:

Taky by mě to vysvětlení zajímalo ..... Je komické, jak bývalí i současní komunisté mají takové obavy z toho co sami vždy dělali a co by dělali okamžitě zas, kdyby tu možnost dostali.

Vanek 23.9.2006 0:46

Maďarská protisocialistická revoluce je nadějí i pro české demokraty

Maďarská protisocialistická revoluce je nadějí i pro české demokraty