22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Špinavá hra

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Pokorný 19.4.2008 16:37

Jelínek je střevo

i když nejsem zvyklý takto odsuzovat, jeho jednostranné, urážlivé řádky stylem pouhé kritiky (nikdy od něj neslyšíte ucelený nápad) přesně koresponduje s jeho životem v závěsu Paroubka. I tenhle šašek je zneuznaný génius... Bohužel si to myslí pouze on o sobě. Jinak je to pouhý primitiv

emersonskej 18.4.2008 22:59

Re: Re: Re: Re: Tak bohužel... nebo možná spíš bohudík...

Co to???8-o8-o

Vodák 18.4.2008 22:50

ušpinění

To, že  pan jelínek někoho špiní, zdaleka neznamená, že je ušpiněný. Ten, kdo své domněnky vydává za fakta, ztrácí důvěryhodnost. Pan Jelínek nemá co ztratit. Dělá však záslužnou práci. Ten kdo nesleduje politiku může se spolehnout na to, že když někoho  pomlouvá pan Jelínek  tak je určitě ten, kdo se snaží dělat dobře svoji práci.

A. 18.4.2008 19:26

až se ucho utrhne, spravedlnost bývá slepá atd.

 Jaká náhoda, že Mrázek je mrtev.....

loula 18.4.2008 19:17

Re: Re: Re: socanská pakáž

Jenom poznámku, Kalousek nehovořil o dopadech daní, hovořil o dopadech reformního balíku jako celku. A totéž Topolánek.

Lájoš 18.4.2008 17:49

Jen aby byl pan Jelínek zajímavý

Pane Jelínku, vyblil jste toho opravdu požehnaně na kdekoho, jen abyste znedůvěrohodnil politiky,kteří vám asi nějak nesedí. Zkuste ještě uvést fakta která čtenáře přesvědčí, že nejste jenom tlučhuba.

SHAKUL 18.4.2008 17:10

Nefalšovaná pravda

Konečně se našel někdo,kdo hledá pravou ,nefalšovanou pravdu,spojí dle prastarého mudrosloví vránu s vránou a hned je vidět,jak na tom byla naše vlast v minulosti a kolik práce nás ještě čeká,aby jsme skutečně byly demokraty,s pevnou půdou v podobě moudrosti, pod nohama.

Dokud se neočistíme od jmenovaných,budou stále finance ve státní kase chybět,v bankách se bude loupit a na ulicích fetovat.

Problém je,že čistku, musíme udělat sami.Každý musí začít u sebe a pokračovat ve svém nejbližším okolí.Nezatěžovat se podstrkovanými problémy od politiků a dělit svět dle jejich představ.Vždytˇpřece,na lidech v našem okolí,je tolik zajímavého!Mamon,kterým se řídí gengstři,přivedl do záhuby každého,jsou toho plné dějiny.

mormor 18.4.2008 17:05

to se nacekate

Nejlepe si poridit pohodlne kreslo,protoze ta nase ,,parta,,jeste ani jednou nepriznala,ze neco vymnoukla, nebo zvorala,vzdycky jsou to ti druzi co jim hazeji klacky pod nohy nebo kopou do kotniku  a oni jsou ti cisti,ale skutecne ti cisti.

niky 18.4.2008 15:47

Leden 1998.

Předseda vlády Josef TOŠOVSKÝ na tiskové konferenci řekl,BIS,je třeba rozprášit a postavit na zelené louce novou BIS.Poradcem J.Tošovského pro bezpečnostní záležitosti byl Tomáš Kadlec,kterého později jmenovala vláda M.Zemana ředitelem NBÚ.J.TOŠOVSKÝ byl prominentním komunistou,velevýznamným estébákem,členem Lidových milicí a prokazatelně největším tunelářem v zemi.Do úřadu předsedy vlády jmenoval J.Tošovského Václav Havel.

Starý J. 18.4.2008 14:53

Re: Re: socanská pakáž

Rath svůj "fakáč" naopak velice dlouho zapíral, než byl konfrontován s fotografií. Byl to "fakáč" dokonce při volbě presidenta. Odkaz na fotografii máte zde v příspěvcích!

O Topolánkově "fakáči" budete mluvit až do smrti, Rathův jaksi cudně zamlčíte!

Jinak Kalouskův citát máte vytržený z kontextu, v prvém případě hovořil o daních. To neznamená, že celkově nemohou být příjmy a výdaje rozpočtu vyrovnány. Dokonce by měly být vždy vyrovnané, ne jako za socanů, kdy Sobotka musel přiznat, že z dluhů, krom úroků, neumazal ani korunu, ale každý rok k nim téměř 100 miliard přidal. A to se nemluví o tom, že dočista vyčitil všechny rezervní fondy, ve kterých nebyl ani haléř, zatímco za loňský rok dokázala ministerstva ušetřit a fondy naplnit 80 miliardami! Pokud o tom náhodou nemáte informace, tak si je opatřate!

Starý J. 18.4.2008 14:45

Re: Re: socanská pakáž, díky za ní

Člověče, co to píšete za nesmysly? Za 8 let vlády socanů poklesly důchody z 45% průměrné mzdy na 39% průměrné mzdy. Valorizace (přesně vypočítáno z mého důchodu) za 4 roky  (2003-2006) jsou 3,2 - 2,1 - 5,6 - 4,1%. Za vlády ODS (2007-2008) 5,7 - 3,7% a další bude v srpnu!  Není v tom podstatných rozdílů!

Valorizace důchodů se neprovádí "prostým lidem", ale všem důchodcům bez vyjímky! Nevím, proč používáte tak hloupých vyjádření. ODS valorizovala důchody jen "neprostým lidem"? ČSSD převedla většinu plateb z nižší DPH 5% na vyšší 19%, ODS zvedla nižží DPH z 5% na 9%. Zdražování má zelenou nejen u nás (ty 4% DPH byste ani nepoznal), ale v celém světě, především ale v zemích EU, díky prudkému růstu cen obilí, ropy, tím růstu cen energií. Tento růst není zaviněn vládou, protože jak jistě víte, v jiných zemích, kde je minimálně stejný růst cen, nevládne ODS(růst ale  s menším dopadem na občany, díky vyšším výdělkům a důchodům - za to ale poděkujte straně a vládě komunistů), .

...Kromě Grosse kradli přiměřeněji a kdo ze socanů udělal chybu a nechal se chytit, šel do basy....V base za zlodějny seděl jen Doležel, ovšem z "pěti na stole v českých" ho již soudy očistili.Ostatní skandály šibalů státní zástupci zametli pod koberec, ani jeden se k soudu nedostal (biolíh - 15 milionů "půjčka", Kkaový Kraus - údajně z Afriky nepřišly podklady (???), Klimovičová s Rathem a jejich vybírání za setkání s Rathem - odloženo, Zgarba - neřešeno, 2 miliardy úplatků Unipetrol - neřešeno, úplatky za Gripeny, potvrzeny Kavanem - neřešeny a další a další neřešené šibaloviny).

Na závěr žádám - uveďte byť jeden jediný důkaz pro Vaše tvrzení :...U ODS putují úplatky desetinásobně vyšší,..... a upřesněte, co myslíte tím .... monopolizace jede k cíli....! A také vysvětlete, jak je možné, že ...Jsou to oni, jejichž rozhodnutí a personální politika vede k nižší produktivity práce...když ekonomika neustále (zatím) roste!

libero 18.4.2008 14:40

Re: Re: Kradou vsichni - modri i oranzovi

Tak to bych viděl jako pokrok.

libero 18.4.2008 14:39

" Není náhodou, že antikorupční a antiklientelistické ladění Špidlova koaličního kabinetu bylo uznáváno i za jeho dveřmi."

;-Pkdopak to v tom kabinetu působil co ministr vnitra?

Kdo a kdy nastrkal do policie kdejakého mafiána a mlátičku? Dtto do NBÚ, pro jistotu?

Na toho největšího korupčníka a kamaráda mafiánů nějak zapomínáte, to je ta Florida tak daleko?

loula 18.4.2008 14:23

Re: socanská pakáž

Jo, jsou to ukecaní a prolhaní dutolebci, to Topolánek svůj "fakáč" před televizní kamerou zdůvodnil sofistikovaněji: "Ukazoval jsme Kalouskovi, že je jednička. "  A dodnes např marně bádám, jak dát dohromady dva výroky Kalouska: "Na reformě všichni, s výjimkou 5% flákačů vydělají" a "Reforma byla připravovaná jako fiskálně neutrální". Podle mě si ty dvě věty protiřečí, ale to je asi to správné vládnutí.

nedúležité 18.4.2008 14:04

Re: Re: socanská pakáž, díky za ní

Vražda tyrana není zločin, nutná sebeobrana se připouští

r.m. 18.4.2008 14:01

a nebyla to Litva? kde sídlí "švédský" investor TV Prima? ale on není Švédský

Dnes jsem jednal s tím člověkem o té věci, která se týkala tvých kámošů

tam kdesi, začíná to na L, je to zkratka a za tím L něco následuje, že

by se o tom dalo jednat.“

IPB totiž ovládala Primu, věrný sluha Koppa šéfuje vedoucím vydání. Zdá se, že Švédský investor je buď parta Kindernay - post IPB nebo přímo bývalý ředitel Primy Dvořák Langer byl činný ohledně i MEF Holdingu. Za služby dostal velmi dobře zaplaceno, MEF koupil Langerův podíl v Golfové společnosti Olomouc/Pohořany-Véska. Tu zrobili za 16 mega půjčky od 1. Družstevní záložny Ostrava. Počkali až krachne a nevrátili nic. Je na to Langerův podpis))) a nejen jeho, i několika normalizačních všeumělů.

Zdendáč 18.4.2008 13:36

Re: blbý socan

R^R^R^

Zdendáč 18.4.2008 13:35

Re: Kradou vsichni - modri i oranzovi

Zlatý komunisti...rozkrádání bylo národní sport a oblíbená disciplína pro všechny...Teď už jen pro hrstku těch momentálně vyvolených?...

r.m. 18.4.2008 13:29

Re: socanská pakáž, díky za ní

Kromě Grosse kradli přiměřeněji a kdo ze socanů udělal chybu a nechal se chytit, šel do basy. navíc prostým lidem valorizovali penze, zvýšili minimální mzdu a měl jsem se lépe. U ODS putují úplatky desetinásobně vyšší, monopolizace jede k cíli, zdražování má zelenou a valorizace směšné a schválně až v osmém měsíci toto chudšího roku. Inu vypapaný Nečas. Z 8000,- penze mi inflace udělala 7200,-. za to se dalo žít v letech 2005 - 2006. Krádeže kvetou a mimochodem platí, že Vražda na tyranu není zločinem. Je to jen otázka množství do kouta zahnaných lidí. Na Moravě běžně lidé berou 10 - 13 brutto za 12 hodinový šichty.

A že manageři přispívají do systému 4x víc než řaďáci, je taky v pořádku. Jsou to oni, jejichž rozhodnutí a personální politika vede k nižší produktivity práce. Nižší složky makají víc než na Západě. Jsou levní, vyhoditelní a není třeba místo 10 - 15 otroků zakoupit automat nebo robota a zvednout produktivitu o 100 %. No a zpětně na volání po vyších mzdách odpovídají - nelze, nemáme tak vysokou produktivitu práce. Had co se kouše do ocasu. Jediné čeho se bojí, je fyzická bolest a ztráta postavení či následný útěk modelkovité milenky. papá Richter, papá

Ašek 18.4.2008 13:14

H....

A kdo že to hraje špinavé hry?Jelene fakt dobré,jen správně pojmenovat.;-D

r.m. 18.4.2008 13:14

Vlastním nahrávku s Richtrem a Miluničem, pokračováním Sekyra, IPS, IPB, Skanska

a 100 miliónů pro partaje a radní Prahy 10 všech stran, aby se nehádali o developera do Malešic. Richter v té době prodal své luxusní BMW a koupil si novější a ještě luxusnější variantu za tři mega, ovšem stejné barvy a podobné. No neprošlo to. Ale jakmile jsem na 10 tehdy zavolal a dal si termín na rozhovor s tím vysolárkovaným mamlasem, okamžitě...asi po 15 minutách mi volal editor BL Kotrba, abych do Richtera nešťoural, že mají pěknou spolupráci ODS i ČSSD na P10. Apeloval na můj zdravý rozum. Ta rychlost!!! Jak na něco novinář přijde, hned volají jeho vedení a vedení toho vedení a to to téma zruší.

Nicméně nahrávka zůstala na minidisku v zaprášeném archívku. Po osmi letech se stávají aktuálními a čitelnými. Je tam i Langer, Tošovský, Tůma v jiných kauzách, takový sběr ala Kubice.)))

PROKOP BUBEN 18.4.2008 12:36

Re: Re: Re: Tak bohužel... nebo možná spíš bohudík...

No, kLausmodří dělají snad všechno proto, aby tomu tak bylo.....Dokonce, pokud je opustí jejich spojenci v nouzi nejvyšší - komouši, budou víc než překvapeni.....

Honza42 18.4.2008 12:34

Re: "Vstanou noví bojovníci" a Jelínek už se nemůže dočkat, až na něj dojde řada.

Samozřejmě "temní bojovníci", omlouvám se tímto, že jsem při citaci zcela nedodržel Jelínkův hnojný slovník.

PROKOP BUBEN 18.4.2008 12:32

Re: Kradou vsichni - modri i oranzovi

No oni si to kLausmodří s těmi daněmi, bohatě vynahradí dle jejich osvědčené zlatokopecké doktríny.....

Honza42 18.4.2008 12:32

"Vstanou noví bojovníci" a Jelínek už se nemůže dočkat, až na něj dojde řada.

jerry, gangsterś mouse 18.4.2008 12:19

Re: Re: Langer

1.Já jsem taky věřící, mimochodem. A mám neblahé zkušenosti s policií, takže mě je Bublanovo disidenství je naprosto ukradené.Pokud bych léčil tak, jak Bublan pracoval...A pokud on byl velice skromný-hlavně ,co se týká nároku na podřízené.;-(Rv

2. Ve 3 hod. ráno spím. S osobou , psanou Jerry , bez anglických přívlastků, nemám nic společného. Myslel jsem, že mezi našimi nicky je dostatečný rozdíl.:-)

PetrK 18.4.2008 12:18

Nejšpinavější hru hraje Jelínek!!!

(Y)(Y)(Y)

novaz 18.4.2008 11:47

socanská pakáž

Škromachova odpověď na otázku, proč fotil své spolustraníky při volbě prezidenta: "Fotím velmi rád, při prezidentské volbě jsem nefotil naše poslance jak volí, Jarda Tvrdík mi říkal, že mám málo zdviženou ruku."  Takoví a jim podobní prolhaní  dutolebci by nám měli vládnout?

doktor 18.4.2008 11:16

Re: Kradou vsichni - modri i oranzovi

Zapomněl jste na zdravotní pojištění - daň, což je momentálně téměř 200 miliard ročně, a roste. Proto ty tanečky Julínkova a Topolánkova týmu.

milan007 18.4.2008 10:48

blbý socan

Proč říkáte blbý socan, taky se neříká hloupý hlupák.