19.6.2024 | Svátek má Leoš


Diskuse k článku

POLITIKA: Špinavá hra

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 18.4.2008 10:45

Re: Re: Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

Ano, ono těch "prý" je skutečně nějak moc. to zase nějakej zamindrákovanej plukovník tvrdil, že prý Paroubek šoustal nějakou nezletilou na lodi, jiný zase tvrdil, že prezidentský kandidát prý pochází z korupčního prostředí. Já myslím, že při troše snahy bychom našli tolik "prý", že by nás zrak přecházel.

gerontusinza 18.4.2008 10:41

Já taky říkám TO.....Re: Re: Pane Jelínku jak naivní.......

pitomosti z obou stran mě rozčilují naprosto stejně...... Nejsem fanda žádných idiotů, jen jsem nucen volit mezi idiotem větším a menším    (čímž nemyslím Cikrta, jak ten umí zarábať s fakty a jeho splachovací systém je až geniální...) .......;-D

jkotek 18.4.2008 10:39

Kradou vsichni - modri i oranzovi

Kazda koruna na danich se rozkrade - neni velkeho rozdilu, zda s konci v modrych nebo oranzovych kapsach.

Za vlady ODS jsou ale nizsi dane, takze toho maji na rozkradeni mene.

loula 18.4.2008 10:39

Re: jenom zapomněl na podivná úmrtí

To myslíte ty, co jsou v Orlíku v sudech s kyselinou nebo omotaní drátěným pletivem? Ti se myslím zapletli s někým jiným.

StandaT 18.4.2008 10:38

To musíte kvůli Hojdarovi vystřílet tolik střeliva?

To musíte kvůli Hojdarovi vystřílet tolik střeliva? Musíte vykydat tolik špíny na druhé, aby vaše strana vypydala jen jako maličko ušpiněná v kontrastu s těmi špindíry od hlavy až po paty oa naproti? Nechcete se pomlýt a zkafemlejnkovat za zavřenými dveřmi? Bylo by dobré, kdyby jste nehodné vyloučili z partaje najednou. Snítilý, Hojdar... Udělejte prověrky jako Husák po 21. Srpnu, vymeťte najednou Zemanovské oportunisty a revizionisty, zatočte se všemi, co neslíbí věrnost a už neotravujte, socane.

jkotek 18.4.2008 10:37

Re: Re: Langer

Bublan se za sveho ministrovani osobne angazoval v zakryvani zlocinu komunismu. Bublan osobne podepsal rozkazy zakazujici pristup vysetrovatelu do archivu StB, MV a vojenske tajne sluzby. Proto se napriklad dukazy k zavrazdeni Horakove nasly az po volbach.

Takze Bublan JE TAKE komunisticka sfine. Jen o kapanek mensi nez ti ze strany.

doktor 18.4.2008 10:30

Re: Langer

Kolego, disidenta, upřímně věřícího, tajného kněze a velmi skromného muže Bublana sem nepleťte. Ještě dotaz: co jste dělal ve 3 hodiny ráno u PC?

novaz 18.4.2008 10:28

rádio Jerevan Jelínek hlásí

Jelínku, tvé jméno již dávno stalo se synonymem sousloví blbý socan. Vaříš z vody, spekuluješ, intrikuješ a mlžíš dle dávného bolševického vzoru a hesla - čím hůře tím lépe. Na tvoje výpotky slyší pouze stejná levičácká chátra, jakou jsi nepochybně ty sám. Jyřykova štědrá ruka je stále otevřena, proč by sis nepřivydělal pár jidášských grošíků, že? Oranžovo-rudý bolševický hnus.  

Martin 18.4.2008 10:23

Probuďte se

Jak může člověk ,který se vyznačuje určitým stupněm inteligence,vyprodukovat takové blbosti?Myslím si,že jediným důvodem jsou peníze.Zaprodanost a služba pro socialní demokracii ,udělala z pana  Jelínka žádaný čtenářský artikl,pro  skoro každodenní zasmání.Ale myslí li to vážně,tak pak je to případ pro psychiatra.

emersonskej 18.4.2008 10:22

Re: Pane Jelínku jak naivní.......

Velmi vzácne se s vámi aspoň částečně shodnu - On TO Jelínek doopravdy neměl psát. Myslím tím TO a ani NIC JINÉHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-D;-D;-D

emersonskej 18.4.2008 10:19

Re: Re: Tak bohužel... nebo možná spíš bohudík...

Neděste chudáky čtenáře - kor takto brzo po ránu...;-)

milan007 18.4.2008 10:18

pane Jelínek

Když už je důkazní nouze u Langera, zkuste se kouknout za co to vlastně vypral Standa Gross prachy. Do Lidového domu to máte blízko, bude se Vám tam hledat určitě lépe.

josef 18.4.2008 10:15

jenom zapomněl na podivná úmrtí

tzv. podnikatelů, kteří se zapletli se socany.Co taky očekávat od lidí, co se kamarádí s kolotočáři.

omaha 18.4.2008 10:13

Re: Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

Prima! Tady na Psu se zase najde spousta zamindrákovaných hnid, které klidně tvrdí, že PRÝ Livie Klausová je šalgovičova dcera!!!;-(

josef 18.4.2008 10:11

Re: Re: jenom zapomněl,

jeden úkoloval a skončil s bohatou výslužkou na Floridě, druhý sloužil a skončil s kulkou v hlavě.

omaha 18.4.2008 10:07

Re: Tak bohužel... nebo možná spíš bohudík...

Jste moc zhýčkaný, jen si zvykejte, možná bude hůř, až bude mít Bufo bufo tiskovku dvakrát za den, tomu už pak, chca nechca , neuniknete! ;-D

gerontusinza 18.4.2008 10:05

Pane Jelínku jak naivní.......

ani jste to neměl psát..... samozřejmě že to co píšete je většinou pravda, vyplývá to totiž z jejich chování...... ale důkazy.... ty nejsou;-D

emersonskej 18.4.2008 10:02

Tak bohužel... nebo možná spíš bohudík...

... jsem se při čtení dalšího tankistova trachtátu moc daleko nedostal - hned na začátku mě odpálila ona myšlenka o souboji státnických vizí při poslední volbě prezidenta - připomněl jsem si Švejnarovy nicneříkající "bezvízové";-Dpředvolební projevy, a dál už to prostě nešlo...

VL 18.4.2008 9:48

Re: politolog

Jelínek musí přitvrdit. Švejnar nechce kandidovat za senátora ale věnovat se funkci v nějakém think tanku - možná sice nemyslí "Masarykovu dělnickou akademii" ale kdo (zvláště Jelínek) ví? ;-D

Siola 18.4.2008 9:46

Ježíši,

Jelínek už je zase tady! Kecy, drby a porady všeho druhu! Jelínek, ty pako dřevěné, ušetři nás svých spekulací a jdi se bodnout!

aaa 18.4.2008 9:43

ČSSD

Vy děláte, jako kdyby u moci nebyla celých osm let ČSSD. Možná byste si měl přečíst Zemanovy paměti. Někde tam říká, že se mu dělao špatně, když viděl ten póvl, který táhne nahoru. Nestál jste někde poblíž?

jerry, gangsterś mouse 18.4.2008 9:32

Langer

je jen důstojným pokračovatelem Grosse a Bublana.Rv

No, teda.. 18.4.2008 9:31

Koudel u zadku ČSSD musí hořet,že takhle řve..

Že služby za osm let vlády ČSSD nic tak chutného na zlatém podnose nepřinesly, to se divím a asi nejsem sám. Vypadá to na tuny másla na hlavách lidí, co financují ČSSD a Altner čeká a chce své oprávněné peníze, to je malér, musíme řvát nařídil hlavní Jyřýk....proto on je poslední dobou tak smutnej a nevystupuje s plamennými projevy k únoru....bude zajímavé, kde se co vyvrbí, padni komu padni (ten Zeman ale uměl včas odejít od toho póvlu...)

Zdendáč 18.4.2008 9:14

Špinavá hra?

Politika,ač se to mnohým může zdát úsměvné je velice čistá věc...bohužel si u ní lze velmi snadno ušpinit ruce...a to už je věc úplně jiná,související více s morálkou,resp.s její totální devastací...

 

Pete 18.4.2008 9:12

Naprosto nic konkrétního či dokazatelného. Jedna paní povídala.

Pane Jelínek, běžte do pr..ele, buď něco víte, tak buďte chlap a napište to, nebo držte zobák. Langra rád nemám, má ksicht jak gangster, mluví jako gangster a možná se tak i chová, ale to Váš článek neobjasnil ani o chlup. Ten Váš článek jsou pavlačový drby.

Klička 18.4.2008 9:12

Nadpis

Nejde jen o to, co jste napsal. Vraťme se raději k tématu z nadpisu. Politika je špinavá hra. Toto nemusí být vždy a nutně pravda. Je nutno si uvědomit, že politiku tvoří politici a hlavně ti mají zásadní vliv na to, zda je tato špinavá či nikoliv. Jsou-li politici sami špinaví lidé (absence morálky, etiky atd), nemůže být jimi tvořená politika čistá. Bohužel u nás celý systém zmiňované špinavosti velkou měrou nahrává. V politice, už i v samotných politických sranách převažují zásadně jedinci, pro které není politika službou občanům ale způsobem činnosti k vlastnímu bezpracnému obohacení. Činnost našich politiků nelze totiž ani při nejlepší vůli považovat za práci. Výsledkem práce má být kvalitní výstup. Ptám se. Jaký kvalitní výstup za posledních dejme tomu 10 let je výsledkem práce našich politiků? Žádný mě nenapadá. Důvod je zcela nasnadě. Každý náš politik, i ten nejhorší je v podstatě neodvolatelný. Tvrzení, že ve volbách mohou občané za současného stavu něco ovlivnit je nehorázná lež. Ono totiž vůbec nezáleží na tom co chtějí občané, ale na tom na jaké místo kandidátky bude politickou stranou kdo postaven. Je-li postaven ne dvě první místa, je na cca 98% zvolen a to nezávisle na tom, jaké kvality má. To je zásadní chyba našeho volebního systému podle poměrného zastoupení. Tím netvrdím, že zmíněný systém je teoreticky špatný, pouze naše společnost mu zatím nedorostla a ještě dlouho bude pro nás nevyhovující. Nerad používám následující termín, ale musím konstatovat, že u nás neexistuje demokracie, o které se pouze mluví a to bez znalosti toho co je to demokracie, ale diktatura politických stran. Ne občané vládnou této zemi, jak by mělo být v demokracii pravidlem, ale zkorumpované politické strany a jejich představitelé, kteří pohrdají ústavou tohoto státu, pohrdají zákony, které sami tvoří, dlužno říci že pouze k vlastnímu prospěchu. Toto jsou svrab a neštovice české politiky, nikoliv politika samotná.

JaS 18.4.2008 9:04

Re: jenom zapomněl,

Kdo koho úkoloval? Kdo dostal bohatou výslužku za splnění úkolu?

loula 18.4.2008 8:49

Re: Ano Jelínku, selektivním pohledem máte pravdu...

Ano, máte pravdu, a sluší se dodat, když byla šance skřípnout Pitra, tak zase pro změnu Pitr vycestoval na druhý konec planety. Ale to už resortu zase šéfoval někdo jiný.

Ds 18.4.2008 8:27

politolog

Jelínek přitvrzuje-blíží se volby.Ty jeho svinstva jsou neuvěřitelná.Kydat špínu umí perfektně.Když ty jeho socbolševické agitky čtu nedivím se slovenskému tiskovému zákonu.Lidé jako soudruh Jelínek zapomínají,že už před  19 lety skončila doba,kdy kydání špíny na nepřátele socislismu měl v popisu práce