15.6.2024 | Svátek má Vít


Diskuse k článku

POLITIKA: Špinavá hra

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 18.4.2008 8:26

Ti zlí,kteří nám ukradli kýblíček!

Vlezdozadnice Jelínek zase perlí,ne že by neměl částečně pravdu,politika a politikové jsou gauneři,jinak by to ani nemohli dělat ale vládu ČSSD prohlašovat za andělíčky a ty jiné strany za padouchy,to zase přehnal.Soudruh Jelínek by měl přestat číst projevy Gottwalda a neopisovat a neopisovat.:-D

york 18.4.2008 8:15

Bučení,

pane Jelínku je projev nesouhlasu s předvedeným kusem. Na Hradě se jednalo ale o soup operu. Jinak high society nebučí ale také zpravidla nebručí. Je to dáno vybranou výchovou, která jí vštípila ušlechtilé mravy.

loula 18.4.2008 7:53

Re: Re: Re: Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

Nebyl to pokus o hloupý vtip, bylo to konstatování smutné skutečnosti. Bylo mě smutno, když jsem to vykradení auta policajtům hlásil, také z toho, že mě poskytli dvě rady:

1. Nenechávat v autě žádné věci ( i když byly v kufru a zvenku nebyly vidět). Na otázku, jak mám na jednání táhnout dva metráky materiálu, ale neodpověděli.

2. Když jsem hlásil číslo ukradeného počítače (naštěstí úplně nový, bez dat), tak mě řekli, že určitě bych tento počítač našel v bazaru u Unhoště. Že to ví, že ten bazar slouží z 90% k prodeji ukradených věcí, ale že s tím nemohou nic dělat.

Gonzales 18.4.2008 7:47

Ano Jelínku, selektivním pohledem máte pravdu...

Víte Lukáši, vaše polemika je velmi břitká, ale možná by nebylo od věci zaměřit se hlavně na utajené akce typu Mlýn a Zubr. Tam bude určitě také mnoho znepokojujících propojení. A ruku na srdce, kdo že to šéfoval resortu, když Pitr "zametl" v SETUZe a Krejčíř "vycestoval" na druhý konec planety?

drak 18.4.2008 7:41

Re: JE TO TAK

:-DR^R^R^;-O

Netřeba 18.4.2008 7:32

Re: Re: Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

Buďte rád, že ještě máte auto, které lze vykrást.

Pardon. To byl pokus o hloupý vtip.

PRASI DENT 18.4.2008 7:19

JE TO TAK

Langer Vědmovič Cukrbič je ptáček obzvláště propečený, ovšem Staníkbaby, Macek, Kočárník - atd.atd. by měli taky zveřejnit své podrobné RECEPTY - jak na to......

josef 18.4.2008 6:44

jenom zapomněl,

že Mrázek byl konfidentem, přímo úkolováný Koloťukem

loula 18.4.2008 6:21

Re: Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

Pokud se nepletu, tak to za pár týdnů budou dva roky, co Topolánek veřejně slíbil, že Kubiceho zprávu nenechá zamést pod koberec a bude trvat na tom, aby se všechny kauzy - jmenoval jich asi tucet - prošetřily a že bude veřejnost o postupu šetření pravidelně informovat. Kde je tedy informace o tom, jak pokračuje šetření podílu Paroubka a Kočky na vraždě Mrázka, kde je závěr soudu o Paroubkově pedofilii, kde je informace o dalších kauzách, které Topolánek jmenoval.

Co se týče výchovy národa k podvodům, uvádím pouze svoji osobní zkušenost: Za dvacet let života v totalitě mně jednou vykradli chatu, policajti pachatele chytili a ukradené věci mě vrátili. Za dvacet let života po sametu mě pětkrát v Praze vykradli auto, policajti to sepsali a po měsíci odložili.

PS 18.4.2008 6:19

Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

jo jo, "tenkrát  prý" moc hezké slovní spojení a jde toho za něj schovat. A najednou je zde spousta důležitých lidí, kteří budou tvrdit, že to "tenkrát prý" se skutečně stalo.

ruml 18.4.2008 5:57

Re: zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

bolševici na svoje bejkárny paměť ztratili, ale velmi dobře si pamatují přečiny protivníka. A stejně. Kdo vychoval národ k podvodům, úplatkům, lhaní a nenávisti, Jelene? Tvoje rudá banda!;-€(Y)

edaru 18.4.2008 2:48

Taková je přesně ta země, korupcí a špínou plivajicí

celkem přesné shrnutí nynějšího stavu, dodal bych jen, že to co je navrchu je i dole a naopak.

huhu 18.4.2008 0:46

zastřelili Mrázka ! - co, to už je osm hodin ?

autor se na tenhle smutný vtip nepamatuje ? tenkrát prý takto reagoval tehdejší premier Paroubek na tu zprávu