Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kocour

1. 9. 2008 2:31
0 0
možnosti

AndyO

1. 9. 2008 7:35
Re: Ovšemže měl Klaus zase pravdu:

"Agrese gruzínského prezidenta Michaila Saakašviliho radikálně změnila podmínky, za nichž jsme se snažili celých 17 let o urovnání situace, řekl Medveděv."

Je to docela zklamání, když prezident a jeho lidé neumí nebo nechtějí rozumět jasným výrokům. Sedí se vám dobře na lopatě ?

0 0
možnosti

Esmerald

1. 9. 2008 1:20
Pane Matocho....

..ono by to chtělo nadhled státníka, raději než...... Představte si drama, v kterém si Pepíček  bude stěžovat, že ho Anička praštila pohrabáčem, ale zatají, že vlastně chtěl Aničku znásilnit. Prosím, patřičné substituce si laskavě proveďte za domácí cvičení.

Vámi zmiňovaný Pat Buchanan alespoň řekne pravdu celou a mám z toho pocit, že mluví chlap. V POLOpravdě je naopak něco děsně, ale opravdu děsně slizkého.

0 0
možnosti

68

1. 9. 2008 3:13
Re: Pane Matocho....

Buchanan má jistě pravdu. Jenže potíž je v tom, že bychom asi nakonec velmi utrpěli my, a to americkým absolutním nezájmem o vnější svět, zejména Eurabii a její nebezpečné kejkle.

0 0
možnosti

AJ

1. 9. 2008 1:05
Už se těším.

Přečetla jsem si první nadávky na autora a Klause.

Už se těším, jak za velmi krátký čas třeba takový mik zjistí, že ten zatracený Klaus měl zase pravdu.

0 0
možnosti

Frank

1. 9. 2008 4:12
Re: Už se těším.

I kdyby to dotyčný zjistil, / o čemž pochybuji/ tak by to stejně nepřiznal.

0 0
možnosti

Max

1. 9. 2008 0:32
Podivejme, druhy Pavel Masa !

;-D

0 0
možnosti

mik

1. 9. 2008 0:39
Re: Podivejme, druhy Pavel Masa !

ano blb stejného kalibru R^

0 0
možnosti

mik

1. 9. 2008 0:30
Článek lze chápat tak

že kdo nepapouškuje ruské lži je americkým poskokem - typický názor KGBáckých poskoků a jiných "užitečných" idi otů, ke kterým se přidal i Klaus - a to proti zájmům vlastního národa. Tím se definitivně zařadil mezi "dělnické" prezidenty.

0 0
možnosti

Kamjdu

1. 9. 2008 0:26
Autora nemožno brát vážně.

Autor patří do přibližně stejné krevní skupiny, co Klaus a protože nechce spolu s Klausem vypadat až tak trapně, tak se jej nyní snaží nějak přijatelně vysvětlit, omluvit. Ať darebák Klaus říká pravdu nebo lež vždy to pro mě budou zvratky, které není možno brát vážně. Je třeba naslouchat morálním a moudrým osobnostem. Lidem kteří jsou duchovně o hodně výše, lidem kteří mají vyšší empatii, cítění a intuici, kteří umí spatřovat události života komplexně, mají velkou sebereflexi a nemají prohnané postraní úmysly.

0 0
možnosti

Skogheim

1. 9. 2008 0:09
Nesmysl

Zaprvé - my si nemůžeme dovolit být jakýmsi akademickým arbitrem mezi Západem a Východem co má odstup. My totiž jsme Západ a jako takový musíme jednat z pozice toho, co se nám hodí. Tedy je jasné, že sami budeme dělat něco, co nebudeme rádi, když budou dělat Rusové - a měli bychom se snažit jim v tom bránit. Když oni nám budou bránit v našem počínání, jednoduše musíme být lepší. To znamená bohatší (to jsme), silnější (to jsme také) a odhodlanější (tam to trochu kulhá). V mezinárodních vztazích hrát na nějakou férovost je naprostý nesmysl, protože není žádný nejvyšší arbitr, který by rozděloval a posuzoval "zásluhy" a "přečiny", zkrátka platí právo silnějšího. A měli bychom se snažit, abychom ti silnější byli my.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz