Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan

1. 9. 2008 9:45
Klaus se jako agent KGB nemohl nepostavit na stranu Ruska!!! Stačí si zadat do vyhledáváni na google Klaus + KGB!!!

0 0
možnosti

milkom

1. 9. 2008 9:55
Re: Klaus se jako agent KGB nemohl nepostavit na stranu Ruska!!! Stačí si zadat do vyhledáváni na google Klaus + KGB!!!

Dobrý den pane Švejnar, jsem rád, že jste se zapojil do diskuze, ale zase se opakujete jako poškozená gramofonová deska - nebylo by něco originálnějšího. ;-)

0 0
možnosti

Jan

1. 9. 2008 9:45
KLAUS A JEHO KGB MAJÍ VŽDYCKY PRAVDU!!!

0 0
možnosti

Jan

1. 9. 2008 9:45
VÁCLAV KLAUS (KGB): RUSOVÉ ZABRALI GRUZÍNSKÉ SUDETY! HURÁ!!!

0 0
možnosti

jan

1. 9. 2008 9:51
Re: VÁCLAV KLAUS (KGB): RUSOVÉ ZABRALI GRUZÍNSKÉ SUDETY! HURÁ!!!

Tyhle tlachy si nechte někam do třetí cenové, navíc se už poněkud opakujete. Takže ještě jednou:

Abcházie je historický národní stát, má staleté tradice vlastní státnosti. K Ruské říši byla nezávislá Abcházie připojena ještě později (1829) než Gruzie (1821). Ke Gruzii byla připojena v rámci SSSR z rozhodnutí Gruzínce Stalina. Součástí nezávislé Gruzie se po rozpadu SSSR reálně nikdy nestala. A mimochodem, autonomní republiky měli právo separátně rozhodnout, zda se chtějí oddělit od SSSR v rámci oddělující se svazové republiky (Gruzie) podle platného zákona o vystoupení ze svazku SSSR. Abcházie je zcela legálním nezávislým státem podle mezinárodního práva. Jediné Sudety za posledních 50 let představuje Kosovo. Zcela umělý stát bez jakékoliv státní ideje, bez jakékoliv tradice státnosti. Druhý národní stát Albánců, kteří už jeden (a ve spravedlivých hranicích) mají. Kosovo jsou druhé Sudety. Abcházie ROZHODNĚ nikoliv. To, že nemáme rádi Rusko a jeho politiku, by ještě nemělo znamenat, že budeme falšovat historii a vykládat úplné nesmysly.

0 0
možnosti

M. Zima

1. 9. 2008 9:41
Solitér nebo exhibicionista?

A při tom má kLaus se Saakašvilim tolik společného, lidé v obou zemích je obdivují proto, že oba v daných podmínkách poškodili vlastní zemi prakticky stejně, stejným diletantstvím, protože jsou oba nezodpovědní odchovanci komunistického systému.

Že se kLaus přiklonil k Rusku je logiské, jenom v Rusku jsou kLausovy představy o kapitalismu plně realisovány. Klausovo "jen více Rusů" může ovšem v otázce obrany státu vzhledem k vrchnímu velení armády, ještě přivodit problémy, proti kterým je slabomyslná, Rychetským živená debata o dělání zahraniční politiky kLausem a Jaklem nevinné breptání.

0 0
možnosti

sociolog

1. 9. 2008 9:33
prvni z prikladu jasnozrivosti naseho proziraveho prezidenta

byl opomenut. Pri povstani proti Jelcinovi varoval Klausproti solidarite s Jelcinem a radil, abychom zaujali vyckavaci taktiku. Velmi prozirave, neni-liz pravda? Anebo zaukolovani protrefnictvim KGB?

0 0
možnosti

Roman

1. 9. 2008 9:41
Re: prvni z prikladu jasnozrivosti naseho proziraveho prezidenta

Klaus se chová úplně stejně jako naše vláda. Jen znaménko má opačné.

0 0
možnosti

wandy

1. 9. 2008 9:29
Beneš

Beneš: "Mou největší chybou bylo, že jsem doposledka odmítal věřit, že mne Stalin chladnokrevně a cynicky obelhával, jak v r. 1935, tak i později, a že jeho ujišťování mně i Masaryka bylo úmyslným a cílevědomým podvodem."  Obávám se, že pan Klaus se dopouští stejné chyby.

0 0
možnosti

ok

1. 9. 2008 9:33
Re: Beneš

 v Klausově případě případě to není chyba, ale poitická kalkulace. Tím hůř.

0 0
možnosti

ok

1. 9. 2008 9:18
guru všech panslavistů

Když tak čtu ty komunistické bláboly zde na této diskusi, je z toho jasné, že komunisté a panslavisté jsou bohužel stále mezi námi - a Klaus je jejich guru.

0 0
možnosti

Sýček

1. 9. 2008 9:22
Re: guru všech panslavistů

Víte, měl byste uvést nějaký relevantní citát "guru všech panslavistů", z kterého bude každému jasné, že je to "guru všech panslavistů".

0 0
možnosti

Defurak

1. 9. 2008 9:13
Měli jste se včera večer dívat na ZDF

Byla tam hodinová beseda ke Gruzii. Vedle velmi fundované moderátorky se zůčastnili předseda vlády Lucemburska, velvyslanec Ruska v BRD,bývalý velvyslanec USA v BRD,  vrcholový expolitik Egon Bar, náměstek ministra zahraničí BRD  a další neoddiskutovatelné kapacity. Beseda byla kultivovaná, v přátelském duchu a objektivní a ideologické zaslepenosti prostá. Takové debaty prostě u nás neznáme. Jaký byl výsledek : v podstatě odpovídal názoru Klause. Čili : fatální chyba Skašviliho, nečekaně razantní odpověď Ruska. S Ruskem je třeba jednat jako rovný s rovným - všichni se vzájemně potřebujeme, jsme na sobě závislí. Sankce proti Rusku stejně jako přijetí Gruzie do NATO by byly velmi riskantní kroky, které převážná většina diskutujících odmítla.

0 0
možnosti

AndyO

1. 9. 2008 9:19
Re: Měli jste se včera večer dívat na ZDF

proti tomu ale nelze nic říci a jen extrémně zaslepení to tak nevidí. To však neznamená, že Rusko nyní bude okupovat Gruzii - dosud neodešli.

0 0
možnosti

Roman

1. 9. 2008 9:10
Gruzínci začali válku

Gruzínci tuhle válku začali a rusové dokončili. Je to stejné jako,  vyčítat rusům a spojencům, že si dovolili během 2. sv. války vstoupit na území Německa. Holt se v Gruzii při rozpoutání války někdo těžce přepočítal.

0 0
možnosti

AndyO

1. 9. 2008 9:20
Re: Gruzínci začali válku

pokud by Německo na svém území válčilo¨mezi sebou ( Sasové s Bavory například), tak by tam těžko Rusové se spojenci vkročili, že?

0 0
možnosti

ok

1. 9. 2008 9:04
Klaus je docela obyčejný komunista-panslavista

Klaus není žádný konzervativec, Klaus je docela obyčejný komunista-panslavista. Je to o něm dnes již obecně známo i mezi prostým lidem, Klaus totiž podcenil načasování gruzínské krize k datu 21. srpna - a tak byl tetokrát velice dobře čitelný i pro méně pozorné občany, kteří se o politiku příliš nezajímají.

Bombardování Bělehradu samozřejmě nic nevyřešilo, ale ZASTAVILO ETNICKÉ ČISTKY. A o to šlo tenkrát v první řadě. Nepřihlížet nečinně k vraždění civilistů tak jako nečinně a ostudně přihlíželi k vraždění civilistů holandští vojáci v Bosně.

0 0
možnosti

tsstss

1. 9. 2008 9:07
Re: Klaus je docela obyčejný komunista-panslavista

Bombardování Bělehradu žádné čistky nezastavilo. Pouze umožnilo vyčištění Kosova od nealbánců.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz