24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ne dr.Poklop 5.6.2008 7:43

Re: Re: Re: Re: Jan Bartoň

Vždyť on to psal správně-nejhloupější a nejlínější,protože jistě jenom poslanci za ODS jsou pracovití a nejchytřejší.

PROKOP BUBEN 5.6.2008 7:38

Re: Re: Re: Jan Bartoň

Ano, i vysoké školy a vědátoři se staví na odpor......

PROKOP BUBEN 5.6.2008 7:36

JE ZŘEJMÉ

Že i podnikatelské prostředí, jako snad téměř vše v polistopadovém Absurdistánu je nastaveno špatně.......Proč by nemohli mít začínající podnikatelé z počátku tak dva tři roky danˇové prázdniny s tím, že by platili jen zdravotní a sociální pojištěný......Posléze, kdo nebude schopen daně platit, by musel živnost uzavřít.....Zkrachovat se dá, ovšem prakticky podporovat chytráky, kterí převáděli dluhy na stát a s aktivy zakládali nové firmy, to by se mělo tvrdě potírat.....Finanční úřady měly dávno plnit svou funkci, podobně jako v zavedených demokraciích, kde jsou před nimi větší obavy než před policií.....Tam také si nedovolí žádný živnostník dělat melouchy, protože především jeho cech ho hlídá, aby nenastala nekalá konkurence......

Co ovšem chceme v hanbinci, kde si premiér zakoupí byt ze zadlužené zkrachovalé firmy, jehož dluhy zaplatí stát....Kde je možné, aby si Krejčíř a jemu podobní přes rodinu prodávali své podivně nabyté majetky atd,atd......

cipísek 5.6.2008 7:35

Re: Re: Re: Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

Což je i můj názor.Takovou volovinu nikdo,kdo je OSVČ,napsat nemohl.

xx 5.6.2008 7:33

Re: Bartoni, Bartoni

Prosím trošku konkretizovat, fakta v bodech. Děkuji.

ne dr.Poklop 5.6.2008 7:16

Re: Re: Jan Bartoň

Oni budou stávkovat učitele,doktoři a další jiné profese-jistě nejhloupější a nejlínější sebranka.Je to prostě pakáž,když budou stávkovat proti straně a vládě.Jste docela veselá kopa.

Pavel 5.6.2008 7:02

Re: Re: Jan Bartoň

Jo, jo, Štěch je hajzlík non plus ultra.

bara 5.6.2008 6:59

každoroční zvyšování sociálního a zdravotního pojištění ????

Že o tom nic nevim 8-o

Se akorát zvyšuje minimální odvod zdravotního pojištění v závislosti na inflaci, takže pokud mluvíte o tomto, tak to toho teda moc nevypodnikáte :-D 

Ale spíš si ulíváte i hajzlpapír a jar spotřebovaný v domácnosti do nákladů na podnikání,  ale jinak máte dost ;-)

jamo 5.6.2008 6:55

Re: Re: Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

..toho oranžovorudého trotla (slavu) vůbec neberte vážně. Ten tak možná naposledy "podnikal" s bonama..

jamo 5.6.2008 6:49

Re: Jan Bartoň

mýlíš se Stando, není tam ani slůvko proti zaměstnancům, jedná se o kritiku Štěchovým blábolů. Ten vyžraný bolševik, který se nikdy rukama ani hlavou neživil (pro duté lebky: zbývá huba), využívá vás, nejhloupější a nejlínější sebranku, k volební agitce :-/(Y)

loula 5.6.2008 6:33

jenom maličkost

jak správně píšete, tak zaměstnanec platí pouze část pojištění a větší díl za něj platí zaměstnavatel. Z tohoto pohledu tedy zaměstnanec opravdu může platit srovnatelnou částku jako OSVČ.  Ovšem důležitější pro zdravotnictví je pohled pojištovny, kolik vyinkasuje za člověka. A pojištovna za zaměstnance vyinkasuje jednak častku placenou zaměstnancem a větší částku placenou zaměstnavatelem. Takže z hlediska pojištovny zaměstnanci platí podstatně více nežli OSVČ.

Standa 5.6.2008 6:26

Jan Bartoň

svým štvaním proti zaměstnancům dokládá vztah pravice k nim. Zaměstnanci podle Bartoně mají právo jen držet hubu!

karell 5.6.2008 5:45

Bartonˇ

Bohužel  takových troubů a propagátorů všeho modrého je  je pořád dost.Pokud nerozumí daním měl by držet ústa!Představy  tohoto pisálka  ,modrého zaslepence jsou takové,že by odbory neměli existovat vůbec,jinak řečeno zaměstnanci spíše jako námezdná pracovní síla ,žádná práva.Tak jako to je u mnohých podnikatelů-budřád,že tě dám práci ,makej za minimálku,anebo najmu ukrajince,dnes třeba i Mongola!!!Bartoni,podívej se na západ ,jak je to tam s odbory,tento piálek neví,že rozumný podnikatel je nelikviduje ,bere je za partnery,zaměstnanci mu pomáhají k zisku,což nov odobí kapitalisti v Cechách nějak nechápou!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 5.6.2008 4:45

Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

Tohle mi hlava nebere. Minimalni dan mi predepsala CSSD, podstatne zvyseni dane z prijmu mi predepsala CSSD, kazdorocni zvysovani socialniho a zdravotniho "pojisteni" zavedla CSSD. Naopak ODS minimalni dan zrusila a zvysovani dani a "pojisteni" za ni nebylo tak velke. Jsem OSVC od roku 1991 a za vlad CSSD jsem se mel porad hur a hur. Rv

baltahsar 5.6.2008 0:52

Re: Re: Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

No přinejmenšim nemusel mít zdravotně a sociálně pojištěný firemní auta.

Kačka 5.6.2008 0:49

Bartoni, Bartoni

Vždyť Vy nemáte ani elementární znalosti o daňovém systému! Tak co to tu plácáte za nesmysly.

Mard 5.6.2008 0:43

Re: Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

Já to také nechápu. Podnikám od roku 1995, živím se sám, žádná legrace to není. Když jsem nemocný, nemám zakázky a platby jako leasing a nájmy musím platit stále. Nechápu, jak si pak kolega může myslet že za doby vládnutí oranžové sebranky mu bylo lépe.

Mard 5.6.2008 0:41

Re: Naše odbory nehájí pracující ale koryta bolševickejch bafuňářů

S ohledem na to, že naši milí pracující odbory prohlédly a poslali je kamsi, kde končí záda, tak odborům nezbylo, než aby si našli někoho jiného, koho budou bránit i proti jeho vůli. Padlo to na důchodce, kteří se stali předmětem jejich péče. Což je velmi paradoxní, protože když budou bojovat za prebendy pro důchodce, tak to zatíží na daních milé pracující dělníky.

mik 5.6.2008 0:36

Re: Štěch je

totálně amorální ku.va - jako téměř všichni levicoví politici

V. 5.6.2008 0:35

Odvody na tzv. soc. a zdrav. pojisteni OSVC zvedla CSSD

Jedine co jim lze priznat pozitivniho tak bylo zvednuti pausalnich nakladu, ale to byla jeste Spidlova vlada. Jinak lze s clankem p.Bartone plne souhlasit.

Pepin 5.6.2008 0:35

Re: Štěch je

Úplně nejhlavněji ale přesně ví za kolik !!!  A pevně, pevně věří, že mu to vydrží do smrti  smrťoucí !!!  Źe užiteční idoti opět naskočí na špek, aby se on a jemu podobní  i s rodinami měli stále lépe a radostněji.

mik 5.6.2008 0:34

Re: Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

To, že ti bylo za gangstera Grosse lépe o něčem vyppovídá ...

mik 5.6.2008 0:33

Naše odbory nehájí pracující ale koryta bolševickejch bafuňářů

... kteří opravdové pracující permanentně oblbují a zneužívají k dosažení svých osobních cílů, které jsou v přímém rozporu se zájmy zneužívaných pracujících.

slava 5.6.2008 0:16

Blábolil Bartoň štve proti zdravému rozumu

Jsem sám svého štěstí strůjcem a jako OSVČ musím říci, že za socdem, vlády mi bylo podstatně lépe než za vlád ODS, ty byly vždy katastrofální. Omyly a gaunerství, které jsem jako většina lidí omlouval na začátku 90.let už dnes tolerovat nelze. Stejně tak to dnes začíná brát stále více lidí. Bartoni, budete mít holt zase na čas po ptákách.

gogo 5.6.2008 0:09

Štěch je

tlustej debil...ale přesně ví,co dělá a proč