14.6.2024 | Svátek má Roland


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marta 16.8.2006 8:39

Re: Tak tu máme, co jsme chtěli !

  Velice trefně jste to BuBu napsal.  Sobotka je už od pohledu kretén. Za těch 8 let tady socani rozkradli snad už všechno!  Nejlepší řešení : všechny z vlády hodit do Vltavy   se zátěží aby nevyplavali!

JH 16.8.2006 10:02

Re: Tak tu máme, co jsme chtěli !

Je vůbec možné, aby "pravicový" kritik byl schopen napsat krátkou polemyku bez sprostot a urážek druhé stran? Nepodivuji se dnes komunistům, že v r.1948 zatočili s pravičáky tak jak zatočili. Je to stále jen domýšlivá, sprostá,štvavá,zlodějská chamraď a vůbec se za všechna ta léta nezměnili!!!!

pavel 99 16.8.2006 10:18

Re: Re: Tak tu máme, co jsme chtěli !

co je prosím "..polemyka..."?

BuBu 16.8.2006 10:26

Re: Re: Re: Pavle 99 . . .

. . . voliči oranžovo-rudé koalice se rekrutují zpravidla z lidí s nižším vzděláním ! (Já to však říkám jednodušeji : . . . z blbců, kteří jim naletěli) :-P Takže ta "polemyka" - ta souhlasí !

Autor 16.8.2006 11:24

Re: Re: Tak tu máme, co jsme chtěli !

Máte pravdu, za komunisty mluví činy. To nám obyčejným smrtelníkům zbývá síla na pouhé slovní projevy. Komunisté spáchali tolik zločinů, že po roce 1989 měli být za ně popravováni. Ale spravedlnost nosí šátek na očích. Takže až se komouši zase dostanou k moci, tak nás za ty naše pravicové kecy budete věšet? Řekněte!

Loki_F 16.8.2006 10:41

Re: BuBu - to je opravdu velmi explicitní a výstižná

charakteristika stávajícího "strážce státního měšce" - takto nadefinován jasně pretenduje na titul "Univerzální rektální vytěrák!"

};D

Plautotypus 16.8.2006 16:29

Re: Tak tu máme, co jsme chtěli !

souhlasím, jen s malou výhradou, se Sobotkou jsem seděl na vínku - jeho soudružka manželka je místní, není to prolézač, jen z paroubka mají strach úplně všichni... Já je nevolil ... Docela případný mi připadal kreslený vtip, kde Paroubek kouká ze dveří Strakovkyobšancované policií a říká, ano vyjdeme, ale musíte nám zaručit beztrestnost ... neměnil bych s nima ani náhodou ...

loula 16.8.2006 6:00

Já myslím, že bude ohromná sranda při schvalování rozpočtu:

Poslanci ODS rozpočet schválit nemohou protože jej připravovala rozhazovačná ČSSD a oni principielně požadují vyrovnaný rozpočet. Na druhou stranu jej schváli musí, protože jej bude obhajovat vláda ODS.

Poslanci ČSSD rozpočet schválit musí, protože jej připravovala jejich partaj, ale na druhou stranu jej schválit nesmí, protože jej bude obhajovat ODS.

Jediné řešení vidím, že ODS přijde na zářijové zasedání s rozpočtem vyrovnaným, což je technická blbost. Takže se ohromně těším na ty logické veletoče, co nám budou poslaci předvádět. A samozřejmě s napětím očekávám rozpočet na trok 2008.

Ladislav N. 16.8.2006 7:19

Re: Já myslím, že bude ohromná sranda při schvalování rozpočtu:

Jestli ODS není padlá na hlavu, budou nové volby. Co nejdřív.

loula 16.8.2006 7:39

Re: Re: Já myslím, že bude ohromná sranda při schvalování rozpočtu:

Nebudou, a to z jednoduchého důvodu. Nové volby by řešily problém stability země jako takové, ale nové volby by ohrozily dneska a po další čtyři roky jisté pašalíky většiny poslanců. Jistě, budou se novými volbami všichni zaklínat a vyhrožovat jimi, stejně jako se všichni bili v prsa,  že rozmražení platů byl politovánihodný omyl a že to napraví co nejdříve. Zlatý voči. Já si myslím, že mezi partajemi existují nepřekonatelné rozdíly, ale pouze ve věcech nedotýkajících se jejich osobních prebend. V případě prebend jsou ukázkově jednotní napříč politickým spektrem.

Ladislav N. :-))) 16.8.2006 8:23

Re: Re: Re: Já myslím, že bude ohromná sranda při schvalování rozpočtu:

Pokračování současného směru vládnutí poslance ohrožuje ještě víc. Budou si muset vybrat.;-)

Mard 16.8.2006 12:41

Re: Re: Re: Re: Já myslím, že bude ohromná sranda při schvalování rozpočtu:

Též doufám v nové volby.

rentiér 16.8.2006 5:07

Současná Česká strana sociálně demokratická

je neštěstím pro naší republiku. A její ministr financí pan  Sobotka je všechno možné, jen ne ekonom, který by dokázal chápat důsledky svých činů. Posledním, skutečným ekonomem z líhně ČSSD byl opravdu pan Rusnok. Jenže ten nebyl demagog a měl svědomí. Ministr Sobotka je arogantní, bezpáteřní, bezcharakterní člověk, jehož podpis na naší ekonomice bude ještě dlouho znám a bude jej těžké vymazat. Každý, kdo přijde po něm, to nebude mít jednoduché. Jen těch kostlivců, které se na něj vyvalí, až udělá průvan v kancelářích, bude na rok práce.

Jediná pozitivná zpráva pro tuto zem je ta, že Sobotka odchází z ministerstva financí. Doufám, že natrvalo.

hejhula 16.8.2006 7:02

Re: Současná Česká strana sociálně demokratická

Není co dodat. Snad jen, že to po tom škůdci budou dávat dohromady několik let . Dočkáme li se však toho, že z něj udělají předsedu rozpočtového výboru, tak bude škodit dál...A Euro se vzdaluje a sliby rozplývají..

alfa27 16.8.2006 9:54

Re: Současná Česká strana sociálně demokratická

No jo onsi odejde na nějaké dobře placené místečko,které získá jen díky tomu arogantnímu, bezpáteřnímu, bezcharakterním  podpisu na naší ekonomice a my to tady vyžerem za něj.Řekněte al nejsme země neomezných možností? Kde jinde by se absolovent vysoké školy stal hned ministrem financí?Kde jide by se jen díky politice studující student práv stal ministrem vnitra a ze stejného důvodu vystudovaný nepříliš inteligentní odborář z Hodonína ministrem práce.

Josef 16.8.2006 3:13

předpojatost

zaslepuje, brání myslet, takže se plácají výmysly, vážený autore zkuste myslet, přemýšlet - jste-li toho vůbec schopen - vás budou chválit stejně postižení

www racek 16.8.2006 3:58

Re: předpojatost

no, on se učil v rudým právu, pak se polepšil ...

Ladislav N. 16.8.2006 7:20

Re: Re: předpojatost

Zwwwracku, kde jste se učili vy dva komunisti, co? Rv

dvd 16.8.2006 7:47

Milý Pepku Vyskoči

mohl byste (pravda, po chvilce přemýšlení) laskavě uvést v čem autor článku nemá pravdu?

(A toté platí pro racka).

itchy 16.8.2006 2:06

v česku veselo

Autor článku je zástupce šéfredaktora týdeníku Euro a bere Sobotku vážně - muehehehehe !

Kamil 16.8.2006 1:11

Šibalové nám vládnou

Bohužel dnes vidíme tragické následky, za které může nekompetentní minist financí. Je smutné, že ve volební roce socanům od pusy lítala jedna nesplnitelná lež za druhou a všem občanům prachsprostě lhaly:-(

Bohužel nám vladnou ti, kteří stavějí svůj program na pouhém kritizování plánů svých oponentů. Snad se to v budoucnu změní...;-€

Josef 16.8.2006 3:17

Re: Šibalové nám vládnou

jaké tragické následky? A naučte se aspoň gramatiku, když už prezentujete nedoložené nesmysly

hufv 16.8.2006 7:08

Re: Re: Šibalové nám vládnou

Tragických následků bude hned několik - ale nebojte se, oni se neprojeví hned příští rok a zase budete moct nadávat na někoho jiného než jsou sockomouští zloději. Vypočítám jen několik málo: stále se zvyšující daně již vedou a povedou k odchodu vzdělané a lépe vydělávající části zaměstnanců do daňově příznivějších zemí. Nižší výdaje na vzdělání povede k dalšímu prohlubování vzdělanostní mezery naší populace a populace ostatních západních zemí. Hodně firem již odchází do daňových rájů a do ČR přichází max. montáž aut a to jen za cenu masivních dotací z daní ostatních - až  desítky milionů dotace na jedno pracovní místo montážního dělníka v automobilce Hyundai je toho důkazem.

Vlali 16.8.2006 1:01

vy věříte na volební sliby?

Udělal jsem si jen tak pro sebe srovnání volbních slibů obou hlavních hráču na politickém trhu. V obou případech by stát zkrachoval. Není to tudíž jen socanské předvolební běsnění, ale (nutno dodat žel) i předvolební lži OdS. propad veřejných financí dle ČssD by byl asi 185 miliard navíc u OdS to dělalo 125 - 215 (dopad tzv. rovné daně se dá těžko odhadnout) miliard. Teď se ke svým slibům nebudou hlásit. Důvody se jistě najdou. Nepodařilo se nám prosadit to tak nemůžeme dělat tohle. Však to všichni známe.

?? 16.8.2006 2:26

Re: vy věříte na volební sliby?

Moje babička říkvala:  Sliby se slibují, blázni se radují !! ;-O A co socani z Lihového domu dali - to ještě mají doma ! !!

Musím přiznat, že jako vypravěči pohádek jsou nepřekonatelní :  Nejhezčí byly ty o 120.000,- Kč každému novorozenci do kolébky "na vzdělání" a nebo příspěvek 50.000,- Kč na stará auta -aby si majitelé starých šunek mohli koupit nová auta !!!

Josef 16.8.2006 3:19

Re: Re: vy věříte na volební sliby?

a co sliboval Václav Klaus, to už nevíte?

joe 16.8.2006 3:32

Re: Re: Re: vy věříte na volební sliby?

Josefe, pripomente nam co nasliboval Vaclav Klaus. A nezapomente dat odkaz, odkud jste danou informaci cerpal.

rentiér 16.8.2006 6:53

Re: Re: Re: Re: vy věříte na volební sliby?

teď jsi ho dostal.;-D

Ladislav N. :-))) 16.8.2006 7:22

Re: Re: Re: Re: vy věříte na volební sliby?

 ;-DR^ ... !!

SKEPTYK 16.8.2006 7:35

Re: Re: Re: Re: vy věříte na volební sliby?

Zajímalo by mě, jestli je JOSEF provokatér, nebo je opravdu tak blbej. ;-D