5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zrusksc 25.3.2008 20:32

Ty kašpare z "dělnické akademie"

je pořád lepší se "bratříčkovat" ve Spojených státech(spojencem) než z teroristou v Sýrii nebo z bolševikem v Moskvě!(Y)

mongol 26.3.2008 8:40

Re: Ty kašpare z "dělnické akademie"

z teroristou má být   "s teroristou", akademiku ;-)

Ivan 25.3.2008 13:20

To bude křiku modrých strak.

Že by nějaká změna v kurzu Neviditelného psa, aby to nevypadalo na tak zuřivě propagandistické noviny?

Hospoda 25.3.2008 10:57

Úděsné

neskutečné, plné levičáckých žvástů. Včera jsem koukal na gorbačeva jak hrozí nemířením raket na obranný radar. Ano rusko je velmi nebezpečné. Pořád. Nevidíte to?

Brett 25.3.2008 0:00

At zije Saddam Husajn!

Tedy pokud vstane z mrtvych.  Hulvatsky napsany clanek, ktery asi rika, ze vrahouna Husajne meli Americane a jejich spojenci nechat behat a nechat urezavat nosy svym odpurcum, vyvolavat valky se sousedy (Iran, Kuvajt - 2 mil. zavrazdenych), rozdavat tisice dolaru rodinam sebevrahu v palestyne (z fondu OSN na deti) , rozpostet je za ziva kritiky jeho vlady v louhu, nervovym plynem vrazdit Kurdy a pod.  Pan Lukasek je odporny typ ceskeho malomestaka, ktery si preje svoje jistotky za cenu svobody nasi civilizace.  Tedy ignorant!  Ne, ne Lukasku, jsme dal, budeme lumparnam predchazet!

Ivan 25.3.2008 13:18

Re: At zije Saddam Husajn!

To jste o Saddamovi čerpal informace z divných zdrojů. Sadám a peníze OSN z "fondu na děti"?  To je snad vtip. Kde by k nim přišel. Nervový plyn použitý proti Kurdům byl "made in USA" a v době jeho použití USA nijak neprotestovaly, protože Saddám tehdy bojoval proti Iránu a to byl hlavní nepřítel USA. Proto byl Saddám spojencem USA a dostával bez problémů z USA zbraně. Rodiny sebevrahů jsou snad nějaké prašivé? Nebo to má být volání po obnovení fašistických a bolševických metod trestání celých rodin za čin některého z členů rodiny?  Rodiny prostě dostaly podporu, na tom samozřejmě nic není a za podporu terorismu se to jistě považovat nedá.  Z Iráku taky žádní teroristé nepocházeli. Kde byly za Saddáma ty tisíce odvážných Iráckých bojovníků za svobodu - sebevražedných partizánů -  bojujících proti okupantům své země a proti USA kolaborantům v Iráku? Saddám se účastnil veřejných shromáždění na kterých byly tisíce ozbrojených Iráčanů. Stačil by jediný výstřel a bylo by po diktátorovi. Nikdo nevystřelil. Teď by představitelé loutkové vlády v Iráku na takovém shromáždění byli zastřeleni během pěti minut.

Richard III. 24.3.2008 23:07

Poslepováno

Takto nesmyslné závěry může ze známých faktů vyvodit jen trouba. Ostatně i fakta jsou lepena bez ladu a skladu, jen podle autorových choutek.

Franta 24.3.2008 23:00

Souhlas!

Zcela správný a pravdivý článek. Bohužel,proti mým dřívějším předpokladům jsou Topolánek a Vondra prostí volové. Budu muset volit jinak.

emersonskej 24.3.2008 23:02

Re: Souhlas!

Myslíte místo oranžových light komančů volit rovnou rudé komanče ???;-P

jamo 24.3.2008 23:14

Re: Souhlas!

..kdyby tady Franta alespoň už tak trapně dlouho nekydal ty své oranžovorudé bolševické blafy..to každy z té svoloče povinně musí zanotovat, že byl voličem ODS? Blbost z nich čouhá jak sláma z bot, ale skoro každý se pasuje na bývalého pravičáka. Vidno, že Rath je tam stále IN..

StandaT 24.3.2008 22:44

Kylchape

Nulová tolerance v podání ODS znamenala, že nehlasovali pro návrhy ČSSD, ale zachovali funkčnost výborů. Pro politickou práci je klíčová práce ve výborech. Schůze před kamerama byly vždy tak trocchu o divadlu pro voliče. V té době kromě nulové tolerance ODS vypracovala, zveřejnila a zpopularizovala svou Modrou šanci. Dva roky před volbama lidi věděli s čím půjde ODS do dalších voleb.

Nulová tolerance v podání ČSSD znamená znefunkčnění výborů, takže politická práce z PSP zmizela - proto používám slovo destrukce a používat ho budu dále. Nemluvě o tom, že ČSSD kromě nulové tolerance nenabízí žádnou aletrnativu. Nedalo v plac žádnou Oranžovou šanci, Dva roky před dalšíma volbama nevíme o programu ČSSD nic - jen to, že až urve moc, všecho zruší. Takže slovo destrukce je ještě velice mírné a schovívavé k ČSSD.

emersonskej 24.3.2008 23:04

Re: Kylchape

R^

Dotázek 24.3.2008 20:46

qq

Nebyl by ten pan jelínek spíše autor pro Haló noviny?

matěj 24.3.2008 20:45

Klan privatizátorů z ODS

privatizoval samu stranu a pod starou značkou prodává šmejd.

emersonskej 24.3.2008 23:00

Re: Klan privatizátorů z ODS

Když už bych i přistoupil na podobný blud, nezbývá, než konstatovat, že podobné hodnocení sedí daleko spíš na ČSSD a její současnou vládnoucí kliku v čele s Roko Puchejřem prvním !!!:-P

Jimmy Keen 24.3.2008 17:08

Bravo, to je ono,

proti komunismu se nesmí bojovat, jakékoliv uzbrojení je špatné a musíme vyváženě rozvíjet své aktivity všude okolo. Škoda, drahý Jelínku, že jste se nestal rádcem odporného emerického prezidenta Regána (tak to vyslovoval jeden bolševický lampasák). To bychom tady pořád měli bolševika jako vedoucí sílu ve státě. Mělo by to ale jedno drobné pozitivum. Velký Jyrka by náměstkoval v RaJi a vy, drahý mysliteli, byste svoje nápady mohl tak akorát šeptat v noci do peřiny pečlivě se předtím přesvědčiv, zda soudruh nenaslouchá. Hlavně ale nebojovat, neuzbrojovat, mírně se usmívat a Rusku slíbit úplně všechno.

strejda pedro 24.3.2008 16:52

na ja, pane jelinku, vy byste ...

... se mel naucit nemecky ... alespon tak, abyste pochopil, ze vase videni sveta znamenite pripomina vyraz "wie es sich der kleine moritz vorgestellt hat" ...  cili: ze to vidite jako hurvinek ... clovek chape, ze nemate rad trosinku pravicovejsi zpusob vladnuti nez byste ho zastaval vy sam (pravicove to neni) ... ovsem snizit se k utokum ad hominem ...

Starý J. 24.3.2008 16:44

jarda

....Proč šlapat medvědovi na kuří oko ? ...... Buďme přáteli všech lidí světa dobré vůle. Kristus,ne Cézar.....

Dobrý muži, to myslíte po zkušenostech, které máme (jak píšete) opravdu vážně? Vám nestačí ten Mnichov, kdy přesně totéž říkali našibýcalí spojenci Anglie a Francie o Hitlerovi? Že ty naše Sudety jsou jeho opravdu poslením požadavkem? Máte pocit, že fundamentalističtí islamisté jsou lidé dobré vůle? Vždyť Vás ani neznají a jste pro ně bezvěrečné prase a oni mají šířit svoji víru! Vždyť se v neobyčejně barbarském masakru vyvražďovali (Irák - Irán) a vyvražďují stále ( náboženské vraždění v Iráku,vraždění kurdů, atd.)

Svět se začíná znovu polarizovat, Rusko už se probudilo z prohry ve studené válce a Putin mu zvedá sebedůvěru a imperiální choutky. Jsou si jisti svým energetickým bohatstvím. Myslíte, že oni se snad budou ptát (až to opět řádně zdůvodní ohrožením Američany), zda si mohou dát do Brd jeden malý, pro obranu sloužící radar? Zaorálek jim tam půjde osobně vyměřit vojenský prostor!

jarda 24.3.2008 16:58

Re: jarda

Pro takový malý stát jako jsme my,je  nejlepší politika taková, jakou dělá Rakousko. Když se pleteme mezi velmoci, tak první dostaneme po držce. Je to jasné starý ?

Dan 23 24.3.2008 17:01

Re: Re: jarda

Jasně, hezky do teploučka a smrádku, tam se nám nic nemůže stát. Holenku, ty velmoci se nás nebudou ptát, jestli jsme se mezi ně pletli nebo ne.

Jarda 24.3.2008 18:04

Re: Re: Re: jarda

Já bych takový smrádek jako mají Rakušané klidně bral. Vy ne Dane?

huhu 24.3.2008 20:14

Re: Re: Re: Re: jarda

Rakušani byli po WWII v jiné situaci nežli my. Byli obsazeni napůl USA/SSSR. A po smrti Stalina šel Chruščev na kompromis udělat z Rakouska neutrální stát. To byl ten jejich "smrádeček". Tak měli těch 40 let bez komunistů proti komunisty zbídačené ČR náskok. Dneska už v jiné situaci nejsou

Dan 23 24.3.2008 16:59

Re: jarda

R^Naprostý souhlas, ale to ten trouba nepochopí, nebo prostě pochopit nechce.

Ludva 24.3.2008 17:11

Re: jarda

Argumentace typu zloděj křičí - chyťte zloděje. Co my asi tak máme nyní společného ve vojenské oblasti s Ruskem ? Jsme členy NATO a účastníme se amerických vojenských operací s pro nás nejasným cílem. Mají snad na nás Rusové nějaké vojenské požadavky ? Ta situace se ovšem radikálně změní, až tady a v Polsku budou stát americké vojenské základny. Změní to poměr sil a zreviduje výsledky druhé světové války. Kdyby nás padlo 22 milionů, včetně 150 tisíc při osvobození Československa, jako Rusů, asi bychom taky remcali. Aby bylo jasno, nejde mi ani tak o ten radar, ale o nepřátelství, které tím zbytečně vyvoláme. Řekl to i Gorbačov - namíříme na Vás rakety.

Starý J. 24.3.2008 18:03

Re: Re: jarda

Proboha, jak to zreviduje výsledky 2.světové války? To stále hrajete na velmocenské rozdělení světa? Že potud to mají Amíci a odtud Rusové? No to Vám (a rozhodně nejen já) pěkně děkuji! 60 let po válce a Vy mluvíte o revizi výsledků druhé světové války.Já myslím, že byste především rozesmál celou slavnou Evropskou unii!

.... Kdyby nás padlo 22 milionů, včetně 150 tisíc při osvobození Československa, jako Rusů, asi bychom taky remcali.....

A tím jste chtěl říct co? Že jsme navždy jejich gubernií? Jinak tomu Vašemu výroku nejde rozumět!

emersonskej 24.3.2008 23:03

Re: Re: jarda

Tím víceméně přiznáváte, že nás Rusové neosvobodili, ale spíš dobyli na Němcích !!!

Hospoda 25.3.2008 10:52

Re: Re: jarda

Jak začne rusák mířit nakety na nějakej radar tak to velmi svědčí o jediném, že je tom pořád komunistickej rusák a je potřeba si na něj dát bacha.

lukavak 25.3.2008 15:10

Re: Re: Re: jarda

 Hospodo, platím za vás ve vaší hospodě 5 piv. Jen tak dál!

Starý J. 24.3.2008 16:03

To je zase skutečná křeč

....vymýtit komunismus, povýšit vraždění na zápas o svobodu či národní osvobození....Oni ti Mašíni měli své předchůdce, kteří povýšili vraždění na zápas "o beztřídní společnost a spravedlivý společenský řád". Předchůdce, kteří vraždili daleko intenzivněji a v masovějším měřítku. Vymýtili kapitalismus s vykořisťovatelskou buržoasiíí. Nebo se soudruhu Jelínku snad mýlím? Byli snad dříve Mašíni, nebo Vítězný únor?

A on má Váš guru zase svoje nové "průzkumy veřejného mínění", že i ve věci Kosova jde Topolánek proti zájmům občanů tohoto státu? Pokud vím, tak do uznání Kosova se Topolánkova vláda nějak nehrne. A tentokrát Vám nevadí, že okamžitě nekopírujeme nejvlivnější státy Evropské unie a neuznali jsme Kosovo pro jistotu o hodinu dříve (abychom byli těmi správnými Eurohujery) než ony? Nevadí Vám, že v tomto se stáváme onou "černou ovcí EU"? Nebo tentokrát nejdeme v jednom šiku?

Dalo se čekat, že Vám bude ležet v žaludku Topolánkovo skvělé přijetí v Bílém domě, zvláště proto, že tam (není to tak dlouho - po Bushově návštěvě Prahy) odjel Paroubek v naději, o které se z Lihového domu hovořilo jako o velké, že bude Bushem přijat na jednání v Bílém domě, aby se mohlo říkat - vidíte, Klause a Topolánka nepřijal, Paroubka ano. Přece se hovořilo, jakými přáteli se po Bushově návštěvě v Praze stali "George s Jiřím"! Tomu odpovídalo i Paroubkovo neuvěřitelné prohlášení, že Bush je jistě natolik inteligentní státník, že jistě poznal, kdo má v Praze v politice rozhodující slovo! Nebo jste toto jeho vskutku drze sebevědomé prohlášení již zapomněl?

Ovšem největší bombou je Vaše řeč na téma, že se Topolánek ve Spojených státech "přátelil ostošest". Myslíte, že ještě přátelštěji než Paroubek se Stranou BASS?

Nejlepší nakonec:....„Nedopustit, abychom se opět plíživě sunuli do sféry geopolitického vlivu Ruska...." Pakliže to je hlavní snahou Topolánka, pak rozhodně nepracuje proti vůli a zájmům převážné většiny občanů tohoto státu!

emersonskej 24.3.2008 21:22

Re: To je zase skutečná křeč

R^