26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 24.3.2008 11:43

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Pahejle,pravice nemá v ČR vůbec žádnou šanci.Jedině rudí,nebo růžoví,ale nikdy žádná pravice.Tak nenadávejte pořád ODS,která sice není pravici,ale ani ultralevici,které většina z vás tak fandí.Vy všichni by jste sice rádí neplatili žádné daně,chtěli velké platy,žít životem boháču,ale současně  mět všechno zadarmo,jako  údajně v komunismu.Pořád vám ve vaších hlavičkách šumí ten střríbvrný vitr komunistických nemožných  teorií vymýšlencý pro hlupáky.Rozdíl,mezi vámi vzpominaným  zaniklím socialismem,na nynější potentáty je vidět.Za socialismu ste je viděli jen zdálky na tribuně při prvomájových demonstracích,ale o jejích bohatém životě ste vůbec nic nevěděli.Já bych vám opravdu přál vládu ČSSDKSČM a jen bych se ironický šklebil  nad vaší všeobecně stoupajíci chudobou. Kdy už pochopíte,že jste ani za toho socialismu neměli vůbec nic zadarmo.Ani tu lékařskou péči.

H.K. 24.3.2008 12:04

Re: Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

R^

emersonskej 24.3.2008 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Nelze než souhlasit !!! Ovšem obdivuji se komukoli, kdo má ještě tu sílu se zde se socbolševiky hádat. Přesvědčovat je o těchto pravdách je totiž dle mého soudu ztráta času. :-/

Vasekpasek 24.3.2008 9:14

Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ale no tak... Sám pan Paroubek přece povídal, že reformy nebudou mít zdaleka takový dopak na tu nejchudší vrstvu, jak se tváříme. "...bude proto třeba velikého úsilí, abychom našim občanům vysvětlili, jak je ODS ožebračuje..." (ten citát asi není úplně přesný, ale přesně takhle vyzněl).

Takže to, co jste předvedl, je klasické klišé bez argumentů. Bohužel.

Ludva 24.3.2008 9:38

Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Pokud považujete za klasické klišé pokles reálné mzdy u řady profesí, stávkovou pohotovost odborů, obrovskou inflaci a růst cen, poplatky u lékařů, zatažení republiky do dalších kol zbrojení, tak prosím. Rochněte si v tom. A zadlužování pokračuje vesele dále.

hulwat 24.3.2008 11:14

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ludvíček se bude raději rochnit v bolševickém hnoji spolu s falmerrokem a zdůvodňuje to slovníkem RP.

Vasekpasek 24.3.2008 11:46

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ano, za klasické klišé považuji pokles reálné mzdy u řady profesí. Stávková pohotovost odborů mě nezajímá, už jsem si zvykl, že kdykoliv chce někdo udělat něco zásadního pro tuto zemi, tak odboráři křičí (viz například Dušek v 90. letech a jestli mi někdo chce namluvit, že ČD je super podnik...). Obrovská inflace - dobrý vtip... Takhle vláda může zcela jistě za rostoucí ceny nafty, másla a podobně... Poplatky u lékařů jsou fajn, to koneckonců souvisí s tím, co jsem psal o odborech. Zatažení republiky do dalších kol zbrojení - sice tomu nevěřím, ale taky fajn. Jestli se Vám chce koukat, jak zbrojí Rusové, Íránci a vůbec všichni okolo, mít ruce v klíně a hezky se na ně usmívat, je to Vaše věc.

Jen se divím tomu zadlužování. Tedy - divím se, že zrovna Vám vadí. Mně vadí taky, ale je to tak trochu tím, že rozpočet nejde obrátit za jeden rok z minus 100 mld do plusu... A jeslti se vrátí sockom pakáž (a ona se vrátí, hlupáků má tahle země až dost), tak bude zadlužování nejen pokračovat, ale bude mnohem vyšší.

karlos 24.3.2008 11:34

Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ještě mi pověz,která ta chudší menšina to odnesla.Ja jsem penzista a nijak jsem to neodnesl.Pracují a na výplatní pásce mám víc než loni.Stači se podívat na daně.Ty mám daleko nižši .Měl bys mluvit jen za sebe a ne za jiné.

Ludva 24.3.2008 11:51

Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

A odečetl jste z té výplaty 7,5% inflace ?

fake 24.3.2008 8:37

komik opět promluvil,

dejte mu už nějakou cenu, např. "Mudrlant roku", nebo tu "novinářskou křepelici", třeba se už tento onanista nebude tak potit, zaměstnejte ho v té "našívašítývce", tam bude ve své společnosti, jelita Drtinů, pitvořícího nýmanda Železnýho, Jelene přitlač, jsi nepřekonatelný, snad tak Jyrka, kam se intoš Krampol a ten má nastudován i Aha. V tom vašem spolku , té "dělnické universis" musí být velká legra. Píšete ty skvosty, co přednáší poslan. Váňa, vy?

Jarda 24.3.2008 10:10

Re: komik opět promluvil,

Pane "fake" velmi se mýlíte. Pan Jelínek píše v souladu s Pravdou. Radar to je Trojský kůň v Čechách. Podle Boží vůle si svévolníci musí svůj zánik připravit sami. Nemáte tušení, že žijeme v Božím soudu, rychle se blíží vyvrcholení. Vyprovokovat Rusy není takový problém a oni jsou schponi zamést radar i z Prahou. Po pár letech to zde mohou obsadit Němci. Topolánek je nástroj Zla. Rozvedl se se svou ženou, která k němu patřila a dělá zlé věci. Bohužel lidovcům a zeleným jsou milejší jejich koryta, než zájmy národa. Jsme jako ovce vedené na porážku.

Šumavák 24.3.2008 10:42

mám intenzivní dojem,

že Vy Jelínkovi to blížící se vyvrcholení závidíte......

Jarda 24.3.2008 11:23

Re: mám intenzivní dojem,

Svatá prostoto. U zadku máte zapálenou šňůru k atomové bombě a vy si chválíte, jak vám sluníčko  svítí na kokos.>-

fake 24.3.2008 11:44

Re: Re: další komik

promluvil,

Jarda 24.3.2008 11:57

Re: Re: Re: další komik

Fako= pako

emersonskej 24.3.2008 21:34

Re: Re: komik opět promluvil,

Proč mám neodbytný pocit, že jste nějaký ten křesťanský fanatik ...???:-/

Ludva 24.3.2008 8:35

S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

prohlásil drsňácký premiér Topolánek při státní návštěvě Vietnamu na adresu svých hostitelů. V zemi, kde spousta lidí rozumí česky. Opravdu, není nad vychovanou hlavu státu.

Kojal 24.3.2008 8:59

Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

Můžete definovat význam slova tajtrlík? Nikde jsem nenašel vysvětlení, co to slovo znamená. Máte snad dojem, že rodilý vietnamec rozumí tomuto výrazu lépe, než rodilí češi? ;-P

Ludva 24.3.2008 9:11

Re: Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

Proč já ? To se zeptejte premiéra, co tím myslel. Třeba chtěl říct, že jsou jedničky.

standaT 24.3.2008 9:54

Re: Re: Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

Vy berete BL jako relevantní zdroj? 8-o Pak bych chápal, Vaše názory.

Ludva 24.3.2008 10:54

Re: Re: Re: Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

když není jiný zdroj, beru ten, co je. A vcelku mi to k premiérovi sedí. Vám ne ?

jamo 24.3.2008 22:58

Re: Re: Re: Re: Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

..mně to zase sedí k BL a potažmo k vám..takže kydy..

Ladislav 24.3.2008 8:31

Co se naučil, nezapoměl

Podle nezaručených zpráv , z dobře informovaných kruhů se proslýchá, že pan Topolánek studoval vojenské gymnazium, asi v něm něco zbylo , podle toho jak se chová.

Ludva 24.3.2008 8:50

Re: Co se naučil, nezapoměl

Jaké nezaručené zprávy, to jen sám Topolánek se snažil tuto kvalifikaci zatajit. Absolvoval s výborným prospěchem, tři jedničky a dvojka. A také pochází z výborné komunistické rodiny, otec předseda závodní organizace KSČ, matka sekretářka krajského tajemníka Mamuly. Od vstupu do KSČ ho prý uchránila jeho žena, která pohrozila rozvodem, když vstoupí. Odvděčil se jí.

pahejl 24.3.2008 10:18

Re: Re: Co se naučil, nezapoměl

neni se cemu divit, bolsevicke praktiky jimiz vladne a ostentativni pohrdani obcany, ba svymi volici davaji tusit ze ho doma v komouskem duchu vychovali velmi poctive Rv

jirka.s. 24.3.2008 10:24

Re: "Podle nezaručených zpráv , z dobře informovaných kruhů ..."

Kouzelné, ládíku! ;-D

Jarda 24.3.2008 11:42

Re: Co se naučil, nezapoměl

Kdyby byl Topolánek v té době u PS, tak si mohl proti Mašínům jako velitel čety pěkně zastřílet. Národ se ohnul. aby přežil, chyba, trpěli jsme za to 40 let, ale Mašíni  byli vrazi. Utéci se dalo bez obětí. !! 

Bíba 24.3.2008 8:15

Pane Jelínku,

jste takvý blb ve skutečnosti,a nebo ty své neuvěřitelné výplody píšete pouze pro své uživení?Nejen v tomto článku,ale i v jiných na mne dýchly úvodníky Rudého práva před dvaceti lety.Pro mne jsou Vaše výplody nestravitelné.Na druhou stránku je dobře,že Vám to uveřejňují.Je totiž vidět jaké choré mozky jsou ideology levice.

Kojal 24.3.2008 7:49

Já ho teda nečtu ze zásady!

 Vy jste Jelínka četli?8-o8-o Já teda ho nečtu, protože to ani pravicově myslícímu člověku nejde strávit, co on vyplodí. Ještě za časů Zemana se dalo jakž takž polemizovat s levicovou ČSSD. Za Špidly začínali být směšní, za Grosse odporní a za Paroubka začli být nebezpeční. Nebezpeční ne pro pravici, ale pro celé Česko. Jsou bezpečnostním ohrožením republiky a polemika s nimi není možná jakákoliv. Paroubek nadiktuje a členská základna hýká jeho slova, jak je on kontrolovaně požaduje.

 Jelínek je Paroubkovou hlásnou troubou. Nic víc! Co Paroubek vyplivne ze své huby, to Jelínek jen přežvýká a naservíruje čtenářům. JAK TO MŮŽETE KONZUMOVAT?! A takhle poránu zvlášť.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 24.3.2008 7:22

pane Jelinku

Uzbrojit a zastrašit nepřítele, vymýtit komunismus, povýšit vraždění na zápas o svobodu či národní osvobození.

Uzbrojit a zastrašit nepřítele - souhlasim

vymýtit komunismus - souhlasim

povýšit vraždění na zápas o svobodu či národní osvobození - v tom jedinem se shodneme, ze to neni spravne, i kdyz s muslimskymi (i jinymi fanatiky) se bohuzel nic jineho asi delat neda.