29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Smrtící koktejl

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Borek@exil 25.2.2008 0:54

Jde o slávu zaslouženou.

Tak pravila politická prostitutka, posledně viděná na bolševické kandidátce.

IS 25.2.2008 1:04

Re: Chybí argumenty , nastupují nadávky ?

Borek@exil 25.2.2008 3:48

Re: Re: Chybí argumenty , nastupují nadávky ?

Nadávky? Proč? Vyjebat s voliči za účelem zisku (politicko-finančního) je více nemorální než běžná prostituce. Takže spíš superprostitutka Bobošíková.

Ivan 25.2.2008 10:50

Re: Jde o slávu zaslouženou.

A co takhle zaujmout stanovisko k situaci seniorů a ne vylévat svou nenávist k osobě poslankyně Bobošíkové (nebo její úspěšnost i přitažlivý vzhled tak vynervovaly zamindrákovaného diskutéra?)? 

clay 25.2.2008 0:45

bobo

je to čím dál řidší...;-(

chytrý horák 25.2.2008 1:39

Re: bobo

na to prý pomáhá čokoláda, bohužel asi jen, když do jde spodem.

JC 25.2.2008 0:42

Ať je jaká je, ale v tomto ohledu má pravdu!!

Kdyby ty poplatky byly určeny k posílení systému zdravotní péče, tak by snad lidem až tak moc nevadily. Jenže pan Julínek je velkoryse daroval lékařům a lékárníkům k volnému použití (dovolená, auto, luxusní bydlení, paráda).

Mimořádně smutné je, že na výrazné zvýšení kvality soukromého života vybraných skupin musí povinně přispívat i malé děti vč. novorozenců a stařečci nad hrobem, žmoulající v kapse pár drobných - zbyteček z důchodu po zaplacení všech nezbytných poplatků. A páni poslanci s ročním příjmem přes 1 mil. Kč tento paskvil bez uzardění schválili !!! .

Pavel Kořenský 25.2.2008 4:03

Re: Ať je jaká je, ale v tomto ohledu má pravdu!!

No tak pohněte zadkem a vydělávejte také přes 1 mil. Kč ročně a tyhle prkotiny vás trápit nebudou.

Když si to dokáže vydělat takový Paroubek (78.000 měsíčně, kdo z vás to má ???), dokážete to jistě také, zejména když uvážíme, že PSP ČR je jen banda ulejváků, kteří umí jen chlastat za státní peníze a konsumovat levné jídlo v poslanecké kantině.

JC 25.2.2008 7:34

Re: Re: mne osobně do toho nepleťte

Jestli jste si nevšiml, tak mluvím o starých lidech a o dětech:-P.

BTW že se ale ti chudáci poslancové za ten svůj milión nadřou (přítomnost na pracovišti není pro ně povinná) a přitom nemocenská za 100% platu, bydlení, doprava a výlety kamkoli na světě zdarma ;-€

drak I 25.2.2008 7:46

Re: Ať je jaká je, ale v tomto ohledu má pravdu!!

:-D:-D Pan Kořenský je silně zapšklý. To snad není ani možné, že by člověk s takovou všobjímající nenávistí mohl chodit  po světě. Užil jsem si v minulých letech taky svoje, dnes už je mi 7O, na školu po složení talentovek jsem se stejně nedostal, ale nakonec jsem si v životě našel  svoje místo. Nejásám, ale současná politika  ve zdravotnictví, jakou předvádí Cikrt s Julínkem mě taky nadzvedává, a;-O;-O říkat v dnešní době, že děti by se měly zplna starat o rodiče je v kapitalismu 2O. let čirá utopie!

nosál 25.2.2008 0:20

a tohle

by mělo být PREZIDENT?

IS 25.2.2008 0:32

Bobošíková je dáma europoslankyně

Reprezentuje Českou republiku jako president V.Klaus, i když na jiné úrovni. Není důvodu pochybovat, že by funkci prezidenta nezvládla.  Hrubé nespolečenské útoky jsou bezpředmětné, usvědčují jejich autory jen z omezenosti.

chytrý horák 25.2.2008 1:54

Re: Bobošíková je dáma europoslankyně

co Vás žere? řekl bych, že zde nikdo nepochybuje, že by to nezvládla:-)

Emil Kopčil 25.2.2008 7:25

Re: Re: Bobošíková je dáma europoslankyně

A pohled na ni by byl rozhodně příjemnější, než na nějakého dědka.

Jiří Bakkal 25.2.2008 9:49

Re: Re: Re: Bobošíková je dáma europoslankyně

Zejména, když si vezme rudý kostýmek a na uši navěsí třešně!

drak 25.2.2008 14:46

Re: Re: Re: Bobošíková je dáma europoslankyně

:-P:-P A v politice by se objevilo trochu sexapealu!!;-O

IS 25.2.2008 0:19

Škoda šutrů

J. Franěk Právo 21.2.2008 V dobách, kdy o moudrost byla nouze, bývalo zvykem tesat pozoruhodné výroky významných osobností do kamene, aby zachovány zůstaly příštím generacím. Soudobá informační společnost už často ani nejpozoruhodnější plky nevnímá, zato o kvalitní kámen je nouze.

Vezměme si kupříkladu úžasný výrok populárního mluviče ministerstva zdravotnictví Tomáše Cikrta, podle něhož si mlsní senioři v domovech důchodců dopřávají příliš mnoho léků, marnotratně za ně utrácejí a pak vlastní vinou trpí nedostatkem peněz. To by za trochu kamenické námahy stálo. Jenže Cikrt by dokázal zaměstnat batalión kameníků a spotřeboval by už jednu stěnu Cheopsovy pyramidy (jeho šéf pak druhou), ale především je tu sporná originalita. Něco v tom duchu přece řekla už královna Marie Antoinetta, když hladové pařížské chudině, bouřící se kvůli nedostatku chleba, doporučila baštit koláče.

Melein 25.2.2008 0:18

Jseš ale Bobo,

a žvaněním si nepomůžeš. ;-D Takovéhle tvé zarudlé hovadiny mohou opravdu spolknout pouze ti, kteří tě do parlamenru EU volili! Jenom tiše doufám, že se jim v těch jejich makovicích konečně rozsvítilo (i když podle těch různých průzkumů veřejného mínění asi ne, ale to patří do jiné kategorie!). Jsi a asi navždy zůstaneš Bobovize i kdybys pro ten prazláštní plátek Metro už nenepsala ani jediný řádek!

IS 25.2.2008 0:26

Meleine, Bobošíková je dáma europoslankyně.

Reprezentuje Českou republiku jako president V.Klaus, i když na jiné úrovni. Názorná ukáka, jak vulgárně se chová  pravicový demokrat.

Melein 25.2.2008 1:31

Re: Meleine, Bobošíková je dáma europoslankyně.

reagovat

Meleine, Bobošíková je dáma europoslankyně. : Fakt jste mne dostal. ;-D To si skutečně myslíte? ;-D;-D;-D Europoslankyně Bobošíková přímo na tapetě! A že je dnes europoslankyně bych typovala, že jí moc nesvědčí! Sorry, takové nemusím.

Pavel Kořenský 25.2.2008 4:08

Re: Meleine, Bobošíková je dáma europoslankyně.

No, proberte to s Alfonsem. Ten o kus výš důrazně a barevně popisuje jak Bobošíková bojuje proti pravicové modré genocidě.

Až se soudruzi shodnete na barvách, dejte mi vědět. Udělám si u jejího jména patřičně barevný puntík. :-))))

J.M. 25.2.2008 13:26

Re: Meleine, Bobošíková je dáma europoslankyně.

Jak jste na to přišel, že Bobošíková je pravicový demokrat? Nebo je to nadávka? Bobošíková není ani napravo, ani nalevo, ale je jako Švejnar, chvíli tam, chvíli zase onde. Ale zájem mají stále stejný.

Ivan 25.2.2008 10:48

Re: Jseš ale Bobo,

A co takhle zaujmout stanovisko k situaci seniorů a ne vylévat svou nenávist k osobě poslankyně Bobošíkové (nebo její úspěšnost i přitažlivý vzhled tak vynervovaly zamindrákovaného diskutéra?)?