26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Sežrali mu to i s navijákem

Mají se prý ctít tradice. Říkala to moje maminka a také „soušky“ učitelky ve škole. Ostatně dodnes to omílají mnozí krasoduchové v tzv. lepších novinách. Ovšem jsou tradice takové a onaké.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kočvar 23.10.2021 1:54

Pane Vlku, Vy jste smířen s tím, že president rozehrává takovéto hry a uvrhuje celou zemi ve zmatek, aby si vystřelil ze svých politických odpůrců? Kde to jsme, v Rusku za Ivana Hrozného?

Němcová řekla, že Zeman byl u korunovačních klenotů opilý, až v roce 2014. Dávno potom, co Zeman jmenoval Rusnokovu vládu bez podpory v Poslanecké sněmovně. To, že si Zeman vytvořil vlastní vládu v naději, že její ministři uspějí za SPOZ ve volbách, bylo nechutnější než sebevětší opice.

K. Kovařovic 23.10.2021 5:36

Poznámka: Němcová to o opilosti Zemana říkla hned ten den, kdy Zeman vrávoral u klenotů. Akorát novináři to napsali až v roce 2014, jak říkáte. To je rozdíl ne ?

J. Kočvar 23.10.2021 14:42

Když jsem to psal, tak jsem si to ověřoval, a počátkem listopadu 2014 její prohlášení jako novinku zveřejnily Parlamentní listy, Aktualne.cz, Novinky.cz i další média. Zdroj nepřátelský paní Němcové píše doslova:

"Že by snad byl opravdu pod vlivem alkoholu, to však tehdy nikdo z přímých účastníků nepotvrdil. A už vůbec ne tehdejší předsedkyně sněmovny Němcová: „Viděla jsem to, co vy. Závěry si udělá každý sám,“ řekla tenkrát serveru Lidovky.cz."

https://kldev.krajskelisty.cz/praha/obvod-praha-1/6860-nemcova-z-ods-vytahla-po-roce-kauzu-korunovacni-klenoty-a-odpoved-od-ctenaru-mirko-to-radeji-necti.htm

K. Nový 23.10.2021 0:47

Tak, tak.

Co jsme se dozvěděli:

- Zeman zcela jasně ukázal, že je schopen vykonávat ústavní povinnosti.

- Buď ředitel VFN v dopise lhal nebo jeho tvrzení Taiwanec dezinterpretoval. Je třeba získat přesné znění dopisu ředitele VFN!

- Vondráček ukázal, že se nebojí.

- Babiš pokáráním Vondráčka za návštěvu Zemana ukázal, že se posere, kdykoliv se na něj někdo špatně podívá.

- KDU-ČSL tvrzením, že nepodpoří Vondráčka do vedení sněmovny, ukázali, že jsou opravdu demožumpa. Předseda sněmovny se může s prezidentem scházet kdykoliv se na tom dohodnou. Stejně tak premiér, předseda senátu či ústavního soudu. Nemocnice nemá právo jim v tom bránit.

- Zemanova stanoviska o novinářích se ukázala jako pravdivá.

K. Kovařovic 23.10.2021 5:31

Souhlasím až na to, že pan Vondráček prohlásil, že když se Babič na někoho zlobí tak to vypadá jinak.

J. Brunner 23.10.2021 0:30

R^