27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skep/ticus Maxi/m/us 30.4.2007 16:19

Pardón, na Vás jsem zapomněl, AeroKarlel :-)

;-D

jirka.s. 30.4.2007 16:31

Re: Pardón, na Vás jsem zapomněl, AeroKarlel :-)

Chudáčku jedináčku! S/e/r/e tě, že mám tolik příbuzných? No to bude asi tím, že si  ten tvůj fotr rozmyslel stvořit něco dalšího  jako jsi ty. Konec konců jsem ti to už napsal, holt za bráchu si budeš muset adoptovat třeba Putina! I když je fakt, že tady na Psu bys nějakého toho adepta také našel!

P.S.: Jo, abych nezapomněl, na věšení musí být vždycky dva!

Sk/epticus Maxi/mus 30.4.2007 16:38

Takže otečkovaný jirka sirka je cikán, hm, žádné překvapení.

Na Vaše věšení stačím sám, ale když tak řeknu bráchovi i kamarádům, ať to hned můžeme oslavit, že je o jednoho zhrzeného komouše míň. ;-D

jirka.s. 30.4.2007 16:45

Re: Takže otečkovaný jirka sirka je cikán, hm, žádné překvapení.

Tak hochu, tebe kdybych neměl na Psu, tak si Tě budu muset namalovat na zeď a koupím si šipky! Jenom bych rád věděl, kde bys chtěl splašit toho bráchu a hlavně ty kamarády. Od něčeho takového jako jsi ty, musí nutně každý zhnuseně utéct!

Skep/ticus Maxi/mus 30.4.2007 16:50

Takže Vás nejenom vykopli ze strany, ale ještě z domova, hm, na cikána výkon :-)))

;-D;-D;-D

jirka.s. 30.4.2007 17:07

Re: Takže Vás nejenom vykopli ze strany, ale ještě z domova, hm, na cikána výkon :-)))

Septiku, tvé myšlenkové pochody jsou opravdu neskutečné. Ty jsi schopen na repliku:" To máme dnes hezky!" prohlásit :"Vy jste duší řiťolezec a ustrašený kolaborant."  A nejstrašnější na tom všem je, že těm svým žvástům věříš a navíc, kdyby tě tady poslalo do (Y) a napsalo ti, jaký jsi nehorázný blb třeba tisíc lidí najednou, tak jim věřit nebudeš! No, ale konec konců, to už je jenom a pouze tvůj problém, i když je fakt, že pravděpodobně na tvé léčení musím přispívat i já! Ale za tu srandu to zase stojí! 

Skep/ticus M/axi/mus 30.4.2007 17:14

Tak proč se nesmějete zapšklý primitive, když to tak vehementně deklarujete? :-)))

;-D

jirka.s. 30.4.2007 17:40

Re: Tak proč se nesmějete zapšklý primitive, když to tak vehementně deklarujete? :-)))

A to by ses, demente, divil, jak já se směji! Já na to totiž nepotřebuji smajlíky!

Sk/epticus M/axim/us 30.4.2007 19:48

Jasně :-)))

;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 30.4.2007 21:51

Re: Re: Takže Vás nejenom vykopli ze strany, ale ještě z domova, hm, na cikána výkon :-)))

K nám chodí sousedi a sedíme u PC i 3-4 lidé a čekáme, co zase ze septiku vysmrádne. Strašně se tím bavíme a řehtáme se až k pláči. Pozor, Jirko S. - budeš viset vedle mně i s oakmanem a AeroKarlem - nevím, jak to ten pako chce zvládnout! Jenom aby sám jednou nevisel za koule v ;-Dprůvanu! Hihihihi!

Kobylka Lajda 30.4.2007 21:46

Re: Bolševická kolaborantská chátra se nezapře takové Oakmany, Kobylky_Lajdy, jirky.s. apod. bez milosti věšet

Hahahahá - ty tak můžeš věšet jedině své pos....é spoďáry nebo trencle na šňůru! To tě štve,  že už to nefunguje jako v 50. letech, už se tě nikdo nebojí ani jako domovního důvěrníka - nemůžeš lidem vnutit svůj názor. Já ty  ruďochy znám, jak chodí zachmuření, protože je vývoj poslal na vedlejší a ještě slepou kolej. Věšej sebe, synku, věšej , prokážeš tak lidstvu neocenitelnou službu! ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

oakman 30.4.2007 14:08

To Andy X

Pokud nepřestaneš, uveřejním tu tvojí adresu a jméno.... uvidíme!!

ladik53 30.4.2007 14:05

Spojenci

Proč by nešel americký radar s českou obsluhou. Jsme přece spojenci v NATO. Nabízeli nám třeba F16 a bez podmínky, že je musí pilotovat američtí piloti.

AeroKarel 30.4.2007 15:13

Re: Spojenci

Třeba o. Zatím se jedná, zda se má začít jednat.

AeroKarel 30.4.2007 15:14

Re: Re: Spojenci

Třeba jo!

xtl 30.4.2007 14:04

Komu bude úzko

"Až k tomu začne vysychat ropa a Západ se přeorientuje na jiné zdroje, bude státům fungujícím na vývozu drahé ropy úzko." Otázka je, komu bude potom úzko. Vždyť dosavadní blahobyt vyspělých zemí je založen na využití zdrojů energie, mezi nimiž ropa zajímá přední místo. Skutečně si myslím spolu sautorem, že bude úzko, nikoliv však vývozcům ropy, ale jejich dovozcům. Že tomu tak je již nyní, ukazují stále rostoucí ceny ropy, kdyby bylo úzko vývozcům, ceny by přece klesaly. Ten, kdo kontroluje území se zdroji ropy, má a bude mít nepochybnou strategickou výhodu, a Američané si to velmi dobře uvědomují, proto posilují v souladu se svou zahraniční doktrínou vojenskou angažovanost takovým způsobem, aby vpřípadě nutnosti mohli beztrestně vojensky zasahovat.

miki 30.4.2007 14:25

Re: Komu bude úzko

úzko bude všem. My si řádně utáhnem opasky, no a vývozci ropy (myslím ty blízkovýchodní) začnou znovu kočovat.

mel 30.4.2007 13:49

radar

Zbytečně se čecháčci hádáme. Radar bude, o tom je už rozhodnuto, naši politici to rozhodnou bez nás. Vondra to řekl jasně. I když si myslím, že  Ameriku radar lépe chránil, kdyby byl někde na východním územím USA  a případné Iránské rakety by sestřeloval nad Atlantikem a ne nad námi.  I když většina stejně moc nevěří, že jde o iránské rakety. Taky jsme si zbytečně udělali silného nepřítele a ze sebe cíl. Takže se můžeme do krve dohadovat, kdo má pravdu ,výsledek bude pro všechny stejný.

Sk/epticus Ma/ximus 30.4.2007 14:02

Radar je podružný, důležitá je vojenská základna a následné vytvoření sféry vlivu

Radar, může být klidně také v Polsku. Těch pár kilometrů nic neřeší.

oakman 30.4.2007 13:29

Odpolední výcuc z místní lidové tvořivosti.

1. Je "kolaborant", sionista, bushmenista každý, kdo proti vůli levicového dobytka a hlavně jeho nejistého pasáka Jiřího souhlasí s tím, abychom se domluvili na jisté spolupráci. Ti samí tu jinde vykřikují, že jejich vlastních 20 let života s rypákem po obočí zabořeným do vlastních morálních výkalů tichého souhlasu s okupací jinou bylo jen "nutnému přizpůsobení se" režimu. Čím více kpoblití charakter, tím více "argumentů".

Někteří jedinci si tu pletou příčiny jejich vlastní bídy. Vždy, když čtu o spiknutí židů, zednářů a jiných, je to výplod jedince, který svými názory obecně zapadá do schématu xenofobního neurasthenika nebo je to jen povahový nácek, a ti ,ajk známo, patří v každé civilizované zemi do díry. Vážení rasoví hlasatelé, jen tu ukazujete míru vlastní tragedie.

3. Mnozí tu navrhují postavit "na truc" další Temelín. Kdyby jste nebyli hlavy vypatlané, tak by vám došlo, že tu už od roku 48 vládnete, stavíte, myslíte a konáte zejména "proti někomu" nebo "na truc". Pak také provoz JETE vypadá, že hlavní úlohou je vytáčet Rakušáka a až někde potom je funkce základní - spolehlivě dodávat el. energii.

4. S Rakušáky jsme si kvit - také nás nejvíce potěší každá další blamáž na jejich straně. Takový příklad toho středoevropského "positivního" myšlení....

Ske/pticus M/axim/us 30.4.2007 13:43

Zase jeden z řady místních zatrpklých emigrantů, co nemá, co říci a tak si přišel alespoň postěžovat a zanadávat :-(

miki 30.4.2007 13:50

Re: Zase jeden z řady místních zatrpklých emigrantů, co nemá, co říci a tak si přišel alespoň postěžovat a zanadávat :-(

Zase jeden z řady místních zatrpklých komoušů

Ske/ptic/us Max/imus 30.4.2007 13:57

miki, máte zcela špatný odhad :-)

miki 30.4.2007 14:06

Re: Re: Zase jeden z řady místních zatrpklých emigrantů, co nemá, co říci a tak si přišel alespoň postěžovat a zanadávat :-(

to není odhad, ale jistota!

Sk/epticus Ma/ximus 30.4.2007 14:48

Jistota hňupa, mikiho :-)))

Harpyje 30.4.2007 13:53

Re: Zase jeden z řady místních zatrpklých emigrantů, co nemá, co říci a tak si přišel alespoň postěžovat a zanadávat :-(

Zkuste vyvrátit příspěvek vlastními argumenty, pokud nějaké máte (myslím, že ne), anebo mlčte. Ten kdo z neodstatku argumentů rozdává nadávky na všechny strany, jste Vy.

Skepti/cus Max/imus 30.4.2007 13:56

Všechny ty "argumenty" jsem tu vyvrátil x-krát, takže dnes vynechám a trvám na tom, že jde o typického emigrantského ukřivděnce

Ostatně jste na tom podobně.

oakman 30.4.2007 14:02

Pokud jsou Královské Vinohrady dostatečnou pevností proti maločešství

má emigrace je chimérou. Žil jsem v cizině, protože jsem tam pracoval, nikam jsem utíkat nemusel. No před tím? To bych zase přišel o pohled na ty dlouhé listopadové ksichty před lety. To že žiju v jiném světě než ty, je evidentní. Je pouze tvým dalším tvm omylem si myslet, že to v Praze nejde. To jen v okolí Prahy (ČR) si někteří domorodci myslí, že EU jim dá právo si založit první rezervaci aboriginálních idiotů založenou na chudobě ducha, těla i statků a nekonečné nenávisti k čemukoliv, co mi nejde pod vousy.

Nakonec, Skeptiku, vaše generace se povětšinu svého života chovala tak, že dnes ztrácí jakékoliv právo dále mrvit život generacím, kterým ráčila prožrat nejen přítomnost, ale i budoucnost. Kdybychom vás měli soudit za vaši minulost, byla by vaší budoucností smrt hladem. To by ovšem bylo z našeho hlediska jen trapné vyvrcholení vašeho bezcenného života. Práci Čest!!!:-D

Ske/pticus Ma/ximus 30.4.2007 14:55

Kolik si myslíte Vy kosmopolitní hňupe, že mi je? :-)))

Jestli jste za minulého režimu dlouhodobě pracoval v zahraničí, tak jste byl prověřený komouš a jestli po listopadu, tak si svá moudra i EU strčte někam, protože v zahraničí dělá a žije kdekdo a na další socialismus tady nejsem zvědav.

AeroKarel 30.4.2007 15:19

Re: Odpolední výcuc z místní lidové tvořivosti.

Ne, kdepak, Temelím holt je na výrobu elektřiny, a to také činí. Ani dostavení dalších dvou bloků není "natruc", ale na elektřinu. Natruc může být pozvání Rakušáků na slavnostní kolaudaci.