28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lifo01 23.5.2009 18:54

Re: Jde to i bez vulgarity.

ty ani netušíš, že mi absolutně maximálně mluvíš z duše...tohle je...tohle je zcela výstižné a hodí se to zrovna v této době, kdy se má konat dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Mistr Jan Hus 14.5.2009 12:18

Bartoni, ty jeden modrý politruku!

;-D;-D;-D

Nalim. 13.5.2009 22:52

Lisabonská smlouva

Neratifikovat Lisabonskou smlouvu je cílem KGB . I ten známý  miliardář své pochybné jmění  nabyl v Rusku! Jak, to je další otázka. Myslím že byl vyslán  aby zabráni lsjednocení Evropy , tím by byla  pro Rusko  snadnější kořistí pan Klaus   si s ním notuje.  Ach Bože kam nás ještě to vše dovedou?

Mišák 12.5.2009 0:24

Re: Jen houšť

To by ale ještě měla k obžalobám z velezrady přičíst i Anglickou královnu. 

jh 11.5.2009 23:27

Jen houšť

"Nevím o tom, že by někdo v Polsku či Německu v podobném postavení jako

senátorka Gajdůšková, obviňoval prezidenty Německa či Polska z

velezrady v případě, že nepodepíší tuto smlouvu."

Nic nebrání paní senátorce v tom, aby neobžalovala z velezrady i tyto pány.

Vašek 11.5.2009 23:13

Re: autorovi

Každej z nás má právo na názor. Otázkou je, či názor je správný. A ten názor paní Gajdůškové patří mezi ty nesprávné. A vo to go.

JardaB 11.5.2009 23:01

Re: O jednom hlopém kohútovi

Na mé gusto se vyjadřuje příliš ˇšťavnatě".Ale s obsahem lze souhlasit.Bubu ,jen tak na okraj-inženýrský titul se nezískával na VUMLu.

těchňik 11.5.2009 22:38

Re: Václav Havel pravdivě prohlásil, že svrhnout Topolánkovu vládu

Máte to bohužel marné. Nepitomce oslovovat nemusíte, a u pitomců to stejně nemá smysl právě proto, že jsou to pitomci. A pitomců je (viz Gaussova křivka) víc, než nepitomců. Ach jo ... :-/

BUBU 11.5.2009 22:14

Re: O jednom hlopém kohútovi

Ale pane inžinýre to byl VUML co jste vyštudoval?

Nebo kykyna?

Ing Josef Chromík 11.5.2009 21:37

O jedné ,hloupé slepici.

To je vidět, jaké osobnosti si ČSSD vybírá na kandidátky do senátu. Hloupější slepici se asi těžko dalo vybrat. Ale vždyť i celý Paroubek býávalý Pingl se chová jako diktator, ale jeho hlava to je úplně vakuum, jako makovice. Když byl premierem tak jen cizákům podlézal do zadele protiu pánu prezidentovi, co ani v době minulého režimu tak nelezli do prdele Moskvě žádní bolševici jak on lezl Bruselu (třeba buzerantský zákon).  Teď zas Lisabon. Vždyď to je úplný vazal cizáků. Hanba i celému Paroubkovi, nejen hlopé slepici Gajdůškové.  G. 

Rak 11.5.2009 21:02

Václav Havel pravdivě prohlásil, že svrhnout Topolánkovu vládu

byla PITOMOST ! Dodávám, že jen jedna v nekonečné řadě jedné pitomosti za druhou, kterou tu strana sociálně demagogická předvádí. Pitomosti dělají pitomci.

Proč chcete volit pitomce ?

vlada 11.5.2009 19:18

autorovi

Paní Gajdůšková má právo na svůj názor jako Klaus.

Akorát že ten jeho patří ke straně lži a nenávisti

Pinochet 11.5.2009 18:25

Pí senátorko :

Vyhrožovat prezidentovi to není jenom na omluvu to je na složení mandátu ! To si za protektorátu nedovolili ani okupanti vůči Háchovi ! A nebo bylo opravdu na vás moc teplo jak říká váš šéfík z RáJe ;-€

Pinochet 11.5.2009 18:14

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

Blbečku komoušskej (Y)Rv

arlon 11.5.2009 18:03

pane čech,

dělejte si prdel s velezrady na díle Haška, tam to prožívá Švejk, tady je to blábol. Von ten prezident není váš žádný zajatec, pane Čech. Takové ptákoviny co tu píšete vám vyprávěli na vokovické Sorboně ne?Rv(Y)(Y)(Y)

zeolit 11.5.2009 17:25

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

http://zpravy.idnes.cz/lisabonska-smlouva-je-mrtva-notovali-si-sobotka-a-klaus-v-lanech-p8t-/domaci.asp?c=A080805_152944_domaci_adb

dino 11.5.2009 16:26

Re: Obvyklý propagandistický blábol.

Jdi domů Ivane.(Y)

dino 11.5.2009 16:17

Re: je obecně známou věcí, že v poslední době ztrácí nervy nejen ČSSD,

R^

www.jiri 11.5.2009 16:13

Re: Jediné řešení-abdikace

Hitler nebyl žádný socialista, ale nacionalista, jemuž kapitalisté financovali armádu. Hitler neznárodňoval majetek kapitalistů, ale naopak.  Hitler pouze likvidoval celé národy  a začal Židy pokračoval Romy a Slované by byli jako další méněcenný národ na řadě. Vy máte každého kdo má jiný názor než vy za socialistu a bolševika, opravdu inteligentní a vdělaný pohled na svět.

pra 11.5.2009 15:47

Re: Jediné řešení-abdikace

Války vyvolávají socialisté - viz socialista Hitler, protože chtějí krást. Kapitalistům se to nevyplatí. No Klaus je spíše kapitalista, vím bolševiky to nekutečně štve.

Kecal. 11.5.2009 15:45

Re: je obecně známou věcí, že v poslední době ztrácí nervy nejen ČSSD,

R^

realista 11.5.2009 15:35

Re: Zadne nervy, pouze mala ukazka / žít a nechat žít

Tým pod vedením oxfordského profesora Davida Stucklera došel k závěru, že překotná privatizace si vyžádala v bývalém komunistickém bloku životy přibližně jednoho milionu mužů v produktivním věku.

S jednou krizí si svět poradí, ale co když se jich sejde víc? Hlavní vědecký poradce britské vlády, profesor John Beddington varuje, že kolem roku 2030 postihne lidstvo znásobený efekt několika krizí najednou, které budou souviset s nedostatkem potravin, pitné vody a energie.

Právě současná krizová situace ukázala, že spoléhání se jen na moudrost hrstky „renomovaných“ ekonomů, kteří „vědecky“ řídí armádu poslušných zaměstnanců (ve smyslu F. Taylora před 100 lety), by bylo pro občany současného demokratického státu velmi nemoudré (MP 09)..

Konkurenceschopnost ekonomiky dle M. E. Portera. Jakékoliv rozumné protikrizové opatření vedoucí ke snížení negativních sociálních dopadů ve společnosti by proto mělo být současně posuzováno z hlediska dopadů na dlouhodobou konkurenceschopnost ekonomiky!

www racek 11.5.2009 15:30

ztrácí nervy? ale vůbec ne ... naopak

nechávají ods pracovat za sebe. a ods se činí náramně.

tak furt nechápu, co je vám tedy všeobecně známo ...

JJ 11.5.2009 15:21

Zadne nervy, pouze mala ukazka toho, co nas ceka,

pokud k tomu dostane prilezitost. Evidentne uz se nemuzou dockat.

Harry 11.5.2009 14:53

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

No ja toho nejsem odbornikem, ale neco jsem cetl o tom, ze prezident nepodepisuje zakony proto, ze s nimi souhlasi, ale podpisem potvrzuje, ze se jimi bude on, vlada, soudci, policie a obcane CR budou ridit. Cili Prezident neni nutnym schvalovacim clankem, ale vyhlasovacim. Trebas se mylim.

honzak 11.5.2009 14:02

je to patrně

způsobenou rychlou změnou tlakové tendence, ale dneska jsou rudé gardy v obzvláště silné formě! Jen tak dál soudruzi! V semknutém a nerozborném šiku jistě toho Klause převálcujete a oslavíte to na Staromáku pochodem s flintičkama a s rudými páskami na rukávech.

Klaus jistě není dokonalý (kdo je?). Ale vaši šéfíci jsou ještě horší.

Pamětník 2 11.5.2009 13:56

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Paní Gajdůškovou jsem nevolil,netvrdil jsem ani,že její výrok byl příliš šťastný,ale podle ústavy jsme občané této země všichni,včetně Klause.Nevidím důvod,proč bychom měli do senátorky Gajdůškové kopat a řadě jiných občanů řadu věcí tolerovat.Občan prezident dostal před rokem a půl od soudu doporuční,aby jmenoval mladého soudce Langra,ale projevil se jako prezident.Prostě ho nechce a konec. Nebudeme polemizovat zda má právo "soudružka hokynářka"Gajdůšková kritizovat občana prezidenta Klause.Nevím čím přičiněním se dostali do významných politických míst i jiní hokynáři,ale bylo to podle zákona.Jenom si myslím,že naše demokracie se s tím nedokázala vyrovnat a znovu opakuji:"Kdo má jiný názor je darebák",ale potud,pokud mi to vyhovuje.Rozhodně se nesnažím nikoho zastávat,ale hlavně ne urážet.

Jirka 11.5.2009 13:43

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

Jen taková malá vsuvka: ve slově "przident" vám chybí "n".

RomanL 11.5.2009 13:12

Re: Gajdůšková

Jejda, paní učitelko, co vy tady, já jsem myslel, že učíte výtvarku, a ne češtinu? ;-D;-D;-D

Marat 11.5.2009 13:09

Re: je obecně známou věcí, že v poslední době ztrácí nervy nejen ČSSD,

Voni hanku,  je v pořádku když voliči vládu nebo některou pol. stanu kritizují a ji soudí a nadávají na ni. Jenže u vás rudých, nerudlých a růžových oslu je zvláštní, že těm z ODS spíláte a obviňujete z činu, řeči a úmyslu, které nepokrytě dělá tá strana které fanatický fandíte a tam nevidíte to, co přizuzujet těm "modrým" . Lidé jakým jste vy hanku bukowský, by vůbec neměli mít volební právo. Oslové, jakým ráříte být vy. viní ty odesáky z bolševismu, ale socdem s komunisty, ty skutečné bolševiky, označují za světlonoše demokracie a demokratičnosti.