15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodička-sapér 11.5.2009 12:57

Jde to i bez vulgarity.

Tímto článkem, ve kterém  se rytířsky zastává našeho pana prezidenta, mne ing. Bartoň vůbec nepřekvapil. Příkladně, správně, ponechal stranou, že  V. Klaus opustil svou rodnou ODS, podle některých slov předních hlav této partaje, stál za pádem Topolánkovy vlády a způsobil současný rozkol ve straně, převážně lidí s vyšším stupněm IQ, jejíž je pan Bartoň, často až fanatickým a obětavým členem. Když jde o základní problém, LS, tyto maličkosti a prkotiny,nebere ani trochu v úvahu, neztrácí drahocenný čas nějakým zametáním před vlastním prahem a jak je jeho zvykem, tasí modře se lesknoucí pero a vrhá se do boje  s ČSSD, která jediná za veletoče ODS a koaličních vládních partnerů může a je toho původcem.Nebere si servítky, ale  není hulvát, když chce svým politickým protivníům říci" držte hubu", použije něco decentního: "raději mlčte". Vyjde to sice nastejno , ale je to takové "voňavější".

 

KK 11.5.2009 12:51

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

Pane Čechu. Vy podepisujete věci s kterými nesouhlasíte? Pokud ne, jste také vy ten sprostý a samolibý. Jenom nemáte toho svého poskoka. Pokud podepisujete, řadíte se mezi ty, kteří se vlastní vinou dostávaji k ekonomické i myšlenkové nule. Ale nezoufejte. Možna se to za ČSSD změní a budete jako vrátný na hradě tyto "banality" podepisovat vy.

kopec 11.5.2009 12:44

Re: A to

 spravne se dovolavate pana boha, budete jeho pomoci potrebovat.

franta sedlák 11.5.2009 12:38

Re: Jediné řešení-abdikace

Pokud by lidé Klausova střihu ovládli Evropu,máme do 10 let na starém kontinentu další světovou válku.Klaus v čele EU by to ale asi stihnul ještě o pár roků dříve.

Podle vás je tedy nejlepší válku přeskočit rovnou do bezpodmínečné kapitulace. Rv;-P

franta sedlák 11.5.2009 12:27

Re: :)

...mislim, že velezráda byla za K.u.K.nejvěči prohřešek hned po urašce panovickiho domu, tak jen mu to teda nandejte... ;-D

Öman 11.5.2009 12:23

Re: :)

Když se zradí Paroubek, je to velezrada, když vlast, tak vlastizrada ;-)

Öman 11.5.2009 12:22

Re: Vždyť jde o kandidátku do voleb!

:-)R^

pop 11.5.2009 12:09

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

Ty názory máš po úrazu,nebo jsi se tak rozumově poškozený narodil?

Malý Aston 11.5.2009 12:09

Re: Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

A co když lid zvolí blbě? Lid zvolil v dobré víře komouše ještě v roce 1946 a pak to tomu lidu pěkně zavařili. Má jít prezident proti lidu? Zřejmě nemůže a tak by měl prohlásit. Národe čechůnů jste debilové a já odcházím do důchodu a zakládám Chartu 2009 nebo jste debilové ale podepsat musím,neboť to mám v popisu práce a beru za to prachy.:-/

Starý J. 11.5.2009 12:05

Re: Jediné řešení-abdikace

Ústavní soud schválil LS? A kdy prosím Vás?

Ústavní soud, sněmovna ani senát neschválili LS, protože není v jejich pravomoci LS schvalovat. Ústavní soud už vůbec ne!

Sněmovna a senát doporučili presidentu LS k ratifikaci. Jak si v Ústavě můžete přečíst, mezinárodní smlouvy ratifikuje president, pokud nepřenese pravomoc na někoho jiného.

Takže se president nijak nedostal "mimo rámec ústavy", tam jste se dostal nanejvýš VY! Navíc nemá president ani stanoven termín, ve kterém má mezinárodní smlouvu ratifikovat.

Jen členové ČSSD a jejich příznivci v poslední době se stávají svéráznými vykladači ústavy a zákonů této země! A mělo by to všechny lidi varovat, měli by se zamyslet, jak budou politici ČSSD nakládat se zákony a ústavou této země, pokud se ještě dostanou k moci. Veřejné zesměšňování a nerespektování zákonů Rathem, podivuhodný výklad ústavy Gajdůškovou, posledními výroky Škromacha na adresu politiků jiných stran, jsou posledním vážným varováním před tím, co nás čeká, pokud této zemi budou vládnout politici kolem Paroubka.

F: Čech 11.5.2009 11:56

Pokud przident nerespektuje zastupitelskou demokracii v níž vůli lidu tlumočí parlament a senát s členy zvolenými ve svobodných volbách dopouští se nesporně velezrady!tp

Takové sprosťáctví a samolibost, které prezident vzkazuje Čechům prostřednictvím svého poskoka jakla si nemůže dovolit ani prezident státu, který má tzv,. prezidentský systém a to my rozhodně nemáme. Prezident není absolutní monarcha a musí jednat podle vůle demokraticky zvolených orgánů. Pokud tak nečiní  je to gauner a je nutno ho povolat k odpovědnosti!   Jeho nafoukanost už přesahuje  všechny meze, chová se jako utžený z rětězu a jeho podrazy proti našemu státu už opravdu hraničí s trestnou činností!

Starý J. 11.5.2009 11:53

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Diskutér zde na NP se může domnívat, mýlit, nemusí perfektně znát ústavu, může si dovolit říkat i věci nesprávné.

Jinak by to mělo být u senátorky Gajdůškové, když už je senátorkou a dostala pravomoc navrhovat, schvalovat, zastupovat. Každý má právo od člověka, který je členem nejvyššího zákonodárného sboru, požadovat jiné vystupování, projevy a chování, než od diskutéra na NP.

Protože Gajdůšková nesplňuje nic z toho, čím by se měla odlišovat od diskutérů zde, nelze ji považovat za senátorku, ale opravdu jen (vzhledem k jejím neuvěřitelným vyjádřením a vyhrůžkám, nesprávnému chápání ustanovení ústavy) za hokynářku a ne za senátorku. Může-li se senátorka vyjadřovat o presidentovi způsobem, jako to dělá soudružka Gajdůšková, tím spíše se mohou jakkoli vyjadřovat diskutéři na PSU o soudružce Gajdůškové.

Chcete-li někoho kritizovat, že se nechová podle ústavy (jako dotyčného pamětníka 2), pak to naprvém místě vyžadujte od Gajdůškové (která se zřejmě do senátu dostala i Vaším přičiněním). Mnohem oprávněněji, než od jakéhokoli diskutéra zde na PSU!

Beldor 11.5.2009 11:44

:)

Jakej je vlastne rozdil mezi velezradou a vlastizradou?:-D A nejni to teda jen nejaka velka zrada?;-DRv

Důchodkyně 11.5.2009 11:26

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Ta senátorka Gajdůšková je totožná s tou ,proti níž se tvrdě ohradily coby proti bývalé velké komunistce švýcarští Češi,když vedla nějakou delegaci na jejich shromáždění a posléze se objevily nějaké "rodinné" trapnosti v souvislosti s jejím synem a oním švýcarským "jednáním"?

I-Worm 11.5.2009 11:22

Verba movent, exempla trahunt

:-) 11.5.2009 11:14

Bukovsky, jak to je? Svět se o nás nezajímá a nebo zajímá?

Autor: hank bukowsky IP: 80.188.45.xxx Datum: 11.05.2009 10:11 Ve své pozici pupku světa si namýšlíme, že děje u nás jsou světadějinné, že každý hledí do ČR se zájmem a hrůzou, co tam vyvedou. A o pár řádků níže v témž odstvci napíše: ... Ale svět to vidí. Svět není udržován v informační cenzůře.

Vojta 11.5.2009 11:09

Odmítání ztráty suverenity jako velezrada?

Čekal jsem, že některý z fundamentálních odpůrců evropské integrace napadne naopak ratifikaci Lisabonské úmluvy. Že je prezident, odmítající částečnou ztrátu suverenity , označen za velezrádce, svědčí o ztrátě soudnosti té Gajdůškové. I když, rozum může ztratit jenom ten, kdo ho dříve měl.

Hanibal 11.5.2009 11:04

Re: Jediné řešení-abdikace

luďku přečtěte si ústavu, ...Je do času celá ta Eu..

Hanibal 11.5.2009 11:02

Re: JIŘÍKU

To jsem zvědav, kolik eurohujeru se ke své euforii  k LS přihlásí až ta LS začne platit, to budou všichni Já ni...bude pozdě, ...Všichni unisono,  Ať žije sovětský svaz, ať žije EU a hymna k tomu, ne Sajuz něruší my respublik, ale Óda na radast a zase dvě vlajky... proč jsme vlastně to RVHP a SSSR rušili. Vlastizrádci v Moskvě v 68 podepisovali s kverem u hlavy, jak jsme je proklínali, Ti současní zrádci vzdali republiku , bianko šek,někteří se těší, že dostanou pelíšky v Bruselu.

Malý Aston 11.5.2009 11:00

Re: článek 63 ústavy!!!

To znamená,že podepisuje ale napřed musí být smlouva přijata v poslanecké sněmovně,senátu případně posouzena Ústavním soudem. Pak si sedne za stůl,položí si ty tři dokumenty vedle sebe a nahlas si říká " Poslanecká sněmovna přijala,Senát přijal,Ústavní soudci potvrzují že je to báječné "  a tak to jako notář podepíši a dám kulaté razítko. A mám vyděláno,ještě koupím kolek za 100,00 Kč ať to vypadá pěkně,olíznu a přilepím a jdu na oběd do závodní kuchyně Hradu. Co je na tom nepochopitelného nechápu.:-D

PAMĚTNÍK 2 11.5.2009 10:59

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Pamětníku,který jste se označil číslem 2,a V y Ústavu znáte?Pokud ano,tak by jste si měl všimnout,že paní Gajdůšková je senátorka a ne hokynářka.O těchto záměnách Ústava nehovoří.Pokud kritizujete prosím,ale také v duchu ústavy.A potom také pište.

Malý Aston 11.5.2009 10:55

Re: Vždyť jde o kandidátku do voleb!

No tak socani, přeci nám nebudete vykládat že jste nějací beránci. Vaše vystupování včetně památného projevu Vašeho vůdce máme nahráno a pěkně uloženo v počitačích.;-P

mb 11.5.2009 10:48

článek 63 ústavy!!!

(1) Prezident republiky dále

....

b) sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy; sjednávání mezinárodních smluv může přenést na vládu nebo s jejím souhlasem na její jednotlivé členy

takže ještě jedou a pro vás pomalu: SMLOUVU RATIFIKUJE PREZIDENT!

pamětník 2 11.5.2009 10:47

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

 Slovník zdivočelých sociálních demokratů zavání stalinskými praktikami. Gajdůškovou nebudu nazývat ani paní. Vyhrožuje, jak velmi se to přibližuje padesátým létům. MY, zbavíme Klause pravomocí !! Ostatně podobně vykřikoval smrkáč Liška, co už není ministre. Klaus byl demokratick,y zvolen  na pět le, jeho pravomoci mu nařuzuje Ústava!! Chování zdivočelých socanů, nedodržování zákonů/ Rath), výkřiky vrcholných představitelů států,  jsou semínka pro násilné převzetí moci, puče. Studujte demokracii, soudruzi diktatura už tady není. Suverení stát z vlastním názorem, předpokládá kultivovanou společnost a ne Rátha, který vyhrožuje, zastrašuje ani hokynářku Gajdůškovou. PAMĚTNÍKU. Ústavu bychom měli znát všichni jak píšete ,měli bychom ji chránit ! Čtěte a pak pište!

Luděk 11.5.2009 10:42

Jediné řešení-abdikace

Pokud prezident nerespektuje schválení LS parlamentem ,senátem i ústavním soudem -dostává se mimo rámec ústavy a pak má už jen jediné právo - abdikovat.Nelze dovolit,aby nerespektoval vůli občanů,kteří zvolili parlament i senát v demokratických volbách.VK je neštěstím této země od samého vstupu na politickou scénu.Jeho schopnost rozeštávat lidi jej diskvalifikuje na jakékoliv veřejné funkce.Pokud by lidé Klausova střihu ovládli Evropu,máme do 10 let na starém kontinentu další světovou válku.Klaus v čele EU by to ale asi stihnul ještě o pár roků dříve.

nup 11.5.2009 10:34

Re: Kdo už delší dobu ztrácí nervy, je nabíledni

:-D R^

jackie 11.5.2009 10:26

Re: Kudy chodil, tudy krad´ - sociální demokrat!

ČSSD je sportovní terminologií béčkem KSČ.

hank bukowsky 11.5.2009 10:22

Kdo už delší dobu ztrácí nervy, je nabíledni

stačí prohlížet modrofrontovní servery

hank bukowsky 11.5.2009 10:21

Re: Gajdůšková

tedy, vaši rodiče by možná měli vrátit přídavky

hank bukowsky 11.5.2009 10:20

Re: "Senátorce" Gajdůškové chybí . . .

no vidíte. A v závěru tehle "bavky" vás čeká ještě jedna hořká pilulka: že ta kráva ještě bude mít i pravdu a VK nezbyde nic, než podepsat, i když teď dělá vlny.

Do té doby přeji hodně dalších frustrovaných výlevů. Je to asi jediné, co vám zbývá.