14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hank bukowsky 11.5.2009 10:16

Re: Vždyť jde o kandidátku do voleb!

O penězovodech: byli jsme dostatečně poučeni vládou ODS, že jde pouze a pouze o penězovody. To je bohužel realita doby.

Jinač Rath svoje místo má, není potřeba s ním soupeřit. Řeči o hovadech vypovídají spíše o vašem ustrojení v pohledu na lidi v okolí. Ostatně, projevy modrého vůdce, to je opravdu ukázka kvalitního využití dědictví Gottwalda a Sládka, povznesení na novou kvalitatívní úroveň - viz nadávky senátorům do proletariátu.

franta 11.5.2009 10:15

Dneska už se tomu jen směji

když si vzpomenu na nenávistné osočování prezidenta Havla ze strany ODS za premierování pan Klause. Kdo by si nepamatoval kritiku, za slova "o blbé náladě" ?  Zase se potvrzuje, že naši rádobypravičáci jsou přesvědčeni o tom, mají větší práva než všichni ostatní. Stejně jako byli komunisti !

Alenka v říši divů 11.5.2009 10:14

Re: Obvyklý propagandistický blábol.

Ivan, Ivan, vzbudil ho skřivan! Ivánek zazíval, skřivánek zazpíval, Ivan, Ivan, vzbudil ho skřivan!

A Ivan dnes opravdu zívá Rv

Vlado 11.5.2009 10:13

Re: Obvyklý propagandistický blábol.

Další chudáček ........

hank bukowsky 11.5.2009 10:11

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

připomínka vlastizrady není ani nevhodná ani neaktuální, ani nekorektní.

To jen naše malá rozhleděnost po světě nám nedá vědět, že ve vyspělejších a kulturnějších zemích je možno diskutovat o všem. Ve své pozici pupku světa si namýšlíme, že děje u nás jsou světadějinné, že každý hledí do ČR se zájmem a hrůzou, co tam vyvedou. Že odvolání vlády zahýbalo světem a Europou. Protože jsme si zvykli stavět kulisy, potěmkiny, místo skutečné stavby. Víc nám jde o dojem, než o realitu, víc o obal než obsah. Ale svět to vidí. Svět není udržován v informační cenzůře. Svět má mnohem více škvír, než je dovolováno českými médií.

V. Klaus už prohrál několik při o svojský výklad zákonů. Prohraje i tuto, jen bude vířit nějaký čas mediální atmosféru. VK má šanci stát se kůlem v plotě.

echidna 11.5.2009 10:10

Re: Gajdůšková

V jedné větě pouze 1 hrubka a 1 menší chybka - na příznivce Klausova komunistického křídla v ODS velmi slušný výsledek. Jen tak dál. R^

hank bukowsky 11.5.2009 10:00

je obecně známou věcí, že v poslední době ztrácí nervy nejen ČSSD,

ale i ODS a zejména její politruci na antilidovkách a zvláště na nenávistném psu. Vzácní propagandističtí demokraté už klidně v rámci diskuse radí protistraně držet hubu. Zatím radí, protože větší moci k demokracii jako řemen, po našem, po bolševicku, že?, se jím více oblíbenějších metod nedostává.

Fojt 11.5.2009 9:59

Re: Obvyklý propagandistický blábol.

Nepíše to snad sám veliký převeliký Jyrka?

3směsi 11.5.2009 9:54

Re: Ta dáma

Paní Gajdůšková dostala stranický úkol "vypustit tento signál", ale ono se to nelíbilo, tak to p.Paroubek zavrhl.

j 11.5.2009 9:53

Re: Obvyklý propagandistický blábol.

Obvyklý propagandistický blábol od Ivana

Klička 11.5.2009 9:49

Re: Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Souhlasím s Vámi, že naše ústava není napsaná dobře a srozumitelně. Troufám si dokonce tvrdit, že je špatná. Nicméně existuje a v právním státě musí být dodržována jako celek. Pakliže nevyhovuje (a to je náš případ), má být změněna. Pokus o změnu (celkovou a zásadní) jsem však nezaznamenal. Dodržována není a to zejména její jednotlivé články a to zvláště politickými stranami a jejich představiteli. Ústavní soud k tomu mlčí a hraje mrtvého brouka. Proč asi? Nu, jednoznačně proto, že je ve vleku zmíněných stran, zejména jedné z nich. Vyústění je jediné. Česká republika není právním státem.

Jirka 11.5.2009 9:34

Re: Kudy chodil, tudy krad´ - sociální demokrat!

Váňo, Váňo, Ivane. Ne každý, kdo pochopil, že oranžoví komunisti jsou pouze neomalenou bandou polovzdělanců, tužících po moci a penězích jak upír po krvi, musí být "modrým ptákem".

Nicméně, pokud nám nikdy nebudou pralidé jako Parobek, Rath, Sobotka etc. šafářovat, budu milerád žít v národě plném modrých ptáků.

Pwtzrk 11.5.2009 9:32

Re: Vždyť jde o kandidátku do voleb!

Vy kandidujete za socany.To jsem netušil.

PAMĚTNÍK 2 11.5.2009 9:31

Senátorko Gajdůšková radši mlčte.

Je zajímavé,že země,která má v současnosti plno problémů.počínaje debatou o Lisabonské smlouvě,přes chování žáků ve školách,problémy Romů,novou vládu,zavírání neprosperujících továren,které jsou vzápětí prodávány,plánovaný deficit a další řada věcí,které stojí za větší pozornost,než vyjádření paní Gajdůškové.Místo toho se rozvíjí mezi všemi přívrženci politických stran,až nenávistná diskuse.Tak si říkám,jsme vůbec suveréním státem s právem na vlastní názor?Připomínka senátorky Gajdůškové sice není zrovna vhodná,ale i horliví zastánci Klause ,tápou a přemýšlí ,zda v současnosti splňuje naděje svých příznivců.Takže mlčme všichni,nebo nechejme prostor i těm,kteří s našim názorem nesouhlasí.Každému z nás totiž něco chybí,ale přesto se snažíme názory jiných zpochybňovat,či na ně reagovat obvyklým způsobem.Nejlépe bude vše jim zakázat.To už známe z minulé doby.Ústavu bycom měli znát všichni,pokud je srozumitelná.V současné se vyznají jen ti,kterým to vyhovuje.

Malý Aston 11.5.2009 9:27

Vždyť jde o kandidátku do voleb!

Já to socanům nemám za zlé. Na kandidátku se dostane jen ten,kdo je ve vyjadřování větší hovado a předstihnout například Ratha to vyžaduje velkou zásobu nadávek a tvrdých slov.Jde jim o volitelná místa a pak o funkce a kohoutky s penězovody. Tak se jim nedivte,jde jim o živobytí. I ten Jandák nebo Škromach jsou hodní ale jak prosím Vás přesvědčit Paroubka aby je napsal na kandidátků? Tak musí nadávat a nadávat a strašit a strašit. V hlavách nic nemají tak opisují vystoupení Gottwalda a Sládka.:-/

asa 11.5.2009 9:19

Re: Gajdůšková

Je potřeba psát tak,aby i socanští absolventi základky a nadstavby v hospodách 4 cenové skupiny text pochopili.

Milan 11.5.2009 9:17

To je jen taková malá exkurze

do budoucnosti pod vedením ČSSD.

asa 11.5.2009 9:17

hurá

Už je to tady,soudružka Gajdůšková co by prokurátorka"Polednová" v novém a Dr.Rath jako Urválek.Určitě se najdou i resoluce pro trest smrti za vlastizradu Klausovi.

Díky paní (nebo pane?)Gajdůšková

Ivan 11.5.2009 9:16

Re: Gajdůšková

Opět nefrustrovaný inteligentní příspěvek modrého ptáka.  Co to jen  jsou za tvorové, ti fandi ODS?

Ivan 11.5.2009 9:15

Re: CHCE TO MYSLET

A proč ne "prohlasují to, co bude v zájmu Evropy"?  Proč nasazovat psí hlavu tomu, kdo zatím platil tučné příspěvky těm zemím, které by měl "přehlasovat"?

Předseda 11.5.2009 9:15

Re: A to

Já se snažit budu, ale lidi jsou slepí - ani tohle je netrkne. Rv

Ivan 11.5.2009 9:13

Re: Kudy chodil, tudy krad´ - sociální demokrat!

Skvělá nefrustrovaná argumentace modrého ptáka. Jen tak dále.

pop 11.5.2009 9:13

Gajdůšková

Myslel jsem si že není většího hovada než Dr.Rath.Dnes se mu omlouvám.Našlo se hovado větší - Gajdůšková

Ivan 11.5.2009 9:12

Obvyklý propagandistický blábol.

Frustrovaně se chovají jiné strany než ČSSD. ----  Rath zcela správně upozorňuje pojišťovny, že se jim dostane po zásluze odměny za to, že protiprávně penalizují zdravotnická zařízení, která řádně odvádějí poplatky tak, jak jim zákon nařizuje. Pojišťovně nic není do toho, z jakých peněz jsou poplatky placeny, takže protiprávně jedná management pojišťoven, dosazený jako služebný aparát ODS. ---- Klaus byl prosazen ODS intrikami a korupcí. Najednou se ODS nelíbí? ----  ČSSD Klause nevolila a návrh na odebrání pravomoci presidentovi je samozřejmým právem opozice. Pokud projde ústavní většinou, stane se tak. A to, že ratifikace ještě neproběhla např. v Německu nijak nesouvisí s ČR a případným omezením pravomocí Klause.  ----  Vondra z ODS si chodil pro pokyny na ambasádu USA, o tom pochybnosti nejsou. Takže jeho charakteristika jako "přisluhovače USA" je zcela správná.

Frustrovaným propagandistům nezbývá než  vykřikovat o zbabělosti. Mohou tím klamat akorát sami sebe.

Dag Badman 11.5.2009 9:10

Re: Kudy chodil, tudy krad´ - sociální demokrat!

Obávám se, že tentokrát soudružka bučí v nesouladu s Paroubkem.

BuBu 11.5.2009 9:08

"Senátorce" Gajdůškové chybí . . .

. . . k naprosté dokonalosti jediné : Začít bučet !!!!!!! Ta už dávno překonala okřídlené úsloví o tom, "že kdyby blbost nadnášela - tak by se vznášela jako holubička" !!! 

Její "květná" kariéra začala už v 90-tých letech  tím, že jako členka Moravské národní strany  . . . že bojovala za samostatnost Moravy !!! ;-D;-D;-D

Jirka 11.5.2009 9:04

Kudy chodil, tudy krad´ - sociální demokrat!

Soudružka Gajdůšková bučí v souladu s honákem stáda souduhem Paroubkem. A to je věru arciblb!

P.S. "Paroubek je arciblb" není urážka - to je axiom

Klička 11.5.2009 9:02

Přísloví

V případě poslankyně Gajdůškové a mnoha a mnoha dalších ze všech politických stran platí přísloví "mlčeti zlato". Tedy "mlčeti", pokud nemám co rozumného říci. Když člověk nezaujatě sleduje mnohá vystoupení "našich" poslanců a senátorů, nevyjímaje jiné politiky, musí nutně dojít k názoru, že pro ně toto přísloví neplatí. Všichni mluví, aniž mají co říci a navíc mluví nesmysly. V poslední době paní Gajdůšková. Přední politik, jakým by zmíněná paní měla být, by měl znát ústavu a pokud k jejímu pochopení (opět paní Gajdůšková) jeho rozum nestačí, má si ji nechat vysvětlit, než něco řekne.Jak je vidět, tak zmíněná poslankyně se tím neřídí a nebo na to její rozum nestačí. Na jejím příkladě je jasně vidět, jaké lidi politické strany vyzdvihují ze svého středu a vnucují je voličům ke zvolení. Volič, který  v současném systému volí, nemá možnost volit ty nejlepší, ale nejhorší z nás. Hlavně, že je loajální. Na tom, jestli umí používat mozek vůbec nezáleží. Na to však nepotřebujeme svobodné poslance - lidi, na to stačí roboti a výsledek bude stejný.

BuBu 11.5.2009 9:02

Re: JIŘÍKU

Vážená paní - Jiříkovi nikdy nic nevysvětlujte . . . protože nikdy nic nepochopí !!! Jiřík je znám na stránkách NP coby pravý a nefalšovaný bolševický, vypatlaný  - Kripl !!!

vlasta.232 11.5.2009 8:47

Re: A to

SAKRA- tak jim to nedovolme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!