18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 25.2.2008 13:06

Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

 A NEBO CO - budete jej vláčet po soudech, jako Kořistku, nebo toho času Urbanovou......Zatím co Dalík se chlubí bez ostychu novinářům, jak dobře umí NAKUPOVAT......Vláčíte blátem bohužel jen slušnost, zatímco špína vládne.......

Karim 25.2.2008 14:14

Re: Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

..jsem priznivcem pravostreove vlady.  Tu bylo mozne zachranit asi jen zvolenim VK. Jinak by trio VK Tlusty a Bem meli zaminku pro krvavy puc a kulturni revoluci v ODS.  Topolovi slo o politicky krk.  O nutnosti "presvedcit" dalsi volice ODS otevrene mluvila. 

Pokud je nekdo pod silenym tlakem "presvedcit"  -  jak pak se to asi dela?  Muze nekdo pri presvedcovani pominout moznost pouziti ruznych koryt, materialu VKR ci STB co nejakych "kapriku" nebo "2 ceskych na stole"?  Divim se naivkum, kteri sami sobe si namlouvaji ze politika v CR je nejak radove cistsi nez fotbal....

H.K. 25.2.2008 13:08

Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Vypada poctive, proc by mel lhat? Kde rozhodují o tom, kdo vypadá poctivě a kdo vypadá jak darebák?

Karim 25.2.2008 13:42

Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Pisi ze nemohu rict jestli NOVOTNU JE NENO NENI LHAR. Jdo o muj dojem.  Mam neprijemnou vlastnost - z kontextu a mimoverbalniho projevu vetsinou uhadnu kdo lze. Patrne poznate kdyz vam lze manzelka a ona pozna kdyz lzete ji - z mimoverbalniho projevu.   Novotneho jsem nikdy nevidel nazivo.  Kontext mi napovida, ze neni zkuseny lhar.  Je maly komunalni politik. Dtto jako Cunek ktery tez neni zkuseny lhar.   

Vetsina tzv velkych politiku jsou zkuseni,  trenovani a drzi lhari a demagogove. Pokud zacnu od socdemaku - typicky je Paroubek,  Zeman, Mladek, Jansta, Kraus.  Napriklad Gross nebyl zkuseny drzy lahr - pri bajkach o vikovi se slozil.  Ted se trosicku zlepsil.   Na strane ODS je par es, kteri se Zemanovi a Parubovi v demagogii celkem vyrovnaji.  Ale i u nich mimoverbalni projev prozradi kdyz lzou.

Jsem presvedcen, ze bych poznal, jestli Novotny lze nebo ne.  Rozhodne nevylucuji ze mluvi pravdu - v konetxtu mi to pripada celkem dobre mozne.  Na rozdil od prostych jednoduchych zapalnych naivnich skalnich volicu ruznych politickych stran se nedomnivam, ze poslanci jedne strane jsou na 100% lumpi a lhari a poslanci druhe strany jsou na 100% cestni a neuplatni andele.  

Clanek ma pravdu v tom, ze Novotny nic nedokaze a asi bude odsouzen pro pomluvu. Spravne rika, ze Novotny ve vlastnim zajmu mel drzet hubu. To vsak rikaji i jini novinari.  To vsak stale neznamena, ze Novotny je lhar - Novotny pusobi jako excenticky poctivec, kteremu se dela z uplatku spatne (na rzdil od mnoha jinych politiku), a ktery se zcela chybne pokusil vybehnout z ods lobisty stejnym zpusobem, jak byl zvykly v Bystrici vybehnout s usmudlanymi  lobisty od hernich automatu.    

Internetove diskuse jsou vetsinou ovladany skalnimi fanousky jedne ci druhe strany, pro ktere by se zhrtoutil svet, kdyby si pripustili, ze zrovna jejich milacek je korupcnik a lhar - svati prosti lide......  

H.K. 25.2.2008 16:50

Re: Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Já bych to až dö takové míry nepitval. Ale  to je  Vaše věc.  Tak jak jste to napsal to má svoji logiku a s tím souhlasím. 

Johny 25.2.2008 12:30

TOTO JE ROZHODNĚ BLÍŽE REALITĚ NEŽ PAROUBKOVY BLÁBOLY

No rozhodně je varianta v kontextu reality a známého chování soudruhů Praoubka, Ratha a vůbec vedení ČSSD v posledních desetiletích popsaná v tomto článku 1000x uvěřitelnější, než to, co vymyslel Paroubek.

Standa 25.2.2008 12:26

Propaganda

Wagnera a nic jiného!

TakiZnalec 25.2.2008 12:37

Smutná pravda

 pana Wagnera a nic jiného !!!

Lorenc 25.2.2008 12:19

kdo je demagog

Pane Wagner, nevím kdo je větší demagog jestli Vy anebo Vámi jmenovaní politici. Váš článek jenom dokládá že novináři si dokáži vymyslet jakýkoliv výmasl aby měli o čem psát.

PetrH 25.2.2008 12:21

Re: kdo je demagog

Přečtěte si cca o dva příspěvky níže. A další a další. Proč je tu dnes tolik nemyslících volů, nechápu. Začíná to být napováženou.:-/

Johnny 25.2.2008 12:18

Myšlení jen jednosměrné

Nevím, zda byl senátor Novotný uplácen či ne. Připouštím obě možnosti. Co je ale hodno pozornosti, jak nesmyslně reagují "novináři" typu pana Wágnera. Neví samozřejmě také nic, ale názor má okamžitě jasný. Padouši jsou pouze nalevo, v čele pokroku kráčí modrá avangarda. Doporučuji si k celému případu poslechnout komentář senátora Stříteského /ODS/ na ČT 1 /168 hodin/. Tento dobrý muž pravil, že oni jsou dobrá parta, takže takovou činnost /rozuměj podplácení/ by nikdo sám neprováděl, byla by koordinována a o tom on níc neví /že by se koordinovala/. Tak fajn.

vojcek 25.2.2008 12:35

Re: Myšlení jen jednosměrné

doporučoval bych dočíst článek až do konce

J.M. 25.2.2008 13:12

Re: Myšlení jen jednosměrné

Johnny, proboha, kolik vás, co nejste schopni pochopit ani krátký psaný text, ještě bude? A ještě ke všemu o tom, že to nechápete, jste schopni diskutovat. A je to náhoda, že jste všichni z tábora sockomoušů? To přeci nemůže být náhoda, to musí souviset s IQ.

NevericiTomas 25.2.2008 12:15

Hehe tak poteti

a PO LOPATE. Proboha negramoti! Tenhle clanek neni myslen vazne. Je to nazorna aplikace principu "Snitily na fotce" na libovlne vybranou fotku z volby presidenta. Jde o ilustraci minpulacniho postupu. NENI TO MYSLENO VAZNE. Boze muj...

Jan Daniel 25.2.2008 12:15

český kolorit

Vytroubit údajný pokus o korupci do médií a tím zmařit její případné vyšetření orgány činnými v trestním řízení je zaběhnutá česká praxe (od předvolební kampaně v r.2006 je to již min.3.případ na tak vysoké úrovni - viz causa Ploc či zadržený volební příspěvek SNK-ED). Dokud nebudou tihle blbové postihováni, ať už za svoji blbost nebo za svoji vyčůranost, budou tyhle mediální hry pokračovat.  

S/kepticusM/aximus 25.2.2008 12:05

Vždysenajdedostpitomců,coochotněuvěří100xusvědčenémulhářijakojeWagner,jenkdyžtopodpoříjejichpoliticképřesvědčení.

Nebojteseontorychlesmažeazasezavládneklidamírvtomtocensurovanémžidovskémplátku:-/

Alex 25.2.2008 11:49

Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

emersonskej 25.2.2008 11:51

Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Bez ohledu na názor kohokoli jiného vás považuji za i.diota !!!

Jura Jurax 25.2.2008 11:54

Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Já taky.

Jura Jurax 25.2.2008 11:55

Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Toho Alexe, aby bylo jasno :-D

emersonskej 25.2.2008 11:56

Re: Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

klid - já to pochopil hned napoprvé..;-)

PetrH 25.2.2008 12:20

Re: Re: Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Já taky. Jednak pochopil a jednak souhlasím.;-)

PROKOP BUBEN 25.2.2008 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Smějete se sami sobě - pánové......

hulwat 25.2.2008 13:06

Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Pane, idiot je proti Alexovi inteligent.:-)

Akvarista 25.2.2008 11:47

Pryč se všema

Všech 200 poslanců a 81 senátorů prosím urychleně na 6 měsíců poslat do Kolbenky, aspoň se Ti darmožrouti vrátí nohama na zem a stát ani nepozná, že stějně nic nedělají (ostatně jako normálně). A ušetřené peníze prosím poslat nemocným dětem, na jejichž operace se musí skládat celý národ. Paroubek jako Topolánek, Rath jako Julínek, Langer jako Sobotka - tlučhubové, kteří jen koukají na vlastní portmonku :-(

CYRIL 25.2.2008 11:44

Atmosféra jako před komunistickým pučem v roce 1948

Nezdá se vám současná situace podobná té, která vládla před pučem v roce 1948? I tehdy lidé, snažící  se uchopit moc, neustále intrikovali, mluvili o spiknutí, ukazovali na "kejkle" reakce. Kolem volby presidenta rozehráli nyní socani tanec urážek, pomluv a zákených nařčení. Nikdo se ale nad tím, stejně jako v roce 1948, nepozastavil a nekritizoval to. Článek Wagnera jasně ukazuje taktiku a strategii Paroubka a Švejnara. Ve své zuřivé snaze obsadit hrad se nezastavili před ničím a byli ochotni dopustit se každé špinavosti jen aby dosáhli svých cílů. Věřím spíše tomu, že se Paroubek, Novotný a Švejnar dohodli na pomluvě ODS než tomu, že by nějaký senátor nabízel za hlas pro Klause senátoru Novotnému dva miliony. Je nutné českou politiku očistit. Zbavit ji lidí jako jsou Paroubek, DRath, Novotný, Hašek a Švejnar. Zákeřné kejkle už tu jednou zvítězily a skoro srazily tuto zemi na kolena. Nesmíme to dopustit znovu.

ŽA 25.2.2008 11:51

Já bych poslal socany všechny rovnou bručet a vytřel bych si s nimi pxdel....

6e, cyrile...

PetrH 25.2.2008 12:23

Re: Já bych poslal socany všechny rovnou bručet a vytřel bych si s nimi pxdel....

jo, už aby to bylo ;-D

Johny 25.2.2008 12:34

Re: Atmosféra jako před komunistickým pučem v roce 1948

Cyrile, mluvíš mi z duše! Přesně na to jsem při sledování voleb myslel a nebylo mi z toho právě nejlíp. Rozhodně, situace je vážná a mnoho lidí ještě ani nechápe jak moc. Ale rozhodně nechci prožít již jediný den v bolševizmu a proto jsem ochoten udělat cokoliv, aby k tomu nedošlo. Nebylo by od věci, se na to připravit.

Pragmatik 25.2.2008 14:46

Re: Atmosféra jako před komunistickým pučem v roce 1948

Cyrile, SUPER příspěvek. Tyto citáty " Ve své zuřivé snaze obsadit .... se nezastavili před ničím a byli ochotni dopustit se každé špinavosti jen aby dosáhli svých cílů..." jsem již četl před lety (něco jsem už zažil). Jen tam nezmiňovali Paroubky a Švejnary, ale řeč byla o vrazích z Wallstreetu, imperialistech, přisluhovačích kapitalismu apod. Hádejte, kdo tento slovník tenkrát používal??