18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nomen 25.2.2008 14:41

A proč by asi Langer se ptal, kolik lidí půjde bručet? To také víte, potroublý blbe-vševěde???....

Příjmený den, přeju...

karel 25.2.2008 14:11

úplatky

pane Wagner nechte se vyšetřit,to co jste stvořil je tedy něco!!!!8-o8-o8-o8-o8-o8-omodrou propagandou dokonale vymytý mozek.ˇZádný další komentář netřeba!!!

PetrH 25.2.2008 14:26

Re: úplatky

To je prostě marné. Nikdo z vás sockomoušků nedočte do konce, aby zjistil, o co vlastně v článku jde. Klasický případ Pavlovových reflexů. Zazní zvonek a hned slintáte, ale žrádlo nikde...:-/

Nomen 25.2.2008 14:40

tento článek má stejně debilní začátek jako konec....ale debil si na jeho konci pochutná, že PetřeH...

Kecal. 25.2.2008 14:45

Re: Re: úplatky

Taky čumím jako puk co tupců se ozývá.

Sam Křepelka 25.2.2008 14:06

jednotka blbosti = 1 Wágner

K tomu nezbývá než dodat : jednotka blbosti = 1 Wágner

Zdeněk Janků 25.2.2008 13:30

to teda koukám

Tedy, já jsem fandil Klausovi, i když je mi jinak politika šumafuk, ale tento článek je tak demagogický, že mne to až zarazilo.

PetrH 25.2.2008 13:44

Re: to teda koukám

Taky nedočetl...:-/

Jirka 25.2.2008 13:50

Re: to teda koukám

Já taky ne. Nechápu, jak někdo může tohle všechno vydedukovat z nějaké fotky. Ten pan Wágner je asi nějaký mentální retardant (omlouvám se všem mentálním retardantům).

powerplay 25.2.2008 13:53

Jééžišmarjá.

Já snad du rači na panáka. :-D

PetrH 25.2.2008 13:58

Re: Jééžišmarjá.

Co si dáte?;-)

powerplay 25.2.2008 13:58

Re: Re: Jééžišmarjá.

Dneska rum, do vejplaty daleko. :-D:-D

powerplay 25.2.2008 14:00

Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

A za to TAKY může Klaus! ;-D

PetrH 25.2.2008 14:06

Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

Hm, já tu mám nějakou origoš Single Malt Whisky, ale moc to nevykřikuju, aby mi ji zdejší úderky nepřišly znárodnit;-D

powerplay 25.2.2008 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

Já se zas nesmim moc rozrajcovat, večír schůzujeme jako vlastníci bytů, tak abych si samovolně nesvrh' samosprávu. Vono datum inspirativní, příspěvky na Psu inspirativní... a je to hned. :-D

PetrH 25.2.2008 14:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

No podle data by to chtělo asi vodku, ne?;-)

PetrH 25.2.2008 13:57

Re: Re: to teda koukám

Tak to vole dočti!!!!! A pak pindej, nebo si radši dej pár po hubě!;-€

nosál 25.2.2008 15:00

Re: Re: Re: to teda koukám

bóže to je blbů, co nezvládnou dočíst článek nakonec a ŘVOU!

Bořek 25.2.2008 14:18

Re: Re: to teda koukám

Z fotky nelze samozřejmě nic vydedukovat.Chápu to však jako reakci na to,jak Paroubek ukazoval fotografii ,z které vyvozoval,že vyfotografovaní se domluvají na úplatku. Je též retard?Zdá se tedy,že když dva něco dělají stejně ,není to vždy stejné. Záleží vždy na tom,jsem-li zaslepený,nebo vidím objektivně.Obě strany si v této věci nemají co vyčítat.

noneno 25.2.2008 15:06

Re: Re: Re: to teda koukám

Je tu rozdíl: 1. Snítilý zkolaboval po schůzce s Langerem a až se uzdravil, tak volil jiného kandidáta, než když zkolaboval. Pan Novotný ani nezkolaboval a volil stejného kandidáta. 2. Fotka u Snítilého byla doprovozena svědectvím dalších dvou pánů a to pořízených v době volby, fotka s Novotným byla doprovozena VÝMYSLY NOVINÁŘE a to cca se 14 ti denním zpožděním od voleb. 3. Fotka se Snítilým byla ukázána jako důkaz pro MOŽNOST podplácení a vydírání 4. Fotka s Novotným je namířena proti Švejnarovi, Paroubkovi jako možný důkaz NAVÁDĚNÍ ke křivému nařčení. Ovšem v čem je rozdíl? Rozdíl je v tom, že si novinář dovolí nadepsat : Senátor Novotný usvědčen ze lži! Nikde nebylo napsáno, že poslanec Snítilý byl usvědčen z úplatnosti. A v tom se liší přístup ODSÁCKÝCH sympatizantů od normálních novinářů. A  DŮKAZ ? Článek novinářského sympatizanta ODS - Wágnera

PetrH 25.2.2008 17:10

Re: Re: Re: Re: to teda koukám

Taky jsi to, vole, nedočetl do konce. Zdejší rudá klika asi sotva zvládá titulky a kdo je RSDr., možná ještě pět řádek textu, nepřerušovaného obrázky...:-/

Saper 25.2.2008 13:20

Novotný lže, Urbanová křivě svědčí, Snitilý je chrabrý a čestný muž, Vagner je objektivní, nepodplatitelný a VODA TEČE DO KOPCE.

[]Ta země, kde to takto funguje - věřte, nevěřte - leží ve středu Evropy a říká si ČR !

michailus 25.2.2008 13:19

Wagner = Novotný

O co je moralista Wagner lepší než Novotný? O nic. Tvrdí stejné hlouposti bez jakýchkoli důkazů jako Novotný.

PetrH 25.2.2008 13:44

Re: Wagner = Novotný

Ano, až na to, že Wagner sám píše, že jsou to hlouposti a nevydává to za pravdu. Chce to dočíst článek až do konce...

tomas 25.2.2008 14:01

Re: Re: Wagner = Novotný

a uz se wagner omluvil bemovi?

Karim 25.2.2008 13:05

Tez Snitily nepusobi moc presvedcive jako vlastenec a kovany Klausista-Tlustista....

...je mi jasne ze Parub je demagog s diktatorskymi sklony. (Dalsi otazka je rizeni ODS - hrozbami pucem od Tlusteho a Bema - agentu p profesora...). Presto je dojemny pribeh Kalbace a Snitileho.

Kalbac volicum na schuzich vyklada ze nebude volit Klause. Pak nevoli nikoho, zdravotne se zhrouti a pak voli Klause. Snitily pry naznacuje, ale asi neprilis hlasite, ze bude volit Klause. Kdyz ma byt verejna volba tak se zdravotne zhrouti, nevoli nikoho. Na verejnosti nerekne koho bude volit, trva na tajne volbe z principialnich duvodu. Nakonec voli Klause, nechce verejne vysvetlit proc, je to jeho osobni vec.

Na radu PR agentury pak konecne udela jedinou rozumnou vec:  tvrdi ze je nadale presvedcenym socdemakem, Klaus je mu blizsi nez Svejnar - konecne ze se be vyblekotal rozumnou rec po 3 tydnech.

VK byl zvolen mj hlasem Pohanky - drive ODS oznacovaneho za socdemackeho tunelare FN BRno, vysterovani zastaveno, zapomente. Dale hlasy Klabace a Snitileho, kteri nebyli schopni obhajit svuj nazor verejne, napred nevolili nikoho a pak se psychicky zhroutili.

Snitily ma navic 7 deti, je vazne nemocny (odvykani navyk latek?) ocividne psychicky zhroiuceny a nedokaze s nadhledem komentovat svou "udajnou spoluipraci s VKR".  Vaclava Klause volily zulove mravni opory naroda.       

PetrH 25.2.2008 13:49

Re: Tez Snitily nepusobi moc presvedcive jako vlastenec a kovany Klausista-Tlustista....

Máte odkaz na ty Snítilého návykové látky?

Nohejl 25.2.2008 12:50

Neskutečné

Je až neuvěřitelné, jaké množství dutých makovic reaguje zde na ten článek způsobem dokazujícím, že mu  vůbec neporozumělo. Jestliže to procentně vypovídá o prvoplánovém způsobu uvažování  národa, tak nás teda potěš pámbu. ( Pán Bůh, aby bylo jasno.) 

Karim 25.2.2008 12:48

Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Nevim jestli je lhar nebo ne, ale rozhodne doposud nevypadal ani jako lhar, ani jako typicky socdem demagog paroubkovskeho strihu. Vystudoval FE Brno - na to nemusel mit rodice v KSC ani nemusel byt ve strane. Delal technika v dolech - na to opet nemusel byt v KSC - byla to prace spise za trest. Jako starosta vracel podnikatelum cast dani - opet to neni znak levicoveho extremismu. Jako starosta zakazoval a zakazal hraci automaty - kdyby byl korupcnik, tak by je povolil, sem tam by neco  vzal a drzel by hubu.

Podivejme se nyni na moralni profil cestneho a pravdomluvneho celozivotniho bojovnika proti levicactvi a snowboardingu  a ekologismu a NGOismu VK.  Studoval zahr.obchod - tam se dostal jako dite z ultrakomunisticke rodiny dtto jako pi Livie. Jezdil za totace na zahranicni staze -  lepsi nez delat technika v dolech. Po listopadu se "dostal nahoru" tim ze sliboval lidem na namestich ze vyhazi z MinFin byvale komunisty - zde ocividne vedome lhal - privatizoval s byvalymi ksc+stb Dybou Kocarnikem Triskou atd atd - cpal je dopredu. Verbalne horuje za nizsi dane - za jeho vlady byl dan z prijmu 45%. Verbalne horuje pro deregulace - ale je proti deregulaci najmu. Verbalne horoval za transaprentni aukce - ve skutecnosti nechal privatizovat sponzory ODS pres souteze krasy privatizacnich projektu. Verbalne horuje proti rizeni ekonomie politiky - ve skutecnosti najmenoval do bank a DR reditele cleny ODS. Verbalne je proti uplatkum - ale ne kdyz CEZ jeho synovi poslal 100 mega a VK zaridil znovuzvoleni Romana proti vuli zuriveho a vyhladleho ODS proletariatu.

At to beru jak to beru, vidim jaksi trochu mensi  mezeru mezi ciny a skutky u Novotneho nez treba i u moralniho etalonu ODS - slovutneho Vaclava Klause. 

Tez mi Novotny se svou karierou v dolech, podporou podnikatelu a bojem proti gamblingu nepripada jako prototyp levicackeho extremisty ani ani jako stbak ani nevypada jako nejake ditko z PROTEKCNI  KOMANCSKE rodiny.  Vypada poctive, proc by mel lhat?    

Veselý 25.2.2008 12:59

Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Tak jako co vidíte vy, je vaše věc. O tom ale tento článek NENÍ. A k Novotnému. Pročpak asi neupozornil na ono jednání hned na místě a své tvrzení prezentoval až po několika dnech? Smrdí to lží, účelovostí a korupcí. Senátor Novotný musí nyní prokázat, že si vše nevymyslel. Ale znovu opakuji, o tom tento článek není.