18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tibor 26.2.2008 16:39

Humus

To je vtip? Komu to prospěje? :) Fakta: -1) Bez Snitilého a nepřítomnosti té zelené paní by Klaus nebyl prezident -2) Langer nevědomky ukázal čeho jsou schopní (a to mluvil se sobě rovným - politikem) a dovolil si mluvit jako dobytek -3) Weigel, Šlouf -4) Sporsťárny Topolánka

Raději rozeberte to co je fakt a to že ten pan senátor, co ho chtěli podmazat chce aby se udělalo odezírání ze rtů. Tím pádem, pokud se toho nebojí, tak to působí minimálně hodně věrohodně (tím myslím, že já a soudní lidi nezaslepení modrým ptákem ví jak to bylo a můžete si psát co chcete). KLAUS NENÍ MŮJ PREZIDENT (viz dění těsně po 17 listopadu, kdy se vtíral do společnosti lidí jako Havel a byl to takovej Klaun)

vodák 26.2.2008 19:13

Re: Humus

A kdo by byl prezident? Pan Švejnar s podporou komunistů? To není humus? Klausovi i bez gaunerů chyběl jeden dva hlasy, jinak volba byla jasná. Švejnar obdržel o 30 hlasů méně. Nebo se mýlím? O co Vám jde a co to plácáte?

zk 27.2.2008 9:12

Re: Humus

Za klauna jste tady vy. Nejprve si zjistěte vy, co jsou fakta a co "nové pověsti české", kdo koho chtěl podplatit. Klaus se vtíral do společnosti Havla? No a Havel se vtíral ke komunistům, viz Adamec a kamarád Čalfa a další. To pro vás jistě humus nebude, co Havel dělá,  dobře dělá, že?:-D:-D:-D

Trpajzlik 26.2.2008 14:43

na to lze říct jen jedno

Pane Wágnere, komlexy lze účinně odstranit po konzultaci s odborným lékařem. Pokud se ovšem nejedná o akutní stav.

zk 27.2.2008 9:12

Re: na to lze říct jen jedno

Hm, měl byste tuto svou radu osobně využít:-D:-D:-D

jm 26.2.2008 14:17

KDYŽ ODPOVĚĎ - TAK NA VLASTNÍ OTÁZKU

Hezké vývody na vlastní otázky a předpoklady, nám zde předkládá pan J.W. ! Teď ještě opora předpokládatelným výsledkem případného průzkumu  mezi voliči-mandanty pana Svítiveho v jeho volebním okrsku a jejich souhlas se Svítivou volbou ! Natruc sekretariátu v Lidovém domě, k radosti Hradu! Bravo!

Petr 26.2.2008 14:16

Redaktoři Bedřich Kratochvíl a Lukáš Dolanský

Jsou to zkušení manipulátoři s veřejným míněním. Nevřím tvrzení, že fotografii k článku neviděli. Článek byl v podstatě blábol, ale titulek ve spojení s fotografií hovořil jasně. To nebyla náhoda.

kampelicka 26.2.2008 13:55

Zaver : Langr je fasista ....

Zaver : Langr je fasista ....

zk 27.2.2008 9:14

Re: Zaver : Langr je fasista ....

Jak jste došel k tomuto závěru?

Pražák 26.2.2008 13:15

Když frustrace má navrch...

- Pane Wagnere, Vy  snad ještě onanujete, ne?

zk 27.2.2008 9:14

Re: Když frustrace má navrch...

Soudíte podle sebe?:-D:-D

Martin 26.2.2008 9:57

Jak vidno,

demagogii výborně ovládáte především vy, pane Wágnere, protože ten článek jste napsal zcela jistě s vědomím, že většina lidí přestane důkladně vnímat text ve chvíli, kdy to přestane být "konspirativně bulvární", tj při větě Zdají se vám předchozí řádky za vlasy přitažené ... Ať je pravda, jaká je, a bůhví jestli ji někdy zjistíme, ukázal jste, že jako příznivec opačného tábora používáte stejné metody, které těm třem pánům podsunujete a vyčítáte. Možná by nebylo špatné, kdyby oni podali trestní oznámení na vás. A na vysvětlenou, nejsem příznivcem žádné politické strany ani politika, ze kterých se mi obecně dělá zle od žaludku, ale nemám rád manipulaci s fakty a u nás tolik oblíbený styl "Stačí kydnout špínu, však ona tam vždycky nějaká zůstane."

zk 27.2.2008 9:17

Re: Jak vidno,

Je vidět, že máte zkušenost s psaním takových článků. Demagog je v tomto případě někdo úplně jiný než pan Wagner. Jenže vám obsah textu poněkud uniká, že?

morskehovnoZ 27.2.2008 13:00

Re: Jak vidno,

Plně s Váma souhlasím. Mistr Paroubek a jeho parta, dosáhli pomocí demagogie vynikajících úspěchů v ohlupování poměrně velké skupiny lidí. Proslíchá se, že si najali ty nejlepší profiky v tomto oboru.

Peter 26.2.2008 8:58

Soudruh demagog Wagner

Vám nelze snad věřit ani to jméno, pod kterým píšete.

Václav 26.2.2008 8:56

Novinářská hvězdná pěchota

Toto je nejhloupější článek, který jsem sa poslední měsíc četl. A musím říci, že jsem četl dost hloupé články. Hloupost článku pana Wagnera je apolitická: vyměňte navzájem ODS za ČSSD a hloupost zůstává.

Ivan 26.2.2008 2:13

Ne Neviditelný pes, nýbrž viditelná ODS!

To není Neviditelný pes, to je viditelná ODS. Jste straničtí pisálkové, ne novináři. Píšete zjevně na objednávku. Starý dobrý Neviditelný pes se stal P.R. agenturou ODS. Je to ubohost. Gansgsterismus českého pravicového extremismu se snažíte zamést po koberec.

pavlik 26.2.2008 1:16

hm ...

Můžete mít co se týče Novotného kus pravdy - tam je to tvrzení proti tvrzení. Ale co se týče Snítilého, Pohanky a Melčáka, tam je to naprosto jasné. Když někoho zvolí LEVICOVÍ VOLIČI a on pak hlasuje pro čestného předsedu naší největší PRAVICOVÉ STRANY, tak to rozhodně NENÍ V POŘÁDKU. Jestliže kolem toho udělá opozice mediální humbuk, pokládám to za pochopitelné. Dovedu si představit, že kdyby to samé provedl někdo ODS, možná by nepadla tak silná slova, ale kulky by se neposílaly poštou, střílelo by se doopravdy. Je to přece strana "mužů činu", že ano ...

Roman 26.2.2008 1:26

Re: hm ...

Jsem ze Zlína a co se týče Melčáka, něco na něho musí někdo mít, že takto zblbnul. Skoro sedmdesátiletý člověk, který byl celý život relativně ok, nemá toto sám od sebe zapotřebí.

Alex 26.2.2008 7:17

Analýza svědomí poslance

Pan Melčák byl zvolen jako člen levicové strany, jeho svědomí je však pravicové. Naše Ústava říká, že svědomí poslance je rozhodující. Dávám do diskuse - jak může volič před volbami analyzovat svědomí jednotlivých poslanců?

Šťoural 26.2.2008 9:25

Re: Re: hm ...

Pecunia non olet, pravil moudrý římský císař svému ještě životem nezmoudřelému synkovi. V naší domovině to platí dodnes, aneb "prachy nesmrděj´"!

morskehovnoZ 27.2.2008 13:10

Re: Re: hm ...

No možná že pan Melčák  proto, že už mu je  více let, nemá zapotřebí panáčkovat před fírerem Paroubkem. Jaksi už nemá co ztratit, tak se rozhoduje podle svého svědomí. A není sám.

Tomáš Marný 26.2.2008 0:43

Odpovídající reakce

Využívající stejné zpravodajské metody Švejnarova týmu.

Joska 25.2.2008 23:11

Pane Wagnere, prosím mlčte

Jste natolik stupidní, nebo natolik mafiozní, že si dovedete představit, jak normální člověk si vymýšlí senátorem Novotným sdělená obvinění? Jste obyčejnej v.l, se kterým bych nikdy ani v nejmenším chtěl mít něco společného a jen doufám, že si Váš článek zdejší čtenáři dobře zapamatují. Jediné, co mne napadá, že jste stbák a doufám že v první hospodě dostanete pořádně na hubu, protože nic jiného si za své žvásty nezasloužíte!(Y)

Roman 26.2.2008 0:16

Re: Pane Wagnere, prosím mlčte

Naprostý souhlas. Z podobných typů mě bylo na blití už za komančů. Tehdy jsem si naivně myslel, že tyto kreatury stvořili komanči k obrazu svému a, že v jiném režimu nemají tyto zrůdy šanci na existenci. Bohužel u nás politický systém produkuje pouze lidský odpad společnosti, který se jinak nikde neuplatní.

watabi 26.2.2008 0:55

Re: Re: Pane Wagnere, prosím mlčte

Joska...Roman.........hošíci, neumíte číst? Pokud nerozumíte psanému textu, zdržte se komentářů. Nebudete potom za blby.

powerplay 26.2.2008 0:56

Je to marný celej

a hodně dlouhej den, ani nechoďte dozádu. :-D

watabi 26.2.2008 1:02

Re: Je to marný celej

Varování přišlo pozdě;-) Dneska je tu opravdu neuvěřitelná přehlídka tupých analfabetů.......Ta rudooranž parta snad ani svoje příspěvky nečte, jinak by pořád další a další exoti nemohli mlít to samé. Trochu na mne jde děs z té nenávisti, která se tu šíří..........včerejší signifikantní datum dělá svoje:-)

Roman 26.2.2008 1:04

Re: Re: Re: Pane Wagnere, prosím mlčte

Podtext článku je naprosto zřejmý. Pokud už v druhé větě používáte urážky není se o čem bavit.

watabi 26.2.2008 1:08

Re: Re: Re: Re: Pane Wagnere, prosím mlčte

Konstatování faktu není urážka. Podtext článku není vůbec zřejmý, to je pouze vaše fantazie. Skutečně je tak problematické pochopit, o čem ten článek je? Zkuste si ho přečíst znova, bez ideologických brýlí.......nemyslete s láskou na Proubka a s nenávistí na Topolánka, prostě se na ně vykašlete a jen čtěte:-P