6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haek 8.1.2009 9:32

Re: Dyml,obrázek Ratha i Paroubka!

No, rozhodně má Malý Aston pravdu v tom, že jmenovaným jsou soc-dem. ideály šuma fuk. Debilové to asi nebudou, ale to co si o nich myslím já, to by zdejší cenzor asi neunesl :-). Na závěr pro oranžové přátele přidám prvorepublikový popěvek: Ve dne lhal a v noci krad, sociální demokrat :-).

Vašek 8.1.2009 9:28

Re: rozdíl?

to je špatný argument, boj proti blbosti se také nedá vyhrát, a přesto musí být veden neustále.

Poklop 8.1.2009 9:14

Re: rozdíl?

Taliban,že má malou podporu?Nesmíte tak věřit novinářům.Opak je pravda.Souhlasím,že vůdci Talibanů nepotřebují odlehčit normálním lidem,ale bohužel to těžko normálním Afgáncům vysvětlíte.Jak říkal můj kamarád-kdo tam nebyl,tak to nepochopí.My těm lidém pomáháme a oni nás nenávidí.

Ludva 8.1.2009 9:08

Re: Paroubkovi

Nápodobně.

Ludva 8.1.2009 9:07

Re: Dyml,obrázek Ratha i Paroubka!

A co jste Vy ?

Ludva 8.1.2009 9:06

Co to má společného s demokracií ?

Napadnout Afghánistán, když útok 11.září v USA provedli teroristi původem ze saudské Arábie ? Pochytat a pozavírat do zvířecích klecí v Guantanámu lidi, kteří zatím nic neudělali a mučit je tam, často zcela nevinné. Nebo převálcovat Írák, pod neexistující záminkou zbraní hromadného ničení. A my se na tom podílíme jenom tak, že svou přítomností dodáváme jakési mezinárodní zdání legitimity těchto soukromých aktivit USA.

novaz 8.1.2009 9:03

Re: Kod neskáče není Čech

Špatně vám to lepí pane. Co by jste si tak představoval? Aby naši vojáci polehávali v kasárnách a čekali na povodně? Právě tím, že jsou nasazeni v různých misích, získají nejlepší vojenský výcvik. Vy by jste si přál, aby se válčilo na našem území? Církev žádné stamiliardy za zvolení Klause prezidentem neobdržela, to je vaše obrovská lež, stejná jako s radarem. Bezvízový styk s USA již máme, kdežto radar v Brdech ještě vybudován není.

novaz 8.1.2009 8:51

Re: rozdíl?

Poklop, lehce ti unikají souvislosti. Armády dnes Afghanistan neokupují, bojují s militantním hnutím Taliban, které má jen malou podporu u místních obyvatel a pokud má, tak vynucenou násilím, vraždami a mučením. Zahraniční vojenské jednotky nevedou proti lidu Afghanistánu žádnou okupační válku, naopak pouze chrání pracovníky, kteří se snaží tam vybudovat  infrastrukturu, silnice, železnici, školy, studny atd, etc., tedy lidem v Afghanistánu pomáhají. Fanatičtí vůdci Talibanu nepotřebují, aby se obyčejným lidem nějakým způsobem ulehčilo, žilo lépe,  ti naopak chtějí, aby lidé měli hlad a bídu a byli tak snadněji manipulovatelní. Jako v každém nedemokratickém režimu. 

Malý Aston 8.1.2009 8:50

Dyml,obrázek Ratha i Paroubka!

Dyml je představitel politika který byl stvořen jako prototyp nového moderního socana.Ráth si ho vybral ještě když byl pohlavkován Mackem,udělal náměstkem a Paroubek povýšil mezi vyvolené.Jen jeden pohled na jeho šklebení a je jasné co to je za človíčka. A to jsou ti mladí noví socani vedeni svým vůdcem. Když my nebudeme vládnout nebude tady vládnout nikdo a raději republiku prodáme marťanům.Paroubek,Rath,Dyml nemají s levicí nic společného,to nejsou levičáci to jsou debilové.:-D 

Pete 8.1.2009 8:41

Re: soc.dem

Autor: snad D E B I L  né?

Nekňuba 8.1.2009 8:39

Paroubkovi

a socbolševikům nelze věřit ani nos mezi očima. jsou to mocichtiví a proradní šmejdi!!;-€(Y)

novaz 8.1.2009 8:39

oranžovo-rudí potkani

Levicové názory mi ani tak nevadí, každý máme nějaké. Co mi však vadí, jsou ti socanští a bolševičtí bezcharakterní populisté, kteří ve jménu svých vlastních sobeckých zájmů, své až chorobné touze po moci jsou ochotni zničit všechno, co listopad 89 přinesl. Demokracii, svobodu jednotlivce i právo na vlastní názor.

Fábora 8.1.2009 8:37

Re: levicová je populistická !?

a napsal knihu,která se dobře prodávala:"Jak jsem se mýlil....".Děkuji-levice=vyžírkové.

Poklop 8.1.2009 8:30

Re: BuBu blb

Kritika od takového myslitele potěší.Vím,že nejsem politický geniální myslitel,ale vím,že ty jsi ubožák.Nic víc,nic míň.

Petr z Tábora 8.1.2009 8:18

levicová je populistická !?

Výstižný příspěvek pane Bystrove. Bohužel sociální demokracie se pod vedením pánů Paroubka a Ratha změnila z levicové strany ve stranu populistickou, které je ochotná pro moc udělat cokoli.

Bylo zajímavé poslouchat nedávno na Primě rozhovor s panem Zemanem, který se projevil jako levicový státník, kterému výše jmenovaní politici nesahají po kolena.

Vašek 8.1.2009 8:15

Re: V záplavě velkých frází

Pane Hrbku, neříkáte pravdu! Balík z toho udělal Váš milovaný Paroubek, který otazku misí spojil se zrušením zdravotnických poplatků. A ta mise nebyla mimo rámec NATO a o posílení mise nás požádalo právě NATO!

karlos 8.1.2009 8:11

Re: BuBu blb

Bolševikům nahravají takoví lide jako je poklop.On si mysli,že je politický geniální myslitel.Je to jen ubohy žvanil.

Vašek 8.1.2009 8:07

Re: Kod neskáče není Čech

Jen tak mimochodem:  Tu smlouvu o účasti našich vojáků v Afghanistánu podepsala vláda ČSSD. A v té smlouvě se zavázala, že naši vojáci tam budou do konce roku 2009!

Pokud by tedy v průběhu letošního roku parlament rozhodl, že koncem roku stáhne vojáky z Afghanistánu, bylo by vše naprosto korektní. Takto opět ČSSD jen ukazuje co si myslí o nutnosti dodržování podepsaných smluv. (O tom by mohl mluvit najmě jistý Altner...)

ranbow 8.1.2009 8:07

Re: Kod neskáče není Čech

No vidíte, a já myslel že proto voliči své poslance volí - aby tam umíněně  prosazovali své zájmy- tedy zájmy, které definovali v předvolebních prohlášeních a programu své strany. Právě proto jsou pro voliče čitelní a důvěryhodní...A když už jsou donuceni udělat kompromis , tak něco za něco - v zájmu svých voličů. Je otázka, zda zrušení poplatků za mise (které přímo nechrání naší bezpečnost  ani jiných států NATO -prostě účast našich jednotek na cizím  vojenském střetu) je něco jiného než lidovecká výměna zvolení Klause za stamiliardy pro církve  , popřípadě radar za bezvízový styk .

Poklop 8.1.2009 7:51

Re: rozdíl?

Ale tam se nedá vyhrát.Naopak my ty muslimy sjednocujem.Pamatujete jak nám říkali komunisti,jak tam mají podporu a ustavili vládu a pomohli jim vytvořit armádu a odešli.Druhý den prezident byl oběšen.Bez Talibanu není možnost to vyřešit.Bohužel je to tak.

eTony 8.1.2009 7:49

Re: Co takhle přílepky

a co ?

Pešek 8.1.2009 7:45

Re: rozdíl?

Vždyť říkám, že se to moc nedaří. Bohužel.

Poklop 8.1.2009 7:45

BuBu blb

Jak ty můžeš vědět o tom co si myslí slušný člověk?Zrovna ty?To je nejlepší for dne.A BuBu blbe,není právě pro Paroubka nejlepší volební kampan,když vládne Topolánek?Viz poslední volby.Nenahrává zrovna on bolševikům?

Alexander 8.1.2009 7:43

Re: rozdíl?

Prokope, buď rád, že se za naši civilizaci někdo pere, když ty nemáš odvahu, a buď rád, že je to na cizím území. Může nastat čas, a to hlavně vlivem liberálních trendů v naší společnosti, že o naší civilizaci budeme muset bojovat na svém území. A to bych ti, Prokope, nepřál. Na tebe se asi ještě vztahuje všeobecná branná povinost, a nebo ne?

Pešek 8.1.2009 7:43

Re: soc.dem

Nejlepší bylo za socialismu.Byl klid,lidé se mohli věnovat v klidu životu... Ano, ale jen někteří, většině to bylo omezeno. Zapomněl jste, co bylo třeba, abyste se kupř. dostal do zahraničí, na střední i vysokou školu? Že bez ohledu na vaše schopnosti a možnosti to bylo rozhodnuto na uličním výboru soudruhem pepkem vyskočilem s inteligencí vhodnou pro lopatu, ale pevným stranickým uvědoměním? O člověku, který napíše, že nejlepší bylo za socíku si nutně musím myslet, že byl na straně onoho uličního výboru a potom je jasné, že se mu stýská. :-P

Novák 8.1.2009 7:42

Co takhle přílepky

Jestli to třeba nebude tí m, že k těm misím chtěla koala přilepit i něco, co by jinak nikdo rozhodně neschválil.

BuBu 8.1.2009 7:39

Re: Dekle od Gottwaldovy latríny . . .

. . . Topolánek pouze dělá vše proto, aby se ,při stávajícím volebním systému,  nedostala k moci koalice KSČSSD !!!!!

A každý slušný člověk, který prožil 41 let v komunistickém koncentráku, zvaném ČSSR . . . . mu musí v tomto fandit !!!!! A to i s množstvím chyb, které Topolánek má !!!

A každý slušný člověk (mezi něž nepočítám komunisty a ty , kteří by s nimi chtěli vládnout) . . . . si vždy vybírá to menší zlo !

To, že Ty jsi si vybral zlo větší - to je Tvůj problém !!!

eTony 8.1.2009 7:39

Re: Paroubkovi je přece jedno s kým a za co, hlavní je funkce

nepustit neobolševiky k vládě, o to jde. A to můžeme rozhodnout jen my, voliči. Pokud tedy někdo vlastní jisté rozlišovací schopnosti a mozek, to jsou podmínky pro uskutečnění výše zmíněného.

Poklop 8.1.2009 7:37

Re: rozdíl?

Podle statistik naopak "vývoz" opia stoupl.Tak že ta okupace moc nepomohla.Teroristi jsou tedy asi všichni Afgánci,protože většina podporuje Taliban.Tam je prostě na prvním místě náboženství.Kamarád doktor se tam setkal s takovou nenávistí a přitom je ošetřoval,ale nebyl to muslim,ale okupant.Bohužel.

Pešek 8.1.2009 7:36

Re: Paroubkovi je přece jedno s kým a za co, hlavní je funkce

Zatím aspoň té touze neobětoval mezinárodní závazky výměnou za populistické kroky doma!