4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Se šibaly na krku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hariet 2.5.2007 9:36

Re: Spojení policie s politky

Mrzí mě, že Petruška už není tou Petruškou,  jaká  bývala. Svět ji úplně zřejmě zmodral, je neobjektivní a podjatá. Bohužel.... Že by to bylo stárnutím a ztrácením nadhledu? Novináři, nenechte se vláčet  a informujte pravdivě, pokud Vám zbyla trocha svědomí. Předem děkuji.;-(

AeroKarel 2.5.2007 11:22

Re: Re: Spojení policie s politky

Možná už se na ta rudorůžovooranžová svinstva nemohla dívat .........

Mně její článek připadá velmi objektivní a reálný.

Pete Brich 2.5.2007 10:21

Re: Spojení policie s politky

Až se Roko posype kakaem od Krause, bude k sežrání. Čokoroko:-P Ani nebude vadit, že se při každé příležitosti chlubí, že je pedofil. On totiž Bublan detektorem lži prokáže, že to není pravda. A Lihový dům přejmenují na Divadlo komedie.;-D;-D;-D

PB

AeroKarel 2.5.2007 11:20

Re: Spojení policie s politky

No, po prošetření Grossova působení, jeho "zvláštních teamů", personální politiky, praktik NBÚ etc. by jako bonbonek mohlo dojít i na "Kubiceho". Zvlášť když je to asi následek těch praktik.

Malý Aston 2.5.2007 8:46

Kdo krade z našich daní,má být zavřen!

Kubice sem,Kubice tam.Leváci řvou že on může za prohru ČSSD a nebýt Kubiceho,mohli tady s komouši pěkně vládnout na věčné časy.Je zájmem všech občanů aby tady zase vládla ta strana,která nás dostala do bídy?Včera jsme si je mohli prohlédnout,staříci a stařenky jak zpívají a ta soudružka herečka pěkně recitovala.To jsou oni se kterými Paroubek chtěl vyhrát a nevyhrál?Proti normální levicové politické straně nic nemám pokud to není sešlost starých komoušů z roku 1968 a kariéristů jako je Sobotka a Rath.Jen se divím,že si socani nechali vnutit tyto jedince do vedení,oni klidně mohou být v jakékoliv jiné politické straně a nikdo to nepozná.Naši komouši mohou zpívat,radovat se a Paroubek se s nimi může i oženit.Každý má možnost se podívat do Rakouska nebo Německa,neměli tam komouše a mají se hůře?Proč hájí socani své zloděje? Jim nevadí že kradli z našich daní?

BERAN 2.5.2007 8:28

"Co si nepamatuji, to se nestalo"

"Pán Kubice mohl počkat a tento, podle něj důležitý dokument, projednat až po volbách s podporou nové vlády a nového ministerstva." 

Bohužel si mnoho lidí nepamatuje, že po předchozích obdobných případech, byl také na tým důstojníka Kubice, vyslán tým vyšetřovatelů, kteří jej (ten tým) měli rozpustit, protože jeho příslušníci špatně vyplňovali cesťáky.

Tak závažné porušení právních předpisů je přeci třeba zatrhnout, i kdyby tím mělo být ohroženo cokoli. Například odhalení prorůstání organizovaného zločinu do politiky.

Kubice se nemohl bránit jinak. Musel vydat zprávu i ve stavu, který nebyl konkrétním obviněním. Kdyby čekal, až bude vše hotovo, byl by už mimo službu, za ztrátu dvou sešívaček.

Ale protože si to nikdo už nepamatuje. Tak se to prostě nestalo. Je zajímavé, jak novináři donekonečna omílají cokoli okolo senátora Čunka, ale o této prapříčině zprávy určené pro Parlament, nikoli pro veřejnost, důsledně mlčí.

F.VÍZEK 2.5.2007 8:41

Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

Jinými slovy: Policie musela přispěchat a OVLIVNIT volby, protože hrozilo vítězství ČSSD a Kubice by byl "na odpis".   Jinak si Váš příspěvek nedokážu vysvětlit.   Potom ale otázky stojí takto:  Kde je demokracie ?  Kde je svobodný občan - volič ?   Kdo v této zemi tahá za nitky ?  Jakým státem vlastně jsme ?  Nevrací se nám obloukem "ozbrojená pěst" vládnoucí strany ? 

conqueror 2.5.2007 9:01

Re: Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

Kedcáte, v policii volila ČSSD většina příslušníků. Proč zase(pokud jste opravdu Vízek z Jablonce) lžete?

F.VÍZEK 2.5.2007 9:10

Víte víc?

Zdá se, že víte víc než Eurostat a než Český statistický úřad...  Prosím, abyste propříště místo osobního ataku zaútočil věcně na obsah příspěvku, čili: abyste se dopustil myšlenky a nevěšel na autory "nálepky"...

clay 2.5.2007 9:19

Re: Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

pane Vízku vy chcete někomu udělovat lekce z demokracie? Vy, který jste dobrovolně vstoupil do zločinecké organizace, obdoby nsdap, do organizace, která měla ve stanovách i programu nesmiřitelný boj tříd, diktaturu proletariátu, vedoucí úlohu ksč, proletářský internacionalismus, potírání základních lidských práv, k čemuž měla nezákonné lidové milice a zločineckou státní bezpečnost, stranické buňky na všech pracovištích, uliční výbory atd.

clay 2.5.2007 9:23

Re: Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

VÍZKU, VY JSTE BYL TA PĚST vůči zbytku demokratické společnosti. Vy jste byl příslušníkem kasty, církve, mafie, zločinecké organizace, říkejte si tomu jak chcete.

jirka.s. 2.5.2007 10:06

Re: Re: Re: Něco na vysvětlení, jak to vlastně Francek myslí!

Re: Re: Mám názor:

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 01.05.2007 19:42

Soudím, že za dva měsíce se předčasných voleb nejvíce bude bát ODS, KDU-ČSL a SZ !  Paroubkovi (ne-li Filipovi) spadne vítězství do klína samo, zejména poté, když polovina z těch 35% loňských  nevoličů k volbám přijde.  To je můj názor. Vy si ponechte svůj. 

A Vízek samou radostí půjde zase preventivně do kamenolomu!!!

Ivan Nový 2.5.2007 11:22

Vízku,

vy nebudete s komunisty bojovat, vy se necháte zavřít do kamenolomu? Proč?

BERAN 2.5.2007 9:30

Nevkládejte mi do klávesnice, co jsem tam nepsal

Ano, policie musela přispěchat, ale ODSTANIT nepohodlné policisty, kteří ještě neměli dost důkazů, ale už se začali hrabat v politickém hnoji. Že se to odehrálo před volbami je možná náhoda, možná záměr.

Na rozdíl od vás celou záležitost PR ČSSD zvládá velice šikovně a příčiny zaměňuje s následky. Ta šikovnost spočívá v možnosti opakovat donekonečna své polopravdy!

Obecně se zapomíná O ČEM ta zpráva je - mimo jiné VZTAH POLITIKY A ORGANIZOVANÉHO ZLOČINU, ale zdůrazňuje se JAK byla zveřejněna - ÚNIK INFORMACÍ.

Já si, na rozdíl od vás, dovedu vysvětlit reakci vaši: Podsunu druhému názory, které nevznesl a pak je hravě vyvrátím.

Nepracujete pro PR ČSSD?

Paul Sender 2.5.2007 9:00

Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

Chci jenom podotknout, že po 8-letém období vlády ČSSD, - a že za těch 8 let udělala ČSSD nemálo chyb, by důvěryhodná pravicová strana musela vyhrát volby naprosto suverénně a Kubiceho zpráva by působila přesně naopak.

 Solidní pravicoví politici by Kubiceho postup můseli odsoudit.   

Paul Sender 2.5.2007 9:03

Re: Re: "Co si nepamatuji, to se nestalo"

Omlouvám se : museli odsoudit. Holt, člověk by si měl to co napsal po sobě přečíst.

F.VÍZEK 2.5.2007 8:18

Nesneslo to odklad...

Zdá se, že je vše v naprostém pořádku.  1)  Teď - skoro po roce - se jasně ukázalo, že tajná zpráva policejní zpráva pana Kubiceho nesnesla odklad už ani hodinu a musela urychleně do Poslanecké sněmovny.      2)  Parlamentní volby - které vypukly 4 dny poté - nemají s onou zprávou nic, ale opravdu nic společného. Nikdo: Kubice, Langer, Vidím, Topolánek ... si vůbec souvislost s volbami neuvědomili a kdo jim to bez důkazů přisuzuje, je nenávistný "rudoch".     3)  S únikem obsahu zprávy nemá nikdo z ODS nic společného, protože právě tato strana byla nejvíce poškozena. Členy ODS se to v ní jenom hemží, zatímco na vládní "socany" policie jaksi pozapomněla.     4)   Pan Langer se ničeho nedopustil. Musel se z místnosti neprodleně vzdálit do oné místnosti -  kam i císař pán chodí pěšky -  a potřeba šla tak rychle, že pokus ji na stole alespoň zavřít by se mu mohl zle vymstít.     Taková jsou - fakta, Petruško, že ? Jak prosté! 

F.VÍZEK 2.5.2007 8:23

Co je ale důležité?

S příchodem vlády pana Topolánka se politická kultura v zemi konečně pozvedla na vyšší, na lepší úroveň.  Tak nějak to tvrdí - pan Topolánek .  A ten se jistě nemýlí. Konečně mám na nejvýznamnějším a nejvlivnějším postu morálního "slušňáka" . A závidí nám svět!  

ucitelas 2.5.2007 8:40

Re: Co je ale důležité?

Ale bohužel svět blije nad paroubky Ráthy Jandáky Zaorálky a ..... Vízky

F.VÍZEK 2.5.2007 8:43

Re: Re: Co je ale důležité?

A dopustit se MYŠLENKY - ne a ne ?  Opět po bolševicku: hrrr na autora místo na jeho názor?  Je mi Vás líto!

Kubeš 2.5.2007 9:14

Re: Re: Co je ale důležité?

Vízku, žádné hrr na autora, ale normální svobodné blití z vašich názorů a z jednání jmenovaných paroubků.

clay 2.5.2007 9:26

Re: Co je ale důležité?

Vízku, vy "slušňáku", opravdu slušný člověk se nestal jen tak mirnikstýrniks členem zločinecké organizace typu nsdap jako vy.

Douša Josef 2.5.2007 9:05

Re: Nesneslo to odklad...

Jaká fakta Vízku? Co potvrzuje Vaše "fakta", že Langer nechal ofotit zprávu? Stokrát omletý a vysvětlený nesmysl, ale Vy jej budete omílat dál. Zpráva byla na internetu dřív, než šel Langer na záchod. Zpráva na internetu byla jiná, nebyly v ní poznámky, co měl Langer. V místnosti pro jednání s tajnými dokumenty nemají co dělat novináři. To jako senátor nevíte? Navíc ministr vnitra (jediný svědek) přihlíží focení? To by homuseli nechat zavřít. Vesecká chtěla odejít, když měla být čtena zpráva před novináři,protože ví, že by přihlížela trestnému činu. A Bublan přihlíží focení zprávy! Nenechte se vysmát! Tomu říkáte FAKTA? Ministr vnitra ví, že Langer nechá zprávu ofotit a přitom odposlouchávají Langera a berou výpisy Půl roku zpátky!!! Na co? Na to focení? Vždyť ministr vnitra přihlíží jako svědek! To nestačilo k obžalováníLangera? Šikovnou manipulací se může premiér a šéf strany před senátními a obecními volbami seznamovat s odposlechy vedoucích funkcionářů konkurenční strany! Proč se zajímají otelefonyLangera a Vidíma půl roku zpátky, když šetří, jak Langer nechal zprávu na stole?

Jste nechutný lhář a manipulátor,jako Vámi zbožňovaný Paroubek! Jak dlouho budete ještě přes jasné důkazy omílat kecy o Langerově záchodu?

F.VÍZEK 2.5.2007 9:12

Asi jste nepochopil, jste nepochopill, jste nepochopil...

Zdá se, že je vše v naprostém pořádku.  1)  Teď - skoro po roce - se jasně ukázalo, že tajná zpráva policejní zpráva pana Kubiceho nesnesla odklad už ani hodinu a musela urychleně do Poslanecké sněmovny.      2)  Parlamentní volby - které vypukly 4 dny poté - nemají s onou zprávou nic, ale opravdu nic společného. Nikdo: Kubice, Langer, Vidím, Topolánek ... si vůbec souvislost s volbami neuvědomili a kdo jim to bez důkazů přisuzuje, je nenávistný "rudoch".     3)  S únikem obsahu zprávy nemá nikdo z ODS nic společného, protože právě tato strana byla nejvíce poškozena. Členy ODS se to v ní jenom hemží, zatímco na vládní "socany" policie jaksi pozapomněla.     4)   Pan Langer se ničeho nedopustil. Musel se z místnosti neprodleně vzdálit do oné místnosti -  kam i císař pán chodí pěšky -  a potřeba šla tak rychle, že pokus ji na stole alespoň zavřít by se mu mohl zle vymstít.     Taková jsou - fakta. Jak prosté! 

Douša Josef 2.5.2007 9:22

Re: Asi jste nepochopil, jste nepochopill, jste nepochopil...

Proč opakujete stejný nesmysl a neodpovíte na mé výhrady? Stokrát opakovaná lež se tím stane pravdou?Ohradil jsem se proti Vašemu bodu 4! Nepochopiljste zřejmě Vy vůbec nic a je z Vás kafemlejnek!

clay 2.5.2007 9:29

Re: Re: Asi jste nepochopil, jste nepochopill, jste nepochopil...

on je zvyklej papouškovat všelijaké ty akční programy, usnesení UV KSČ do omrzení. Politruk se svou nástěnčičkou a špendlíčkama

F.VÍZEK 2.5.2007 18:05

Re: Re: Asi jste nepochopil, jste nepochopill, jste nepochopil...

Proti bodu č.4 se můžete ohrazovat jakkoli, ale ona událost vskutku nastala a je na to několik desítek svědků.  A co reagovat na to podstatné, co je jádrem pudla:  Píšu s ironií v peru:  1)  Teď - skoro po roce - se jasně ukázalo, že tajná zpráva policejní zpráva pana Kubiceho nesnesla odklad už ani hodinu a musela urychleně do Poslanecké sněmovny.      2)  Parlamentní volby - které vypukly 4 dny poté - nemají s onou zprávou nic, ale opravdu nic společného. Nikdo: Kubice, Langer, Vidím, Topolánek ... si vůbec souvislost s volbami neuvědomili a kdo jim to bez důkazů přisuzuje, je nenávistný "rudoch".     3)  S únikem obsahu zprávy nemá nikdo z ODS nic společného, protože právě tato strana byla nejvíce poškozena. Členy ODS se to v ní jenom hemží, zatímco na vládní "socany" policie jaksi pozapomněla. 

Douša Josef 2.5.2007 9:19

Re: Re: Nesneslo to odklad...

P.S Navíc zcelapomíjíte skutečnost, že Paroubek zcela zřetelně požadoval projednání Kubiceho zprávy před veřejností v televizi. (Což je samozřejmě nesmysl.) Proč asi to tak vehementně požadoval? Co myslíte? Na to jste také šikovně zapomněl? Paroubek s Bublanem dávno věděli, že ÚOOZ má odPitra Mrázkovy zápisky.Proč by jim jinak Bublanova Inspekce zabavovala počítače pod záminkou cesťáků? Jak dopadlo to "šetření cesťáků",když kvůli tomu zabavili počítače? Jaký je výsledek? Velká nula!

clay 2.5.2007 9:32

Re: Re: Re: Nesneslo to odklad...

zde se bolševik Vízek odmlčel na "věčné časy" ;-D

jirka.s. 2.5.2007 10:09

Re: Pan Langer se musel z místnosti neprodleně vzdálit do oné místnosti - kam i císař pán chodí pěšky

Ono to bude asi tím, že nenosí pampersky jako Francek a jiní zasloužilí členové KSČ!